Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapora dolandiricisi

S.Özeren
28-05-2017, 23:18
444920532

Numaralı ilanı şikayet edelim arkadaşlar , esnaf var burda zaten ne para vericekleri belli

Vatandaşı aradım 3 saat sonunda falan ulaştım kendisine direk hangi ilden aradığımı sordu , söyledim sonrasına başını bağla yoksa alçaklar falan diye direk kapora istedi

Dedim arkadaş bi arabayı anlat önce yok sn başıni bağla deri

Bende ulan dedim üç kağıtçı ramazan zamanı utanmıyorsun haram yemeğe üzerine sanane lan diyip küfür etti kapattı

Sahibinden ve egm şikayet de bulundum ancak hala ilanda milletin canı yanmadan şikayet ederseniz iyi olur

Oznsrl
28-05-2017, 23:21
o kadar yazılıyor çiziliyor daha geçen gün haberlerde izledim hala bunların tuzağına düşenler var

S.Özeren
28-05-2017, 23:25
Ya sorma kardeşim ama insanın kanı kaynıyor gördüğüm anda uçak otobüs ne varsa hepsinin saatine baktım oksijen çekince kendime geldim

McKrop
28-05-2017, 23:41
gece eğlencesi çıktı.. ben şimdi mesaj yazıcam ilandan :D şikayet etsek ne olcak başka ilan açıcak

fthdrn
28-05-2017, 23:55
Ben arayıp ahlaksız tekliflerde bulundum.

S.Özeren
29-05-2017, 00:02
Ne diyor reis ?

atituti
29-05-2017, 00:06
bitane camaro bakıyordum ankarada gri , kapora istedi günde 50 kişiye satıyoruz kapora gonderebilecek durumdaysan gonder dedi , budamı dolandırıcı acaba üstüne gitmedim ama

S.Özeren
29-05-2017, 00:22
Bu vatandaş direk nerden ariyorsun arabanin başını bağla kapora gönder dedi

Üç kagitcisin dedigimdede itiraz da bulunmadı yani

Gerçek olduğuna %1 inansam şuan Bartın yolundaydim 78 80 e satar bu araba :)

PuT
29-05-2017, 07:04
plakasıda açık.Acaba aracın resımlerını bı yerden mı alıp buldu?Kimse kendı arabasını koyup plakası açık şekilde dolandırıcılık yapcak kadar kıt değildir :)

KGüneyli
29-05-2017, 08:38
Güzel rakamlara uygun yollu araba ararken, dolandırıcıya rastlayan adam gibi adam :D

RedCan
29-05-2017, 10:01
Geçen gün bende düşüyordum sanırım. Datça'da 2014 manuel boyasız yada 1 parça boyalı sunroof'lu 66.000 km de passat 77 den ilana koymuş. Babam arayıp pazarlık yapmış adam 74'e bırakmış aracı. Babam beni aradı ve 250 lira kapora gönder pazartesi almaya gidelim dedi. (Olay günü cuma) Ben de adamı aradım kimliğinizi ve aracın ruhsatını Yanyana koyup bana whatsapp'dan fotoğraf atın ve hesap numaranızı gönderin dedim. Adam başladı benim çocuk telefonu suya düşürdü dokunmatiği çalışmıyor işte vergi borcum var hesap numara blokeli siz cebe havale yapın vs gibi yalanlarda bulundu. Bende tabi ki göndermedim. Yalnız babamı adamın dolandırıcı olduğuna zor ikna ettim. O adam dolandırıcımıydı bilmem ama %90 öyle idi. Hatta forumda Livaneli nickli abiye mesaj attım. Size yakınsa bakabilir misiniz diye. Zaten o ara ilandan kalktı birinin Canını yaktılar sanırım.
Babam gibi insanlar karşı tarafa bir anda güveniyor ve herhalde o an basireti bağlanıyor ve gönderiyorlar. Böyle adamlarda türemeye ve dolandırıcılık yapmaya devam ediyor. Bu sahibinden.com ilan verirken en azından şase numarası vs gibi öznitelikli bilgileri son hanesi vs girilse bu durum ortadan kalkabilir

PiscocuK
29-05-2017, 10:34
Bu vatandaş direk nerden ariyorsun arabanin başını bağla kapora gönder dedi

Üç kagitcisin dedigimdede itiraz da bulunmadı yani

Gerçek olduğuna %1 inansam şuan Bartın yolundaydim 78 80 e satar bu araba :)

