Orijinalini görmek için týklayýnýz : YEN Cupra vs Ub Fabia Rs
PiscocuK
13-07-2017, 19:16
Adamin tatilini hic ettiniz bi konuyla bee. Simdi Emre dusunsun
volkanpolat
13-07-2017, 19:31
bu konudaki yazan yarýþan arkadaþlarý tanýmam deneyen araclara maþallah ilk önce ama þunu yazamadan edemiyceðim þu stp nickli abimiz yaþý benden büyük olduðu için saygýsýzlýk etmicem onuda tanýmam etmem çünkü ama her konuda yorumda egolu yorumlar yok ben bunu 10 sene önce yapýyodum ediyodum yaþýna uymayan konuþmalar dikkatimi çekti tabiki beni ilgilendirmez ama karþý tarafý iðneleyici yorumlarý falan var karþý taraf bende olsam aynýsýný ona yapardým ayrýca stp nickime falan bakýn eskiden hep koþturuyodum diyo youtube stp typer yazdým her videoda geçiliyor bk typer da daha önce ondaymýþ sanýrým onuda dbs geçiyo baya yani nettede peki biþey göremedim o kadar konuþcak :d
hahahahahahahahahhahahahhahhahahahahahahhhahhahaha h :) :)
hahahahahahahahahhahahahhahhahahahahahahhhahhahaha h :) :)
Bir gun ansizin yuzyuze gelirsek tepkilerin ayni burdaki gibi olsun olurmu caylak :)
volkanpolat
13-07-2017, 21:25
Bir gun ansizin yuzyuze gelirsek tepkilerin ayni burdaki gibi olsun olurmu caylak :)
senle ayni ortammi?? Apacimiyim ben la..Aman Aman almim..
🤣🤣🤣🤣🤣
senle ayni ortammi?? Apacimiyim ben la..Aman Aman almim..
Tipinden yazi tarzindan ,semtte sokaklarda gazlamandan ne oldugun aleni ortada haklisin ama ben soylemis olayim,genelde yuzyuze pek burdaki gibi olmuyo ;)
Takipe devam gizli hayran :)
Sorsan iþleri olmaz adým atmazlar foruma ama gündemi burdan takip edip burayý beðenmezler :)
Sözüm meclisten dýþarý :)
PiscocuK
14-07-2017, 08:38
Takipe devam gizli hayran :)
Sorsan iþleri olmaz adým atmazlar foruma ama gündemi burdan takip edip burayý beðenmezler :)
Sözüm meclisten dýþarý :)
yo yoo baya mecliste bomba etkisi yarattý :D
o deðilde 1.yýl bakýmý+kasko+sigorta+mtv hepsi bir araya denk geldi kombo yaptýlar bana ölmezsem iyi :D
yo yoo baya mecliste bomba etkisi yarattý :D
o deðilde 1.yýl bakýmý+kasko+sigorta+mtv hepsi bir araya denk geldi kombo yaptýlar bana ölmezsem iyi :D
Çýkmayan candan ümit kesilmez devam :D
KA®ANLIK
14-07-2017, 12:13
hadi arkadaþým sende geleceksen gel.iþim var iþim var ulan diyor iþin varsa vergi levhan nerde :D
hadi deneyelim bi akþam geç beni
oluuur, ayar bitsin
tatil dönüþü yapalým bi org :)
PiscocuK
14-07-2017, 12:14
oluuur, ayar bitsin
tatil dönüþü yapalým bi org :)
oluuur ince geldi.Gizli spec mi :D
KA®ANLIK
14-07-2017, 12:18
oluuur ince geldi.Gizli spec mi :D
yok la ne gizlisi
stage 1,5 tfsi :D
wg yok, evc yok, methanol yok
chip filtre egzoz cooler :)
PiscocuK
14-07-2017, 12:24
yok la ne gizlisi
stage 1,5 tfsi :D
wg yok, evc yok, methanol yok
chip filtre egzoz cooler :)
yaaa býraahh yaa ben satýlýyorum kullanmýyorum þekli..Tamam Tamam gel nede olsa tutunamýyorsun geçim seni bi :D
KA®ANLIK
14-07-2017, 12:25
yaaa býraahh yaa ben satýlýyorum kullanmýyorum þekli..Tamam Tamam gel nede olsa tutunamýyorsun geçim seni bi :D
2 de 50 de basarsak tutunamayanlara seni de ekleriz ama auhauhauhau :D
PiscocuK
14-07-2017, 12:29
2 de 50 de basarsak tutunamayanlara seni de ekleriz ama auhauhauhau :D
seninle herþeye varým ben :D
yetermi?
KA®ANLIK
14-07-2017, 12:40
seninle herþeye varým ben :D
yetermi?
bu bir teklif mi :)
Yeter yeter :D
þu tanýmayýp stp abi biz seni tanýmýyoruz tamam biþeyler yapmýþ olabilirsin ama hep ego hep aþaðýlama falan tarzý yorum yapan adamlar kervanýna kaç milyon kiþi oldu eklenen þu ana kadar Selçuk :D STP
adamý tanýmýyorsunuz. ne yaptý ne etti bilmiyorsunuz. konuþma tarzý mizacý bu þekilde bu adamýn. forumda yeni tanýyan herkes bi kere yazmýþtýr sen neden böyle terssin diye :D takýlmayýn böyle þeylere. bu adamýn en çok ayar olduðu konu kendinden küçük birinin saygýsýzlýk yapmasýdýr. niye öyle böyle þöyle sohbetlerine girmeyin. bi insanýn yaptýðý iþleri reklam etmesine gerek yok. reklam eden kiþinin amacý çevresine adam toparlamaktan baþka biþey deðildir bana göre.
