Orijinalini görmek için tıklayınız : Ery m3 drift
onurcanbas
15-05-2017, 16:24
Herkese merhabalar iyi forumlar
Bu haftaki videomda m3 tanıtımı ve drift sahneleriyle sizlerleyim
Herkese iyi seyirler dilerim, destek olmak ve videoların devamı için abone olursanız sevinirim:Deli:
https://youtu.be/XdNPHrgiISo
Video güzel ama ses biraz düşük geliyor.. Bi an gözüme araç bi değişik gözüktü eray abideyken baya yakından takip ediyordum aracı.. Launch vs vardı..
bu araba en azından orjinal bi motorsport hak ediyor diye düşünüyorum..
maşallah araç on numara ama egzos sesi daha iyi olsa daha çok yakışir bu canavara :hoo:
MertSerhanÖ.
15-05-2017, 17:15
sıfır çizmeye başladığı anda kapattım videoyu.Elinize sağlık.
m3 ile sıfır çizmek :D
şahin vs hadi neyse de ne bilim...
Cimmeria
15-05-2017, 17:38
aracın bence biraz kozmetik işine ihtiyacı var, sanki stoplar biraz daha yeni olsa, boya biraz parlasa daha albenili olacaktır...
Videoyu ceken arkadasida aracin sahibinide tanimiyorum.
Amma ve lakin yazik gunah bu arabaya, tofas surer gibi sifir cizmeler falan. Yapmasaydiniz keske
Ön lastik biraz geride mi duruyor?
BurakCengizhanoğlu
15-05-2017, 21:31
öyle bi yazmışsınız ki sanki bütün e36 m3 ler ayda bir kere binilip sahil turu yapıp yanlamayıp yerine konuyormuş gibi :D
turboman
15-05-2017, 23:31
Başlığı yanlış yazmışsınız. 36 emüçler oldum olası bana cazip gelmedi sıfır çizmek için 3.16 ya kilit takıp aynı hareketi yapabilirdiniz şimdi drift yazınca millet bi hevesle videoyu açıyor sonra sinirlenip topa tutuyolar :D
yazılanlara bakıp şöyle biraz atlayarak bakayım dedim, aracın sahibi nasıl isterse kullanırım falan diyebilir o yüzden o kısıma bi yorum yapamicam zaten pek anladığım işler değil de. 2:30 da gazlarken yolda ki tek aracın sağından geçmek neden merak ettim ben de
shellde video çekerken bizde karşı tarafta park halindeydik shell çıkışı da fena değildi aslında onuda görmek isterdim videoda :) aracın sesi gayet güzeldi canlı
aybrskck
16-05-2017, 13:01
shellde video çekerken bizde karşı tarafta park halindeydik shell çıkışı da fena değildi aslında onuda görmek isterdim videoda :) aracın sesi gayet güzeldi canlı
o sahneyi atlamış onurcan bizde konuştuk onu ama video yüklenmişti biraz geç kaldık tekrar eklemek için :)
öyle bi yazmışsınız ki sanki bütün e36 m3 ler ayda bir kere binilip sahil turu yapıp yanlamayıp yerine konuyormuş gibi :D
Sorun şu ki videoda ki yapılan eylem drift değil donut. Halk tabiri ile sıfır çizmek. kabak lastikli şahininden tut h100 kamyonetine kadar arkadan iter her araç bunu yapabiliyor.
Valla yalan yok ben ery m3 diyince eray abi m3 almış drift videosu hazırlamış sandım :D
emresener
16-05-2017, 15:43
bu arabanın mazisinde ince bir dokunuşum var ki sorma Berkanokan .. geçen gün denk geldim videoya. çok başarılı bir video olmamış.
bu arabanın mazisinde ince bir dokunuşum var ki sorma Berkanokan .. geçen gün denk geldim videoya. çok başarılı bir video olmamış.
İnce kavramına bayılıyorum bebeğim :hehe: senin zamandan kalan videosumu cıktı eyvah eyvah :D
emre çok üçkağıtçısın :)
:D :D 10 krktr
emresener
16-05-2017, 16:43
İnce kavramına bayılıyorum bebeğim :hehe: senin zamandan kalan videosumu cıktı eyvah eyvah :D
emre çok üçkağıtçısın :)
:D :D 10 krktr
Niye bana yukleniyorsunuz anlam veremedim Berkanokan milksop onurc :D
canimrecepcim
18-05-2017, 16:29
Eray Yümsel kam bek sandım ben de.
La o çocuk iyi dönerken düşmüyo camdan he.
yilmazcatalbas
18-05-2017, 18:54
Vurun vurun daha ölmedi :hehe:
Araba 3.16 yada 3.18 falan olsa böyle tepki gelmezdi ama m3 olunca daha fazla aksiyon bekliyor herkes
Ne gerek varki 286 beygire :)
başlık m3 arkasını attırmak olmalı. drift deyince insan beklentiye giriyor.
Gokmen Erbas
23-05-2017, 05:54
rezalet. keşke hiç olmasaniz. konu çöp..
kemer beyler kemer unutmayın! onun dışında emeğe saygı..
kelalper
30-05-2017, 14:59
tek kelimeyle yazık. Video çekilio sanki orası kahvehane elde sigaralar. Ne diim. M3 lere yazık oluo.
Day Walker
30-05-2017, 15:37
Eray anasını iyi belliyememiş biz yaptık oldu videosu olmuş resmen :hehe:
dragon07
30-05-2017, 15:41
helal olsun iyi yakıyorsun kardeş güle güle kullan, fakat bu şekilde bikaç ay daha gider ötesi yok.
Siz yine de kemerinizi takın.
Kemer takmadığınız zaman aracınızın gücü artmıyor, daha hızlı gitmiyorsunuz.
Video tarzım değil.
Hatta artık bu tip videolar sıkıcı olmaya başladı. İş standarta rutine bindi.
-meraba arkadaşlar ben xxxxx... aracımız yyyy modifikasyonlar araç sahibi anlatsın...
replikler aynı her video çekende.
Daha klip tarzı, daha özgün, daha akılda kalıcı işler bekliyorum ama her seferinde hayal kırıklığı.