PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Meggy coupe 3 rs :)

LN150
20-06-2017, 13:24
HERKESE MERHABA UZUN ZAMANDIR FORUMDAYIM ÖNCEKİ ARACIM İ20 SATTIKDAN SONRA COUPE ARABA ARAYASINA GİRDİM CORSA D SCİROCCO VS SONRA MEGANE COUPEDE KARAR KILDIM OLMUŞKENDE EN FULLU OLSUN DEDİM CAM TAVAN NAVİGASYON DERİ KOLTUK Bİ XENONLUSU OLSUN DEDIK YOLA KOYULDUK TAM 4 AY ARAMAMA RAGMEN BULDUM ARACI RENO PARCASI UCUZ AZ YAKAR DİE ALDIM ACIKCASI PEKDE AZ YAKMIO :) ARACI GEBZEDE FABRİKATÖR Bİ AMCADAN SAOLSUN FİYATTA GÜZELLİGİNİ YAPTI AMA GAMSIZ AMCA DIŞINA PEK BAKMAMIŞ ONUN PİSLİKLERİNİ TEMİZLİYORUM.. GÜN GEÇTİKCE DAHA İNSAN OLACAGINA İNANIYORUM..

SATIŞDAN SONRA MİLLİ POZ :)

http://i67.tinypic.com/15f0zmq.jpg

ALDIKTAN SONRA İLK RESİMİ

http://i67.tinypic.com/wmi5nc.jpg

SAMSUNA GELİR GELMEZ DİREK TAMPONLARI BOYAYA BIRAKTIM ÖYLE GEZİLMEZDİ

http://i64.tinypic.com/90zzuc.jpg

KAPORTADAN CIKINCA

http://i64.tinypic.com/250oxlx.jpg

BENZİNLİKTE CİLA AKSAMLARI ***** SİYAH ARABA YIKAMASAN OLMUYOR

http://i68.tinypic.com/2ibm7gh.jpg

SANAYİYE GİRMIŞKEN AMERİKANLARI SİSLERİ F1 ÇAKARINIDA VE EN ÖNEMLİSİ CAM FİLMİNİ YAPTIRALIM DEDİM FİLMSİZ ARABAYA BİNEMIOM CIPLAK GEZIOM SANIOM KENDİMİ

http://i65.tinypic.com/2m5j8s5.jpg

PİYASA YAPMA ŞEKLİ

http://i64.tinypic.com/24fzrx4.jpg

ŞİMDİLK BU KADAR YAVAŞ YAVAŞ ELİM YETTİGİNCE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM İLERLEYEN ZAMANLARDA RS TAMPON VE DİFİZÖR ALMAYI PLANLIYORUM HERKESE HAYIRLI FORUMLAR

metehancihangir
20-06-2017, 15:41
Hayırlı uğurlu olsun araç bizim karşı binada oturan birisinindi vakti zamanında fırtınada çatı uçtu caddede park halindeki tüm arabalar hasar gördü bi tek bu arabaya bişey olmadı çok şanslı araba :)

https://i.hizliresim.com/YNJXak.jpg (https://hizliresim.com/YNJXak)

LN150
20-06-2017, 17:20
Hayırlı uğurlu olsun araç bizim karşı binada oturan birisinindi vakti zamanında fırtınada çatı uçtu caddede park halindeki tüm arabalar hasar gördü bi tek bu arabaya bişey olmadı çok şanslı araba :)

https://i.hizliresim.com/YNJXak.jpg (https://hizliresim.com/YNJXak)

Hahaha ne dicegmi bilemedm valla sizdemi gebzedemisiniz inş yine aynı şansıda bende devam eder :)

kelalper
20-06-2017, 18:11
RS ne alaka arkadaş. Rs ile yakından uzaktan alakası olmayan arabaları RS yapma merakı RS adını vermeler neden aklım almıyor. Rs kadar mı yürüyor imkansız. RS gibi mi yol tutuyor hayır. Görüntü : O da değil. Neden RS o zaman.

samara
20-06-2017, 18:13
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim :)

MK8800
20-06-2017, 18:23
RS ne alaka arkadaş. Rs ile yakından uzaktan alakası olmayan arabaları RS yapma merakı RS adını vermeler neden aklım almıyor. Rs kadar mı yürüyor imkansız. RS gibi mi yol tutuyor hayır. Görüntü : O da değil. Neden RS o zaman.

