Orijinalini görmek için tıklayınız : Merkezi vakum (süpürge) sistemi
Daire için merkezi vakum konusunda bilgilerinize ihtiyacım var.Fayda/zarar,marka/model gibi önerilerde bulunursanız memnun olurum.Genelde 10 mt hortum denilmiş.Uzatma hortumu da satılıyor.Uzatma hortumu alınırsa çekişte herhangi bir sıkıntı yaşanıyor mu?Teşekkürler.
https://i.ytimg.com/vi/AJD0j95Aw7w/maxresdefault.jpg
:):):)
Kardeşim burası türkiye ya :)
supurge ısıne o kadar nakıt harcayacak olsam, raınbow alırım
ghibli06
19-05-2017, 22:23
öncelikle bu sistemler hala çok pahalı, ikincisi acaba daireye vakum hattını döşeyen vatandaş bunu becerebildi mi? makineyi aldıktan sonra sistem çok zayıf çekerse ya makine elinizde patlayacak ya da duvarı kırdıracaksınız yeni hat için... bizim evdeki de öyle duruyor devreye bile almadım o makineye o kadar para veremem...
Fiyat hususundan habersizim.Dairenin altyapısının hazır olduğu söylendi,lakin net bilgim yok.Satış yapan siteleri dolaştım,sağlıklı fiyat bilgisine erişemedim.Konu aracılığıyla bilgilenmeye çalışıyorum.Yorumlardan görünen o ki bizi aşacak.
Ne işe yaradığını dahi bilmiyorum şahsen :D
darkmoon
19-05-2017, 22:46
rainbow türkiyeye ilk gürdüğü günden beri bizde var herhalde 20 sene olmuşdur 3 kere makinayı yeniledik en son geldiklerinde yenilettirmedim.. çünkü artık bir esprisi kalmadı rainbowun sistemini çok ucuz fiyatlara hemde daha portatif ufak olarak diğer markalar üretiyor..
rainbow türkiyeye ilk gürdüğü günden beri bizde var herhalde 20 sene olmuşdur 3 kere makinayı yeniledik en son geldiklerinde yenilettirmedim.. çünkü artık bir esprisi kalmadı rainbowun sistemini çok ucuz fiyatlara hemde daha portatif ufak olarak diğer markalar üretiyor..
zaten ben de hayatta vermem o parayı da , annem de babam da kanser atlattıgı ıcın en ufak toz vs ye tahammul yok. evet ıse yarayor ama cıdden de pahalı alet. dedıgın gıbı servısı de cok pahalı. ıhlas vs de kullandılar , o konuda katılmıyorum. arada fark var cunku.
Fiyat hususundan habersizim.Dairenin altyapısının hazır olduğu söylendi,lakin net bilgim yok.Satış yapan siteleri dolaştım,sağlıklı fiyat bilgisine erişemedim.Konu aracılığıyla bilgilenmeye çalışıyorum.Yorumlardan görünen o ki bizi aşacak.
ben yanlıs gormedıysem 3000euro yazıyor kı bence baz ve en dusuk fıyattır ve ghıblı abımıze katılıyorum. olası bır sorunda duvar delmek vs öf yanı dusuncesı bıle benı benden aldı :)
hddsheriff
19-05-2017, 23:03
Dyson alın rainbow a göre daha ucuz ama çekişi efsane.
ghibli06
20-05-2017, 06:55
alt yapı hazır dedikleri metresi 1,5 liralık pvc boru :)
onurgoyunc
20-05-2017, 08:30
Ben de ana ünite arıyorum.
Alt yapıyı test etme imkanı var mı?
darkmoon
20-05-2017, 13:04
zaten ben de hayatta vermem o parayı da , annem de babam da kanser atlattıgı ıcın en ufak toz vs ye tahammul yok. evet ıse yarayor ama cıdden de pahalı alet. dedıgın gıbı servısı de cok pahalı. ıhlas vs de kullandılar , o konuda katılmıyorum. arada fark var cunku.
benimde babam kanser atlattı biz toplasan o hava temizlemeyi hatta yanında losyonlarınıda hediye vermişlerdi suya damlatın diye bunca yıl 30 kere falan ya kullandık ya kullanmadık çok büyük bir toz çekdiğinide ben görmedim su tertemizdi hep.. onun sanırım asıl mantığı havayı temizlemek temiz güzel ortama koku vermek...
halı yıkaması çok iyi esas o amaçla alıcak insanlar alabilir.. rainbowda ağır hantal bir şey bize bir ablamız geliyor haftada iki gün sağolsun yardıma temizliğe yemeğe falan o bile çıkartırken ben evdeysem bana çıkartıyordu eskiden birde çok parçalı orasını sök burasını tak falan ..
ben eve o konuda rowento aldım bu toz torbasız olan modelinden tavsiye ederim.. 359tl ye aldım rainbowun yanında bedava ama rainbow kadar iyi temizliyor.. birde minik portatif tekerlekli falan.. rainbowu ancak nadir çıkartıyoruz artık..