Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni bir macera - Mercedes SLK 200 Kompressor
Grimlord
14-06-2017, 23:40
Arkadaşlar selamlar, size yeni aracımdan biraz bahsetmek istiyorum.
Kendileri 99 model SLK 200 Kompressor, yaklaşık 250 küsür binde. En atikerinden lpgmiz bulunmakta. ( iyi ki var gerçi, ocağa incir ağacı diker) Bagaj çok ufak olduğu için küçük bi tank var.
Artık yeni mottom şu şekilde : " Olsun ben hep 50 liraya depo fulluyorum" :hahaha:
İlk defa arkadan itişli bir araca sahip olduğumdan dolayı biraz temkinli sürüyordum ama araç o kadar keyifli ki neredeyse 2 gündür hiç kontak kapatmadım diyebilirim. ASR devre dışı kalınca güzel yanlıyor-muş ama bende henüz o bilek yok :heyoo:
İlk görüş ve sevdalanma hali ( barzo tuninKKK tampona ve marşpiyel rağmen)
https://s3.postimg.org/p5wg5a3tf/IMG-20170610-_WA0015.jpg
Kırmızı motor denilen Kompressorlu motor var ve yanılmıyorsam 192 hp güç üretiyor. Motor gerçekten çok canlı ve atak geldi bana. Önceki aracım 1.4 turbo Astranın emmisi yaşında olmasına rağmen gerçekten güzel gidiyor. Orjinal Borla egzoz mevcut ve tam kıvamında diyebilirim. Basmadığınız sürece hiç ses yok ve zaten arkadaş muayeneden bu şekilde geçmiş.
Ledli stoplar ve yine barzo tuninKKK spoilerimiz ve arka tampon ekimiz bize göz kırpmakta.
https://s3.postimg.org/ii4wfsqmr/IMG_20170614_143127.jpg
Rezalet bir işçilikle üretilen marşpiyelin bir diğer karesi :hahaha: SÖküp atasım var ancak çok boş kalacak diye korkuyorum.
https://s3.postimg.org/ezswjepqr/IMG_20170614_143042.jpg
Tentesi sıkıntısız çalışıyor, yaklaşık 20-25 snde falan açılıyor üstü. 20 yıllık arabaya göre muazzam çalışıyor ( şeytan kulağına kurşun)
Yüzümdeki gülümsemeden aracın ne kadar keyifli olduğunu anlayabiliriz aslında. ( torbacı style modifik edilmesine rağmen)
https://s3.postimg.org/tf684kdeb/IMG_20170612_174754.jpg
Çevredeki tepkiler oldukça ilginç olabiliyor ama genel kanı şu diyebilirim : "zengin p.ç arabası" :hahaha:
Cocukların ve yaşlıların çok ilgisini çekiyor.
Küçüklüğümde benim de (hatta belki sizlerin de )çok sorduğum birkaç soruyu yöneltiyorlar :
"ABİİİİİİİ kaç basıyor bu"
" OHa lan baksana kadran 260 olm"
"abi bu yarış arabası mı, niye kadar pıstırdın" :o
Mümkün olduğunda aracı orjinale çevirmeye çalışacağım. Ufak tefek eksikleri ve yapılması gerekenler var. En başta rezalet aydınlatmaya çare bulmam gerekiyor. Farlar zaten okeye dönüyor, iyi bir temizlenmesi lazım. Yada en temizi orjinal merceksiz farlardan bulmak gerek. İç kısmın yenilense iyi olur. Trim parçalarını boyamak şart, epey yıpranmışlar. Koltuklar ve direksiyon fena değil. Jantlar gunmetal veya gri renge boyanmalı, boyanmak zorunda
:hahaha:
İşinin ehli ve fazla öpmeyecek Mercedes ustası tavsiyelerinize açığım. Çünkü gördüğüm kadarıyla hepsinin tek bir amacı var : olabildiğince geçirmek. :D Arabaya bakan sıvazlıyor. "Aha geldi bizim keklik" diyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, her türlü görüş ve fikre açığım. Hatta SLK sahibi varsa koalisyon da yapabiliriz.
Bi maşallahınızı alırsam çok mutlu olurum. Herkese kazasız belasız günler dilerim.