Bartında olduğunu nereden biliyorsun :D oda fake olamazmı

coolvtec
29-05-2017, 10:42
gezenadam diye bir şey var. benim arabayı alırken öyle yaptılar. eğer dolandırıcı ise expertize sokacağını sanmıyorum. hem dolandırıcı mı değil mi belli olur hem de araba expertize girmiş olur. gerçi gezenadamın ne kadar iyi baktırdığını da bilemeyiz.

onursumer
29-05-2017, 10:44
bende şimdi şu ilana denk geldim fiyat bildiğin mezar alla alla derken ebayde sekmede açıktı bi arattım aynı resimler :D dolandırıcı %99

sahibinden
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-lg-55-inc-140cm-smart-oled-4k-ultra-hd-tv-sifir-kutulu-garantil-445226261/detay)

ebay

NEW & SEALED LG 55" 4K Ultra HD TVs:OLED55B6P (Local pickup only Houston,TX) 719192603691 | eBay (http://www.ebay.com/itm/NEW-SEALED-LG-55-4K-Ultra-HD-TVs-OLED55B6P-Local-pickup-only-Houston-TX/172673852535)

S.Özeren
29-05-2017, 11:05
Bartında olduğunu nereden biliyorsun :D oda fake olamazmı

Fotolar bursa da çekilmiş zaten başkan :)

Grimlord
29-05-2017, 11:14
Boeing 747 ile takas olur mu dedim, maket fotosu attım. Engelledi heralde, mesaj atamıyorum :D

PiscocuK
29-05-2017, 11:19
Fotolar bursa da çekilmiş zaten başkan :)

bunları silkmek lazım.Silkiceksin ki kendilerine gelsinler

S.Özeren
29-05-2017, 11:22
bunları silkmek lazım.Silkiceksin ki kendilerine gelsinler

Yok abi bunlara ne yaparsan yap haram yemeğe alışmışlar , adam olmazlar

keskinli_ali
29-05-2017, 13:05
aynısını yakın arkadaşıma yaptılar adam sürekli ilan açıyor kimse bişey yapamıyor. araç 320d bmw idi

BoOoM
29-05-2017, 13:28
Bende 200 tl kapora gönderdim ordudan bi 320d vardı güya şase numaralini vs herşeyini atti ama fotoğrafları keserek atmış adını verdi ama mert dedi aldığımız uçak bileti de cabası boşa gitti kansız bunlar kansız..

ahmetgurlek
29-05-2017, 14:58
Maalesef bunlara karşı kimse bi şey yapamıyor. ben de fotoğraf makinesi için kapora göndermiştim, sonrasında savcılığa şikayette bulundum. elimde ne bilgi varsa verdim; hesap no, tc kimlik no, tel no, isim vs vs. hiç bir şey çıkmadı. kanun, hukuk, polis vs hiç bir boka yaramayınca millet meslek ediniyor dolandırıcılığı. zaten hepsi şerefsiz , haysiyetsiz, 100 tl için anasını, bacısını, kızını satacak cibiliyetsiz yaratıklar. çaresiz Allah'ından bulsun diyip sineye çekiyorsun...

keskinli_ali
29-05-2017, 15:37
Bende 200 tl kapora gönderdim ordudan bi 320d vardı güya şase numaralini vs herşeyini atti ama fotoğrafları keserek atmış adını verdi ama mert dedi aldığımız uçak bileti de cabası boşa gitti kansız bunlar kansız..

muhtemelen aynı adam arkadaşım diyince bana eywah naptın dedim iş işten geçti ama uçak biletinden kurtuldu. adam daha fazla para isteyince aman dedim.

2jz
29-05-2017, 16:01
Kapora neden gönderiyor insanlar anlamıyorum ki.

Arabaya gider bakarsın, düzgündür hoşuna gider. Adamla anlaşırsın. Kredi çekmen gerekiyordur, parayı ayarlaman gerekiyordur bir süre müsaade istersin onun karşılığında bir miktar kapora verirsin, ihtiyaç giderince arabayı alırsın.

Uzaktan mal alacaksındır. Adam malı tıra sarar yola çıkmadan önce bir miktar gönderirsin ki cayma yada aksilik durumunda adam en azından masrafından düşer.

Yapılan kaporanın doğasına aykırı.

Herkes bi şekilde yolunu bulmuş. Kolluk kuvvetlerinin, yargının bir şey yaptığı yok. Bu şekilde namussuz insanları kamçılıyor tabi buda. Kapora tokatçıları türüyor, call center açıp banka hesaplarını boşaltıyorlar, isminiz teröre karıştı az bi para ateşleyin diyorlar. Noterde insanları dolandırıyorlar. Eve giren hırsız oranları tavan yapmış. Oto hırsızlığı zaten *****. Gezmek için araba çalan bir kesim var bu ülkede.

