Orijinalini görmek için tıklayınız : Pert kayıtlı araç almak
Schwarz II
08-05-2017, 00:03
25-26 bin tl'ye 2009 ve üzeri Fiat Bravo 1.4 Tjet veya 1.6 Mjet düşünüyorum :soru: Uzun süre binmek için alıcam fazlada kullanmayacağım acaba büyük bir hata olur mu? Bu arada neler düşünyorsunuz pert kayıtlı araçlar hakkında, sahibi olan var mı aramızda? Ve bu bütçede 2005 ve üzeri hangi araç başka tavsiye edersiniz? Albea-clio-fiesta-accent vb araçlar haric
Pert var pert var.derin mevzular.mesela bi tanıdığın corolla 1.4 d4d 2004 corollası pert kayıtlı satıldı 24e.airbagler açtı ve arka dingil eğriydi.araçta boya vs yok.bide arka tampon değişti.bu gibi bi araba bulursam gözü kapalı alırım ama önden şaseye kadar girmiş pertler de var..onlardan uzak dururdum.
onn_dear
08-05-2017, 05:36
2 parca boya olan arabaya arkamızı dönüp giden veya fiyatinin cok altında rakam teklif eden bir milletiz pert aracı satmaya çalışmak ciddi sabır ister.
Büyük hasar olmadıktan sonra uzun süre binmek için sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ama alırken yine de çok dikkat edin . Fakat satarken çok farklı kişilerle garip diyaloglara girebilirsiniz :)
aposport
08-05-2017, 07:16
Bravo nun orjinal parcası pahalı, yan sanayi parçası az. Alacağın kazalı büyük ihtimalle çıkmalarla toplanmış olacak.
Ne kadar randımanlı olur bilemem.
irfanakbas
08-05-2017, 13:58
Bu seçenek benimde aklımda ailece kullanılabilecek otomatik dizel araç bakıyorum fiyatlar uçuk genelde aracı işe gidip gelmek için günlük, eşim kullanicak vede acemi olduğu için araci ufak tefek surtmeleri vurmalari olabiliyor gidip boyasız bir araç alıp kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana açıkçası düzgün toplanmış bu tarz bir araç daha mantıklı olur gibime geliyor ama daha önce kullanmış kişilerin fikirlerinide almakta yarar var. Alim -satim harici ne gibi sorunlar yasatabilir bende merak ediyorum konuyu takipteyim.
Şuana kadar çok fazla pert araç sahibi olduk. Çok fazla bir sorun ile karşılaşmadık.
Şuanda ki aracımızda geç çalışma vardı mazot emişte sorun var dediler ama aracın ön tesisatı çürümüş o yüzden geç çalışıyormuş. Birde çok düzgün toplamıyolar araçları kaput teli tutukluk yapıyor durup dururken kaput kilit mandalından ayrılıyor. Çok fazla sorun çıkartmaz araçlar ama önemli olan nasıl toplandığıdır. Ön düzen ve kaporta hasarı olduğu sürece pert araçlar alınır. Mekanik hasarlı araçlar kolay kolay alınmaz.