Mete
MetalliHead
14-06-2017, 23:48
Hayırlı olsun . ''Arabaya bakan sıvazlıyor.'' :D harbiden öyle :D mercedes ustası oldun mu köşesin resmen :D
99 model mercedes hemide cabrioooo.. Vallahi iyi cesaret hocam. Alırken nelere dikkat ettiniz ? Taktik varmı ?
Grimlord
14-06-2017, 23:57
Hayırlı olsun . ''Arabaya bakan sıvazlıyor.'' :D harbiden öyle :D mercedes ustası oldun mu köşesin resmen :D
Boşa okuduk valla, aynen dediğin gibi. Teşekkür ederim :D
99 model mercedes hemide cabrioooo.. Vallahi iyi cesaret hocam. Alırken nelere dikkat ettiniz ? Taktik varmı ?
Valla yaptık bi çılgınlık bakalım. Taktik maktik yok, bambambam :D Tentesi ve iç kısım parçaları pahalı, ona dikkat etmek lazım. Motor parçası zibille. Aslında o kadar pahalı da değil diğer parçalar. Motor ve hardtop iyi olsun sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.
Bir mercedesci olarak ne kadar sevmesemde, çok keyifli bir araç gerçekten. :) 320 si dahada fena.
Kullanıcı
15-06-2017, 00:05
Hayırlı olsun, Aracı bu hale getiren Ankara'da 3.sınıf pavyon sahibi herhalde aracı resmen katletmiş. Orginal hali daha güzel slk'ların
Grimlord
15-06-2017, 00:07
Bir mercedesci olarak ne kadar sevmesemde, çok keyifli bir araç gerçekten. :) 320 si dahada fena.
Onu hiç düşünemiyorum, gerçekten çok daha keyiflidir 200den :)
Hayırlı olsun, Aracı bu hale getiren Ankara'da 3.sınıf pavyon sahibi herhalde resmen aracı katletmiş. Orginal daha güzel slk'ların
Aynen öyle, saçma sapan eklemeler yapmışlar. Ben mümkün olduğunca orjinale çevireceğim.
MetalliHead
15-06-2017, 00:13
tamirat tadilat 9.sezon 15. bölümde 2000 modelini tamir etmişler. Kronik arızaları falan varsa yardımcı olabilir.
_driver_
15-06-2017, 00:17
Acilen orjinale dönmeniz dileğiyle :) maşallah kazasız belasız
Allah kaza bela vermesin ,zamanla istediklerini yapman dileğiyle.
tuner faruk
15-06-2017, 00:44
Hayirli ugurlu olsun cok sevdigim bir arac hatta niyetlenip son anda direkten döndügüm bir arac 1 hafta 10 gun kullanmistim benzinli olarak harbi incir agaci modeli :) Ama gercekten cok keyifli :)
Bulabilirseniz orjinal AMG bodykitini bulup takin resmen hayati degisiyor :)
Araç buydu ;
https://i.hizliresim.com/Akm7gL.jpg
Grimlord
15-06-2017, 00:51
Hayirli ugurlu olsun cok sevdigim bir arac hatta niyetlenip son anda direkten döndügüm bir arac 1 hafta 10 gun kullanmistim benzinli olarak harbi incir agaci modeli :) Ama gercekten cok keyifli :)
Bulabilirseniz orjinal AMG bodykitini bulup takin resmen hayati degisiyor :)
Araç buydu ;
https://i.hizliresim.com/Akm7gL.jpg
Çok teşekkür ederim. Araç şahaneymiş ya, jantlara bittim. Çok şık duruyor :) Mavi renk kesinlikle en yakışan renklerden bu kasaya
Maşallah inşallah toparlayabilirsiniz. Orijinale dönmeniz dileklerimle..
Erdem K.
15-06-2017, 07:33
bence cabrio araç kullanmak için çok müsait bir iklimsel dönem seçmişsiniz :) keyifle, güle güle kullanın ...
