Orijinalini görmek için tıklayınız : 80 bine 0km hangi leon ?
80 bin bütçem var. Daha önce 2 el haftasonu keyif için araç önerisi istemiştim. Çok fazla hayal kırıklığı ve insanların çok rahat ve pişkince yalan söylemeleri yüzünden 2. Elden vazgeçtim. Bütçemi yükselttim. 80 bin nakitim var daha üzerine çıkamıyorum. Gönlümden geçen mx5 z4 gibi keyif araçları ama bütçemi aştığı için arabasız kalmamak adına ekonomik giden düşük vergili mx5 parasını denkleyene kadar beni üzmeyecek biseyler baktım en uygunu leon geldi.
1.2 tsı manuel 69bin 1.0 dsg 77 bin fiyat aldım. 1.2 tsı can tavan led paket hatta alcantara koltuk bile ekleyebilirim sanırım. 1.0 da ise otomatik rahatlığı ve cam tavan zorlayabilirim.
Size 1.2 dolu leon mu 1.0 boş leon mu ?
dieselpower
14-06-2017, 12:39
temiz ikinci ellere denk gelmemişsiniz bence sıfır araba almak şu zamanda gereksiz..1.2tsi grubuna sıcak bakıyorsanız pololara yönelsenize ? lounge paketleri çok hoş
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yalin-otomotiv-2016-volkswagen-polo-1.2-tsi-dsg-cam-tavan-448918494/detay) giriceğiniz pazarlıkla kasko sigorta parasıyla 70 bini bulur belki kalanıylada yazılım güzel bi jant yayla oldukça keyifli olabilir.
Yeni ibizayi bekleyin isterseniz.8
rebeloghy
14-06-2017, 14:01
Yeni ibizayi bekleyin isterseniz.8
Bence yeni ibiza gerçekten beklemeye değer illa sıfır alacaksanız
onn_dear
14-06-2017, 15:04
bence 2016 FR kovalayın 0 km ayarında. FR iyidir.
huseyinturk
14-06-2017, 15:33
Golf var 2015 13.000kmde sol ön çamurluk değişmiş 1670 lira tramer kaydı var düşünürseniz görüşelim
Comfortline 1.6 dizel otomatik
Hedef daha pahalı bir araba almaksa bence hiçbiri.
Aldınız bunu 0.
2.elde yüzde 10 15 değer kaybedecek -10.000
80bini faize koysanız aylık 800 getirir.
Arabayla haftalık 200 tl mazot koysanız ayda 800 gider.
Kasko sigorta yıllık ortalama 2bin den aylık 150 tl.
Araba alınca aylık 1750 tl direk gideriniz oluyor :D
2bin de siz kazansanız hop etti 3750 tl aylık. 20bin eksiğiniz var desek 5 ayda mx5 gelir kapıya :D arabayıda 10bin zararla sattık desek wooooooo :D
Hedef daha pahalı bir araba almaksa bence hiçbiri.
Aldınız bunu 0.
2.elde yüzde 10 15 değer kaybedecek -10.000
80bini faize koysanız aylık 800 getirir.
Arabayla haftalık 200 tl mazot koysanız ayda 800 gider.
Kasko sigorta yıllık ortalama 2bin den aylık 150 tl.
Araba alınca aylık 1750 tl direk gideriniz oluyor :D
2bin de siz kazansanız hop etti 3750 tl aylık. 20bin eksiğiniz var desek 5 ayda mx5 gelir kapıya :D arabayıda 10bin zararla sattık desek wooooooo :D
Tabi buda doğru bir hesap :) mx5 de 2. Eli ile 0 ı aynı fiyat nerdeyse, indirim falanda yapmıyorlar mazda tok satıcıymış bayağı yeni öğrendim
1.2 tsi dolu leon bence, DSG den uzak dur, yeni DSG ler güzel ama gerçekten problemli bir şanzuman artı olarak firma pek arkasında durmuyor, anca araya amir müdür sokunca ilgileniyorlar. Bizim leon 1.2 TSİ Manuel, opsiyon sadece arka park sensörü var ama olsun, keyifli araç. Ankarada şehir içi klima açık 6.5 litre benzin yakıyorum.
Fiyat aldım bugün bayilerden boşuna 69 cam tavanlisina 75 cam tavan + led paket + 8" ekranlisina 80 bin de anlaştık. Bu led paket fiyatına değen birseymi kararsız kaldım ?
Fiyat aldım bugün bayilerden boşuna 69 cam tavanlisina 75 cam tavan + led paket + 8" ekranlisina 80 bin de anlaştık. Bu led paket fiyatına değen birseymi kararsız kaldım ?
