Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kanatlı awd mi vag awd mi yoksa fk2 önden 2 çeker mi

16EC813
07-05-2017, 21:11
yakında beklediğim 160-170 bin tl bi para gelecek hem 4-5 yıl hafta sonları gazlamalık hemde bu süre sonunda satıp emekli ikramiyesi ile iyi bi daire almak için yatırımlık değer kaybetmeyecek olan hangisidir
öneri ve tecrübelerinizi bekliyorum

konu başlığı sanırım ybiraz yanlış olmuş :D düzeltme yapamıyorum yönetici arkadaşlar düzeltirse sevinirim

Grimlord
07-05-2017, 21:15
FK2 al abi, ep3ler olmuş 60-70 lira zaten
Yarın birgün s2000 gibi fiyatını katlar kesin

16EC813
07-05-2017, 21:16
örnek olarak
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-model-golf-r-2.0-tsi-4-motion-cam-tavan-hatasiz-430431218/detay)

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2009-subaru-impreza-wrx-sti-428523787/detay)

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-stage2-plus-420hp-red-sifir-fk2-432586825/detay)

220T
07-05-2017, 21:16
Değerlenme beklentisi varsa Honda doğru tercih olacaktır.

16EC813
07-05-2017, 21:18
FK2 al abi, ep3ler olmuş 60-70 lira zaten
Yarın birgün s2000 gibi fiyatını katlar kesin

Valla ne yalan diyim benim de gönlüm fk2 taypar diyo ama diğer tarafta da sürekli dört çekerler var :D

AşkınS.
07-05-2017, 21:20
Subaru 100 bin kmde
Golf r typera göre daha çabuk değer kaybeder.
Kesinlikle typer

16EC813
07-05-2017, 21:22
Subaru 100 bin kmde
Golf r typera göre daha çabuk değer kaybeder.
Kesinlikle typer

ilanlardakiler sadece örnek amaçlı alacağım araç stock kazasız ve km mümkün mertebe düşük olacak

onursumer
07-05-2017, 22:07
typerde çok fazla güncel model gelmeyeceğinden değer kaybı az olucaktır

golf r da yakındır bi yeni kasanın pazara duşmesi haliyle onumuzdeki 3-4 yılda değer kaybı daha fazla olur diye düşünüyorum

ama kendime alıcak olsam golf r alırdım günlüğe daha uygun diye düşünüyorum

Volkann
07-05-2017, 22:25
direk fk2 diyorum.

Seven7
07-05-2017, 22:28
Kesinlikle fk2.

ertantamer
07-05-2017, 23:15
örnek olarak
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-model-golf-r-2.0-tsi-4-motion-cam-tavan-hatasiz-430431218/detay)

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2009-subaru-impreza-wrx-sti-428523787/detay)

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-stage2-plus-420hp-red-sifir-fk2-432586825/detay)

Sti için yardımcı olabilirim eğer aklınıza yatarsa

16EC813
07-05-2017, 23:55
typerde çok fazla güncel model gelmeyeceğinden değer kaybı az olucaktır

golf r da yakındır bi yeni kasanın pazara duşmesi haliyle onumuzdeki 3-4 yılda değer kaybı daha fazla olur diye düşünüyorum

ama kendime alıcak olsam golf r alırdım günlüğe daha uygun diye düşünüyorum[/QUOTE

mantıklı bi yorum ama pek günlük düşünmüyorum sadece hafta sonu gazlamalık bide yatırım zaten günlük ve iş için kullandığım bi çöp var :D

[QUOTE=Volkann;8328525]direk fk2 diyorum.

direkt olacaktı eşkıya dho replikten :D teşekkürler yorumun için

Kesinlikle fk2.

ehh sizi hondacılar :D teşekkürler yorum için

Sti için yardımcı olabilirim eğer aklınıza yatarsa

örnek olarak linki koydum kesin karar verdiğim zaman haberleşiriz teşekkürler ilginiz için

JayVTEC!
08-05-2017, 01:14
golf R zaten R gibi kendini gosteremiyor bence motor olarak iyi.
Subi alicagina evo al abi daha iyi.
birak ikisinide fk2 al. sen zaten avatarinla cevabini vermissin konuyu kapat gitsin :)