Can_Luigi
15-06-2017, 08:22
Güle güle kullanın, umarım tez zamanda aracı istediğiniz kondisyona getirebilirsiniz. Benim ailemde de 98 230 Komp. vardı, gri renkte olmasına rağmen çok dikkat çekiyordu. Yalnız naçizane fikrim, evet keyifli bir alet ama öyle yanlama falan olaylarına girmeyin derim, bu aracın amacı o değil. Motor, diferansiyel ve hele de eğer otm. şanzıman drift için uygun değil, araç havaleli ve direksiyon geribildirimi zayıf, kısa aks aralığı da cabası. Bu tür araçları kullanırken ister istemez insan biraz eğlenmek istiyor, viraj, kavşak ve dönüşlerde yüzünüzü güldürecek küçük atraksiyonlar iyi gelecektir ama daha ötesine aracı zorlamak baş ağrıtabilir. İyi günlerde kullanın, çok sempatik ve samimi bir cabrio almışsınız, Allah kaza bela vermesin.
Cesaretinizi takdir ettim:)Umarım uzun yıllar sorunsuz binersiniz.Orjinal parçalara döndükçe keyfinizin daha da artacağına eminim.
Magellanqa
15-06-2017, 08:44
Hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel günlerde, kazasız-belasız binmeyi nasib etsin
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
AliGizda
15-06-2017, 09:22
Hayırlı uğurlu olsun, evli olmasam bende mevcuttaki aracımı satıp cabrio bişey alırdım ama hatunu ikna edemiyoruz :) Orjinale döndün mü tadından yenmez. Kazasız belasız sürüşler.
Katliyam da bir numara konusunda bir SLK vardı, beyaz. İlan no 438146560 ama kalkmış. Yoksa bu araba o araba mı?
http://www.techturkey.com/forum/body-works/64590-turkiye-katliamda-bir-numara-499.html#post8338659
Grimlord
15-06-2017, 10:54
bence cabrio araç kullanmak için çok müsait bir iklimsel dönem seçmişsiniz :) keyifle, güle güle kullanın ...
Çok teşekkür ederim. Tam mevsimi aslında, akşam güneş batarken falan keyifli oluyor :)
Güle güle kullanın, umarım tez zamanda aracı istediğiniz kondisyona getirebilirsiniz. Benim ailemde de 98 230 Komp. vardı, gri renkte olmasına rağmen çok dikkat çekiyordu. Yalnız naçizane fikrim, evet keyifli bir alet ama öyle yanlama falan olaylarına girmeyin derim, bu aracın amacı o değil. Motor, diferansiyel ve hele de eğer otm. şanzıman drift için uygun değil, araç havaleli ve direksiyon geribildirimi zayıf, kısa aks aralığı da cabası. Bu tür araçları kullanırken ister istemez insan biraz eğlenmek istiyor, viraj, kavşak ve dönüşlerde yüzünüzü güldürecek küçük atraksiyonlar iyi gelecektir ama daha ötesine aracı zorlamak baş ağrıtabilir. İyi günlerde kullanın, çok sempatik ve samimi bir cabrio almışsınız, Allah kaza bela vermesin.
Çok teşekkür ederim :) Sizin de söylediğiniz gibi küçük eğlenceler olabilir, onun dışında arabayı zorlamam zaten. 20 yıllık araba sonuçta, bana getireceği belli değil pek o hareketlerle :D
Cesaretinizi takdir ettim:)Umarım uzun yıllar sorunsuz binersiniz.Orjinal parçalara döndükçe keyfinizin daha da artacağına eminim.
Çok teşekkür ederim. Normalde hep piyasası olan ve hızlı satılan araçlardan almaya özen gösterdim ama bu sefer gönül ferman dinlemedi. :)
Mümkün olduğunca tampon marşpiyel vs orjinale çevireceğim, araba biraz yıkık duruyor çünkü.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel günlerde, kazasız-belasız binmeyi nasib etsin
Çok teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun inşallah.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Çok saolun
Hayırlı uğurlu olsun, evli olmasam bende mevcuttaki aracımı satıp cabrio bişey alırdım ama hatunu ikna edemiyoruz :) Orjinale döndün mü tadından yenmez. Kazasız belasız sürüşler.