Volkan ub fabia ile gerçekten alýþýlmýþýn dýþýnda þeyler yapýyor. 1.4 araba ile kendinden çok üst segment araçlara kafa tutmasý takdire þayan bi olay gerçekten. klavyeden konuþulan þeyler illaki yanlýþ anlaþýlabilir. kalp kýrmanýn gereði yok. araba iþlerinde kafaya oynayan 15 20 tane adam var memlekette. kalp kýrmanýn alemi yok :)
bazý mesajlar var konuda
iþ roll den arabadan falan filan çýkmýþ sidik yarýþýna dönmüþ :D
Sinan'S2k
14-07-2017, 14:10
Þu fabia'nýn setup nedir tam olarak biri açýklayabilir mi? Bir de Dbn'i var mý? 6.3 neye göre ölçüldü?
Þu fabia'nýn setup nedir tam olarak biri açýklayabilir mi? Bir de Dbn'i var mý? 6.3 neye göre ölçüldü?
Simdi diyosunki aq benik zamanim ortada, setupim ortada, bu 6.3 yapmis ? Dimi Sinanim
Sinan'S2k
14-07-2017, 22:02
Simdi diyosunki aq benik zamanim ortada, setupim ortada, bu 6.3 yapmis ? Dimi Sinanim
Aynen kanka merak ettim yani. Bu kadar kolay mý süre almak?
RafetAraç
14-07-2017, 23:24
yav alla için kilitleyin þu konuyu arkadaþ sobet odasýna döndü þu saçma konu
volkanpolat
15-07-2017, 02:01
Al gel hýzlý araban varsa basalým boþver benim süremi dosyamý :) 6.3 den assagi kosan araban varsa gecersin ztn denemis oluruz herþey süre degil kapiþ..?
Sinan'S2k
15-07-2017, 02:29
Al gel hýzlý araban varsa basalým boþver benim süremi dosyamý :) 6.3 den assagi kosan araban varsa gecersin ztn denemis oluruz herþey süre degil kapiþ..?
Bu üslup nedir acaba? Askerlik arkadaþým mýsýn? Daha öncede sormuþtum cevap vermedin. 6.3 sn koþan bir araçta neler yapýldýðýný merak ettim. Turbo, basýnç, motor, üst kapak, nos vs detaylarý merak ettim. Sýr olabilecek birþey yoktur herhalde. Bu arada sormuþsun hýzlý araba falan. Ben pek araba denemem. Yoruldum o iþlerden. Süre daha ilgimi çekiyor. 2014'te aldýðým geçerli 5.15 sn sürem var. Ayrýyetten 4.4 ve 4.6 sürelerimde var ancak eðimler 3.5 civarý. Kapiþ? Sen Ankara'ya buyur gel görmek istersen. Yaþýn nedir bilmem ancak çok atarlýsýn biraz sakin ol. Burasý paylaþým forumu arabaný tanýtmaktan zarar gelmez emin ol
Böyle bir yerde bu þekil uslup ile konuþamazsýn burasý facebook deðil. Þu egon yüzünden baþýna bir þey gelmezse iyidir. Çok böbürlenerek konuþuyorsun çok artistlik yapýyorsun tanýdýk tanýmadýk herkese laf yapýyosun dikkat çekiyor. oldum olasýda sevmedim zaten seni. Ýnsanlar sana normal soru soruyor artistlik yaparak cevap veriyorsun ya kalk git buradan cevap yazma ya da yazacaksan insan gibi yaz.
Ulan caylak, sen aravan varsa gel dedigin adamin altinda ne var biliyomusun ? Senin arabani satiliga koydun arabanin fiyatindan fazla para harcanmis, muhendislik hesaplamalarinin oldukca bol oldugu resmen ozel bi kreasyon urunudur ms2k.... sen kimsin olm necisin nesin ? Burda kimse arabasiyla var olmadi, arabasi icin adam yerine koyulmadi.araban cidden basarili, emek vermissin olabilecek en iyi seviyelere tasimissin bunun herkes farkinda fakaaatttt sen malesef adam degilsin, eger adam olsaydin burada biz seni ove ove bitiremezdik zaten, kimseye farkli bi gocuntumuz yok. Tarzinla varos semt cocugu edanla burda barinamazsin.burda TR modifiye camiasina yon veren adamlar var, acemilerde, caylaklarda, bilgisizlerde... ama hepimiz kardesiz ama kimse gelip senin gibi bosa atar yapmiyor burda. Sen bir kere bana ne icraatin var araban varmi gibi sacma bi soru sordugun anda toshack konusu oldun.benim sivri dilli olmam, sert yazmam herkesin bilgisinde ama arabaciligima icraatima herkes saygi duyar. Ya bu siteye ayak uydur,ya da git
Hýzlý araban varsa gel!! dediðin adamlar geldi soktu cýkardý gitti. senin uslubunla yazýorum. Bilmediðin kiþiler hakkýnda gel git kýl tuy konuþma onlarýn seviyesine gelebilmen için çok fýrýn ekmek yemen lazým.
sen deðil senin ustan onur abi adam. bunu da böle bil.
volkanpolat
15-07-2017, 09:08
Böyle bir yerde bu þekil uslup ile konuþamazsýn burasý facebook deðil. Þu egon yüzünden baþýna bir þey gelmezse iyidir. Çok böbürlenerek konuþuyorsun çok artistlik yapýyorsun tanýdýk tanýmadýk herkese laf yapýyosun dikkat çekiyor. oldum olasýda sevmedim zaten seni. Ýnsanlar sana normal soru soruyor artistlik yaparak cevap veriyorsun ya kalk git buradan cevap yazma ya da yazacaksan insan gibi yaz.
artis artis konusan yok..sen once sorma.sekline bi.bak.kendini yargila.önce ok? laf sokar gibi 6.3 nerde kosmus yok.neye göre.kosmus da yok.solede..sanane arkadasim.bak.isine ..sen o sekil bir sacma.soru sorarsan laf.sokar gibi bende sana ole.cvp.veriirm..oldum olasi semezmis beni ay cok uzuldum..ne acaip insanlarsiniz ya..asil egolu olan sizsiniz ben.dgl..kendinden assaagi gorme huyu sizde vr bendr dgl..
ben ne diosam.batýyo nedense...Ama siz yazinca meleksiniz.......
