Orijinalini görmek için tıklayınız : ABT yazılım hakkında
Selamlar aracıma yazılım yaptırmayı düşünüyorum da araştırırken bu markaya denk geldim sanırım vag konusunda özelleşmişler daha önce yaptıran oldu mu tavsiye eder misiniz teşekkürler :) araç. a3 1.6 8v
onursumer
26-05-2017, 13:17
araç atmosferik olduğundan yazılım tarafına para harcamamanızı tavsiye ederim :)
Ne kadar bi güç kazanacaksınız bu işlem sonrası? Fiyat fayda olarak atmosferik motorda gereksiz diye düşünüyorum bende.
Mehmetmert
26-05-2017, 13:27
Atmosferik araça zaten ABT yok , custom birine yaptırsanız bile alacağınız 10 hp oda inanırsanız :) Boşa paranızı harcamayın derim motora
Atmosferik araça zaten ABT yok , custom birine yaptırsanız bile alacağınız 10 hp oda inanırsanız :) Boşa paranızı harcamayın derim motora
galiba eksik yazmışım aracım 1.6tdi motor :) 35 bg alınıyor diye biliyorum 110luklardan
onursumer
26-05-2017, 14:01
galiba eksik yazmışım aracım 1.6tdi motor :) 35 bg alınıyor diye biliyorum 110luklardan
ozaman işler değişir 1.6 8v diyince atmosferik anladık :)
genede abt çok pahalı bana kalırsa tr de düzgün birsuru yazılım yapan firma var
ozaman işler değişir 1.6 8v diyince atmosferik anladık :)
genede abt çok pahalı bana kalırsa tr de düzgün birsuru yazılım yapan firma var
evet ufak bir yanlış anlaşılma olmuş :D genel bir araştırmaya girdim eğer çok pahalı gelirse aynen dediğiniz gibi yerlilere bakıcam büyük ihtimal :)
Boşa paranızı harcamayın
teşekkürler, genel yazılım için mi yoksa abt için mi
teşekkürler, genel yazılım için mi yoksa abt için mi
o araca yapabileceğin şeyler
1-Jant
2-Basmak
3-Pasta Cila Sektörü
motor malesef nazi almanyasının motoru
tsi tdi olsa her türlü yazılım yaptır derdik kardeşim
1-Jant
2-Basmak
3-Pasta Cila Sektörü
E tdi diyor?
Selamlar aracıma yazılım yaptırmayı düşünüyorum da araştırırken bu markaya denk geldim sanırım vag konusunda özelleşmişler daha önce yaptıran oldu mu tavsiye eder misiniz teşekkürler :) araç. a3 1.6 8v
A3 1.6 8v benim bildiğim nazi motoru benzinli bir motordu
1-Jant
2-Basmak
3-Pasta Cila Sektörü
E tdi diyor?
A3 1.6 8v benim bildiğim nazi motoru benzinli bir motordu
Arabanın kasa kodunu yazayım derken eski bir motora gönderme yapmışım anlaşılan :)
Burak Mehmet
26-05-2017, 14:53
A3 8V yazmışsınız biz onu 1.6 8subap eski tip a3 anladık :D
ABT ye gerek yok bencede.. mis gibi yazılımcılarımız var..
valla ilk mesajı okuyup cevapladım bende hatta üzüldüm keşke almasaydı o motorlu aracı :D
Dr Ecu Özgün veya Powershop Bayçu ikisinide öneririm ABT hem çok para hemde az hp nm veriyor.
valla ilk mesajı okuyup cevapladım bende hatta üzüldüm keşke almasaydı o motorlu aracı :D
Dr Ecu Özgün veya Powershop Bayçu ikisinide öneririm ABT hem çok para hemde az hp nm veriyor.
Teşekkür ediyorum :) yerli olarak ilk sırada dr.ecu bey var zaten benimde :)
Mehmetmert
26-05-2017, 15:45
Oha ben nasıl düştüm oyuna 8v diyince kasa kodundan ziyade kafam hitler motora gitti :D
Motorlarımız aynı bendede Golf 7 1.6 TDI var. Şu an 80.000km deyim. 32.000kmden beri yazılımlı.
Youtube kanalım : smoke motion
- YouTube (https://www.youtube.com/user/erdoganmehmetmert) Burda denediğim araçları izleyip az çok fikir sahibi olabilirsiniz.
Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim kendi tecrübelerim dahilinde , Yazılımsız TDI motora binilmez onuda söyleyim :)
Oha ben nasıl düştüm oyuna 8v diyince kasa kodundan ziyade kafam hitler motora gitti :D
Motorlarımız aynı bendede Golf 7 1.6 TDI var. Şu an 80.000km deyim. 32.000kmden beri yazılımlı.
Youtube kanalım : smoke motion
- YouTube (https://www.youtube.com/user/erdoganmehmetmert) Burda denediğim araçları izleyip az çok fikir sahibi olabilirsiniz.
Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim kendi tecrübelerim dahilinde , Yazılımsız TDI motora binilmez onuda söyleyim :)
haha olsun olur öyle şeyler :) şuan sınava gidiyorum gelince daha detaylı bakıcam kanala :) teşekkürler