HalilMacit
29-05-2017, 16:14

E90 M Sportmuydu bu araç ? İş bankasına mı havale yaptınız ?

fthdrn
29-05-2017, 16:17
Adam herkese takmış herhalde :D

Seven7
29-05-2017, 16:23
Ben de aracımı satarken çok fazla insanla muhatap oldum. 2 haftada aracı 5 kişiye sattım. Sözde herkes alıyor arabayı. Hatta biri ile buluştuk arabaya baktı fiyatta pazarlığını yaptı anlaştık 1 hafta sonu gelip ustaya göstereceğim dedi. Kapora istedim beni dolandırıcılıkla suçlamaya başladı bu sefer, otoparkına getirip arabasını gösteren dolandırıcı mı olur dedim bir şey demedi sustu kaldı. Bizim insanımız biraz ayran gönüllü, aldım diyor niyetine giriyor. Sonra arkadaşı 'Lan o kadar para verilir mi ben sana o paraya şöylesini böylesini bulurum nasıl olsa para bağlamadın boşver onu.' diyor soğutuyor. Olan satıcıya oluyor. O yüzden kapora alışverişin adını koyulması açısından mantıklı, ama telefonda değil.

tayreep_john
29-05-2017, 16:44
ilan kaldırılmış heralde..

gökan
29-05-2017, 16:54
çekmekeöyde benım honda için parca alcaktım parayı yolladım telefonlar kapandıulaşamadım ama yolladıgım hesap no bende duruyor bunun için napbabılırım akbankta çalışan varsa verıyım isim soy isim adresını telını bulalım:)

KÖROĞLU
29-05-2017, 16:57
:) Benim aracı almak isteyen bir arkadaş vardı. Adı konsun diye kapora istedim 100 TL verdi. Emanet para diye ayrı yere koydum.

Sonra çocuk aradı abi dedi ben vazgeçtim hasar kaydından ötürü. Tamam dedim iban gönder yollayayım paranı.

yok abi dedi, dedim olmaz öyle şey istemem hakkını, yok mok derken istemedi. Dedim senin adına hayır yaparım o zaman tamam dedi.

Vermeyin abi kapora falan, uzaktan da araç alırken önce eş dost baktırın. Çıkmış ş.sizler yoluna kime denk gelirse.

sword
29-05-2017, 17:58
Rakam KELEPİRSE ve ılan verelı bır günü geçmısse boşuna aramayın bile... saatınde satılır gerçekse yoksa sahte ılandır zaten...

HalilMacit
29-05-2017, 18:34
Mayıs 1 den mayıs 17 ye adam 22 bin tl dolandırmış milleti.

Yigit-Y
29-05-2017, 18:43
Bende aracı sattım

Arkadaş 50 tl kapora verdi
Dedim geri vereyim

Benim hikaye aktif

Satışı haftaya vericem

Vazgeçerse 50 tl tekrar ilan açma parasını karşılamıyor

Bende mağdur olabilirim her an :)

Lee-on!
29-05-2017, 19:00
Ayda 10 kisiyi dolandırsa 3 binlira para... Devlet hükümet saolsun adalet mekanizmasi o kadar mükemmel çalışıyor ki biz o parayi kazanmak icin canimizi disimize takarken adamlar oturdugun yerden milletin ekmegiyle oynuyor kimsenin de bir sey yaptigi yok. Herşeyden önce şu iban dan kisinin bilgisini vermeli banka emniyete bu kadar kolay bir seyle bile uğraşmıyorlarsa o dolandiricilar kadar buna izin verenler de suçlu... Yazik gunay ya iki hafta da 20 bin lira dolandirmis adam...

atituti
29-05-2017, 19:04
çekmekeöyde benım honda için parca alcaktım parayı yolladım telefonlar kapandıulaşamadım ama yolladıgım hesap no bende duruyor bunun için napbabılırım akbankta çalışan varsa verıyım isim soy isim adresını telını bulalım:)

kişnin adı soyadı neydi ? biliyor musun

İbrahim33
29-05-2017, 19:14
Bende aracı sattım

Arkadaş 50 tl kapora verdi
Dedim geri vereyim

Benim hikaye aktif

Satışı haftaya vericem

Vazgeçerse 50 tl tekrar ilan açma parasını karşılamıyor

Bende mağdur olabilirim her an :)

50 liraya araba mı bağlanır abi :D ben şahsen alıcı aldım dediği an kapora istiyorum. defalarca arabam bağlandı kaldı aldım bizim sözümüz senettircilerden yüzünden.