Çok saolasın Ali abi, valla ben bekar olmasam alamazdım diye düşünüyorum.Üstü açıkken bagaj falan diye bişey kalmıyor pek çünkü, açmazsan da anca bi orta bavul sığar :)
Grimlord
15-06-2017, 10:56
Katliyam da bir numara konusunda bir SLK vardı, beyaz. İlan no 438146560 ama kalkmış. Yoksa bu araba o araba mı?
http://www.techturkey.com/forum/body-works/64590-turkiye-katliamda-bir-numara-499.html#post8338659
Yok abi, çok şükür o değil :D Emin ol daha kötülerine de baktım. Tavanı macunlu bile gördüm yani.
Bi ara yeşile kırmızıya sonrada şuanki gibi beyaza kaplanan araba heralde eğer oysa gerçekten sahibi keko veletlerden kurtarmanız iyi olmuş :)
Jant derseniz yukarıdaki örnek janttan elimde sıfır kondisyonda var
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19059859_1465047430221392_5606531695825650532_n.jp g?oh=b9d289b998c963f9b6e63b3bdd471b1f&oe=59E1B645
darkmoon
15-06-2017, 11:22
güle güle kullan inşallah çok para vermedin çünkü çok masrafın var gibi en azından resimlerden öyle görünüyor..
o xenonların sökülmesi lazım öndeki çakma drl lerin yandaki marşpiyelellerin ön tamponun .. Allah yardımcın olsun..
Grimlord
15-06-2017, 11:24
Bi ara yeşile kırmızıya sonrada şuanki gibi beyaza kaplanan araba heralde eğer oysa gerçekten sahibi keko veletlerden kurtarmanız iyi olmuş :)
Jant derseniz yukarıdaki örnek janttan elimde sıfır kondisyonda var
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19059859_1465047430221392_5606531695825650532_n.jp g?oh=b9d289b998c963f9b6e63b3bdd471b1f&oe=59E1B645
Bi beyaz renk daha varmış sanırım Ankara'da, dediğin araç o olabilir :D Epey bi macera yaşadığını duymuştum aracın. Ciddi bi kazası olduğunu da hatırlıyorum sanki.
Jantlar tam istediğimden valla, durumu düzeltince kesinlikle iletişime geçeceğim seninle :)
Grimlord
15-06-2017, 11:28
güle güle kullan inşallah çok para vermedin çünkü çok masrafın var gibi en azından resimlerden öyle görünüyor..
o xenonların sökülmesi lazım öndeki çakma drl lerin yandaki marşpiyelellerin ön tamponun .. Allah yardımcın olsun..
Çok saolasın Emre abi. Piyasasından ucuza aldım, yavaş yavaş yaptırıp binerim diye düşünüyorum. Orjinal kondisyondakilere benim aldığım rakamdan 7-8 bin lira fazla istiyorlar. Aradaki miktara bile gerek kalmadan ben zaten aracı toplarım :D
Bugün xenonları falan söktüreceğim. Orjinal far ve tampon aracın yıkıklığını giderir diye düşünüyorum :)
Bi beyaz renk daha varmış sanırım Ankara'da, dediğin araç o olabilir :D Epey bi macera yaşadığını duymuştum aracın. Ciddi bi kazası olduğunu da hatırlıyorum sanki.
Jantlar tam istediğimden valla, durumu düzeltince kesinlikle iletişime geçeceğim seninle :)
Depomdan parça eksilsinde hallederiz bi şekilde :)
Bahsettiğim arabayı buldum aynen kaza yapmıştı bi ara
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-mercedes-slk-r170-arka-tampon-eki-ako-tuning-427256001/detay)
Buda sizinki demiştim bi ara farklı renklerdeydi
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-mercedes-slk-r170-amg-on-tampon-ako-tuning-426849175/detay)
darkmoon
15-06-2017, 11:47
Aynen Toplanır çok diri güzelde olur biliyorsun işte vakit ve nakit meselesi :) ..
lumma tuningin almanyada yaptığı bir slk vardı senin kasadan black hole mu neydi ismi .. onun arka difüzörünü ben çok beğenmişdim çok yakışıyor slk ya.. ebayda mercekli ve angellı ön farlar satılıyor arka stoplarında led lileri var..
aklında olsun ..
aracı op orjinale çevirip güzel bir amg jant bulursan arkayada o difüzör yapdınmı .. bence albenisi çok fazla olabilir.
yigityedidag
15-06-2017, 14:10
Şu kırmençe speclerden biran önce kurtulun lütfen . Hayırlı uğurlu olsun :)
dieselpower
15-06-2017, 14:16
araç toplamak zor birazda yaşlı olunca dahada zorluyor bence..her ne şekilde olursa olsun cabrio yine baktırıyor kendine Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin..
westalim
15-06-2017, 14:31
araç yeşil olansa görüyodum güzel mide buluyodu saolsun :D orjinale döndükçe güzelleşicektir. maşallah kazasız belasız
foreverkings
15-06-2017, 15:13
Plaka 06 ise herşey mümkün, bu kadar dandik fiberci ustaları başka memlekette yok yani bulamazsın.
