Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyun Tablet için yardım...
JosephuS
07-06-2017, 14:11
8 yaşında bir kızım var biraz hiperaktif. Geçen elinde bulunan ASUS Zenpad tabletin ekranını kırdı. Yaklaşık 1 aydır tabletsiz yaşamaya çalışıyor. Ama artık dayanamayacak hale geldi sanırım :)) Tabletten ve pc den anlayan arkadaşlar acaba yardımcı olabilirlermi ? Orta bir fiyatta 600 civarı falan nasıl bir tablet alabilirim ne önerebilirsiniz. Şİmdiden teşekkür ederim.
JosephuS
07-06-2017, 14:42
........upp
2.el falan bulabilirseniz ben ipad mini 2(retina) oneririm. Hala bircok android tabletten iyidir ve marketide daha zengin :) spigenden saglam bir kilif siparisi verebilirsiniz. Biraz tuzludur ama cok iyi koruyor. Cocugun elinden dusmesi kacilinmaz oldugu icin sonradan masraf acmaz.
JosephuS
07-06-2017, 15:39
2.el falan bulabilirseniz ben ipad mini 2(retina) oneririm. Hala bircok android tabletten iyidir ve marketide daha zengin :) spigenden saglam bir kilif siparisi verebilirsiniz. Biraz tuzludur ama cok iyi koruyor. Cocugun elinden dusmesi kacilinmaz oldugu icin sonradan masraf acmaz.
Peki oyunlar android olmadığı için inerken sıkntı çıkarır mı ? daha önceden hiç ios kullanmadık.
Peki oyunlar android olmadığı için inerken sıkntı çıkarır mı ? daha önceden hiç ios kullanmadık.
Hayir cikarmaz. Sadece apple cihazi kullanmiyorsaniz 1 adet apple hesabi acicaksiniz 2-3 dakikanizi alir.