PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1000 TL-1500 TL Arası 40*102 42*106 Ekran LED-LCD Tv Tavsiyeleriniz??

-Murat Özcan-
07-06-2017, 14:50
Kendi yaşadığım eve uygun yollu bir tw almak istiyorum. Öyle çok özellikli olmasına gerek yok. HD kalitesi ve çözünürlüğü güzel olsun internete girsin play station oynatsın yeterli. Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Sezgin
07-06-2017, 15:45
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/225760-4k-tv-tavsiyesi.html?highlight=televizyon+tavsiye

-Murat Özcan-
08-06-2017, 17:25
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/225760-4k-tv-tavsiyesi.html?highlight=televizyon+tavsiye

Orada aradığım cevabı bulamadım. Buradan güncelll

-Murat Özcan-
09-06-2017, 17:11
Güncelll....

sinan3405
09-06-2017, 19:33
bende cok arastırdım tv ısı yapan bır arkadasım 122x48 gurındıng al dedı ve gıttım aldım teknosadan 1.500 tl. oyle ozellıklerı yok usb hdmı ve var full hd. zaten ınternet vs de ıstemem bı kıcımız kaldı wifi takılmadık.
kodu: G48L 5531 4B

darkmoon
09-06-2017, 19:57
vestelin muadil ürünleri var finlux,seg,regal bunlara bak derim bunların teknik desteğini servis ağını falanda montajına kadar vestel yapıyor yani ürünler vestel garantisinde.. bu çok önemli..

Grundig koç grupda büyük ihtimal beko arçelik altyapısı vardır ..

EREN34
09-06-2017, 20:21
Bim A101 gibi marketlerin bültenlerini kovala derim.

Arkadaş yaklaşık 2 hafta önce 42 inch smart TV yı 1400e aldı. TV bir bana bağlanmıyor :)

Markası SEG (Vestel garantisi)

EREN34
09-06-2017, 20:22
vestelin muadil ürünleri var finlux,seg,regal bunlara bak derim bunların teknik desteğini servis ağını falanda montajına kadar vestel yapıyor yani ürünler vestel garantisinde.. bu çok önemli..

Yes. Grundig, Altus, bloomberg markaları arçelik-Beko güvencesinde. Hatta sattıkları Sony TV ye de servis veriyorlardı bir zamanlar

darkmoon
09-06-2017, 20:24
seg real marketlerde carrefourdada oluyor..

-Murat Özcan-
11-06-2017, 19:24
bende cok arastırdım tv ısı yapan bır arkadasım 122x48 gurındıng al dedı ve gıttım aldım teknosadan 1.500 tl. oyle ozellıklerı yok usb hdmı ve var full hd. zaten ınternet vs de ıstemem bı kıcımız kaldı wifi takılmadık.
kodu: G48L 5531 4B

Yes. Grundig, Altus, bloomberg markaları arçelik-Beko güvencesinde. Hatta sattıkları Sony TV ye de servis veriyorlardı bir zamanlar

Bim A101 gibi marketlerin bültenlerini kovala derim.

Arkadaş yaklaşık 2 hafta önce 42 inch smart TV yı 1400e aldı. TV bir bana bağlanmıyor :)

Markası SEG (Vestel garantisi)

seg real marketlerde carrefourdada oluyor..

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu markalar arasında en güzeli ve kalitelisi hangisi diyelim o zaman ?

sinan3405
11-06-2017, 22:34
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu markalar arasında en güzeli ve kalitelisi hangisi diyelim o zaman ?

grundıng 3 yıl garantı verıyor,arkadasım tv ısı yapıyor demıstım grundıng yazısı harıc tv nın her seyı vestel. kuruluma vs vestel servısı geldı.

EREN34
11-06-2017, 23:38
Arçelik-Beko
Grundig
Vestel
Seg diyeyim.

grundıng 3 yıl garantı verıyor,arkadasım tv ısı yapıyor demıstım grundıng yazısı harıc tv nın her seyı vestel. kuruluma vs vestel servısı geldı.

Markalar karışıyor olabilir mi? Grundig Markası Koç Grubu'na ait.

-Murat Özcan-
13-06-2017, 21:27

Evet araştırdık öyleymiş. Mantıklı bir marka..

Arçelik-Beko
Grundig
Vestel
Seg diyeyim.

Markalar karışıyor olabilir mi? Grundig Markası Koç Grubu'na ait.

Bu paralara bu markalar var evet bunlardan bir tanesini seçeceğim artık

darkmoon
13-06-2017, 21:44
bu işin esprisi panel .. markaları bir köşeye bırak panellere bak derim..

vestelde elli çeşit panel var.. çok çok harika panelleride var çok dandirik panelleride var.. aynısı arçelik beko grubu içinde geçerli..

önemli olan hangi paneli kullandıkları bu markaların hepsinde neticede aynı fabrikanın ürünü a bandından vestel çıkıyorsa b bandından regal c bandından seg çıkıyor.. yada altus grundig çıkıyor.. işki hangi markaya hangi panel takıldığı..

3 bin liraya sattığı paneli muadil markasında 1-1500 tl yede satabilir bir çok özelliğini ve donanımını kırpıp.. aldığın sadece panel olur ama güzel bir panel alırsın haliyle çok güzelde görüntü izlersin. ama 3 hdmi çıkışı olmaz bir tane olur pcmi çıkışı olmaz smart olmaz kısaca hiç bir şey olmaz donanım özellik olarak ama paneli çok kalitelidir..

bazı modellerdede tam zıttını yapıyorlar donanımı dolduruyorlar panel vasat yada giriş sınıfı bir panel oluyor. onuda ordan dengeliyorlar.

