PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sebepsiz yere atar yapip ayna kiran motorcu

mert_can 41
07-05-2017, 23:51
https://www.youtube.com/watch?v=GuWIxJfDMWA&feature=share

mobil için

MVA Ailesi İlk Gezi / Taksici Canıma Kast Etti / Ayna Kırma / Part 1 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=GuWIxJfDMWA&feature=share)

6,22 de adamcağızın sebepsiz yere aynasını kırdı sinirim bozuldu paylaşmak istedim :mad:

300E
07-05-2017, 23:55
Rospu çocu motorcu, yumruğu vurduğu anda kan şekerim fırladı yemin ederim, tansiyonum alt üst oldu. Suçsuz yere aynısını bana yapsa, gittiği yere kadar kovalarım.

mert_can 41
07-05-2017, 23:57
Rospu çocu motorcu, yumruğu vurduğu anda kan şekerim fırladı yemin ederim, tansiyonum alt üst oldu. Suçsuz yere aynısını bana yapsa, gittiği yere kadar kovalarım.

Allah bizim gibi insanlardan uzak tutsun vallah böylelerini yemin ederim genç yaşımda hapse sokar insanı plakası falan bulunsa polise videoyu atsak bir ceza yermi acaba aşırı sinirimi bozdu benimde.

Yigit-Y
08-05-2017, 00:07
Motorcu gereksiz tepki vermiş

Taksicide inada bindirmiş aynayı koparmış

Motorcunun poposu çok kalkmış

Ters birisinin elinde kalır

Taksici ise klasik üstüne kırmaya çalışmalar

İkiside aynı mokun laciverti :)

MK8800
08-05-2017, 00:07
Geçen de konu açmıştım sırf bunun gibi bir or*spu evladı ve arkadaşlarını darp ettik diye karakola düştük . Ama bu kamerayı takıp ; sosyal medyayı sallayayım , kitlelere ulaşayımcılar hiç bitmiyor . Yine olsa ve böyle HAKSIZ yere canıma , malıma kast etse yine o kameraları münasip yerine sokarım .

JayVTEC!
08-05-2017, 00:23
tamam hakli olabilir o an motorcu belkide taksici dikkat etmedi varsayalimda aynayi kiricak kadar bi durum yok ortada ne motovloglarda daha sert tartismalar yasaniyor kazalar oluyor bu kadar tepki gostermiyor motorcular.

Ertekin
08-05-2017, 00:30
Ondan sonra diyolarki aaa cezaevinemi girdin. Bu mevzunun başa geldiği andaki ani sinir zıplaması insanı durduracak bütün tuşları kilitler.

darkmoon
08-05-2017, 00:36
taksici zarar vermek için üstüne sürmüyor iyi izleyin korkutmak amaçlı sıkıştırıyor psikopat bir taksici olsa direksiyonu kırdımı ona vurdumu yoldan atardı.. kaldıki taksicinin onu yapma sebebi adamın küfür etmesi en başda mevzuyu çıkaran motorcu .. üstüne adamın aynasını kırıyor.. bu kaskına kamera takıp mor vizörlü adam , yeşil eldivenli adam gibi çekim yapan etrafda insanların sayısında patlama oldu..

takıldığı yer beşiktaş sahil o belli az çok tahminde ediyorum ya bahçe büfe , ya genç cafe motorcular genelde oralarda toplanıyor..

Bu tip insanlar yüzünden yaşın yanında yolunda efendi efendi giden bizim gibi insanlarda yanıyor..

MK8800
08-05-2017, 00:44
Bu gibi yavşakların hakkı budur :D ;

Namlunun Ucunu Gorunce Geri Vites Yapan Motor Cetesi - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=wlSkqjiQZLA)

Enes-x
08-05-2017, 00:45
Kırmasa olurmuş ama ana bacı sövcek kadarda haksız değil bence motorcu.

Taksici önüne kırıyo sinyalsiz buraya kadar normal ,görmemiştir beşiktaş trafiği duran zıplayan çok olur yapmıştır bi hata.Motorcu kornaya basıyo uyarıyo ,özür dilemeyi geçtim hala sıkıştırmaya devam ediyo taksici.Ayna kırıldıktan sonrada düşürmek çarpmak için tekrar bi hamle yapıyo gaz açıp kurtuluyo motorcu düşmekten.Klasik cahil taksici.