Biraz daha vur abi ölmedi

dachosen
20-06-2017, 18:38

Arkadaş inceden Zeus'a benziyor ondan oğluna ''Ares'' adını vermiş olabilir kızma bu kadar...

LN150
20-06-2017, 18:58

Sen hayatında kac kere canli RS gördün bi anlatsana İlla Rs olması için gitmesimi lazım yoksa yol tutmasımı lazım kasa olarak rs dioz gidip megane 1 coupeyi anlatmıoz burda okumadan yorum yapöa

LN150
20-06-2017, 18:59
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Tesekkurler :)

LN150
20-06-2017, 19:01
Valla zeus mu cigulimi onu gösterrm ben sana

Emrecan-R
20-06-2017, 19:33
"""""""""""" :d """"""""""

YAS
20-06-2017, 19:39
hayırlı olsun :)

serkanaygün
20-06-2017, 21:54
Sen hayatında kac kere canli RS gördün bi anlatsana İlla Rs olması için gitmesimi lazım yoksa yol tutmasımı lazım kasa olarak rs dioz gidip megane 1 coupeyi anlatmıoz burda okumadan yorum yapöa

Bana kasa olarak rs olan noktalarını gösterebilir misin? Hakikaten merak ettim.
kelalper gelip sayar sana hayatında kaç kere canlı RS gördüğünü birazdan :)

Kahn23
20-06-2017, 22:01

Çok yanlış adama çattın. Birazdan sana hayatın boyunca unutamayacağın RS dersi verir.

Tayfun.O
20-06-2017, 22:30
buralar karışacak vaziyet alın :D

Harbiden bende rs diye girdim sonra ; Mustafa Ceceli - Husran - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=xU6fbWlV3Fg)

RIDVAN
20-06-2017, 22:38

Herşeyden Önce Aranda 16 Yaş olan bir insanla senli benli konuşamazsın . Konuşma tarzın emir kipi sadece . Biraz daha sakin ol . Allah kaza bela vermesin .

Grimlord
20-06-2017, 23:35
Piyasa yapma şekli bayağı iyiymiş, kızların arabaya ilgisi nasıl? OOOOOOOOOOOOOHAAAAA ARABAYA BAAAAK diyorlar mı?

YsfTzcn
21-06-2017, 00:04
Belki birgün RS olur

BarışSever
21-06-2017, 00:05
Arkadaşlar hemen dalgaya almış ama ben olsam pek aldırmam ve istediğim herşeyi yaparım:)
kazasız belasız

Canselmo
21-06-2017, 01:13
Rs ne alaka gercekten bende gercek rs sanıp girdim. Başlıkla insanları yanıltıp sonra bide atar yapıyorsunuz.

Anıl E.
21-06-2017, 01:28
Alper abi'yi tanımadığı için ve aradaki yaş farkından dolayı verdiği tepki talihsiz olmuş ama;arkadaşa biraz fazla yüklenilmiyor mu ?

Herkes burada orjinal m,rs,gts vs tarzı araçlara mı biniyor ? Kaç tane konu biliyorum içeriğiyle aynı olmayan. Zaten konuyu okuyunca adamın gerçek niyeti çıkıyor ortaya. Demek ki zamanla yapacak görüntü olarak,kaç tane meggy coupe arabası olan arkadaş , rs tampon rs difizör aldı taktı arabasına o zaman bu adamlar orjinal rs olmadığı için kelimeyi lugatından kaldırsın.

Aman diyim arkadaşlar,iki gün sonra polo alırsınız wrc tampon falan atarsınız araca hatta wrc jant vs. Polo 1.2 tsi aracınız olur konuya polo wrc yazarsanız yanlış yaparsınız aman diyim .

Bmw e36 m3 yazarsınız konuya,içeriğinde aracın 3.20i coupe olduğu anlaşılır,nasıl silindircisin lan bunun neresi m3 tepkisi alırsınız .

Niye o zaman çoğu kişi altındaki kasanın güçlü seviyesine benzetmeye çalışıyor aracını ? Neden m tampon takıyorsun kardeşim,bırak e60 m5 e benzeme çabalarını . Rs tampon difizör,spoiler takan megane'cı arkadaşlar siz niye takıyorsunuz bırakın her şey orjinalinde kalsın o zaman nasıl olsa bir RS değilsiniz :) . Valla sosyal mesaj vermek değil niyetim. Bazen çok amaçsız yere çatıyoruz insanlara. O adam da zaten altındaki aracın RS olmadığını biliyor herhalde. Siz de görünce büyük hayal kırıklığı yaşamadınız da biraz mesajlarla gaza geldiniz :)

Hayırlı olsun kardeşim , Allah kaza bela vermesin. İnşallah aklındakileri en kısa zamanda ve güzel bir şekilde yaparsın. Yönetimden rica et konu başlığını "megane coupe 3k 1.5 dci 110 bg ,rs'in küçük oğlu " diye değiştirsinler .