volkanpolat
15-07-2017, 09:12
sen halamý konuþuyon ya her bi yerden çýkiyosun gene boþ boþ..takmiyorum.seni yazma boþuna
sen halamý konuþuyon ya her bi yerden çýkiyosun gene boþ boþ..takmiyorum.seni yazma boþuna
git kumda oyna sen.buralar fazla sana.
volkanpolat
15-07-2017, 09:13
Ulan caylak, sen aravan varsa gel dedigin adamin altinda ne var biliyomusun ? Senin arabani satiliga koydun arabanin fiyatindan fazla para harcanmis, muhendislik hesaplamalarinin oldukca bol oldugu resmen ozel bi kreasyon urunudur ms2k.... sen kimsin olm necisin nesin ? Burda kimse arabasiyla var olmadi, arabasi icin adam yerine koyulmadi.araban cidden basarili, emek vermissin olabilecek en iyi seviyelere tasimissin bunun herkes farkinda fakaaatttt sen malesef adam degilsin, eger adam olsaydin burada biz seni ove ove bitiremezdik zaten, kimseye farkli bi gocuntumuz yok. Tarzinla varos semt cocugu edanla burda barinamazsin.burda TR modifiye camiasina yon veren adamlar var, acemilerde, caylaklarda, bilgisizlerde... ama hepimiz kardesiz ama kimse gelip senin gibi bosa atar yapmiyor burda. Sen bir kere bana ne icraatin var araban varmi gibi sacma bi soru sordugun anda toshack konusu oldun.benim sivri dilli olmam, sert yazmam herkesin bilgisinde ama arabaciligima icraatima herkes saygi duyar. Ya bu siteye ayak uydur,ya da git
volkanpolat
15-07-2017, 09:14
git kumda oyna sen.buralar fazla sana.
sen oynuyon biz seyrediyoruz gerek yok..
sen oynuyon biz seyrediyoruz gerek yok..
senin kadar deil volkan. senin kadar deil.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbfkaBRzEsnMAToewxZJG1uS-JrznQV-dy9jYp33NOYmlYhY7eeeX71y2W
Hee.hala konusuYOM, ama.sende hala adam olmuYOn
Redfish16V
15-07-2017, 09:48
artis artis konusan yok..sen once sorma.sekline bi.bak.kendini yargila.önce ok? laf sokar gibi 6.3 nerde kosmus yok.neye göre.kosmus da yok.solede..sanane arkadasim.bak.isine ..sen o sekil bir sacma.soru sorarsan laf.sokar gibi bende sana ole.cvp.veriirm..oldum olasi semezmis beni ay cok uzuldum..ne acaip insanlarsiniz ya..asil egolu olan sizsiniz ben.dgl..kendinden assaagi gorme huyu sizde vr bendr dgl..
Yaþ 15-16 herhalde gözlerimi s... türkçe yazmayý denemelisin..
La hizli cocuk, yazmayacaktimda yazayim, seni su boy boooyy yapan siyah evo napiyo duruyomu :)
CelalMrz
15-07-2017, 09:56
Konu "herkesin derdi ben olmuþum demek ki zamanýnda iyi koymuþum xD" kývamýna geldiðine göre artýk kitlenmesinde yarar var diye düþünüyorum abiler
Konu "herkesin derdi ben olmuþum demek ki zamanýnda iyi koymuþum xD" kývamýna geldiðine göre artýk kitlenmesinde yarar var diye düþünüyorum abiler
Kardesim daha dur fýrtýna öncesi sessizlik bu :) ,techturkey'de yapýlan atar boþ kalmaz.
Gözlerim kanadý okuyamýyorum
Levent Y.
15-07-2017, 10:11
volkanpolat
Su 6.3 DBN koysanizsa gorsek, buyuk bir basari sonucta hic bir yerden paylasmamissiniz :)
M U R A T
15-07-2017, 10:13
6.3 lük arabam var demekle olmuyor dbn görelim lütfen ayrýca setup la ilgili detayda alalým tebrik edelim haaa 6.3 ten hýzlý arabam yok ben yazamýyormuydum acaba
volkanpolat
15-07-2017, 10:15
volkanpolat
Su 6.3 DBN koysanizsa gorsek, buyuk bir basari sonucta hic bir yerden paylasmamissiniz :)
kimseye bise ispatlamamiza grk yokki? bilen bilio makinemizi cok sukur.. inanmazsalar ekim ayýna kdr... :)
volkanpolat
15-07-2017, 10:17
aslinda 9.5 kosuyorum max. ama 6.3 6.5 diyip yiyom milleti iþte caktirmayin :)
kimseye bise ispatlamamiza grk yokki? bilen bilio makinemizi cok sukur.. inanmazsalar ekim ayýna kdr... :)
Galiba kronometreyle ölçtünüz, bu kadar saklanýcak biþey yok bence doðruysa süre saklamayýn
Bizi bilen bilio 2005 lerde falan kalmadý mý
volkanpolat
15-07-2017, 10:21
Galiba kronometreyle ölçtünüz, bu kadar saklanýcak biþey yok bence doðruysa süre saklamayýn
ohoooo ben millet gibi kadrandan kac kostugumu deseydim........ o ise gelirsek profilimde var seyredebilirsin 100 200 tam 5 saniye kadranda seyredebilirsin... ozmn bnde millet gibi 5 saniye kosuyordum derim hahahaha :))...
iþte linki seyredin bea UB FABİA RS 2.1 BAR -2.5 EĞİM 85- 255 TEST - YouTube (https://youtu.be/Jp4VqvsBtZM)
Levent Y.