Octane
29-05-2017, 20:04
Biz de geçen hafta hataydaki bir 99 accorda 100tl kapora gönderelim dedik. Satıcı galeri göndermeyin dedi. Niye dedik. Burda bu arabayı kim gelip alacak bana takastan geldi gelin bakın dedi.

Ticaret böyle olmalı.

gökan
29-05-2017, 20:10
kişnin adı soyadı neydi ? biliyor musun

sahıbınden comda mustafa çakır ismi ama belkı yalandır parayı yolladıgım isim kezban yavuz isimli biri 10 gün oyaladılar beni yok suruyelı ıscımız yaralandı işyerınde ıvır zıvır hıkaye bı baktım telefonlar kapanmış bana parcanın resmını maılden attı otorem dıye bır yer varmı istanbulda maıl otorem3434gmail.com du

BAT9
29-05-2017, 20:33
Enişteme Kandillide ikamet eden hayatının yarısını Amerikada geçirmiş bir abiden Suzuki Swift aldık. Evine kadar gittik arabayı inceledik kendi bahçesinde bir şeylerle uğrasıyordu siz arabayı test edebilirsiniz diyip anahtarı verdi kendi işiyle uğraşmaya devam edeceğini belirtti, tabii önce baya bir şaşırdık ama ayıp olmasın diye ben satıcının yanında kaldım. Dönüşte babam ve eniştem arabayı çok beğendiği için günlerden de pazar olduğu için satıcı istemediği halde kapora vermek istedik, alışmısız tabii hep bir şeyler alırken kapora vermeye, satıcı abi tatlı dille biraz bu ülkedeki durumu eleştirmişti kapora bu toprakların getirdiği bir şey böyle bir şey olamaz sizden kaporayı alırım başkasına satarım ne önemi var ki şu paranın, önemli olan karşılıklı anlaşabilmek önemli olan sizin arabayı beğenip yarın bir gün sıkıntı yaşamamanız demişti. Ben hayatımda bu kadar kibar bu kadar anlayışlı bu kadar alıcının memnuniyetini düşünüp mağdur etmemeye çalışan birini görmemiştim. Ayrıca bizim çakal galericiler adamı rahatsız edip sen arabayı ver biz satalım sana istediğin parayı verelim diye rahatsız ettiği içinde baya dert yanmıştı. Bizim ülkede arabanın anahtarını birine versen gelmeyecek diye yerinde duramazsın gerçekten insanlara bakış açısı çok önemli.

Kısacası demem gerekirse eğitim ve kültür bir ülkenin satış şeklini bile değiştirebiliyor maalesef baya gerideyiz bu konularda.

İbrahim33
29-05-2017, 20:45
Araba işinde ne oluyorsa 3.kişiler yüzünden bozuluyor alış veriş. adam hayatında alfanın kapısını açmamış 1.6 jtd giu.ya çok yakar diyor , alıcıyı vazgeçiriyor. enişte galerici arkadaşından araba sattırıp yolunu bulmak için akrabasını vazgeçiriyor. bunun gibi nice örnekler. siz siz olun kapora alın...

gokhankenar
29-05-2017, 21:42
Araba işinde ne oluyorsa 3.kişiler yüzünden bozuluyor alış veriş. adam hayatında alfanın kapısını açmamış 1.6 jtd giu.ya çok yakar diyor , alıcıyı vazgeçiriyor. enişte galerici arkadaşından araba sattırıp yolunu bulmak için akrabasını vazgeçiriyor. bunun gibi nice örnekler. siz siz olun kapora alın...

O or... ağızlılar yüzünden ne insanlar ne arabaları kaybediyor :)

S.Özeren
30-05-2017, 00:02
Dün gece ben telefon ile sahibinden şikayet ettim sabah mail gelmis ilandan kaldırmışlar

Artık gece boyunca kime ne gecirdiyse. . İlanda sahura kadar ariyabilirsiniz yazıyordu çok dindar arkadaş

Bolkar1st
30-05-2017, 00:08
Dün gece ben telefon ile sahibinden şikayet ettim sabah mail gelmis ilandan kaldırmışlar

Artık gece boyunca kime ne gecirdiyse. . İlanda sahura kadar ariyabilirsiniz yazıyordu çok dindar arkadaş

Allah'ından bulsun şerefsizler ülke o kadar dolandırıcı hırsız dolduki millet bunu ekmek kapısı olarak görüyor.

