PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic Type-S manuel & 208 thp allure ?

jokey
10-06-2017, 11:38
Arkadaşlar hepinize selamlar. Kuzenim bir süredir 208 allure arıyor, içi siyah olan modellerini seviyor ve ilandakilerin çoğunun içi gri. Haliyle hâlâ içine sinen bir allure bulamadı. Dün akşam "alternatif ne olabilir" diye konuşurken ben civic Type-S manuel olabilir dedim. Motor, donanım, tasarım olarak bu ikisinin arasında sizin tercihiniz hangisi olurdu? Çocuk gazlayan biri değil, tek kapı hothatch merakı var ama modifiyeye karşı hiçbir ilgisi yok. Yani alıp yükleyip sıka sıka gezecek biri değil, aksine stock binecek biri. Özellikle bu iki aracın kullanıcıları , artıları ve eksileri olarak yorum yaparlarsa çok mutlu oluruz. ( polo gti düşünmüyor ) Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

KÖROĞLU
10-06-2017, 11:59
Ben 208 alırdım daha yeni daha güçlü daha şık. Önü açık thp olmasından ötürü.

Atmosferik 1.8 140 lık makinanın bu araç karşısında pek şansı yok. Modelleri de çok eskidi artık düşük km de bulmak zor olur.

İç hacim olarak civic daha geniş olabilir.

Düşük km dekine de o para verilir mi , ben vermem.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ingroup-inciroglu-yetkili-bayiden-civic-type-s-1.8-434518610/detay)

jokey
10-06-2017, 12:20
Ben 208 alırdım daha yeni daha güçlü daha şık. Önü açık thp olmasından ötürü.

Atmosferik 1.8 140 lık makinanın bu araç karşısında pek şansı yok. Modelleri de çok eskidi artık düşük km de bulmak zor olur.

İç hacim olarak civic daha geniş olabilir.

Düşük km dekine de o para verilir mi , ben vermem.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ingroup-inciroglu-yetkili-bayiden-civic-type-s-1.8-434518610/detay)

Değerlendirmen için teşekkürler dostum. Önü açık olması açısından ben de seninle aynı fikirdeyim. Ama kuzenim stage 1 e bile soğuk bakan biri. İlandaki civic e baktım. Kilometresi düşük, ilk sahibinden ve boyasızmış, tamamen yetkisi servis bakımlı diyorlar. O paraya satılır mı bilemem

i-vtec07
10-06-2017, 19:27
Type s her ne kadar 208 den baya yavaş olsada daha zevkli . Filitre sesi özellikle minik typer gibi :) 140 hp araba ne kadar yürürse o kadar yürüyo hakkını verir yani . yakıt istanbulda bi 9-10 litre yakar ufak gazlamalarla beraber :)
Bu arada herikiside hothatch diğil .

jokey
10-06-2017, 20:22
Type s her ne kadar 208 den baya yavaş olsada daha zevkli . Filitre sesi özellikle minik typer gibi :) 140 hp araba ne kadar yürürse o kadar yürüyo hakkını verir yani . yakıt istanbulda bi 9-10 litre yakar ufak gazlamalarla beraber :)
Bu arada herikiside hothatch diğil .

Cevabın için teşekkürler dostum. Düzeltme konusunda haklısın, kasa olarak tek kapı hatchback i kastetmiştim aslında, yoksa bahsettiğim araçlar gtı ve Type-R olmadığı için hothatch olmadığını biliyorum. Her ikisi arasında bir tercih yapacak kuzenim, donanım performans olarak 208 allure bence de önde, ama ben şahsen tasarım olarak Type-S i daha hoş buluyorum. Aktif Kullanıcı yorumlarını beklemekteyiz sabırsızlıkla :))