Sebring
08-05-2017, 01:22
Benzer bir arayışta olduğum için görüşlerimi sunmak istiyorum.
-Golf R:Pratik ve sade.Günlük kullanım için nefis.Ama hastası az.Değer kaybı çok olur (mu acaba?)
-İmpreza:Hatchback kasa pek tutulmadı gibi sanki.Ben çok beğeniyorum o başka.Piyasada az.Satması zor gibi sanki.
-FK2:Kral.İmkan ve araba varsa 0 olarak alınıp zır stock olarak saklanmalı bence.Hastası çok.5-6 sene sonra satarken telefon diyaloglarını hayal edemiyorum. 'İlk sahibinden 30.000 km'de zır stock FK2' Yazarken bile ürperdim valla.
Bazı alternatifler sunayım;
-Peugeot 308 GTI:4 kapı,pratik.0 olarak alırsınız.Şimdi kıymet veren yok,yakında kıyamet kopacak.
Peugeot 208 GTI by PSP:Ama PSP olacak.208 hp,kilit olanı hani.0 alınır.Vergisi az.Şimdi yüzüne bakan yok.2 sene sonra millet birbirini kesecek 208 diye.
Uzun süre elde tutacaksanız 0 km almanızı öneririm.
Bir alternatif;az kmli,değişensiz,mümkün olduğu kadar stock ve az boyalı Mitsubishi Evo 6 TME.Kırmızı da olursa Dünyanın her yerinde para edecek bir klasik olacak.
Bir alternatif daha;Evo 9.
Gönlünüze göre olsun.

16EC813
08-05-2017, 21:34
Benzer bir arayışta olduğum için görüşlerimi sunmak istiyorum.
-Golf R:Pratik ve sade.Günlük kullanım için nefis.Ama hastası az.Değer kaybı çok olur (mu acaba?)
-İmpreza:Hatchback kasa pek tutulmadı gibi sanki.Ben çok beğeniyorum o başka.Piyasada az.Satması zor gibi sanki.
-FK2:Kral.İmkan ve araba varsa 0 olarak alınıp zır stock olarak saklanmalı bence.Hastası çok.5-6 sene sonra satarken telefon diyaloglarını hayal edemiyorum. 'İlk sahibinden 30.000 km'de zır stock FK2' Yazarken bile ürperdim valla.
Bazı alternatifler sunayım;
-Peugeot 308 GTI:4 kapı,pratik.0 olarak alırsınız.Şimdi kıymet veren yok,yakında kıyamet kopacak.
Peugeot 208 GTI by PSP:Ama PSP olacak.208 hp,kilit olanı hani.0 alınır.Vergisi az.Şimdi yüzüne bakan yok.2 sene sonra millet birbirini kesecek 208 diye.
Uzun süre elde tutacaksanız 0 km almanızı öneririm.
Bir alternatif;az kmli,değişensiz,mümkün olduğu kadar stock ve az boyalı Mitsubishi Evo 6 TME.Kırmızı da olursa Dünyanın her yerinde para edecek bir klasik olacak.
Bir alternatif daha;Evo 9.
Gönlünüze göre olsun.

çok aydınlatıcı bi yorum teşekkür ederim ,ama dediğim gibi hem biraz değer kaybetmesin hemde hafta sonları sadece gazlamak için düşünüyorum
208 leri yakın takibe alıcam

16EC813
08-05-2017, 21:37
golf R zaten R gibi kendini gosteremiyor bence motor olarak iyi.
Subi alicagina evo al abi daha iyi.
birak ikisinide fk2 al. sen zaten avatarinla cevabini vermissin konuyu kapat gitsin :)

eskiden hondacıydım :D
teşekkürler

PiscocuK
08-05-2017, 21:44
Fk2 desem kullanici oldugum icin tarafli yorum yapmis olabilirmiyim diye dusunuyorum

Digerlerini kullanmadim bilmiyorum ama arac haftasonu kullanilacaksa fk2 daha dikkat cekici olur bence. Digerlerinin dis gorunus olarak normallerinden pek farki yok.
Hondanin Turkiyede deger kaybettiginiz henuz duymadim. En kotu aldiginiz paraya yada 1-2 altina satar bindiginize sayarsiniz

Hayirlisi olsun

16EC813
08-05-2017, 21:56
Fk2 desem kullanici oldugum icin tarafli yorum yapmis olabilirmiyim diye dusunuyorum

Digerlerini kullanmadim bilmiyorum ama arac haftasonu kullanilacaksa fk2 daha dikkat cekici olur bence. Digerlerinin dis gorunus olarak normallerinden pek farki yok.
Hondanin Turkiyede deger kaybettiginiz henuz duymadim. En kotu aldiginiz paraya yada 1-2 altina satar bindiginize sayarsiniz

