Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkswagen, Beetle ve Scirocco'nun üretimine son vermeyi planlýyor
Emisyon skandalı nedeniyle zor bir dönem geçiren Volkswagen, maliyetleri düşürmek amacıyla Beetle ve Scirocco’nun üretimine son vermeyi planlıyor.
Son dönemde elektrikli arabalar gibi yeni teknolojilere yöneldiği belirtilen Volkswagen’ın en eski modelleri olan Bettle ve Scirocco’dan vazgeçtiği iddiaları yabancı otomotiv siteleri tarafından gündeme getirildi.
Bettle’in şirketin en az satan arabalarından biri olduğu ve ABD’de son dönemdeki yükselişine rağmen hedefin çok gerisinde kaldığı belirtiliyor. Bettle’ın geçen yıl Avrupa’da sadece 25 bin adet sattığı, Scirocco’nun da aynı dönemdeki satışının 11 binin altında kaldığı kaydedildi.
Kaynak: Volkswagen Beetle ve Scirocco uretimini durdurabilir | Otomobil Haberleri (http://www.haberturk.com/ekonomi/otomobil/haber/1490334-volkswagen-beetle-ve-scirocco-uretimini-durdurabilir)
Eyvahlar olsunnnnnn :D:D:D
ErayCerit
10-05-2017, 16:55
Eğer doğru ise Rocco'lar altın olacak (bkz: S2000 )
Model Donanım fark etmez Roccolarınız DEĞERİNDE ALINIR ! :)
180'lik ler altın olur R modelleri düşünemiyorum
mert_can 41
10-05-2017, 17:04
120 lik ler asıl altın olur bizim ülkede ender bulunan motor ender bulunan donanım diye :D Şaka bir yana ayağına sıkar bence.
Beyaz boyaları kalmamış herhalde :D
benim okuduğum üretimi duracak değil devam etmeyecek yani yeni kasaları gelmeyecek
kaynak: Future of Volkswagen Beetle hardtop and Scirocco uncertain | Autocar (https://www.autocar.co.uk/car-news/industry/future-volkswagen-beetle-hardtop-and-scirocco-uncertain)
Onurkk06
10-05-2017, 17:22
Zaten spor araç kıtlığı var rocco da gitsin bişey kalmasın abuk subuk roccoya makyaj yapacağına düzgün bi güncelleseler rocco gene güzel satar
Beetleım var. Bitane de şirokko alayım. İleride ikisini de satar asyon martin neyim alırım.
BarışSever
10-05-2017, 17:56
rocconun zaten imajı sarsılmıştı:)
rocconun zaten imajı sarsılmıştı:)
S2000 kadar değil kardeşim
S2000 imajının yerler bir olduğu yerde rocco konuşulmaz :)
2 tane beetlem var 2.sini 1 ay önce ilk sahibi doktordan aldım bu kadar dolusunu bulunca dayanamadım ender dolulukta trde tek diyebiliriz kmde 27binde hatasız,onu garaja kaldırayım bari ilerde evle takasa girerim :D :D
Zor dönem geçiren VW, oldu o zaman :) Klasik türk haberciliği olmuş tam, bu konu tartışıldı bitti gitti çoktan. Gereken her türlü düzeltmenin de yapılacağı garanti edildi, avrupalı memnun ve tatmin oldu. Ama habertürk daha iyisini bilir muhakkak :)
iki model de üretimden kalkabilir, sonuçta bekledikleri karlılığı alamıyorlarsa üretmezler. Bizim hayrımıza üretim yapan markalar değil. Avrupa pazarında pek ilgi gören araçlar olmadığı doğru scirocco ve beetle'ın. Bu tarz araç alacaklarsa tt falan tercih ediyorlar genellikle burada. Özellikle scirocco çok çok nadiren görüyorum, alıp hava atma durumu olmayınca kıytırık arabayla (bütün araçlar için geçerli bu sciroccocular alınmasın, rs6 da alsan böyle burada) satış patlaması olmuyor. İnsanlar amaca uygun araç alıyor, fiyat/performans da işin içine girince tt, z4 falan daha makul geliyor insanlara haliyle
Beetleım var. Bitane de şirokko alayım. İleride ikisini de satar asyon martin neyim alırım.
:hehe::hehe: samanlığa atiyim bari bende koyduğumuz yeri de haritaya çizelim ilerde torun tombalak bulup çıkartsın bari bi işe yarar :hoo:
şirokko hala golf 5 in şasiylemi devam ediyor :)
Zor dönem geçiren VW, oldu o zaman :) Klasik türk haberciliği olmuş tam, bu konu tartışıldı bitti gitti çoktan. Gereken her türlü düzeltmenin de yapılacağı garanti edildi, avrupalı memnun ve tatmin oldu. Ama habertürk daha iyisini bilir muhakkak :)
iki model de üretimden kalkabilir, sonuçta bekledikleri karlılığı alamıyorlarsa üretmezler. Bizim hayrımıza üretim yapan markalar değil. Avrupa pazarında pek ilgi gören araçlar olmadığı doğru scirocco ve beetle'ın. Bu tarz araç alacaklarsa tt falan tercih ediyorlar genellikle burada. Özellikle scirocco çok çok nadiren görüyorum, alıp hava atma durumu olmayınca kıytırık arabayla (bütün araçlar için geçerli bu sciroccocular alınmasın, rs6 da alsan böyle burada) satış patlaması olmuyor. İnsanlar amaca uygun araç alıyor, fiyat/performans da işin içine girince tt, z4 falan daha makul geliyor insanlara haliyle
Aynısı bir lufthansa haberinde olmuştu. Haberin başlığı lufthansanın geliri düştü. Haber içeriğinde karlılığının %10 arttığı var. Gelir düşmesine rağmen karın %10 artması değil de, gelirin düşmesini haber başlığı yaparak sözde rakip, karşımızda görülen devletin havayolu da kötü halde gösterme çabası. Komik başka birşey değil.
olgaryildirim
19-09-2017, 14:05
sciroccoda randımanı yüksek araç yaparsa üretime devam edebilir ama beetle için hemfikir olabilir çoğu insan zaten belli başlı kullanıcıya hitap ettiği bir model bence sürkilasyon olmadığı için zarardır.
VW sitesinde scirocco fiyatları kalkmış.
Güncel durum nedir acaba bilen var mı?
Bring Out Gimp
08-10-2017, 19:48
Evet, bu satıştan kalktığının göstergesi.
O artık bir efsane :)
Aslında gerçekten iyi bir araç, kaliteli bir üretim ama kullanıcı kitlesi biraz zarar verdi araca.
Scirocco da Mor rengi zamansiz cikardilar :) 160 Dsg li zamana denk getiremedik..