PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : teleserviste çalışan veya bilgisi olanlar bakabilir mi?

SpeedlinE™
19-06-2017, 08:27
herkese merhabalar

motorola moto g4 plus cihazım var. cihaz kapandı açılmıyor yarım saatten beri,pc ye bağlıyorum ses geliyor dosyalar görünmüyor yani o dahili depolama kısmı bilgisayarıma tıklayınca ordan açılmıyor daha sonra usb ile bağlantı kurulamadı vs diyor. Esas sorum içinde 30tane önemli annemle babamla vefat etmiş dedemle fotoğraflarım var. onları bir şekilde kurtarabilir miyim? kağıda formatlamadan giriş yapabilirsiniz desem formatlanmadan bana gelse öyle bir imkan olur mu? içindekilerin zarar görmemesi lazım da

mertrs
19-06-2017, 09:40
Cihazinizin problemi ekrandan kaynakli ise belirtirseniz format atmadan geri verirler ama anakartsal yada yazilim kaynakli ise mecbur format atmalari gerekir.

( cogu zaman ariza kagidina goz ucu ile bakip arizayi anlayip tamir ediyorlar format atilmama kismini gormeden atabilirler de en iyisi imkan varsa direk elden verip kayit alan kisiye birkac kere ozel durumunuzu belirterek teslim etmek )

SpeedlinE™
19-06-2017, 09:50
Cihazinizin problemi ekrandan kaynakli ise belirtirseniz format atmadan geri verirler ama anakartsal yada yazilim kaynakli ise mecbur format atmalari gerekir.

( cogu zaman ariza kagidina goz ucu ile bakip arizayi anlayip tamir ediyorlar format atilmama kismini gormeden atabilirler de en iyisi imkan varsa direk elden verip kayit alan kisiye birkac kere ozel durumunuzu belirterek teslim etmek )

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. telefonla lenovo ile görüşme yaptım onlarda konuşmala kayıt altına alındığı için mümkün değil vs dediler. Umarım sorun ekrandadır anakart vs ile alakalı ise gidecek mecburen.Maltepe teleservise götürüp durumu anlatıp rica edeceğim dediğiniz gibi umarım format atılmadan alabilirim cihazı.

mertrs
19-06-2017, 10:00
öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. telefonla lenovo ile görüşme yaptım onlarda konuşmala kayıt altına alındığı için mümkün değil vs dediler. Umarım sorun ekrandadır anakart vs ile alakalı ise gidecek mecburen.Maltepe teleservise götürüp durumu anlatıp rica edeceğim dediğiniz gibi umarım format atılmadan alabilirim cihazı.

Elden goturup durumu anlatmak en iyisi kargo ile gonderince buyuk ihtimal okumadan yazilim atarlar direk :) gorevliye teslim ederken ozel durumu belirtilip yazilimsiz olur mu olmaz mi simdi ogrenebilirmiyiz diye rica ederseniz cihazi teknisyene gonderip tam net bilgi verirler