Grimlord
15-06-2017, 16:22
Plaka 06 ise herşey mümkün, bu kadar dandik fiberci ustaları başka memlekette yok yani bulamazsın.
Angara aynı zamanda 3 şeyin başkentidir :
1- bol fiberli arabalar
2- düz gitmeyen e30lar
3- pavyon
Hayırlı uğurlu olsun
d3n1s siz slk yı nereye götürüyorsunuz?
Grimlord
15-06-2017, 18:07
Sert@ç saolsun usta konusunda yardımcı oldu. Elektrikciyi de ustanın yönlendirmesiyle buldum. Bugün ufak tefek işlerini hallettim. Şimdi sırada iç trimlerin ve jantların plastidiple ile boyanması var :)
Grimlord
15-06-2017, 18:09
Aynen Toplanır çok diri güzelde olur biliyorsun işte vakit ve nakit meselesi :) ..
lumma tuningin almanyada yaptığı bir slk vardı senin kasadan black hole mu neydi ismi .. onun arka difüzörünü ben çok beğenmişdim çok yakışıyor slk ya.. ebayda mercekli ve angellı ön farlar satılıyor arka stoplarında led lileri var..
aklında olsun ..
aracı op orjinale çevirip güzel bir amg jant bulursan arkayada o difüzör yapdınmı .. bence albenisi çok fazla olabilir.
http://www.motorward.com/wp-content/images/2014/09/Lumma-Mercedes-SLK-3.jpg
Şunu diyorsun dimi abi? Felaket bişeymiş bu yalnız.
Aklında kalacağına altında kalsın.
Umarım keyfini çıkara çıkara istediğin gibi binersin.
darkmoon
15-06-2017, 18:25
http://www.motorward.com/wp-content/images/2014/09/Lumma-Mercedes-SLK-3.jpg
Şunu diyorsun dimi abi? Felaket bişeymiş bu yalnız.
aynen black hole mu black angel mi öyle black li bir ismi vardı.. ben orjinalciyimdir sevmem öyle oynamayı abidik gubidik işleri ama orjinal gibi yani fabrikadan orjinal çıksa ancak bu kadar olur diyiceğin kaliteli işleride severim..
misal aracını op orjinale çevirip arkaya o difizörden alsan birde bulabilirsen amg orjinal jant bence fazlasıyla yeterli olur..
Can_Luigi
15-06-2017, 18:28
Müendizim hayırdır sen de mi SLK peşindesin yoksa?
Müendizim hayırdır sen de mi SLK peşindesin yoksa?
Bazen coşup CC tarzı bakıyorum ama sonra genelde parama kıyamıyorum ciğerim :) :P
Can_Luigi
15-06-2017, 18:57
Bazen coşup CC tarzı bakıyorum ama sonra genelde parama kıyamıyorum ciğerim :) :P
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tugra-otomotiv-den-1999-megane-cabrio-klimali%2Ccok-temiz-bakimli-448976224/detay)
:D:D Neyse başlık mundar olmasın.
Grimlord
15-06-2017, 19:05
Aklında kalacağına altında kalsın.
Umarım keyfini çıkara çıkara istediğin gibi binersin.
Aynen öyle Berk abi, yaptık bi çılgınlık bakalım :D Çok tesekkur ederim.
SpeedlinE™
16-06-2017, 14:40
Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın inşallah abi.