Asıp kesmekle bunun sonu gelmez karşılıklı hoşgörü lazım.

mstfcn28
08-05-2017, 00:49
Gaza basarak taksiciyi kasıtlı şekilde sıkıştır, adama ağza alınmayacak küfür et, ondan sonra aynasını kır, marifet gibi gibi canımı tehlikeye attı açıklamasıyla ayna kırma part bilmem kaç diye yayınla. Part 2 yi merakla bekliyorum.

Tayfun.O
08-05-2017, 00:54
Çok önceden görmüştüm ana avrat düz kaycaktım *bneye yorumlara kapatmış biliyor suçun kendisinde olduğunu.

Arkasında ki 20 30 kişiye güvenip gubarmış teke tek yapsın da görek

AşkınS.
08-05-2017, 00:55
Taksici sola yavaş girmeye çalışırken motorcu bi anda gaza yükleniyor. Tam bir oç. Taksicideki tek hata sinyal vermemesidir ki belli etmiş zaten sola gireceğini. Ayna kırmalık bi durum yok.ben olsaydım (Allah korusun) takip ederdim bi şekilde ve düşürene kadar arkasında olurdum. İnce bi tık yeterli olur ama onun tadı biraz hızlıyken güzel olur. Buna müstehak

Tayfun.O
08-05-2017, 00:55
Çok önceden görmüştüm ana avrat düz kaycaktım *bneye yorumlara kapatmış biliyor suçun kendisinde olduğunu.

Arkasında ki 20 30 kişiye güvenip gubarmış teke tek yapsın da görek

Ek olarak milletin ekmek teknesine zarar vermek nereden o ayna nereden baksan 300 lira

Kakus
08-05-2017, 01:08
Motorcular arasında sevilen bi' fenomen sanırım bu. Yazık.

Ahmet Saraçoğlu
08-05-2017, 01:25
şu cumhurbaşkanlığı koruma videosunu izleyip keyifleniyorum her seferine.Farketmeden o ekibe denk gelip mor vizörünü tersten görür en kısa zamanda inşallah

Eyüp
08-05-2017, 02:01
şu cumhurbaşkanlığı koruma videosunu izleyip keyifleniyorum her seferine.Farketmeden o ekibe denk gelip mor vizörünü tersten görür en kısa zamanda inşallah

O motor ekibinin bir daha herhangi bir yerde herhangi bir arabaya atarlanacağını hiç sanmıyorum :)

mert_can 41
08-05-2017, 03:34
Kırmasa olurmuş ama ana bacı sövcek kadarda haksız değil bence motorcu.

Taksici önüne kırıyo sinyalsiz buraya kadar normal ,görmemiştir beşiktaş trafiği duran zıplayan çok olur yapmıştır bi hata.Motorcu kornaya basıyo uyarıyo ,özür dilemeyi geçtim hala sıkıştırmaya devam ediyo taksici.Ayna kırıldıktan sonrada düşürmek çarpmak için tekrar bi hamle yapıyo gaz açıp kurtuluyo motorcu düşmekten.Klasik cahil taksici.

Asıp kesmekle bunun sonu gelmez karşılıklı hoşgörü lazım.

Araç şöförünün tarafından bakıldığı zaman onun yandan geçiceğini düşünmüş ki bu günlük trafikte arabalarla yaptığımız bir durum yavaş yavaş kaymış. Motorcunun da gazlayıp geçiceğini düşünmüş burda motorcunun artisliği taksi şöförünün anlaşılmıcak derecede ince düşüncesi veya düşüncesizliği. Daha sonrasında olan olaylarda kendi yerime koyarsam gerçekten kötü şeyler yapardım ana avrad küfür edip aynamı kırarsa ve benim şahsi aracımı geçtim ekmek tekneme yaparsa. Kim olursa olsun karşıdaki sakin karşılayamaz ve üzerine kırar ben motor sevdalısıyım almakta istiyorum. Trafikte inanılmaz derecede kollarım ama bu olay başıma gelse bende üzerine kırardım düşürmek amaçlı sanırım.

Kutluhan
08-05-2017, 06:18
canıma cast etti mi yazmış birde başlığa... ulan ya..... kaldırımda ne işin var senin yayaların canına kastın mı var diye kimse yorum yapmıyor.. kafayı yedirtiyorlar insana yemin ederim 3-5 kişi yanlışlıkla toplanmasın hemen ayna kırmalar atar yapmalar ve zır zır eksoz sesleri, milletin önüne kırmalar, taksici abim yerinde olsam o köprü altını ona mezar ederdim, yine ucuz kurtulmuş serefs...

fthdrn
08-05-2017, 07:54
Onun bunun fırlatması. Baba parasıyla aldığı malzemelerle milletin rıskına göz dikiyor. Sebepsiz yere dövücen bu pç kurularını

coolvtec
08-05-2017, 07:57
Rusyadaki gibi sürekli yayın yapan kamera sisteminden araçlarımıza da takmak şart oldu.