Bravo kullanıcısıyız son 3 senedir. Hızı hissettirmiyor, bizdeki araç yazılımlı. Gidişi güzel. Yol tutuş fena değil. Kullanımı son derece rahat. Piyasası ne kadar ki şu an temiz bi bravonun ,pek hakim değilim. Trim sesleri aman aman çok değil. Yakıtı da çok güzel. Şehir içi gazlamalı vs 7 litre yakıyor. İç hacmide fena değil. Ön takıma dikkat etmek lazım ama ayarı kaçtımı lakur lukur (:
30 a yakın pert araba alıp sattım
Gram sıkıntı yaşamadım
Aldığın araç çok önemli
İyi bir ustaya sağlam baktırmak gerek anlamıyorsanız eğer
Uyguna alıp uyguna satıyorsun binici takılmaz ak sat çılar sevmez :)
irfanakbas
10-05-2017, 14:48
Arkadaslar böyle bir ilan var mesela görünürde araçta çok fazla hasar yok gibi duruyor pert kaydı vermişler bu nasıl oluyor, birde pazarlıkla böyle bir araç alıp biz yaptirsak mantıklımidır sizce? Mesela bunu 30 bin gibi alsak.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-antalyapertden-az-hasarli_2010_citroen-c4-dizel_otomatik_vtrpk-435643086/detay)
Mesela şimdi pert var boya altı macun bi bakmışsın çatlıyor kaporta alttan macun gözüküyor. Kapı içi yok takır tukur ses çıkartıyor. Elektronik arızaları oluyor. Pert almak aslında mantıklı bana göre ama fiyatı çok çok güzel olması lazım. Alacağın arabayı al güzelce bin bana kalırsa 1-2 saat. Biraz kullan. Arabayı alıyorsun hop klima motoru arızalı oluyor sana 1000 Tl'lik masraf, o motora ulaşmakta cabası taa içerlerde biryerlerde. Fiat Bravo biraz Stilonun devamı gibi bol elektronikli ve hassas araçlar. Fakat o paralara da Bravo'ya binmek çok mantıklı çünkü asla kötü araçlar değiller bana kalırsa zamanının çok ötesinde idi.
İbrahim33
10-05-2017, 15:04
Her araç alınırda satılırda parasına göre. Ama bravonun orjinali bile satmıyor , pertini nasıl satacaksın onu bir düşün derim almadan önce ?
şöylede yapabilirsiniz agır hasarlı pert kayıtlı alıcanıza 15-20 civarı hasarlı araçlara bakabilirsiniz meselaa ben eşimin bindigi araç vardı polo 48,5 sattım gitti 30 küsüre yine aynı arabanın 4-5 parça boyalı bir parca deyişenlisini aldım gayette memnunum temiz araba ile arasında 18 fiyt farkediyor çünkü böyle birsey alabilirsiniz
Pert kayıtlı bir polo vardı aldık rent olarak 2 sene çalıştı.
Sonra birader kaldırıma çıktı, airbagler çiçek açtı, ön şasi ucu ön cam, kısaca ön taraf komple değişti denebilir.
Sonra koydum ilana 1 ayda falan satıldı. Alıcısı var illaki, ben de az paraya çok iş istesem iyice kontrol ettikten sonra alırım.
Bazen çok absürd sebeplerle pert yazabiliyorlar.
alınır tabi , satarken kayıtlı araca kayıtsız parası istemediğin sürece sıkıntı yaşamassın.
Piyasası olmayan pert almak kafaya iki tane sıkmakla aynı şeydir
Hazır konu anlatmak istediklerime yakınken yeni konu açıp kirlilik yaratmayayım.
Peki pert araç yerine böyle boyası yapılmış,motoru yeni yapılmış bir taksi çıkması almak ne kadar mantıklı. Max 18 bin liraya alıp ortalama 100bin km veya 3-4 yıl kullanıp yine 18'e satabilir miyim?
Örnek olması açısından bir ilan bırakıyorum;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-taksi-cikmasi-425743203/detay)
Satarsın burak para bile kazanabilirsin şaka yapmıyorum :)
Satarsın burak para bile kazanabilirsin şaka yapmıyorum :)
Anladım abi :) Peki sence ilandaki aracın ederi nedir?
Taksi çıkması albea clio hariç ne olursa olsun
Boyalı ruhsatlı 16-17 hemen alırım :)
Taksi çıkması albea clio hariç ne olursa olsun
Boyalı ruhsatlı 16-17 hemen alırım :)
Abi albealarda 8-9'a alınıyor sarı renk halde hem de taş gibi motorları var, albea piyasası da iyi bence. Ustalara vs. parçanılmaz ise para bırakırlar.
Arkadaslar böyle bir ilan var mesela görünürde araçta çok fazla hasar yok gibi duruyor pert kaydı vermişler bu nasıl oluyor, birde pazarlıkla böyle bir araç alıp biz yaptirsak mantıklımidır sizce? Mesela bunu 30 bin gibi alsak.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-antalyapertden-az-hasarli_2010_citroen-c4-dizel_otomatik_vtrpk-435643086/detay)
Bu tarz hasarlı araçları bende merak ediyorum. Altından başka bir şeyler çıkar mı acaba?