keskinli_ali
30-05-2017, 00:19
toplumda birilerinin önüne geçmek uyanıklık yapmak meziyet olarak görülmeye başlandıysa bunun bir adım ötesi de bu oluyor işte. önceden mahalle örf adet korkusu varmış herkes iyi insan olmaya özen gösterirmiş ne mahalle kaldı ne örf adet onuda geç ne kanun kaldı ne kanundan korku bu devirde siyasal suç işleme de ne işlersen işle adam bile öldürsen paran varsa gerisi dert değil

EnesAksu
30-05-2017, 07:16
internetten ekran kartı aldım, alana kadar adam kanka kardeş parayı havale edince aile boyu küfür edip engelledi. bankayı arayıp hesaba blok koyulunca seve seve aradı beni :) parayı geri gönderdi savcılığada verdim.
10 da 20 da olsa peşini bırakmayın. ama argo cümle küfür etmeyin savciliğa verecek iseniz.

Serci07
30-05-2017, 08:42
Birde çek dolandırıcıları var. Dikkatli olmak lazım.

KGüneyli
30-05-2017, 09:09
- Ticaret yapıyosan kaporanı alıcaksın, etraf yavsak dolu. Arıyor beni abi 15 dk ya dükkandayım diyor. Dediği gibide geliyor, Bakıyo ediyo arabaya abi güzel ilandan kaldır.
kaldırıyorum 3 gün eleman yok.

Yok öyle bi dünya. Geldi gördümü arabayı. 1000 TL kapoarasını alırım. kapora vermiyormu kardesim arac ilanda. Gelen olursa veririm derim. Etraf cakal cukal dolu. Adama 1 gün araba ayırıyorum opsiyonlu diye. Ciddi alıcısı geliyor adamın para tiko cebinde. Söz verdik diye veremiyoruz.

Ben kapora olayına karsı değilim. Karsı olanıda anlamam. Ama böyle ococuklarını silkmek lazım

300E
30-05-2017, 17:59
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-200-avantgarde-isitma-acilir-tavn-otomatik-lpg-li-445953593/detay)

Arkadaşlar buda kapora ilanı bilginiz olsun... Araca yarın arkadaşımı göndereyim baktırmaya dedim, sonra görüşelim dedi suratıma kapattı, zaten araç daha önce 48 bin gibi bir fiyata ilanda.

İlanın orjinali:

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-o-bir-sinifinin-en-dolusu-440600725/detay)

camsemih
30-05-2017, 18:21
2 ay önce izmir dikilide bir ilan düştü. bende karşıyakadayım araba zonguldak plaka g kasa 2007 model astra. ilan düşeli 5 dk olmadı hemen saldırdım telefona 10 dk aralıksız aradım telefon meşgul. ilan piyasadan 4 bin lira ucuz. en sonunda düşürdüm telefonu açtı arkadaş. abi araca çok arayan var ben sana detaylı fotoları göndereyim araç kesinlikle hatasız boyasız en ufak bişey çıkarsa masrafların benden dedi. 1 dk sonra whatsapptan ruhsat fotoları dahil 20 foto geldi. Ardından tekrar aradım çok müşterisi var bu şekilde arabayı bağlayamam 500 tl kapora gönder dedi arkadaş. 15 dk içinde tabi 500 tl kaporayı gönderdim o akşam sohbet kapandı yarın aracı alacağız diye sözleştik hatta abi sen hiç 120 km yol gelme ben gelir senin olduğun yerde satış alırım dedi tamam dedim. o akşam ilana koyduğu ismi facebook a yazınca çıkan profilin zonguldakta olduğunu öğrenmemle dolandırıldığımı anladım :D facebooktan arkadaşı eklememle aslında aracın kendisinin olduğunu arabanın dikilide değilde zonguldakta olduğunu ilanda yazan numaranın ona ait olmadığını anlattı. o akşam benim gibi 5-6 izmir çevresi galericilerden toplam 4-5 bin tl para toplamasına rağmen 2-3 gün ilanı kaldırmadı ilanın ekmeğini yedi. savcılığa kalmadan bir iki tanıdıkla ertesi sabah adresi dahil kütahyada 20 li yaşlarda genç biri olduğunu öğrendim ailesini aradım ailesinin haberi yok 1 saat falan yaklaşık konuştuktan sonra ailesi bana kaporayı geri gönderdi. ilan o ay 2-3 farklı sitede farklı numaralardan defalarca ilana düştü sonrada bidaha görmedim ben kaporayı aldım ama o gece çarpılan çok insan olmuş

gökan
30-05-2017, 20:58
internetten ekran kartı aldım, alana kadar adam kanka kardeş parayı havale edince aile boyu küfür edip engelledi. bankayı arayıp hesaba blok koyulunca seve seve aradı beni :) parayı geri gönderdi savcılığada verdim.
10 da 20 da olsa peşini bırakmayın. ama argo cümle küfür etmeyin savciliğa verecek iseniz.