Hayirlisi olsun

bende duymadım :D
aynen dediğim gibi öncelik biraz değer kaybetmesin ,istediğim an nakite çevirip emekli olunca da üstüne koyup iyi bi ev almak gayem ,bu arada da hafta sonları gazlayıp stres atmak :D
güzel yorumuniçin teşekkürler hayırlısıyla buluruz inşallah temiz bi fk2

APO
08-05-2017, 22:11
efkaiki :D

16EC813
08-05-2017, 22:23
efkaiki :D

daha yeni bi düzenli ilişkiden çıktım :D
inşllah toprgım bakalım hayırlısı

APO
08-05-2017, 22:40
daha yeni bi düzenli ilişkiden çıktım :D
inşllah toprgım bakalım hayırlısı
abi yakışır sana gnlünce olsun...o aşamaya gelince görüşelim belki bir faydamız olur...:)

16EC813
08-05-2017, 23:04
abi yakışır sana gnlünce olsun...o aşamaya gelince görüşelim belki bir faydamız olur...:)

eywallah topraam ,hayırlısı o gün geldiğinde benden nefret edeceksin :D

2jz
16-05-2017, 00:14
Bayilerde bir kaç tane sıfır km fk2 var. Bütçenizin alt sınırına rahatlıkla alabilirsiniz.

5-6 yıl sonra 10-15 bin kilometrede, boyasız değişensiz, amcadan bir tayyar zarar ettirmeyi bir kenara koyalım güzel kar ettirir :)

Yigit-Y
16-05-2017, 00:24
Ep3 k20a2 turbo

Alır veya yapardım kaşınan arasın diye konu açardım

Elektrik direkli köy videoları içinde arka tarafa bakan goprocuklarla beraber

:):):):)

16EC813
16-05-2017, 23:07
Bayilerde bir kaç tane sıfır km fk2 var. Bütçenizin alt sınırına rahatlıkla alabilirsiniz.

5-6 yıl sonra 10-15 bin kilometrede, boyasız değişensiz, amcadan bir tayyar zarar ettirmeyi bir kenara koyalım güzel kar ettirir :)

bende öle düşünmüştüm :D bakalım kısmet

Ep3 k20a2 turbo

Alır veya yapardım kaşınan arasın diye konu açardım

Elektrik direkli köy videoları içinde arka tarafa bakan goprocuklarla beraber

:):):):)

o fantaziyi atmo k20 crx le zaten yaptım :D

Aps
17-05-2017, 09:12
Seda Hanım da gazlayacak mı Tholl-ga

16EC813
17-05-2017, 10:46
Seda Hanım da gazlayacak mı Tholl-ga

efekaiki nin içinde seda hanımlailgili özel fantazi düşüncelerim oldugu dogrudur :D

997TT
17-05-2017, 12:16
Neden herkesin ilk baktigi deger kaybi yada kar yapmak?
Kar etmek icin alinicaksa baska enstrumanlar var...
Surus keyfi-zevki odakli bakip,en sona deger kaybi/kazanci koymak gerek.
Sonra piyasa neden bu kadar yukseldi basliklarina yazi yazanlara sasiriryorum...
Icinize sineni alin,bunlar keyif makineleri. Aklinizi degil,gonlunuzu dinleyin. Aklinizda kalicagina,altinizda kalsin...

ahmetgurlek
17-05-2017, 12:25
günlük binilmeyecekse golf r direk eleyin. sedan sti ve fk2 type r arasından sti'ı daha zor satarsınız ve daha fazla değer kaybeder muhtemelen ama ben yine de sti alırdım, zevk meselesi tabi...

BaDCaT
17-05-2017, 13:05
4g63 ve türevi alternatifken hiç birisi yeteri kadar hızlı olamaz.

STP
17-05-2017, 13:20
4g63 ve türevi alternatifken hiç birisi yeteri kadar hızlı olamaz.

2015 model 7 sene garantılı bı araba aldım :) hızlı cok arabaya bındım suankı arabam 400 hp bandında. gursel abının soyledıgı krıterlerı yuzde 99 karsılayacak araba FK2 den baskası kesınlıkle olamaz. yeterı kadar hızlı olamaz konusuna gelınce bu araba suan reflashla bu kadar gıdıyor kısıtlamalar yapan ecusu ıle. yakın zamanda hondata ecu cıkaracak ondan sonra hp lerın nasıl geldıgıne sahıt olucaz.

