PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo 1.4 Comfortline vs İbiza 1.4 Style

jr1905
23-05-2017, 09:42
İki araç arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Veya 40-42 bin arası günlük binilebilecek tavsiye edebileceğiniz başka araba var mı? En geç önümüzdeki haftaiçi almam lazım ve kafam çok karışık.

youssef
23-05-2017, 10:41
İki araç arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Veya 40-42 bin arası günlük binilebilecek tavsiye edebileceğiniz başka araba var mı? En geç önümüzdeki haftaiçi almam lazım ve kafam çok karışık.

Konfor olarak bariz üstün polo her konuda. Ayrıca ibiza nın arkası çok dar.

Ben polo diyorum. Ancak ibiza dolu bir paket olur az km güzel bir fiyatta vs olursa tercih edilebilir. Genelde tek veya 2 kişi kullandığınızı farz ediyorum. Arka koltuktan dolayı.

onursumer
23-05-2017, 10:51
o fiyatlara aslında 1.2 tsi ibiza bulunabilir , 1.4 alınıcaksa polo bakın derim fun edition vs gibi dijital kilimalı vs güzel bi paket alırsın rahatlıkla

c20let
23-05-2017, 10:57
Ibiza'nın arkası cidden çok dar. Tek bu sebeple bile polo tercih ederdim yerinizde olsam.

jr1905
23-05-2017, 11:28
Konfor olarak bariz üstün polo her konuda. Ayrıca ibiza nın arkası çok dar.

Ben polo diyorum. Ancak ibiza dolu bir paket olur az km güzel bir fiyatta vs olursa tercih edilebilir. Genelde tek veya 2 kişi kullandığınızı farz ediyorum. Arka koltuktan dolayı.

İbiza nın dolu olması beni cezbediyor zaten aynı paraya ibizanın en full paketi ( Hız Sabitleme, Dijital Klima, Jant vs) Polo da ise comfortline veya 1.2 trendline alınabiliyor.

o fiyatlara aslında 1.2 tsi ibiza bulunabilir , 1.4 alınıcaksa polo bakın derim fun edition vs gibi dijital kilimalı vs güzel bi paket alırsın rahatlıkla
1.2 tsi Referance lar var ama onlarda ciddi boş paket yoksa 1.2 tsi style alabilsem o paralara hiç düşünmem bile. Polo fiyatları uçmuş iyice 48 falan yazmışlar fan editionlara.

ikuybu
23-05-2017, 11:35
2011 de 0 aldık polo 1.4 comfortline 6 yıl oldu 185k km de şuan,rutin bakımlar haric herhangi bir masrafımız olmadı lpg taktım şehiriçi biniyoruz gayet kullanışlı tek sıkıntısı 3 4 kişi uzun yola gidilmez.

onursumer
23-05-2017, 12:30
1.2 tsi Referance lar var ama onlarda ciddi boş paket yoksa 1.2 tsi style alabilsem o paralara hiç düşünmem bile. Polo fiyatları uçmuş iyice 48 falan yazmışlar fan editionlara.

araştırılırsa denk gelir

mesela şu aracın kazasına bakmak lazım denildiği gibi ise pazarlıkla alınır

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-bayandan-seat-ibiza-437135821/detay)