Hocam bnde para yolladm bi parca için telefonu kpadılar ürünü yollamadılar hesap no iban isim var bloke koydurma nasıl oluyo

ikuybu
30-05-2017, 22:55
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-200-avantgarde-isitma-acilir-tavn-otomatik-lpg-li-445953593/detay)

Arkadaşlar buda kapora ilanı bilginiz olsun... Araca yarın arkadaşımı göndereyim baktırmaya dedim, sonra görüşelim dedi suratıma kapattı, zaten araç daha önce 48 bin gibi bir fiyata ilanda.

İlanın orjinali:

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-o-bir-sinifinin-en-dolusu-440600725/detay)

şikayet edelim belki engel oluruz.

300E
30-05-2017, 22:58
şikayet edelim belki engel oluruz.

Araç sahibine aradım haber verdim, siteyi falan arayıp şikayet ettim diyor ama bi sonuç yok halen.

EnesAksu
31-05-2017, 07:04
Hocam bnde para yolladm bi parca için telefonu kpadılar ürünü yollamadılar hesap no iban isim var bloke koydurma nasıl oluyo

bankayı aradım, direk koydular. büyük ihtimal benden başka şikayet eden olduğu için blok koydular.

blumenberg
02-06-2017, 19:14
ya bende diğer arabamı satmak üzereyim. alıcı şehir dışından gelecek polis memuru. dedi paranın yarısını yolluyorum. dedim ne gerek var, 500 TL kapora gönder yeterli dedim, yine dayanamamış 1000 TL göndermiş, bende satış için beklemedeyim ilandan kaldırdım arabayı. işte bu iyi niyeti suistimal eden adamlar çok piyasada dikkat etmek lazım

S.Özeren
02-06-2017, 21:41
Bugün golf serisine yine tipik buna benzer ilan duştü telefon full meşgul .. bu aralar dikkat edin

Lee-on!
02-06-2017, 21:56
Ciklet satar gibi araba satıyor demek ki millet. Telefonlar böyle meşgulse keş para gırla demek ki. Kriz mriz hikaye yani...

gokhankenar
03-06-2017, 16:09
ya bende diğer arabamı satmak üzereyim. alıcı şehir dışından gelecek polis memuru. dedi paranın yarısını yolluyorum. dedim ne gerek var, 500 TL kapora gönder yeterli dedim, yine dayanamamış 1000 TL göndermiş, bende satış için beklemedeyim ilandan kaldırdım arabayı. işte bu iyi niyeti suistimal eden adamlar çok piyasada dikkat etmek lazım

Sen değilde kötü niyetli birisi olsaymış karşısındaki sağlam çarpılacakmış :) Herkesi kendin gibi bilme der sürekli annem

Cihan9
03-06-2017, 17:20
Geçen gün bende düşüyordum sanırım. Datça'da 2014 manuel boyasız yada 1 parça boyalı sunroof'lu 66.000 km de passat 77 den ilana koymuş. Babam arayıp pazarlık yapmış adam 74'e bırakmış aracı. Babam beni aradı ve 250 lira kapora gönder pazartesi almaya gidelim dedi. (Olay günü cuma) Ben de adamı aradım kimliğinizi ve aracın ruhsatını Yanyana koyup bana whatsapp'dan fotoğraf atın ve hesap numaranızı gönderin dedim. Adam başladı benim çocuk telefonu suya düşürdü dokunmatiği çalışmıyor işte vergi borcum var hesap numara blokeli siz cebe havale yapın vs gibi yalanlarda bulundu. Bende tabi ki göndermedim. Yalnız babamı adamın dolandırıcı olduğuna zor ikna ettim. O adam dolandırıcımıydı bilmem ama %90 öyle idi. Hatta forumda Livaneli nickli abiye mesaj attım. Size yakınsa bakabilir misiniz diye. Zaten o ara ilandan kalktı birinin Canını yaktılar sanırım.
Babam gibi insanlar karşı tarafa bir anda güveniyor ve herhalde o an basireti bağlanıyor ve gönderiyorlar. Böyle adamlarda türemeye ve dolandırıcılık yapmaya devam ediyor. Bu sahibinden.com ilan verirken en azından şase numarası vs gibi öznitelikli bilgileri son hanesi vs girilse bu durum ortadan kalkabilir

Datça mi :D :D 3. gün 2. sahte megane 2 ilanı ile karşılaştım. Hatta bi tanesi az önce ilana girdi 2 saatte kalktı. Araca baktırmaya geleceğim dedim. Kapora yolla yarına satılır dedi. Arkdaşım var datçada o bakacak dedim telefonu kapattı. Şimdi ilan kalktı