-Murat Özcan-
16-06-2017, 15:36
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim emek harcamışsınız maşallah
Sti_Ozan
17-06-2017, 10:26
Cabrio olsun 3 kurus fazla olsun :D masallah kazasiz belasiz,suanki hali icin bisey demiyorum siz zaten yapmaniz gerekeni biliyosunuz :D
Hayırlı ugurlu olsun hocam cabrio nun keyifli ayları kısın napcaz bılmıyom haha :D
Grimlord
17-06-2017, 11:04
Cabrio olsun 3 kurus fazla olsun :D masallah kazasiz belasiz,suanki hali icin bisey demiyorum siz zaten yapmaniz gerekeni biliyosunuz :D
Teşekkür ederim dostum. Gerekeni yapacağım yavaşta olsa :D
Hayırlı ugurlu olsun hocam cabrio nun keyifli ayları kısın napcaz bılmıyom haha :D
Teşekkür ederim Berkay. Valla kışın da rahat ederiz diye düşünüyorum, içerisi döt kadar zaten. Hemen ısınır :D
Grimlord
24-06-2017, 00:38
Gerizekalı marpsiyeller söküldü, tahmin edildiği üzere altı full silikon ve vida. "Takamadın mı? Vidayla silikon bas geç " mantığı devreye girmiş anlaşılan. Bayramdan sonra boyatacağım.
Vogtland 3.5 cm yay siparişi verdim, Almanya'dan 1- 1.5 aya gelir tahmin ediyorum. Stokta yok her zaman ki gibi :D
Bu arada baskı balata ve bilya değiştirdim, arabanın kaderi değişti diyebilirim.
Arkada subwoofer vardı, onu söktüm. Zaten yer yok, gereksiz işgal ediyordu. İsteyen olursa uygun fiyata vereceğim, Cadence marka.
Her seferinde iyi ki almışım diyorum aracı, mümkün olduğu kadar orjinale çevirip uzun yıllar bineceğim. İleriki aylar orjinal farlarını takacağım. Jantları küçültmeyi düşünüyorum, 16-17 inç jant bakıyorum ama çoğu replika.
Aptal marşpiyelimiz, çakma drl ve barzo xenon ile son pozumuz olsun :D
https://s8.postimg.org/yb7f1zutx/IMG_20170612_174746.jpg
hddsheriff
24-06-2017, 00:50
Veeee karşınızda ankara pavyon gecelerinden beyaz Tutku :D şaka bir yana güzel makina , normale döndüğünde çok daha güzel olacaktır. Hayırlı olsun
Grimlord
24-06-2017, 01:05
Veeee karşınızda ankara pavyon gecelerinden beyaz Tutku :D şaka bir yana güzel makina , normale döndüğünde çok daha güzel olacaktır. Hayırlı olsun
Aynen, sarı tutkuya rakibim :D Teşekkür ederim
Can_Luigi
26-06-2017, 09:01
Abi Allah aşkına şu tampon, drl ve farlardan kurtulmadan önden fotoğraf paylaşma. Gözlerim acıyor, yaşama sevincim sönüyor. :D
Sahibindene arada bir güzel ikinci el AMG jantlar düşüyor, görürsem paylaşırım ben de.
Grimlord
26-06-2017, 10:52
Abi Allah aşkına şu tampon, drl ve farlardan kurtulmadan önden fotoğraf paylaşma. Gözlerim acıyor, yaşama sevincim sönüyor. :D
Sahibindene arada bir güzel ikinci el AMG jantlar düşüyor, görürsem paylaşırım ben de.
Araba önden tam bir katliam zaten :) Aynen arada denk geliyorum ama bana 17 veya 16 lazım, 18 arabaya çok fazla bence. Saolasın
Konfordan dolayı 16-17 arıyorsan bişey diyemem, ama hafiflikse mesele bu ara sahibindende güzel orjinal bbs chlar ya da bbs abt ler var değerlendir derim.
Grimlord
26-06-2017, 12:30
Konfordan dolayı 16-17 arıyorsan bişey diyemem, ama hafiflikse mesele bu ara sahibindende güzel orjinal bbs chlar ya da bbs abt ler var değerlendir derim.