Anıl E.
08-05-2017, 08:46
Baba şöyle adamları dövün büyük şehirlerde ya ,konuşma tarzına bak lolita kız gibi sesi var .

anadolu'da böyle delikanlılar yok yapamazlar hayatta . Dövün ,öldürüne kadar dayak atın arkadaşlarına da sokun motor egsozlarını.

sokarım motoruna,kaskına . Taksicinin hiçbir suçu yok . Durduk yere taksiciye kornaya asılıyor,hadi sol tarafa yanaştı diye korna çaldı diyelim adama sövmeye başlıyor ,az bile yaptı niye üstüne kırıyon sol'a aniden çevir direksiyonu gebersin gitsin şerefsiz.

Tunacan
08-05-2017, 09:05
Hani it iti ıssırmazdı?

youssef
08-05-2017, 09:49
Kimse taksinin aynasından bahsetmemiş. Bir yumruğa komple sistem indi aşağı yahu. Çok uyduruk bence. Bu kadar kolay kırılmamalı.

Dynatech
08-05-2017, 10:12
Baba şöyle adamları dövün büyük şehirlerde ya ,konuşma tarzına bak lolita kız gibi sesi var .

Adamın vizörü bile mor ne bekliyorsun.

İşin şakası bir yana bende ist trafiginde hergün motor kullanıyorum, bende karşılaşıyorum hergun bu ve bunun gibi olaylarla. Ama her olayda boyle tepki vermek çok gereksiz. Taksicilerin ne olduğunu bilerek yanaşmak lazım. Kamera takıp da millete hakim olup ceza kesmeye kalkmak yanlış. Arkasına takılan grup ve kameranın özgüveni bir yere kdr. Kime ve neye rastlayacagın belli olmaz 18 milyonluk şehirde.
Bakınız

https://youtu.be/UTA2aAE3sCA

clioGT
08-05-2017, 10:17
Bende kendimi savunmak için canımı korumak ve geri kendi şeridine şeritine sokmak için aynasını kırmak zorunda kaldım

bu nasıl bahane böyle?

fthdrn
08-05-2017, 10:18
taksici uyanamamış yoksa o yumruğu indirene kadar çoktan bariyerlerden kaşarlı tost yapmıştı. Atv binasının önü zaten direk haberlere çıkardı. Popüler olucam diye analarına sövdürüyorlar başka birşey değil.

BARR
08-05-2017, 10:23
Valla öle ayna kırınca başına gelecek herşeyi kabul etmiş oluyorsun sonra dayak yiyince, ezilince, ayağına sıkılınca ağlamıcaksın. GoPronu alır başka yerine monte ederler.

220T
08-05-2017, 10:27
İstanbul'da trafik kalabalığından mıdır,bir tarafın medeni çıkmasından mıdır bilmiyorum,adamlar basıp gidiyor.Anadolu'da herhangi bir şehirde 2. ışığı bile görmez böyle davranan biri.

Ssamet
08-05-2017, 10:35
İstanbul'da trafik kalabalığından mıdır,bir tarafın medeni çıkmasından mıdır bilmiyorum,adamlar basıp gidiyor.Anadolu'da herhangi bir şehirde 2. ışığı bile görmez böyle davranan biri.

Burda öyle şeyleri hiç yapamıyorlar. Böyle kafasında kameralıda yok zaten. Trafikte nasıl olsa yakalayamayacak durumu işte.

i-vtec07
08-05-2017, 10:54
Bu arkadaş hayatın da kavga etmemiş tek yumruk sallamamış kendini bi *** sanıyo kodumun tikisi bi tane cikarsan abi abi çeker taksicileri gram sevmem de haklı adam düşürse

onurc
08-05-2017, 10:56
O civarlarda balmumcu shell buluşma noktaları.Çete gibi geziyorlar,sürekli oralardayım.
En az 5-6 motorcu özellikle mt ci tayfalar çoğunlukta beşiktaş sularında.O atara karşılık verilse muhtemelen hastanelik edilirdi taksici abimiz zaten.Ama illa ki eli sağlam birine denk gelir bir gün.