Backstage
04-06-2017, 01:51
Megane 2 leri baya seviyor kaporacılar haftada 1 tane 1.5 veya 1.6 Dynamique düşüyor. Muhabbete başladığın gibi aracı isteyen çok yarına kalmaz sen kapora yolla başını bağla kalıbını yapıştırıyorlar.

korkmazz
05-06-2017, 01:36
22 bine m5 valla güzel kafaymış ����

ACİL SATILIK #BakmadanGeçme
İlan No: 447733300
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-satilik-bakmadangecme-447733300/detay)

free-hifi
05-06-2017, 01:39
Amatör dolandirici

Onur Fatih
05-06-2017, 03:06
Fena sekilde turediler ozellikle hafta sonu acilan ilanlara dikkat edin genelde hafta sonu aciyorlar bu tur ilanlari

keskinli_ali
11-06-2017, 13:24
arkadaşlar satıcı kapora dolandırıcısı aman dikkat.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2004-2.0-turbo-az-yakar-cok-kacar-tertemiz-448484970/detay)

PiscocuK
11-06-2017, 13:44
Türkçe katili o.... cocuklari

kıvancr
11-06-2017, 14:14
Gecen hafta ılk sahıbı oldugumuz servıs bakımlı 45 bın kmde opel corsayı 42.000 tl sattım. Arac sorunsuz hatasızdı, uygun fıyata verdım.
Alan arkadas sabah aradı ızmıre kadar zor geldık motor tekledı 6 7 bın masraf cıkardılar sız odemezsenız dava acıcam dıye..
Elınden gelenı ardına koyma dedım. Ben aracı 37 bın e galerıye bırakıyorum dedı. Getır 40 a ben gerı alıcam dedım tabıkı getırmedı.
Arac suan aynı sahıs uzerınden 47.000 tl satışta..
Buda farklı bır dolandırıcılık yöntemi, tatildeyken tel. boşuna vaktımı calan adama hakkım haram olsun.Allah hıcbırımızı kotu ınsanlarla denk getırmesın...

Racing27
12-06-2017, 04:30
2014 sahibinden acil satılık Golf
İlan No: 448599617
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-sahibinden-acil-satilik-golf-448599617/detay)
Konunun açılmasına sebep olan ilan tekrar yayında. Yine birilerinin canını yakacak şeref yoksunları.

FaBeRgE
12-06-2017, 10:02
aslında bu vatandaşların ilanlarını SS şeklinde paylaşsak nasıl olur ? İlan kaldırılınca göremiyoruz, kontrol etme şansı olur en azından insanların.

Gökhan Bilgin
12-06-2017, 18:53
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-camtavan-ful-plusful-1.4tsi-dsg-yenigibi-448717447/detay)

Muhtemelen aynı kişi önce zarfladım arabanın fotoğrafları kendine ait değil mi diye evet diyince arabanın içinden olan fotoğraf comfortline diyince pat telefonu kapattı karı zaten bi kadının açıpta hatasız boyasız değişensiz hasar kayıtsız demesi ne derece inandırıcıdır bilemem yemezler ahmetçim diyemedim ona yanarım :D Şikayet ettim arkadaşlar boş geçmeyelim

Gökhan Bilgin
12-06-2017, 18:56
Fotoğrafta paylaşayım
https://i.hizliresim.com/RPJ90Z.png (https://hizliresim.com/RPJ90Z)

Racing27
22-06-2017, 01:18
2014 Volkswagen Golf 1.6 TDi BlueMotion Highline
İlan No: 453241911
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-volkswagen-golf-1.6-tdi-bluemotion-highline-453241911/detay)
Bunların mevzusu nedir bilen var mı? Diğer ilanlarında fiyatları aşırı düşük. Kaporacılar artık galeri üzerinden mi çalışıyor?

uniquel
22-06-2017, 01:19
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-volkswagen-golf-1.6-tdi-bluemotion-highline-453241911/detay)
Bunların mevzusu nedir bilen var mı? Diğer ilanlarında fiyatları aşırı düşük. Kaporacılar artık galeri üzerinden mi çalışıyor?

az once ben de denk geldim, diger konuya da yazdim belki bilen cikar

MK8800
22-06-2017, 01:23

Emin değilim ama ilan açıklamalarında mail yoluyla ulaşın çağrı yok yazmışlar büyük ihtimal kolpacı , araçlarda tahminimce hacizli-yakalamalı olabilir Mersin'de de bu işin ticaretini ortalama bu paralara yapan bir arkadaş var aklıma ilk bu ihtimal geldi .