15-07-2017, 10:22
Ya pardon o zaman burda neyin muhabbeti oluyor kac gundur? Bizim instagram sayfasina bile 1.5 boy gecmisler yazik falan yazip bizi gulduruyosunuz :) Sonra kimseye birsey ispatlamamiza gerek yok ki diyosunuz , daha da cok guluyoruz :) Siz simdi oraya allah bilir oylesine denemeye gelmissinizdir, bir iddaniz olmadan :)
Cupra o gece 1.8 basmis gtx3076 ile maks gidecegi rakam o hali ile 6.5 - 7.0 arasi 100-200, e sizin basar basmaz geriye dusen arabaniz 6.3 sure yapip nasil olurda geri de kalir ? Bir de keske 300 e kadar bassaydiniz uzunda farki gorseydiniz. Klavyeniz kadar arabaniz hizli olsa, bu kadar cok konusmazsiniz emin ol :)
volkanpolat
15-07-2017, 10:24
Ya pardon o zaman burda neyin muhabbeti oluyor kac gundur? Bizim instagram sayfasina bile 1.5 boy gecmisler yazik falan yazip bizi gulduruyosunuz :) Sonra kimseye birsey ispatlamamiza gerek yok ki diyosunuz , daha da cok guluyoruz :) Siz simdi oraya allah bilir oylesine denemeye gelmissinizdir, bir iddaniz olmadan :)
Cupra o gece 1.8 basmis gtx3076 ile maks gidecegi rakam o hali ile 6.5 - 7.0 arasi 100-200, e sizin basar basmaz geriye dusen arabaniz 6.3 sure yapip nasil olurda geri de kalir ? Bir de keske 300 e kadar bassaydiniz uzunda farki gorseydiniz. Klavyeniz kadar arabaniz hizli olsa, bu kadar cok konusmazsiniz emin ol :)
akiilli kardesim.bos konusma..ben 3.koprude geri dusuyorum orda log alip yazilim. atmadik hic.orda bi cok araba geri dusuyo bunu herkez bilir..ve 100 de adamin sartinda basmisim...85 de bi gelsin otobanda bassin bakim benle ayn i sartta bakalim kim kime kac boy yerlestiriyo..
Aslýnda bir tezatlýk var.Cupraya geçilip 2.0 ama o deniliyor.Ayný zamanda Gtr aranýyor...
Lan sen kimsin ? Ne icraatin var? Varmi olm.araban, varsa gel yoksa cok konusma!!1!1!1111!
deme öle levent deme sakýn dur :D
akiilli kardesim.bos konusma..ben 3.koprude geri dusuyorum orda log alip yazilim. atmadik hic.orda bi cok araba geri dusuyo bunu herkez bilir..ve 100 de adamin sartinda basmisim...85 de bi gelsin otobanda bassin bakim benle ayn i sartta bakalim kim kime kac boy yerlestiriyo..
:) leventide tanimiyosun daha ahahahhahaha
hýzlýsýn ya !!!! geriden gelip geçebilirdin :)
güldürme kendýne volkan daha fazla.
volkanpolat
15-07-2017, 10:40
neyse ben daha bise yazmiycam burda...zaman kaybi..ve çok gereksiz boþ insan var.... siz yazin cizin yalan dolan eglenin aranizda..anca kendinizi kandiririsiniz bu camiada birbirinizinde güzel þaksakciligini yaparak. :) hadi bye.... Þimdi arkamdan yazýn çizin size yakýþaný yapýn hadi bekliuorum
neyse ben daha bise yazmiycam burda...zaman kaybi..ve çok gereksiz boþ insan var.... siz yazin cizin yalan dolan eglenin aranizda..anca kendinizi kandiririsiniz bu camiada birbirinizinde güzel þaksakciligini yaparak. :) hadi bye.... Þimdi arkamdan yazýn çizin size yakýþaný yapýn hadi bekliuorum ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿ ½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï ¿½
hadi git sen çocuklarýn yanýna 1.4 fabia hýkayeni anlatmaya devam et. burdaki ler sana 3 beden buyuk geldi. yolun acýk bahtýn acýk olsun yakýtýn tam olsun araban kýsmasýn...
Levent Y.
15-07-2017, 11:49
Lan sen kimsin ? Ne icraatin var? Varmi olm.araban, varsa gel yoksa cok konusma!!1!1!1111!
Ozur dilerim ama uslubunuz cok sert . Selcuk abi biz senle filtre borusu kesip kaynatalim bu muhabbetler bizi asiyor :)
Ozur dilerim ama uslubunuz cok sert . Selcuk abi biz senle filtre borusu kesip kaynatalim bu muhabbetler bizi asiyor :)
STP ne anlar filtre borusu kesmekten levent sende yani :)
volkan kaçmasaydý iyidi çekirdek kola iyi gidiyordu :(
Hic anlamam o islerden hep ustalara gotururum :D
neyse ben daha bise yazmiycam burda...zaman kaybi..ve çok gereksiz boþ insan var.... siz yazin cizin yalan dolan eglenin aranizda..anca kendinizi kandiririsiniz bu camiada birbirinizinde güzel þaksakciligini yaparak. :) hadi bye.... Þimdi arkamdan yazýn çizin size yakýþaný yapýn hadi bekliuorum ����������������������������������
:D burasý facebook rolling grubundaki 16-17 yas aralýðýndaki far sis xenon yapýp kendini king sanan bebelerin olduðu bir yer deðil. Senin yerin burasý deðil. Hadi git kendini çok SEVdirmeden :D Burada kimse sana abi birazda mobilciler icin abi hayraniniz abi diyen yalamalar yok :D
rain man
15-07-2017, 12:52
Tekme atýp girdim STP'nin odasýna dedim ki yeter ulan bu geç.... derken bir ýþýk geldi. Ya þu saðda solda varsa þekliniz buraya bekleriz diyen adamlarýn burada ne iþi var. Facebook gruplarý yeterince iþlevsel deðil mi onlar için... Onlar da farkýnda çoluk çocuðun kendilerini gazladýðýný.
