Orijinalini görmek için tıklayınız : Ozan'S Nissan GT-R // Bir tur versene
https://www.youtube.com/watch?v=gxchhwvOZNg&feature=push-u&attr_tag=w-2if4gd98iP-9bA-6
Car owner : Ozan Süzgün
Director : Burak Ertem
Güzel bir inceleme olmuş.İyi seyirler herkese :)
Emrecan-R
10-06-2017, 23:06
insanın hayata sövesi geliyor
yakıtlara verdiğiniz parayla ben 17 yaşındaki aracıma modifiye yapmaya çalışıyorum yaşama sevincimi almayın:bravo::bravo:
kalipson
10-06-2017, 23:46
Herkesin ayrı bi derdi var. O yakıt katkısıyla olan hasbihali görünce istemsizce güldüm. :D
Video ve format çok güzel. Takip ediyorum devamlı.
Sen çok güzel bir detaysın ama bizim durumumuz belli :D
Ozan iyi ki satmissin yoksa kimyager olucakmissin... :)
immortalboss
11-06-2017, 08:58
Nasıl bir hayattır ki yav.Çok özendim.Biz hergün 13 çalışıyoruz.Geriye kalan zamanlarda kendimize mi aracımıza mı zaman ayırsak bilmiyoruz.Evimizin önünde çamurdan yürünmüyor.Araba koyacak garajı geçtim yer bile yok.Video süper olmuş gerçekten.:o
Mehmetmert
11-06-2017, 11:32
-Muhabbet güzel , araba güzel , kanal güzel , video güzel :)
-Yanlız Michelinin ağır sponsorluğu var sanırım , kaç videodur dikkat ediyorum Type R olsun GTR olsun RS olsun sürekli michelin :) Gerçi bizene videolar güzel
Emre İlbi
11-06-2017, 12:58
-Muhabbet güzel , araba güzel , kanal güzel , video güzel :)
-Yanlız Michelinin ağır sponsorluğu var sanırım , kaç videodur dikkat ediyorum Type R olsun GTR olsun RS olsun sürekli michelin :) Gerçi bizene videolar güzel
Aynen Burak abi bir videoda bahsetmişti, sponsorluk varmış :)
Burak abiyi zaten takip ediyorum, Ozan abinin bu kadar samimi biri olduğunu bilmiyordum, elinize sağlık :)
Bu ara evler daha çok dikkatimi çekmeye başladı.:)
arabasızadam
11-06-2017, 20:02
Sohbet güzeldi beğendim ,bi sonraki test için oyumu F12'ye verdim.
ne hayatlar yaşıyorsunuz ,biz de başaran coilover systems.
Phenomenal
12-06-2017, 22:45
muhabbet keyifli araç keyifli daha ne olsun :)
Siz o katkı olayının geçmişini bir bilseniz Ozan reis bu konularda hassastır hatta takıntılıdır yıllarca adam gibi katkı aradı bizzat ben bi ara 100 oktan yakıt ayırmıştım istasyonda :) ne günlerdi. Bulmuşken doldur usta yakışır daha güzel otomobiller nasip olur inşallah.
Mr.Bilal
12-06-2017, 23:40
ne hayatlar yaşıyorsunuz ,biz de başaran coilover systems.
Taktın mı Anıl?
çok olmuş video, gayet samimi ve içten, neredeyse top gear samimiyeti var :)
Taktın mı Anıl?
Kargoda abi geliyor
rahmitanir
13-06-2017, 11:51
"Kimyagerlik nedir, nasıl yapılır?" konusunda TR'deki en açıklayıcı video olmuş.
Burak Ertem yine farkını ortaya koymuş...
streetracer_nos
19-06-2017, 10:20
keyifli izledim deli yürüyor alet.Maşallah