Ssamet
21-06-2017, 01:35
Resmen arkadaşın üstüne çullanmışlar. İlk bakışta hepmiz anladık rs olmadığını zaten.

Normal haliye arkadan çok çirkin olduğu için çoğu meg3 coupe kullanıcısı difüzör , eksoz ve ya tampon uygulamalarını yapıyor zaten.

Keyifle kullanın hocam. Coupeler çok çok güzel bence. Arkadaşımda da vardı. Alır almaz arka difüzör yaptırdık. Çok daha güzel oldu.

Tayfun.O
21-06-2017, 02:06
Alper abi'yi tanımadığı için ve aradaki yaş farkından dolayı verdiği tepki talihsiz olmuş ama;arkadaşa biraz fazla yüklenilmiyor mu ?

Herkes burada orjinal m,rs,gts vs tarzı araçlara mı biniyor ? Kaç tane konu biliyorum içeriğiyle aynı olmayan. Zaten konuyu okuyunca adamın gerçek niyeti çıkıyor ortaya. Demek ki zamanla yapacak görüntü olarak,kaç tane meggy coupe arabası olan arkadaş , rs tampon rs difizör aldı taktı arabasına o zaman bu adamlar orjinal rs olmadığı için kelimeyi lugatından kaldırsın.

Aman diyim arkadaşlar,iki gün sonra polo alırsınız wrc tampon falan atarsınız araca hatta wrc jant vs. Polo 1.2 tsi aracınız olur konuya polo wrc yazarsanız yanlış yaparsınız aman diyim .

Bmw e36 m3 yazarsınız konuya,içeriğinde aracın 3.20i coupe olduğu anlaşılır,nasıl silindircisin lan bunun neresi m3 tepkisi alırsınız .

Niye o zaman çoğu kişi altındaki kasanın güçlü seviyesine benzetmeye çalışıyor aracını ? Neden m tampon takıyorsun kardeşim,bırak e60 m5 e benzeme çabalarını . Rs tampon difizör,spoiler takan megane'cı arkadaşlar siz niye takıyorsunuz bırakın her şey orjinalinde kalsın o zaman nasıl olsa bir RS değilsiniz :) . Valla sosyal mesaj vermek değil niyetim. Bazen çok amaçsız yere çatıyoruz insanlara. O adam da zaten altındaki aracın RS olmadığını biliyor herhalde. Siz de görünce büyük hayal kırıklığı yaşamadınız da biraz mesajlarla gaza geldiniz :)

Hayırlı olsun kardeşim , Allah kaza bela vermesin. İnşallah aklındakileri en kısa zamanda ve güzel bir şekilde yaparsın. Yönetimden rica et konu başlığını "megane coupe 3k 1.5 dci 110 bg ,rs'in küçük oğlu " diye değiştirsinler .

Ben senin dediklerini hiç görmedim. Ama yavru m5, m3 wrc sti diye açılan konular var başlıktan anlaşıyor benzetildigi direk Rs m3 m5 hiç görmedim.

uzk
21-06-2017, 02:11
Araba sizinmi yok? illa polemik yaratılcak bişiler çıkartıyorsunuz size mi düştü RS yazması hayırdır? renault sahibi misin sen adamın arabasına yok RS değilmiş yok bilmemneymiş saaaanaaane? 350z aracımın arkasına m3 yazacam hadi bakalım yorum at atabiliyorsan kime ne ben onu anlamıyorum arkadaşla uzaktan yakından alakam yok hayırlı olsun diyip geç çok battıysa bu tarz işler türkiyede 10milyon tane f30 varsa 8 milyonu m3 bodykit az onlarla muhattap ol azının payını verırler kelalper