BARR
17-05-2017, 14:45
2015 model 7 sene garantılı bı araba aldım :) hızlı cok arabaya bındım suankı arabam 400 hp bandında. gursel abının soyledıgı krıterlerı yuzde 99 karsılayacak araba FK2 den baskası kesınlıkle olamaz. yeterı kadar hızlı olamaz konusuna gelınce bu araba suan reflashla bu kadar gıdıyor kısıtlamalar yapan ecusu ıle. yakın zamanda hondata ecu cıkaracak ondan sonra hp lerın nasıl geldıgıne sahıt olucaz.

Şehir asfaltında canım biraz hızlı gitmek istediğinde düşük hızda gaza oturduğumda bir yere gidemedikten sonra nolacak 400hp ye? Mesela İzmirde 100km altında hızda tutunamaz FK2, tutunana kadar 4 çeker el sallaya sallaya gider. VAG mış kanatlıymış fark etmez. E bunlar superspor egzotik araç olmadığına ve şehir içi günlük veya haftasonu binildiine göre anlamını yitiriyor hp ler.

STP
17-05-2017, 14:52
Şehir asfaltında canım biraz hızlı gitmek istediğinde düşük hızda gaza oturduğumda bir yere gidemedikten sonra nolacak 400hp ye? Mesela İzmirde 100km altında hızda tutunamaz FK2, tutunana kadar 4 çeker el sallaya sallaya gider. VAG mış kanatlıymış fark etmez. E bunlar superspor egzotik araç olmadığına ve şehir içi günlük veya haftasonu binildiine göre anlamını yitiriyor hp ler.

asfalt dokturun ızmıre ben orda jettamla sarmaktan gıdemıyodum typerı bosver :) orda edonun evosununda tutundugunu hatırlamıyorum

16EC813
17-05-2017, 20:07
seni esefle kınıyorum bana Thumbs Down! atarakçok kalbimi kırdın çook sayın Tholl-ga bey :D

değerli yorumlar yazmışsınız arkadaşlar ama derdim çok hızlı çok agresif bi makine değil ki ,biraz hızlı sadece hafta sonları gazlayacak zevkli bi araç, ehh biraz da değer kaybetmemesi prim yapmasının pek fazla önemi yok yeter ki dediğim gibi değer kaybetmesin ,yoksa agresif adrenalini yüksek bi swap k20 crx zaten yaptım gazladım hatta kanat bile kırdık :D

TaGo
17-05-2017, 20:25
Şuan bu klasmanda alınabilecek yegane araç Leon Cupra dır. fiyatları 135 k ler civarı yani bir fk2 den nerden baksan 30k tl daha ucuz.

daha kullanışlı

16EC813
17-05-2017, 20:43
Şuan bu klasmanda alınabilecek yegane araç Leon Cupra dır. fiyatları 135 k ler civarı yani bir fk2 den nerden baksan 30k tl daha ucuz.

daha kullanışlı

dogru diyosun TaGo tarkancım onlarıda baya bi inceledim araştırdım gerçekten çok iyi çok kullanışlı fiyat/performans olarak ama dediğim gibi işte satacagım zaman değer kaybedip kaybetmemesi kesin değil o beni endişelendiriyor ,dediğim gibi emekli ikramiyemide üstüne koyup iyi bi ev almak derdim hemde arada bi hafta sonları zevkle gazlamak

STP
17-05-2017, 21:25
Fk alican abi :)

16EC813
17-05-2017, 21:31
Fk alican abi :)

yok efkaiki düşünüyorum :D bakalım kısmet kardeşim herşeyin hayırlısı

997TT
17-05-2017, 23:39
Cupra motor sanzıman ve dıferansıyel ıle rakıpsız. 135'e 280'lık alınır,deger kaybı sorunu olanda bu ısten kurtulur.
Cok kullanıslı,konforlu,ıstedıgınızde sert. Dsg yuzunden ıstersenız hanıma verın... Ben aılecek Serres'e gıdıp,rekor kırıp geldım kı,arka lastıklerım standart ıdı...
Ama dısardan bakınca sleeper,fazla spor ayrıntı yada dıger modellerden fazla farkı yok...

16EC813
18-05-2017, 13:36
Cupra motor sanzıman ve dıferansıyel ıle rakıpsız. 135'e 280'lık alınır,deger kaybı sorunu olanda bu ısten kurtulur.
Cok kullanıslı,konforlu,ıstedıgınızde sert. Dsg yuzunden ıstersenız hanıma verın... Ben aılecek Serres'e gıdıp,rekor kırıp geldım kı,arka lastıklerım standart ıdı...
Ama dısardan bakınca sleeper,fazla spor ayrıntı yada dıger modellerden fazla farkı yok...

degerli yorumun için teşekkürler ,düşüncem cuprayı da