Grimlord
08-05-2017, 10:59
Kafasına kask takan atraksiyona girmeye çalışıyor. Emin olun "videoyu yutuba koyayım da hit olayım" diye yapmıştır. Yoksa orada ayna kırmalık hiçbir şey yok.
Çok yaşamaz ama böyle giderse.

halili
08-05-2017, 11:25
alakasız ama karnım ağrıdı bunu izleyince

https://www.youtube.com/watch?v=DOGOdVpp1E8

canimrecepcim
08-05-2017, 11:59
Taksicide gramaj ofsayt durum yok ki,ne sıkıştırması ne başka bir şeyi motorcu kendi kendine tribe girmiş.

Babası keşke yıllar önce annesi yerine,bunun girdiği tribe girseydi de böyle bir mahluk vuku bulmasaydı.Eğer taksiciyi bulma imkanı olan var ise bence bu videoyu muhakkak izletsin buldursun dürzüyü.

Lavuğun kafası rahat ya clio ile yetişemeyecek diye bilmem neyin fırlattığı ya.

wekoo
08-05-2017, 12:07
ben olsam sol yapıp kırmıştım önüneeee

Mr.K
08-05-2017, 12:07
alakasız ama karnım ağrıdı bunu izleyince

https://www.youtube.com/watch?v=DOGOdVpp1E8

adam ünlü oldu auhsxauhxa yigitsesen

mikelazi
08-05-2017, 12:22
taksici hiçbişey yapmamış.eger bu yaptıgına ayna kırılıyorsa.ben adam vurayım.bu nedir yaa.

ondan sonra millet motorcu düşmanı oluyor.

wolrath
08-05-2017, 12:35
ne duzgun motorcu, ne de duzgun olmaya calisan motorcuya saygi var bu ulkede

kufur edeceksek sabaha kadara siralayabilirim. sizden tek ricam lutfen ayna/sinyal kullanin ve 2 tekerlerin bir tasit oldugunu/can tasidigini hatirlayin.

fthdrn
08-05-2017, 12:35
Şimdi o taksici çevresindeki herkese anlatıcak bu olayı. Belki de bir şekilde arayacak bulmaya çalışacak. Bütün duraklara haber salacak... Bu yüzden herkes bütün motorcuları böyle zannedip ona göre davranacak. Sonra motora saygı yok :D

dirk
08-05-2017, 12:38
Saçmasapan gereksiz kalitesizlik kokan hareketler. Kırdıktan sonra motorcuda pişman olmuştur diye düşünüyorum. Yenileri tekrarlanmaz inşallah

turboman
08-05-2017, 12:54
Bu dingillerden çok malesef bende motor kullanıyorum ama böyle durumlara kendimi sokmuyorum altındaki motor güçlü ver gazı git en sol şeride geçmiş salak salak sürüyor tabi üstüne kırarlar birgün o kamerayı monte ederler biyerine sonra kask kamerasından kolonoskopi yaptılar diye vlog açar yakındır :D

Ahmetfikri
08-05-2017, 12:57
halbuki taksici otobüsten kaçan beyaz scooterı sıkıştırmamak ortalıyor yolu bence

KÖROĞLU
08-05-2017, 13:10
Ben şuna inanıyorum artık,

kafaya kaskı takan "youtuber" olmak için ( lakabına s.çyım youtuber ne amk) mevzu çıksın diye yerli yersiz atar gider yapıyor.

Bir gün denk gelir birine millete iş verir yok yere. Bu video da taksicinin bir hatasını görmedim. Sinyal yok ama adam zaten niyetini belli etmiş,

üstüne kıracak olsa çok daha net yapardı. Denk getirirseler bir yerde çoğaltırlar. Damla aynalı motorcu geldi aklıma ayrıca :)

Vtec_2
08-05-2017, 13:23
Ayna kırdıktan sonra gaza basmasa daha ıyıydı..

ERK_RS
08-05-2017, 13:52
taksici sinyal vermemiş belki ama günlük hayatta zaten istanbulda araba bu şekilde kullanılıyor.

Bende aktif olarak hem motor hemde araba kullanıyorum.
Böyle onlarca şey yaşıyoruz trafikte.

Arkadaş sırf macera olsun, sırf küfür etsin diye kendine iş aramış.
yazık taksiciye.

adamı hem masrafa yok, hem de zamanını çal; sonra da kendini adam zannedip bi de bunu yayınla.