LN150
21-06-2017, 10:26
Araba sizinmi yok? illa polemik yaratılcak bişiler çıkartıyorsunuz size mi düştü RS yazması hayırdır? renault sahibi misin sen adamın arabasına yok RS değilmiş yok bilmemneymiş saaaanaaane? 350z aracımın arkasına m3 yazacam hadi bakalım yorum at atabiliyorsan kime ne ben onu anlamıyorum arkadaşla uzaktan yakından alakam yok hayırlı olsun diyip geç çok battıysa bu tarz işler türkiyede 10milyon tane f30 varsa 8 milyonu m3 bodykit az onlarla muhattap ol azının payını verırler kelalper

Tesekurler bilgili adamlarla konusmak ayri bi oluo bisikleti olmayan yorum yapar olmış bırda

Anıl E.
21-06-2017, 10:26
Ben senin dediklerini hiç görmedim. Ama yavru m5, m3 wrc sti diye açılan konular var başlıktan anlaşıyor benzetildigi direk Rs m3 m5 hiç görmedim.

Çok mu polemik yaratılması gereken bir olay ? Geçen günlerde bir e39 olan arkadaşımız ''M ''yazmış yanına da ''sonradan :p'' koymuş. Dalalım içeriye ,nasıl m lan bu falan mı diyelim ? Kime göre M neye göre M ? M koltuk var mı yok ? Motor M 'mi ? Jantlar M'mi ?

Bu konu bu kadar uzamazdı da ,forumun önde gelen isimlerinden bilinmiş birisi yorum yapınca,geriye kalan herkes otomatik olarak atlıyor . Yakışmıyor bence

LN150
21-06-2017, 10:27
Resmen arkadaşın üstüne çullanmışlar. İlk bakışta hepmiz anladık rs olmadığını zaten.

Normal haliye arkadan çok çirkin olduğu için çoğu meg3 coupe kullanıcısı difüzör , eksoz ve ya tampon uygulamalarını yapıyor zaten.

Keyifle kullanın hocam. Coupeler çok çok güzel bence. Arkadaşımda da vardı. Alır almaz arka difüzör yaptırdık. Çok daha güzel oldu.
Tesekkurler imkanımız yettigince yapcaz biseler artık

LN150
21-06-2017, 10:29
Rs ne alaka gercekten bende gercek rs sanıp girdim. Başlıkla insanları yanıltıp sonra bide atar yapıyorsunuz.

Gercek rs sen alda biz bakalm konusuna

LN150
21-06-2017, 10:32

Tesekurler sizn gibi anlayışli birilernn anlamasi konsmayi bilmyen yazmayı ögrenms burda bi abileri bise dedignde koyun gibi arkasndan gidıolar

OrcunInce
21-06-2017, 10:32
rs? f1 çakar? omg.

Oznsrl
21-06-2017, 10:33
yemin ediyorum geçen aklıma geldi kelalper abi diye biri vardı forumda herşeye muhalefet oluyordu bayadır yazmıyor diye geçirdim aklımdan sonra bu konu denk geldi ne temiz kalpli adamım :D

LN150
21-06-2017, 10:33
hayırlı olsun :)

Tesekkurler :)

LN150
21-06-2017, 10:34
yemin ediyorum geçen aklıma geldi kelalper abi diye biri vardı forumda herşeye muhalefet oluyordu bayadır yazmıyor diye geçirdim aklımdan sonra bu konu denk geldi ne temiz kalpli adamım :D

Geldi bulduda beni oda ��

LN150
21-06-2017, 10:37
Bana kasa olarak rs olan noktalarını gösterebilir misin? Hakikaten merak ettim.
kelalper gelip sayar sana hayatında kaç kere canlı RS gördüğünü birazdan :)

Gelsin. Ögretsn bilmedklermizi bakalm

Tayfun.O
21-06-2017, 11:02
Çok mu polemik yaratılması gereken bir olay ? Geçen günlerde bir e39 olan arkadaşımız ''M ''yazmış yanına da ''sonradan :p'' koymuş. Dalalım içeriye ,nasıl m lan bu falan mı diyelim ? Kime göre M neye göre M ? M koltuk var mı yok ? Motor M 'mi ? Jantlar M'mi ?