Tamamen konfordan dolayı, araba zaten gayet sert. Eklemli olduğu için yeterince takır tukurluk var. O yüzden ebatı ufaltmak gerek, yaylar geldiği gün söküp atacağım bu jantları :D
SpeedlinE™
26-06-2017, 12:53
orijinal jant ölçüsü nedir abi? Maşallah,güzel günler bekliyor bu aracı vallahi
Grimlord
26-06-2017, 12:56
orijinal jant ölçüsü nedir abi? Maşallah,güzel günler bekliyor bu aracı vallahi
Teşekkür ederim, inşallah bekliyor bakalım. Kaç sene sürer bilmem :)
Orjinal ölçüleri : Önler 205/55 16 Arkalar 225/50 16
Şuan üstündekiler : Önler 225 45 18 Arkalar 245 40 18
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Neden orijinal bir araç tercih etmediniz? Bunu orijinale çevirmeye uğraşana kadar orijinal ellenmemiş bir SLK alsaydınız keşke.
konuyu takibe aldım,gelişmeleri merakla bekliyorum :)
takipteyim buralar değerlenir :) Maşallah dediklerinizden sonra güzel olacak kesinlikle
Ahmet Saraçoğlu
26-06-2017, 17:34
Benim önerim ; Dış görünüşü tamamen orjinale çevirin , hiçbi ekleme olmadan keyifle binin.Az bulunan çok güzel bi renk.Bilgisayara geçiym , iç aksamın yumuşak dokunuşlu malzemesini(vites konsolu , torpido altları vss) düzeltmek için bi video vardı , onu ekliycem , belki işinize yarar.Güle güle kullanın , kazasız belasız
Grimlord
26-06-2017, 18:22
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Neden orijinal bir araç tercih etmediniz? Bunu orijinale çevirmeye uğraşana kadar orijinal ellenmemiş bir SLK alsaydınız keşke.
Teşekkür ederim. Orjinallerinden neredeyse 10-15 bin lira daha uyguna geldi. Hem de kendi kafama göre toplarım diye düşündüm.
konuyu takibe aldım,gelişmeleri merakla bekliyorum :)
Dostum saolasın, ben de merakla bekliyorum :D
takipteyim buralar değerlenir :) Maşallah dediklerinizden sonra güzel olacak kesinlikle
Çok teşekkür ederim. İnşallah 1 seneye kalmadan herşeyini orjinale çevireceğim.
Benim önerim ; Dış görünüşü tamamen orjinale çevirin , hiçbi ekleme olmadan keyifle binin.Az bulunan çok güzel bi renk.Bilgisayara geçiym , iç aksamın yumuşak dokunuşlu malzemesini(vites konsolu , torpido altları vss) düzeltmek için bi video vardı , onu ekliycem , belki işinize yarar.Güle güle kullanın , kazasız belasız
Ahmet abi saolasın, ben de senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum. Orta konsol biraz yıpranmış, sol taraftaki far düğmelerinin olduğu kısımda ufak bi çatlak gözüküyor. Onları tamir ettirip plastidiple boyamayı düşünüyorum. Orjinal rengi karbonumsu bişey ama pek hoş durmuyor koltuklar falan siyah olduğu için.
Sen filtreyi ne yaptın bu arada? Takabildin mi? Geçen ben söküp denedim, ses baya farketti ama hindi gibi oldu bu sefer. Kompresörün iniltisi daha çok duyuluyor :)
Hayırlı olsun masallah beyaz olmasıda ayrı güzel
Ahmet Saraçoğlu
26-06-2017, 22:03
https://youtu.be/HN7AuyyqU0Q
Şu olay gayet başarılı geldi bana.
Filtreyi yapamadım.Müsait zamanda bana video atma imkanın varmı filtresiz halde?Bizim motorla seninki farklı çünkü.Seninkinde filtresiz benimkinden daha gür bi ses çıkıyorsa hiç uğraşmıycam benimkiyle çünkü.
Grimlord
26-06-2017, 22:33
https://youtu.be/HN7AuyyqU0Q
Şu olay gayet başarılı geldi bana.
Filtreyi yapamadım.Müsait zamanda bana video atma imkanın varmı filtresiz halde?Bizim motorla seninki farklı çünkü.Seninkinde filtresiz benimkinden daha gür bi ses çıkıyorsa hiç uğraşmıycam benimkiyle çünkü.
Bu boyayı ebayde satıyorlar sanırım, oradan alıp boyamak lazım aslında :) Tamam abi atayım bi dahaki sefere.
Varmı gelismeler aracta :)