Ssamet
22-06-2017, 01:23

İlanlar çalıntı. Sahibindendeki araçları paylaşıyolar.

Racing27
22-06-2017, 01:25
Bu fiyatları görüp gerçek olduğunu düşünüp para kaptıran var mıdır acaba

Ssamet
22-06-2017, 01:29
fake ilan : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-mercedes-benz-e220-453234061/detay)

Gerçek ilan: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-benz-e220-cdi-ici-bej-koldan-vites-bayii-cikisli-temiz-452923586/detay)

Gerçi gerçek ilanda çok güvenilir değil ama işte :D

emrah-58
22-06-2017, 01:32
ben artık ilanların sahibinin üyelik tarihine bakıp öyle arıyorum , ve ' acil ciddi alıcılar arasın' gibi sözlerle açıyolar ilanları.. umarım aldanan yoktur çünkü harbi dolandırıcıysada çok salakça konuşuyolar telefonda , hatta artık ilan sahibinin adını soyadını feysde aratıp öyle birinin olduguna emin olarak arıyorum.. tavsiye ederim..

uniquel
22-06-2017, 01:37
8. yiliymis sahibinden deki.. bence bu iste bi terslik var, bu kadar alenen dolandiricilik mumkun mu yahu??
smdi o denizli mert otomotiv in ilan adinda yer alan kisinin fb hesabi

Umut Yeniaydın | Facebook (https://www.facebook.com/umutyeniaydin?lst=100007420951055%3A10000472651326 7%3A1498086829)

cok sahte bir fb hesabina da benzemiyor. ama ilanlar sahte. bu nasil ozguven??

bir de sahibindendeki ilan fotolarini nasil caliyorlar? ilan fotolari uzerinden ilan numaralari yaziyor vs..

emrah-58
22-06-2017, 01:40
8. yiliymis sahibinden deki.. bence bu iste bi terslik var, bu kadar alenen dolandiricilik mumkun mu yahu??
smdi o denizli mert otomotiv in ilan adinda yer alan kisinin fb hesabi

Umut Yeniaydın | Facebook (https://www.facebook.com/umutyeniaydin?lst=100007420951055%3A10000472651326 7%3A1498086829)

cok sahte bir fb hesabina da benzemiyor. ama ilanlar sahte. bu nasil ozguven??

bir de sahibindendeki ilan fotolarini nasil caliyorlar? ilan fotolari uzerinden ilan numaralari yaziyor vs..ilana girdiği araçlar hep klass araçlar , ama feysde bakıyosun toyota nissan satıyo adam

AliDogukan
22-06-2017, 01:55
Araba alım satımına uzak biriyim ilanım için böyle bir mesaj aldım bu neyin nesidir güven olur mu ? Velhasıl böyle bir işe girdik dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?

http://i67.tinypic.com/29n6ixh.jpg

ikuybu
22-06-2017, 02:19
Araba alım satımına uzak biriyim ilanım için böyle bir mesaj aldım bu neyin nesidir güven olur mu ? Velhasıl böyle bir işe girdik dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?

http://i67.tinypic.com/29n6ixh.jpg

Araç tutarının tamamını nakit olarak banka hesabınızda görmeden imza atmayın.
Elden para almayın.
Çek senet vs bu şekilde kesinlikle araç satmayın.

ikuybu
22-06-2017, 02:26
fake ilan : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-mercedes-benz-e220-453234061/detay)

Gerçek ilan: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-benz-e220-cdi-ici-bej-koldan-vites-bayii-cikisli-temiz-452923586/detay)

Gerçi gerçek ilanda çok güvenilir değil ama işte :D

Samet bu Maraştakilerin Denizli ile bir alakaları vardı yanlış hatırlamıyorsam,bu mert otomotiv bizim buradaki adamlarla şirket olabilir.

Ssamet
22-06-2017, 12:08
Samet bu Maraştakilerin Denizli ile bir alakaları vardı yanlış hatırlamıyorsam,bu mert otomotiv bizim buradaki adamlarla şirket olabilir.

Olabilir abi. Bunlardan araba alana şaşırıyorum ben.Sürekli satış var ya :D

n.gezen
26-12-2018, 09:53
Mercedes - Benz / C / C 180 / BlueEfficiency AMG / sahibinden ihtiyactan hatasız C180 sahibinden.comda - 639514364 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-ihtiyactan-hatasiz-c180-639514364/detay)

2013 26binde hatasız c180 amg 110binlira.canı sıkılan arasın sövsün.