PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avşa adası kafa dinleme hak.

PuT
02-06-2017, 11:21
Merhabalar abilerim kardeşlerim,

Herkese hayırlı ramazanlar.Bu ay ramazan bitimi avşa adasına 3 4 gunluk bi kaçamak yapmak istiyorum kız arkadaşımla.2014tü sanırım yalan olmasın o zaman gayet sessiz ve düzgün bir yerdi.Fakat aradan uzun süre geçti şuanki durumu nedir.Gelişme söz konusumu gidipte pişman olmak istemiyorum.Zaten amacım kafa dinlemek biraz istanbuldan uzaklaşmak.Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.Aramızda benim gibi buraya gitmek isteyen arkadaşlarada faydalı olucaktır eminim.

dasemert
02-06-2017, 12:53
2 Yıl önce gitmiştim kız arkadaşım ile çok güzel tatil yaptık.Ancak geçen yıl da niyetlendik ve vazgeçtik.Bayramda adada içme suyu bile bulunamıyordu öyle kalabalıktı haberlere çıkmıştı hatta kıtlık vardı .Kafa dinleme sessiz sakin bir tatil diyorsanız başka yerlere bakın derim bu bayramda pek bir farkı olacağını sanmıyorum.

MertSerhanÖ.
02-06-2017, 13:04
avşada kafa dinleyemezsiniz.başka alternatifler düşünün bence

Year One
02-06-2017, 15:46
kesinlikle dinleyemezsiniz :)

Burak K.
02-06-2017, 19:08
Avşa daha çok kopartmak için uygun olur. :) Dinlenmek için Çanakkale Bozcaada tarafları daha uygun olur diye düşünüyorum.

+soner
02-06-2017, 19:10
Kafa dinlemek için marmara adasına gidebilirsiniz. Baya büyük bir ada bol bol yürüyüş yaparsınız.

dieselpower
03-06-2017, 20:27
erdek doğanlar köyü kendi yazlığım var sessiz sakindir haftasonu kampçılar günübirlikçiler kalabalık yapar biraz onun dısında gelibolu yarım adasında bulabilceğin en güzel kumsal ve deniz doğanlardadır (y)