Þu ülkede ne iþi yaparsan yap mizacýn karakterin oturmamýþsa isterse uzaya ýþýnlan. Kimse gelip de yanaþmaz. Þurada insan gibi speclerini vs yazýp sürelerini videolarýný koysa, uslubu iyi olsa kimse demez ki sen ne ayaksýn diye. Hala anlayamamýþ, sanýyor ki millet geçildiði için yazýyor. Dýþarda uzak durduðum gizli spec hadi gel çýkalým boþver sen benim arabamý napýcan diyen tipler karþýma çýkýnca isterlerse kaçtý desinler deyip uzaklaþýyorum. Bir de "dostane deneme" geyiði yazýyorlar. Sonra geçilince kuduruyorlar. Hahahaha
Egoluymuþ bilmem ne. Lan sen milleti beðeni kasmak için ekliyorsun paso facebooktan. Gelip buradan kendi yaptýðýný milletin gözüne sokmak için ekstra bi çaba sarf ediyosun burada efendilik taslýyorsun. Ben seni sevmiyorum sevmek zorunda da deðilim yaptýðýn da gram ve zerre umrumda deðil. Ýnsanlara boþa atar yapýp duruyosun. 2 kiþi rolle kalkarken arkadan basýp onu bunu geçtim diye sayýyodun zamanýnda bunu da unutmadým. Burasý FACEBOOK Grubu deðil insanlarla saygýlý konuþmak ZORUNDASIN. Yoksa biri gelir içinden geçer bedenen onu da alýr youtube'a koyarsýn. Ýnsanlar normal düzgün bi cevap beklerken artistlik yapamazsýn. Buradaki herkes sen tohumken yetiþti yetiþtirildi herkes bilgili. 3-5 fanboy edinemezsin buradan git o yüzden.
MertSerhanÖ.
16-07-2017, 20:04
burasý techturkey welcome to cehennem.
Nerde bu cupralar diyorlardý demeye kalmadý soft bi cupra deldi geçti ama yine akýllanýlmamýþ anlaþýlan maþallah ibo iyi bir ders oldu uçuyorum sanan tsi cýlara.. turboda bi yere kadar
akucukdogan
17-07-2017, 00:55
Aylardýr þöyle bi konu okumamýþtýk iyi geldi :) Maaþallah deneyen araçlara :icon_tup:
volkanpolat
17-07-2017, 14:24
Egoluymuþ bilmem ne. Lan sen milleti beðeni kasmak için ekliyorsun paso facebooktan. Gelip buradan kendi yaptýðýný milletin gözüne sokmak için ekstra bi çaba sarf ediyosun burada efendilik taslýyorsun. Ben seni sevmiyorum sevmek zorunda da deðilim yaptýðýn da gram ve zerre umrumda deðil. Ýnsanlara boþa atar yapýp duruyosun. 2 kiþi rolle kalkarken arkadan basýp onu bunu geçtim diye sayýyodun zamanýnda bunu da unutmadým. Burasý FACEBOOK Grubu deðil insanlarla saygýlý konuþmak ZORUNDASIN. Yoksa biri gelir içinden geçer bedenen onu da alýr youtube'a koyarsýn. Ýnsanlar normal düzgün bi cevap beklerken artistlik yapamazsýn. Buradaki herkes sen tohumken yetiþti yetiþtirildi herkes bilgili. 3-5 fanboy edinemezsin buradan git o yüzden.
kýsa ve öz hoþtt...
kýsa ve öz hoþtt...
agzýna sokmus adam gýrtlagýna kadar zorunamý gýttý :D cok atarlýydýnya gelseydýn dun dragta kalkaydýk :D yemedýmý
bluecore
17-07-2017, 17:20
Adam sandiniz essegi anliniza degdi tassagi... konunun ozeti budur beyler. Ibo atmayacaktin videoyu buraya muhattab etmeyecektin bizi olmamis ezige. Adam olmamis. Olamamis. Birakin olu taklidi yapin belki gider la.
agzýna sokmus adam gýrtlagýna kadar zorunamý gýttý :D cok atarlýydýnya gelseydýn dun dragta kalkaydýk :D yemedýmý
abi ben bunun daha nelerini nelerini biliyorum.
Benim bi arkadaþým bunun videolarý yüzünden fabia vrs'e yeltendi bununla konuþmuþ arabamda yazýlým dp, dv falan var yazmýþ. Gizlemiþ araçtaki þeyleri çocuk baþka þekilde öðrenmiþ. Bu böyle cimri iþte. Bir de hoþt moþt yazýyor. Hazýr edicem mezar taþýný dikicem evinin önüne bozulsun psikolojisi buna en güzel bu yakýþýr. O ölüm korkusunu yaþatýcam :D Bunlarýn hayatý yalan dolan iki araç geçtim fanboy kasayým muhabbeti.
Ünal Turanýn roll versiyonu iþte :D
Emrecan-R
17-07-2017, 22:36
facede acayip ayar olmustum :D
volkanpolat
17-07-2017, 23:47
abi ben bunun daha nelerini nelerini biliyorum.
Benim bi arkadaþým bunun videolarý yüzünden fabia vrs'e yeltendi bununla konuþmuþ arabamda yazýlým dp, dv falan var yazmýþ. Gizlemiþ araçtaki þeyleri çocuk baþka þekilde öðrenmiþ. Bu böyle cimri iþte. Bir de hoþt moþt yazýyor. Hazýr edicem mezar taþýný dikicem evinin önüne bozulsun psikolojisi buna en güzel bu yakýþýr. O ölüm korkusunu yaþatýcam :D Bunlarýn hayatý yalan dolan iki araç geçtim fanboy kasayým muhabbeti.
Ünal Turanýn roll versiyonu iþte :D
Batuhan uzuner denilen Asalak..1.cisi ben seni tanimiyorum sende beni..burda daha nelerini biliyorum yazarak sýrf konuþmak olsun diye boþ konuþma kendini göstermek icin hava atmak için..komik duruma düþuyosun yalan söleme....2.cisi mezar taþi dikcem ona filanda, filan sen ne ayaksin lann? kimsin sen lann 23 yasindaki ufaklik? bu erkekligini bi gün yüz yuzede gelirsekte yap zerre erkekligin varsa ok? adam ol boþ konuþma isine bak gömerim seni.. uza git..motosprt turkeyende salladým seni..iþin yok orda artik..
