Orijinalini görmek için tıklayınız : Marmaris ten selamlar
Erdem Aksel 33 yaşındayım marmariste yaşıyorum..forumda yeni değilim ama tanışma faslı bu güne nasipmiş..marmaris sanayisinde esnafım hırdavat işiyle uğraşıyorum ama çocukluktan sanayinin tozunu yuttuğumuzdan içimizdeki otomobil sevdası her zaman bi tık önde geliyor...herkeze iyi forumlar :cool:
Kendini tanıtmadan mesaj atanlara selam olsun burdan...
Hoşgeldiniz tekrardan keyifli forumlar...
Erdem Aksel 33 yaşındayım marmariste yaşıyorum..forumda yeni değilim ama tanışma faslı bu güne nasipmiş..marmaris sanayisinde esnafım hırdavat işiyle uğraşıyorum ama çocukluktan sanayinin tozunu yuttuğumuzdan içimizdeki otomobil sevdası her zaman bi tık önde geliyor...herkeze iyi forumlar :cool:
hoşgeldin marmarise haziranın ilk haftası oglumu almak için gelicem turizm okuyo orda ,geldiğimde bana bi yardımcı olurmusun sanırım oglumun kullandıgı şayinde biraz sıkıntı olmuş tanıdıgınız bi usta varsa yönlendirirseniz sevinirim
hoşbulduk..tabikide elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..özelden mesaj atarsanız görüşürüz..
hoşbulduk..tabikide elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..özelden mesaj atarsanız görüşürüz..
eywallah mesaj attım görüşürüz inşallah önümüzdeki hafta sonu