Yigit-Y
13-06-2017, 21:46
Ps internet var zaten

Sana ekran gerek

Sahibinden baktın mı

Samsung lg filan

Diğerleri oyundan keyif aldırmaz :)

-Murat Özcan-
13-06-2017, 21:52
bu işin esprisi panel .. markaları bir köşeye bırak panellere bak derim..

vestelde elli çeşit panel var.. çok çok harika panelleride var çok dandirik panelleride var.. aynısı arçelik beko grubu içinde geçerli..

önemli olan hangi paneli kullandıkları bu markaların hepsinde neticede aynı fabrikanın ürünü a bandından vestel çıkıyorsa b bandından regal c bandından seg çıkıyor.. yada altus grundig çıkıyor.. işki hangi markaya hangi panel takıldığı..

3 bin liraya sattığı paneli muadil markasında 1-1500 tl yede satabilir bir çok özelliğini ve donanımını kırpıp.. aldığın sadece panel olur ama güzel bir panel alırsın haliyle çok güzelde görüntü izlersin. ama 3 hdmi çıkışı olmaz bir tane olur pcmi çıkışı olmaz smart olmaz kısaca hiç bir şey olmaz donanım özellik olarak ama paneli çok kalitelidir..

bazı modellerdede tam zıttını yapıyorlar donanımı dolduruyorlar panel vasat yada giriş sınıfı bir panel oluyor. onuda ordan dengeliyorlar.

Hangi panelin nasıl kalitede olduğunu nasıl anlayacağız ?

Ps internet var zaten

Sana ekran gerek

Sahibinden baktın mı

Samsung lg filan

Diğerleri oyundan keyif aldırmaz :)

Bakmadım şimdi bakıyorum..

darkmoon
13-06-2017, 22:36
araştırıcaksın bu işi kovalayan fiyat performansçılar var adamlar 3-4 bin tl lik tv leri hangi tv de hangi panel var o kadar iyi biliyorlarki bin tl ye 2 bin tl ye alabiliyorlar.. onların forumları ayrı ..

hatta bilgilerini burdada paylaşabilirsin araştırmaların sonucu..

-Murat Özcan-
14-06-2017, 19:05
araştırıcaksın bu işi kovalayan fiyat performansçılar var adamlar 3-4 bin tl lik tv leri hangi tv de hangi panel var o kadar iyi biliyorlarki bin tl ye 2 bin tl ye alabiliyorlar.. onların forumları ayrı ..

hatta bilgilerini burdada paylaşabilirsin araştırmaların sonucu..

Tabiki araştırma yapıyoruz, bu konuda iyi olan satıcı yada firma tavsiyen varsa yazarmısın ?

Sezgin
14-06-2017, 22:28
A101 onumuzdeki hafta yada bu hafta tam aradigin bi tv satisa sunacak. Aktuel bultenlerine bi bak. 1500 un altinda olacak fiyati.

-Murat Özcan-
15-06-2017, 00:40
A101 onumuzdeki hafta yada bu hafta tam aradigin bi tv satisa sunacak. Aktuel bultenlerine bi bak. 1500 un altinda olacak fiyati.

Baktım hocamda sattıkları tw hi level diye bir marka

Sezgin
15-06-2017, 07:36
Baktım hocamda sattıkları tw hi level diye bir marka

Aynen öyle, Vestel'in kendi ürünü. Piyasa rekabeti adına ürettiği bir marka. Servis, kurulum, parçalar herşey Vestel garantisi altında. Onu bildiğim için işine yarar dedim bu tv. Adı sanı duyulmamış çin malı değil çünkü :)

-Murat Özcan-
15-06-2017, 12:37
Aynen öyle, Vestel'in kendi ürünü. Piyasa rekabeti adına ürettiği bir marka. Servis, kurulum, parçalar herşey Vestel garantisi altında. Onu bildiğim için işine yarar dedim bu tv. Adı sanı duyulmamış çin malı değil çünkü :)

Tamam değerlendirmeye alacağım teşekkür ederim

orkuteren
18-06-2017, 19:49
murat şuan senin aradığın özellikte en iyi tv migrosta bulabilirsen, seg marka vestel üretimi) 40'' ultra hd ve smart özellikli. Fiyatı 1400 tl idi en son değişmemiştir büyük ihtimalle ona bakabilirsin.

darkmoon
18-06-2017, 20:13
hi-level benim gittiğim cafede var.. şöyle diyim benim gittiğim cafede 3 tv var vestel finlux hi-level .. hepsini yeni aldılar.. yenilediler..

bir sıralama yap desen hi-level görüntü kalitesi en kötüsü derim..

-Murat Özcan-
19-06-2017, 17:15
murat şuan senin aradığın özellikte en iyi tv migrosta bulabilirsen, seg marka vestel üretimi) 40'' ultra hd ve smart özellikli. Fiyatı 1400 tl idi en son değişmemiştir büyük ihtimalle ona bakabilirsin.

Teşekkür ederim dostum bakacağım onada

hi-level benim gittiğim cafede var.. şöyle diyim benim gittiğim cafede 3 tv var vestel finlux hi-level .. hepsini yeni aldılar.. yenilediler..

bir sıralama yap desen hi-level görüntü kalitesi en kötüsü derim..