Emrecan-R
18-07-2017, 00:06
Batuhan uzuner denilen Asalak..1.cisi ben seni tanimiyorum sende beni..burda daha nelerini biliyorum yazarak sýrf konuþmak olsun diye boþ konuþma kendini göstermek icin hava atmak için..komik duruma düþuyosun yalan söleme....2.cisi mezar taþi dikcem ona filanda, filan sen ne ayaksin lann? kimsin sen lann 23 yasindaki ufaklik? bu erkekligini bi gün yüz yuzede gelirsekte yap zerre erkekligin varsa ok? adam ol boþ konuþma isine bak gömerim seni.. uza git..motosprt turkeyende salladým seni..iþin yok orda artik..
adamýn çok ipinde sanki sallaman benide salla Emrecan Ginyol
BMK TypeR
18-07-2017, 00:19
Maþallah iki aracada:)
PiscocuK
18-07-2017, 08:19
kimse kimseyi görmüyor tanýmýyor ya sallayýn amk :D
günaydýn
ghibli06
18-07-2017, 21:02
gel Reþitcim gel :)
konu hýzlanmýþ haberimiz yok :D
çokta *ikime salaða bak asýp kesecekmiþ yalan konuþmuyoruz yiðido doðrularý konuþuyoruz. gel göm beykozdayým.
Maþallah deneyen araçlara.
Bende STP abimize birþey diyeyim. Buradaki yorumlarýna bakýp yargýlamayýn, yüzyuze görüþün þeker gibidir :) en önemlisi de setup olsun, bilgi olsun, asla esirgemez, her zaman yardýmcý olur. Saygýsýzlýða dayanamaz :)
Konu ne olmuþ bee valla gece gece iyi gitti :D
6.3 sürem var ama klavyede elim 6 ile 3 e gitmiþ :D Dbn var mý? O ne? Biz elde yazýyoruz :D forumda biri demiþti p-q arasý kaç saniye diye,cevap 6.3 :D
Bak;
1-Okan(***** rahatsýz)
2-sen(yeni üye:D )
Ýkiniz de Türkiye'nin en hýzlý,kaliteli araçlarýný da yapsanýz, sýrf bu tavýrlarýnýz yüzünden saygý,sevgi göremeyeceksiniz. Adamlýk zor gerçi bilmezsiniz :)
Genelde bu tarz denemelerde aidik muhabbeti olur,2010dan öncesi çok keyifliydi, senin araban 2.0 ,niz 1.4le iyi geldik falan olaylarý komik,basmasaydýn o zaman? Geçersem makara olur saðda solda yazarýz 10k takipçi ekler bizi diye düþündünüz galiba :D geçilirsek de bahane hazýr,2.0 araba sonuçta gene iyi yürüdük: D :D
Sað yukardan sayfayý kapatabilirim , boþver der çýkabilirim ama STP selçukta bi fastfood çekiciliði var. Yani yemekle yememek arasýnda kaldýðýn fakat yemeði yani yazmayý seçtiðin , yedikten sonra piþman olduðun bir çekicilik. neden piþman oluyorsun çünkü tartýþamýyorsun adamla. Deðiþik bir adam yani. Mevzu ya TB turboyken neredeydine , arabam 2015 turbo 150 bin kafam rahata yada siz bi s.kten anlamýyorsunuza baðlanýyor. Hemde öyle cümleler seçiyorki yanýnda söylese kan çýkar. Þu konuda 50 kiþi rica etmiþ ezme milleti diye , adam demiyor ki çok antipatik oluyorum demekki be yapmayým demiyor. Eskiden tanýyanlar o öyledir boþver diyor , sen boþ veriyorsun ama o boþvermiyor. yorulmuyor maddiyat üzerinden yada bilgi üzerinden milleti piç etmeye.
Benim içinde zamanýnda vücut geliþtirme sayfasýnda bu tarz çirkince eleþtriler yaptýn. Benm fotomu almýþ bilmem kime göstermiþ , bi s.k yokmuþ. birde tuttun bunu 1000 sayfa konunun içine yazdýn. Yahu caným kardeþim , 35 yaþýnda adamsýn , insanlarýn eksikleri maddi yada manevi eksikleri üzerinden neden tartýþýyorsun ? hemde bak bunu seninle tartýþan herkese yapýyorsun. Konu neyse onunla ilgili tartýþ , sabaha kadar tartýþ. Sen konuyu saptýrýp , insanlarýn maddi manevi durumlarý yada iþte bana dediðin gibi yaðlýsýn bi bokun yoka neden döndürüyorsun olayý. istemsiz bir erekte vaziyetin mi var be brom bi açýkla bana. ohkk ohhkk nasýl acziyetler üzerinden eleþtirdim ohkk falan mý diyorsun kendi kendine :D:D
yapma caným kardeþim , 35 yaþýndasýn , insanlar senden belki çok þey kapacakken sen tarzýnla kendi küfür ettiriyorsun. karþýlýklý tartýþmayalým gözünü seveyim. ben senin kadar geniþ bir yüreðe sahip deðilim , uçak bileti bakýyorum sonra.
konu dýþý yazdým kusura bakmayýn.
Sað yukardan sayfayý kapatabilirim , boþver der çýkabilirim ama STP selçukta bi fastfood çekiciliði var. Yani yemekle yememek arasýnda kaldýðýn fakat yemeði yani yazmayý seçtiðin , yedikten sonra piþman olduðun bir çekicilik. neden piþman oluyorsun çünkü tartýþamýyorsun adamla. Deðiþik bir adam yani. Mevzu ya TB turboyken neredeydine , arabam 2015 turbo 150 bin kafam rahata yada siz bi s.kten anlamýyorsunuza baðlanýyor. Hemde öyle cümleler seçiyorki yanýnda söylese kan çýkar. Þu konuda 50 kiþi rica etmiþ ezme milleti diye , adam demiyor ki çok antipatik oluyorum demekki be yapmayým demiyor. Eskiden tanýyanlar o öyledir boþver diyor , sen boþ veriyorsun ama o boþvermiyor. yorulmuyor maddiyat üzerinden yada bilgi üzerinden milleti piç etmeye.