Youtube'da beğenmeme butonunu kullanalım arkadaşlar.

darkmoon
08-05-2017, 14:28
Şimdi o taksici çevresindeki herkese anlatıcak bu olayı. Belki de bir şekilde arayacak bulmaya çalışacak. Bütün duraklara haber salacak... Bu yüzden herkes bütün motorcuları böyle zannedip ona göre davranacak. Sonra motora saygı yok :D

adamın takıldığı yer belli beşiktaş köprü altı zaten motorcuların toplanma alanıdır.. orda üç tane cafe var durak,bahçe,genç genelde duraka fazla takılmazlar bahçe ve gençde toplanırlar öyle ona buna haber salmalarına gerek yok oralara gitseler elleriyle koymuş gibi bulurlar yada bilgi alırlar..

bende bazen gençe nargileye gidiyorum ben motor sürmeme rağmen çok şikateçiyim o tiplerden gereksiz gaz açmalar yukardan dönüp tek teker kaldırmalar bazıları alkol alıyor kavga çıkarıyor .. 125 lik 250 cc lik motorlara yapmışlar saçma sapan egozslar zannediyorlarki ses var halbuki rezil bir ses kulağı tırmalıyor sonuna kadar gaz vermeler..

efendi motorculara lafım yok ama ne yazık ki onlar bunların yanında çok azınlık kalıyor..

serkanaygün
08-05-2017, 15:55
Ben de iş gereği gün boyu trafikteyim; genel olarak İstanbul'da araba kullanan adamda şu algı oluşur: Taksiciye, dolmuş şoförüne, kamyon şoförüne dikkat et. ***** ayarsız araba kullanıyorlar. Bunları bile bile, özellikle de motor kullanıyorken çok daha özenli gitmek gerekir. Taksici mi var, biraz uzak dur bu kadar basit. Trafikte öyle dengesiz hareketler görüyoruz ki bu taksicinin sola kırması çok masum kalır. Böyle en ufak şeyde ayna kıran adamı birgün bir yerde kırarlar. Götüyle iddialaşan donuna sıçar, bu kadar basit.

tuner faruk
08-05-2017, 16:03
Taksicinin sağında scooter var onun önündede otobüs var adam scooter sıkışmasın diye sola doğru yanaşıyorki bu y.vsağın geçebileceği koca alan varken sırf ego tatmin etmek için artisleniyo gazlamayıp normal gitse taksici kan alırdı

PuT
08-05-2017, 16:18
video sonunda taksicinın gelmesını bekledim.Üşenmem antepe gitse düşerim peşine.

M_PROJECT
08-05-2017, 16:30
DRIVETRIBE - This is how near misses should be handled 👍 (https://www.facebook.com/drivetribe/videos/436983953348415/)

Olmasi gereken !

Yigit-Y
08-05-2017, 16:55
DRIVETRIBE - This is how near misses should be handled �� (https://www.facebook.com/drivetribe/videos/436983953348415/)

Olmasi gereken !

hahahahhahahahha

bu ülkede ahahahahhahahahaha :D:D:D:D

Ver mehteriiii arkadannnnnn :)

Berkerr
08-05-2017, 17:06
Hep merak etmişimdir neden böyleleri bana denk gelmez diye... :D

onur_S
08-05-2017, 17:10
Go pro erkekleri , ota boka el kol yapiyolar hepsinin kafada gopro, arabalarin arasindan gecip dururken sorun yok ama :)

İbrahim33
08-05-2017, 17:59
Dua etsin benim gibi birine rast gelmiyor. Kendini ya refüjde bulur ya da kaldırımda. Çamurluğu 100 liraya boyatıyoruz biz agaaa :) Madem delikanlısın , aynasını kırdıktan sonra karı gibi kaçmayacaksın.

sevo16
08-05-2017, 23:00
işte bu yüzden bireysel silahlanmaya evet nasıl olsa hiçbir motor mermiden hızlı değil.Böyle motor yada araba sürenler toprağa bunları vuran magandalar hapse al sana mis gibi doğal seleksiyon :D Doğa ana binlerce yıl önce bulmuş caresini :D

gokhankenar
08-05-2017, 23:35
Dilerim Rabbimden bu olayla beni karşılaştırmasın. Üşenmem işi gücü bırakır kovalarım. O psikolojiyle ne yaparım bilmiyorum ama zarar vereceğim kesin. İnsanı katil ederler o. çocukları. Kafaya kamerayı takan bi *** sanıyo kendini