Bu konu bu kadar uzamazdı da ,forumun önde gelen isimlerinden bilinmiş birisi yorum yapınca,geriye kalan herkes otomatik olarak atlıyor . Yakışmıyor bence

bence forumun önde gelen birisi yazdığı için değil ona gider yapıldığı için uzadı abi :D

CenkB
21-06-2017, 11:10
Şu konu için şu kadar atar gider yapmaya ne gerek var yahu. :) Bunu yapan kaç yaşında insanlar.
Noldu? Başlıkta RS yazınca RS sanıp girdik içeri-ki bende öyle yaptım.- İçerisinde Rs olmadığı anlaşıldı.
Parmak mı ağrıdı? Aklına başka birşeyler yerleştirecektin orası mı doldu noldu? :)
Bende de var megane coupe. Arkadan Rs oldu önden uyduruk oldu noldu? :) Para ilişkisi hepsi. Paramız Rs almaya yetseydi de Rs alsaydık bizde. :) Buna yetti. Küçük görmek midir bu paramız RS'e yetmediği için? Değilse nedir?
Kime ne zararı var konuyu açanın da bu kadar yüklendiniz?
Ulan 1 tık yaptın konu açıldı, baktın Rs değil geri "ok"a bas da geri çık. 10sn kayboldu. Bunu yapanlar 15-20 yaşında da değiller ki anlamış değilim.
Neyse hayırlı olsun aracınız. Keyifli güzel bir araç. Allah kaza bela vermesin.

Bugraaa
21-06-2017, 11:22
ramazandan dolayı millet sigarasızlıktan sataşacak, geyik yapacak yer arıyor.. ne konular gördük böyle, aracın bmw - audi vs olsa böyle olmazdı :D es geç

SNGR
21-06-2017, 12:46
Başliktaki Rs gören resimlere bakmis la gardaş bu RS deyil ki demiş yardırmış.Mübarek konuyu oku bak adam son cümleye ne yazmış. " ŞİMDİLK BU KADAR YAVAŞ YAVAŞ ELİM YETTİGİNCE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM İLERLEYEN ZAMANLARDA [RS TAMPON VE DİFİZÖR ALMAYI PLANLIYORUM HERKESE HAYIRLI FORUMLAR "
Aracınız çok güzel tam f/p arabasi yakit tip yedek parca... Kazasız belasız binin..bende de megane 2 hb var :)
Bu arada büyük harfle yazmak bağırma anlamına geliyor :)

Sti_Ozan
21-06-2017, 15:52
Kelalper abi sagolsun zamaninda benimde sohbette actigim bi konuma yardirmisti :D bazen boyle talihsizlikler oluyo araciniza masallah kazasiz belasiz :)

yusufcan_k
21-06-2017, 16:07
yanlız sen ciddi ateşle oynuyosun farkında değilsin bu uslupla fazla yaşamazsın buralarda :D

enes_srb
21-06-2017, 21:53
bence konuda yada arabaya yapilanlarda bi yanlis yok . benimde arkadasim 4 unu m4 f30 unu 3 yapiyor hosuna gittigi icin bu olay neden baskalarini bu kadar rahatsiz ediyo anlamadim . cam acikken arabanin vitesine bakip m olmadigini anlayip keko diyeni gordum ben :D

Kutluhan
21-06-2017, 22:11
360.000TL. A6 s-line yazmışlar (sadece kapı eşiklerinde sline gerisi quattro-edition)
375.000TL. E220d premium aracına adam sadece 19' yeni nesil AMG jant var aracında diye AMG + AMG diye heryerde dolanıyor

Yeni nesil BMW'lere hiç bulaşmayalım onlara laf bile yetiştirmek zor..

nasıl olacak bunlara ne demek lazım tek tek hepsine laf mı yetiştirmek gerek ?? ne gerek var bırakın milletin malı kendine RS,AMG,SLİNE,M Sport ıvır zıvır her neyse.

Arkadaş aracın çok güzel Allah kaza bela vermesin inşallah en kısa zaman orjinal RS ekipmanların ile kendi zevkine göre değişiklikler yaparsın aracında.

kalipson
21-06-2017, 23:22
Hayırlı olsun.

RS miymiş, orası şöyleymiş böyleymiş vb vb zırvalayanlara bakma hocam sen. Dangalaklıkta sınır tanımaz bizim insanımız. Normal. Nasıl alındığını ya da kişinin asıl beklentisini bilip bilmeden atıp tutan çok olur. Keşke böyleleri hiç şu RS'lere bulaşmasalardı. Keşke. Sen mutluysan bitti gitti. RS olsa ne olmasa ne. Önce insanlık. Sıyrılın şu sözüm ona "ayılık"tan. Önce bi kibar olun. Hee konuya gıcık mı oldunuz? Sarmadı mı? Bi tık geri dersin, böylece hem kendinize hem de konu sahibine huzur vermiş olursunuz. Fena mı?