Benim içinde zamanýnda vücut geliþtirme sayfasýnda bu tarz çirkince eleþtriler yaptýn. Benm fotomu almýþ bilmem kime göstermiþ , bi s.k yokmuþ. birde tuttun bunu 1000 sayfa konunun içine yazdýn. Yahu caným kardeþim , 35 yaþýnda adamsýn , insanlarýn eksikleri maddi yada manevi eksikleri üzerinden neden tartýþýyorsun ? hemde bak bunu seninle tartýþan herkese yapýyorsun. Konu neyse onunla ilgili tartýþ , sabaha kadar tartýþ. Sen konuyu saptýrýp , insanlarýn maddi manevi durumlarý yada iþte bana dediðin gibi yaðlýsýn bi bokun yoka neden döndürüyorsun olayý. istemsiz bir erekte vaziyetin mi var be brom bi açýkla bana. ohkk ohhkk nasýl acziyetler üzerinden eleþtirdim ohkk falan mý diyorsun kendi kendine :D:D
yapma caným kardeþim , 35 yaþýndasýn , insanlar senden belki çok þey kapacakken sen tarzýnla kendi küfür ettiriyorsun. karþýlýklý tartýþmayalým gözünü seveyim. ben senin kadar geniþ bir yüreðe sahip deðilim , uçak bileti bakýyorum sonra.
konu dýþý yazdým kusura bakmayýn.
dedýklerýne ýnan hýc takýlmýyorum. neden dersen konunun en basýndaký yazýsmalarýn ne sevýyelere dogru gýttýgýne bakýp sonra konus ok kardesým... dunký *** gelmýs bana senýn ýcraatýn varmý bu alemde araban varmý dýye afkuramaz. yapana mýslýný yapmayý uzun yýllardýr gorev edýndým ok... herkes haddýný býlecek. kýmlere yapýyorum kýmlere yapmýyorum býr daha bak sonra yaz onatcým.
Çocukluðumdan beri takip ettiðim forumdaki adamlarý (Çocuk dediysek lise ) veledin biri gelmiþ ne hale getirmiþ.
Bir kaç yerde okuduklarýma inanamadým. Bunu bu zamana kadar iyi bir dövmemiþ diye içimden geçirdim. Bir de ben King'im felan yazmýþ, sanki dünya da baþka yok 1.4'den güç alan. Yunanistan'da 1.4 t-jet Punto var 400+hp. Videolarý mevcut. Neden böyle amerika yeniden keþfetmiþ tribine girmiþ o da enterasan.
Hayýr iþin kötü tarafýysa; objektif bakarsak adamýn arabasý fena sayýlmaz. Ben setup'ýný merak ettim, ama soramýyorum adamdan bildiðin korktum. Yani þöyleki korktum, hani dolmuþta sesli sesli telefonla konuþan erkek kýlýklý bir bayan olur, insan bir þey söylemeye çekinir yaa. Þimdi ben buna bir þey desem cazgýrlýðý ile beni dolmuþta rezil eder bu diye. Aynen öyle bir korku oldu ben de. Adama gayet güzel üslupla soru sorana bile, koçum aslaným yazmýþ.
Neyse video hakkýnda ise, Cupra'nýn sesi çok güzel yahu.
Hoaydaaaa hala devammý ediyosunuz.
Akþama bi pist videosu paylasayimda ordan devam edelim :)
Hoaydaaaa hala devammý ediyosunuz.
Akþama bi pist videosu paylasayimda ordan devam edelim :)
sen araba kullanabýlýyormusun?
dedýklerýne ýnan hýc takýlmýyorum. neden dersen konunun en basýndaký yazýsmalarýn ne sevýyelere dogru gýttýgýne bakýp sonra konus ok kardesým... dunký *** gelmýs bana senýn ýcraatýn varmý bu alemde araban varmý dýye afkuramaz. yapana mýslýný yapmayý uzun yýllardýr gorev edýndým ok... herkes haddýný býlecek. kýmlere yapýyorum kýmlere yapmýyorum býr daha bak sonra yaz onatcým.
inan sýrf sen varsýn diye hem okanla olan tartýþmaný hemde bu yeni arkadaþlar olan tartýþmaný okudum , full hemde. 2 sinde de haklýsýn ama 2 sinde de tepkini veriþ þeklinle antipatik oluyorsun. sen þurda bu yenilere abilik yapsan , yeni çocuk bunlar boþ konuþuyorlar he desen geçsen , herkes arkanda durur. he eminim çokta önemli deðil birilerinin arkanda durmasý ama þýk durur yani.
Ya birak adami dobra dobra konusun. Alem *** olmus zaten.Ortalik dün tükürdüðünü bugune kalmadan yalayan yalamalarla dolu. Birakin bu adamda ne dusunuyosa onu konuþsun.
Ama yok illa yalaka olacan herkese karþiiiimmm cekecen o zaman en iyi sensin.
sen araba kullanabýlýyormusun?
Saka maka ciddi kullanamiyorum :(
Arabaya her parcayi taktik hala süre cikmiyor :(
inan sýrf sen varsýn diye hem okanla olan tartýþmaný hemde bu yeni arkadaþlar olan tartýþmaný okudum , full hemde. 2 sinde de haklýsýn ama 2 sinde de tepkini veriþ þeklinle antipatik oluyorsun. sen þurda bu yenilere abilik yapsan , yeni çocuk bunlar boþ konuþuyorlar he desen geçsen , herkes arkanda durur. he eminim çokta önemli deðil birilerinin arkanda durmasý ama þýk durur yani.
senýn deýfgýný yapsam emýn olký bak nasýlda sindirdim derler
senýn deýfgýný yapsam emýn olký bak nasýlda sindirdim derler
Ýþte o noktadan sonra , sende yanýna gider , kimkimi koparýyor kendi payýnýn a....... dersin. daha güzel deðil mi ?