Makyajsız leon ise 2016 olan ledler çok kötü diyordu araç sahipleri, makyajlı çıkan leonda ise iyileştirilmiş bayağı.
Tabi kaza sonucu on farlar kırılır yada ufak ayakları bile catlasa astronomik bir far bedeli hasar kısmına eklenecek unutmamak lazımdır.
Tekrar diyorum yeni ibizayı bekleyin :)
Beklerim tabi acelem Yok, ama danismanlarla konuşuyorum eylül temmuz yada 2018 gibi çok farklı tarihler veriyorlar.
Yeni ibiza da 1.5 tsi motor da olacak sanırım
Erdem K.
15-06-2017, 07:28
led paket leon'un görselini çok çok güzelleştiriyor bence, evet kaza anında komik fiyatlar tramere geçebiliyor olsa da, 0 alınacak bir aracın daha da keyif verebilmesi için mümkünse dolu olmasını tercih ederim ...
i-vtec07
15-06-2017, 09:55
Led paketsiz leon aman diyim :)
1.0 gerek yok 1.2 tsı gibi güzelim motor varken . :) hayırlı olsun şimdiden
enes_srb
15-06-2017, 14:34
Tekrar diyorum yeni ibizayı bekleyin :)
ne zaman gelicek acaba var mi bi tarih ?
1.0 çok ekonomik diyorlar tecrübe eden var mı ?
Gökhan Bilgin
15-06-2017, 15:03
Sahibini tanımam etmem yanlış anlamayın o paralara fr alın yazık günah sıfıra para verip zarar etmeyin
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-fr-plus-plus-plusplus-plus-plus-plus-hatasiz-acill-449116183/detay)
Selamlar, 0 ayarında 1.5 150hp fr larda var. Usta denen adamlara yaptırılan tamiratların hicbir kaydı olmadığı için her zaman ? Ile kalıyor insan. Bir örnek vereyim 10 yıl önceydi sanırım 207 'le mans modeli bir araç alacaktım konuştum ettim anlaştık. Sonra şase numarasını servise verdim aracın komple motoru değişmiş. Kazası vs yok ama değişmiş. Daha sonra servis kayıtlarina baktık yakıt tasarruf cihazı takılması sonucu meydana gelen motor arızası. Sigortaya soruyorum neden kayıt yok diye şase numarasını 1 tane eksik girmişler.
Adam haberim yoktu dedi o şekilde ayrıldık. Bunun gibi çok fazla örneğim var belkide bana hep böyleleri denk geliyor. Yoksa elimdeki bütçe ile daha iyi otomobiller almayı bende istiyorum ancak kaporta dışında motorla veya mekanikle yada km ile ilgili %100 doğru bilgi verecek bir yer bilmiyorum. Yani keriz yerine konmanin maddi bir karşılığı yok benim için. 0 almakta başka bir kerizlik belki şu fiyatlarda:)
Gökhan Bilgin
15-06-2017, 16:27
Abi sen burna iki kere su veriyon galiba :D Sen Bursa'da aklına yatan bir şey bulursan haber ver servis kaydına sigortasına her şeyine baktırırım :)
şu fiyatlara bak şaka gibi artış olmuş. çok değil geçen sene temmuzda 2016 1.4 Act 150 hp manuel + olarak seat sound + 6.5 büyük ekran + 18 jant Fr'ı 75.600 e aldım. şimdi 1.2 lere istenen fiyatlara bak. yakında vergiler sayesinde 100 bin olur sıfır araç başlangıç fiyatları. biz eşşek oldukça sırtımıza semer vuran daha çok olur. kusura bakmayın biraz içimi dökmüş gibi oldum ama böyle bişey yok hani ..
Olabilir daha dikkatli olucam burna su verirken :) o hemde bursa en usta kaportacilarin mekanı ? Içime bir ürperti geldi :D anlaştık o zaman bursadan bisey bulursam rahatsız ederim. Sinan kardeşim sende haklısın tabi yani şu anda satsan para olarak kar edersin ama yenisini almaya kalksan 100 oldu fiyatı. Dün sanırım 25 bayi aradım çoğunda sadece boş modeller var. Satışlar %40 düştü diyende var. Artık az araç geliyor diyende var. Ama odd verilerine bakıyorum deli gibi sıraya girmiş millet. Bmw mercedes audi hepsi çılgın satmışlar ben aylık geliri fena olmayan biriyim mazda mx5 almaya gücüm yetmiyor. Tanıdığım bildiğim benim çeyreğim kazanan adam 90 bine megane aldı 1 hafta önce. Helâli hoş olsun uçak alsın inşallah gözüm yok ama benim eksik yaptığım biseyler var heralde :)