erdemköksal
09-05-2017, 09:28
Tam Kavga Ederken Son Anda Dostluğa Donuşen Trafik Muhabbeti - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=jZSLCkfQ5Bw)

bide böyleleri var polismi geldi acaba bir anda noldu muhabbet :D

brs852
09-05-2017, 16:26
Delikanlı kardeşimiz böyle ayna kırıp kaçmaya devam ederse birisi en sonunda hem onun hem motorunun üzerinden geçer aracıyla ayna kıracak hiç bir şey yok yani ortada havalar ısındı yine türediler yine böyle bir atışmaya denk geldim geçenlerde motorcu kırmızı ışık vs hiç bir şey umurunda değil ama kafasında goprosu var :)

onursumer
09-05-2017, 16:43
iki tarafta adam değil açıkcası ne taksicinin yaptığı doğru nede motorcunun ikiside bana uzak olsun trafikte

Grimlord
13-05-2017, 11:18
Yeni konu açmak istemedim de bu nedir yahu? Resmen kadına bilerek çarpmamış mı?

Kadına carptı, haklıymış gibi paylaştı! Sosyal medyada linc edildi - Son Dakika Gundem Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/kadina-carpti-hakliymis-gibi-paylasti-sosyal-medyada-linc-edildi-40456501)

wolrath
13-05-2017, 11:23
herkes bedavaya tecrube kazanmis

teyze top gibi yuvarlanmis, mal gibi telefonla konusarak karsidan karsiya gecmez bir daha.
motorcu dayagi yemis, o da mal gibi birine vurmaz dikkatli olur bir daha.

İbrahim33
13-05-2017, 11:27
Youtube'a video koyabilmek için resmen bilerek basmamış frene. Teyzeye üzülürdüm ama kazadan sonraki tavrına kıl oldum :D güzel yuvarlandı :D

mstfcn28
13-05-2017, 11:37
Motorcu kornaya basınca kadının durduğunu sanıyor ve o sırada cip sürücüsüne bakıyor.
Kadın durmuş ama tekrar devam etmiş.Motorcu kafayı tekrar cipten alıp yola çevirinice kadını önünde buldu maalesef. Videodan anladığım bu maalesef çok daha dikkat etmemiz gerekiyor. Ucuz atlatmışlar.

Zorbey
13-05-2017, 11:52
Böyle delikanlıları Ankaraya'da bekleriz. Gel de bir tofaşın, Bmw'nin aynasını kır..

BarışSever
13-05-2017, 12:00
Herkes motorculara sövmüş ya :) bir motorcu olarak bu kadar beklemiyordum.

oss
13-05-2017, 12:25
https://i.hizliresim.com/01QzrZ.png (https://hizliresim.com/01QzrZ)
ayna kırıldıktan sonra taksici de kırmış solada yetişememiş

Yigit-Y
13-05-2017, 12:26
sağa sola tekrar sağa bakmak vardı eskiden bizim köyde

ulan motorcu yine sen suçlu oldun :D

darkmoon
13-05-2017, 13:48
Herkes motorculara sövmüş ya :) bir motorcu olarak bu kadar beklemiyordum.

ne yazık ki altına motor alan herkes kendini mor bereli adam, kalın giyinen adam, lastiklere yan bakan adam, egozslara fısıldayan adam gibi lakaplar takıp kafalarında kaska henüz daha 3-5 yıllık motor tecrübeleriyle üç beş kişi fazla izlesin diye sağda solda ona buna dalaşıp laf edip araçlarına zarar verirse kaç yıldır motor sürüyorum ben unuttum bir motor süren biri olarak bende söverimde yolda görürsem döverimde.. kaldıki motordayken yandaki motora tekme atmışlığım vardır..

50 yaşında adam .. adam ne motorlara binmiş harleyinden kawasından yamahasına kadar şimdi yaş gelmiş artık 250 lik bir şey almış efendi efendi yolunda gidiyor adama dayı yenimi başladın motora diyorlar .. o adam alayınızı cebinden çıkarır sallar duvara atar siz daha donla bezle gezerken o adam motor üstündeydi.. altına 600 lük motor çeken ki zor bir şey değil artık 600 lükler ikinci elde sıfır 250 lik fiyatlarında adam kendinin yolların kralı yenilmez ölümsüz düntadaki en iyi motorcu falan sanıyor .. toplasan 3-5 yıllık motor tecrübesi var yok..

motorda zaten kelle koltukda gidiyorsun efendi saygılı hürmetli olucaksın yeri gelicek alttan alıcaksın ki rahat rahat gidesin..