Saka maka ciddi kullanamiyorum :(
Arabaya her parcayi taktik hala süre cikmiyor :(
cýkar cýkar býsý olmaz, deneyeceksýn kanka
la onatmýþýn nesin seni çözemedim ben bizemi laf sokuon adama uslübumu öðretmeye çalýþýon kim haklý kim haksýz hakemmisin sen karar veriosun kafana göre yaþýn 40 olsa dicem hadi belki biþeyleri öðretme peþinde görmüþ geçirmiþ ama oda yok neyin tribindesin anlamadým ? STP yi bilen biliyor zaten 15 senedir ayný pok deðiþmemiþ senin 2 lafýnlada deðiþmez altýna 150 bin tl ye araba alýnca kendini sabancý sanýyor kamil o hep öyleydi zaten ben o yüzden düzeltmeye çalýþmadým hep oturtup býrakýom daha güzel oluo
la onatmýþýn nesin seni çözemedim ben bizemi laf sokuon adama uslübumu öðretmeye çalýþýon kim haklý kim haksýz hakemmisin sen karar veriosun kafana göre yaþýn 40 olsa dicem hadi belki biþeyleri öðretme peþinde görmüþ geçirmiþ ama oda yok neyin tribindesin anlamadým ? STP yi bilen biliyor zaten 15 senedir ayný pok deðiþmemiþ senin 2 lafýnlada deðiþmez altýna 150 bin tl ye araba alýnca kendini sabancý sanýyor kamil o hep öyleydi zaten ben o yüzden düzeltmeye çalýþmadým hep oturtup býrakýom daha güzel oluo
okan :) sený zýkmek farz oldu
okan :) sený zýkmek farz oldu
erkeksen bu lafý yemezsin ;) gel ziksene nasýl zikion görim o dötü
erkeksen bu lafý yemezsin ;) gel ziksene nasýl zikion görim o dötü
rahat ol sen ama sonra avukatýn felan cýkmasýn yýne muhabbetlere ;)
rahat ol sen ama sonra avukatýn felan cýkmasýn yýne muhabbetlere ;)
la sen ne dallama boþ bi adamýsýn ya :D gelirdim ama avukatýn var gelirdim ama iþler yoðun gelirdim ama benim arabam 150bin tl amk gelmezsen adam deðilsin diom hala duruosun karýmýsýn sen bahane çok nasýlsa dimi :)
sen gelmicen nasýlsa 15 senedir olduðu gibi ama ben gelicem sen merak etme buda sana son lafým bu konuda býdý býdý yapma daha fazla millette bi poksun sanýo sonra
sen gelmicen nasýlsa 15 senedir olduðu gibi ama ben gelicem sen merak etme buda sana son lafým bu konuda býdý býdý yapma daha fazla millette bi poksun sanýo sonra
hý hý tamam...
AliDogukan
24-07-2017, 14:33
Bu diyaloglar biri 30 diðeri 35 yazýnda olan iki adama yakýþmýyor içeriðe ve isme takýlmýyorum
yetmedi mi ya, ufaktan kilidi vursak mý :)
yetmedi mi ya, ufaktan kilidi vursak mý :)
Bencede adaþ :)
kýlýdý vurup baný versenýz artýk ýbo
kalibremde bir adam deðilsin. ekmeðine bak.
kalibremde bir adam deðilsin. ekmeðine bak.
Ahahah cevap efsane abi. Senin bi yumrukta hafýzaya format atabilecek biri olduðunu bilmiyor konuþuyor cahil :)
adlýyede calýsýyor bu zerzavat, dayak yedýgý anda mahkemelýk edýyor dovený olay bu ...
adlýyede calýsýyor bu zerzavat, dayak yedýgý anda mahkemelýk edýyor dovený olay bu ...
Abi gönül koyarým isterse savcý olsun problem mi :D
Abi gönül koyarým isterse savcý olsun problem mi :D
ulan :D ahahaha dur sana bulasmadý daha :D
Ahahah cevap efsane abi. Senin bi yumrukta hafýzaya format atabilecek biri olduðunu bilmiyor konuþuyor cahil :)
Fatihim inan fiziki þartlar yada vursam cývýk sýçýrtýrýmý düþünerek yazmadým onu.
Draglarý baltaladýn diyorlar , cevap veremiyor. Facete yüzüne sövdüler , çýtý çýkmadý , burda hýk pýk yapýyor. Sen bir organizasyonu baltalamak için iptal söylentisi çýkartýcaksýn ve ardýndan karþý taraf ve yandaþlarý sana sövecek hemde hunharca , sen yarabbi þükür diyeceksin. Benim tartýþacaðým adam bile mert olacak. o yüzden kalibrem deðil dedim. yoksa deveden büyük fil var. filden büyük Ertekin abi var :D:D
Fatihim inan fiziki þartlar yada vursam cývýk sýçýrtýrýmý düþünerek yazmadým onu.
Draglarý baltaladýn diyorlar , cevap veremiyor. Facete yüzüne sövdüler , çýtý çýkmadý , burda hýk pýk yapýyor. Sen bir organizasyonu baltalamak için iptal söylentisi çýkartýcaksýn ve ardýndan karþý taraf ve yandaþlarý sana sövecek hemde hunharca , sen yarabbi þükür diyeceksin. Benim tartýþacaðým adam bile mert olacak. o yüzden kalibrem deðil dedim. yoksa deveden büyük fil var. filden büyük Ertekin abi var :D:D
ertrkýnle yumruk makýnesýne vurmak ýstýyorum :D
ertrkýnle yumruk makýnesýne vurmak ýstýyorum :D
valla gerek yok. bak sana yazacam diye adamdan örnek verdim bana da sýçradý. durduk yere yol yaptýrtýcan bana :)
valla gerek yok. bak sana yazacam diye adamdan örnek verdim bana da sýçradý. durduk yere yol yaptýrtýcan bana :)
mahmutbey gýselerde bulusuruz :D