0M42
21-06-2017, 23:59
Bu konuda birinciliği bmw ler oynuyor ne yazık ki arkadaş bmw lerin hepsi mi ///M olur? Aslında gelir seviyesi yüksek çok zengin bir ülkeyiz m lerden amg lerden sti lardan üç kırmızı tdi lardan geçilmiyor :)

wolrath
22-06-2017, 00:27
mesaja bakıp bakıp guluyorum :D

ares mı lan bu, ares mı soylesene lan? cevap ver! ares mı bu? al sana amk , ares dıyo hala!

+++

hayırlı olsun kardesım. olur o da olur. sımdı sadece tamponuyla olur, ılerıde belkı kendısı olur.
sen takılma her soylenene, atar da yapma . her sokak basında cakma m, amg bodyler/jantlar gormekten gına gelır ınsanlara, ama allahın meganına rs mares body taktırmazlar :)

fthdrn
22-06-2017, 00:44
https://pbs.twimg.com/media/CTrl6ZoWUAAxgpz.jpg

Yalnız Kelalper'e Rs konusunda sen ne biliyorsun demek de hani ne bileyim Özgüne yazılımdan ne anlarsın demek gibi bir şey :D

FaBeRgE
22-06-2017, 03:28
arkadaşlar sakin olun ya, ne var yani RS yazdıysa. Bir insanın kalbini kırmak veya dalga geçmek bu kadar kolay olmamalı. Lütfen daha fazla uzatmayalım kilitlemek zorunda kalmayalım :)

Aracında hayırlı olsun, kazasız belasız. İnşAllah zamanla gerçek RS alır binersin.

kelalper
01-07-2017, 21:38
ben ne anlarim lan rs ten. ben yazmadim kuzenim yazmis o yazilani.

arkadasim hayatinda gorup binemeyecegini birak goremeyecegin rslere bindim. allaha sukurde zamaninda dyno verisi olarak Turkiyedeki stock motorlu en yuksek rs dyno verisi de hala benim arabamin dyno verisi. dyno dynamics uzerinde Turkiyede o gucu alabilen araba daha cikmadi. simdi rs i nereden gordun de bindin diyeceksin
kucuk capli dunyan senin icin sadece turkiyeden olusuyor olabilir ama benim icin oyle degil. Senin araban rs degil. ne sasesi ne freni ne motoru ne kupasi ne de amortisoru. dunya kadar proje yapilio bir tanesine bu sekilde yaklasmadim. senin araban rs e biraz yaklassa o zaman derdim ki helal olsun. beraber gazlayip kornayla onore ettigim bir suru dizel megane var. ama rs olmayan arabaya iki tane stop takip rs diyen adamin 316nin arkasina m3 yazip m kasa bmw sahibiyim demesinden farki yok.begen ya da begenme gercek bu.

burakgunay
01-07-2017, 21:52
Alper abi mentalite olarak sana katılıyorum, ama gerek yok yahu gerginliğe boşver :)

Konu sahibine hayırlı olsun, güle güle binsin. Allah isteyen herkese R lar RS ler nasip etsin.

997TT
01-07-2017, 21:55
Konu basligi yanlis.
Uslup yanlis.
Yazilanlar toptan yanlis...
Arac tanitim konusu bu kadar kaotik olabilir...
Dip not; Alper gayet yumusamis,o da yaslandi. Yoksa suan clio dizele donmustu...

Day Walker
01-07-2017, 22:26
Alper abi en son körfezde rs sahibi bir kardeşimize şikanlara nasıl girilip çıkağını gösteriyodu ben orda bıraktım :D

Aracın hayırlı olsun kazasız belasız binersin İnşallah :)

mhuratboz
01-07-2017, 23:47
Sen Dua Et Konu Başlığına Türkiyede Tek Meggy Coupe 3 Rs Edition Yazmamışsın :D :D
Yalan Olmasın Sanırım Yeşil Kia Marka Araçtı Başlıkta Aynı Bu Dediğim Tarzda Konu Açmıştı Ertesi Gün Sitede Yoktu Zat-ı Mühterem :D
Bendede Clio 4 Var Ön Tampon Hariç Arka Tampon,Spoiler,Marşpiyeller,Direksiyon,Tuşlar,Keme rler Vs Vs Full Orjinal Rs Yapmama Rağmen Hiç Rs Logosuyla Kelimesiyle Dahil Arabamı Cümle İçinde Kullanmadım.Bu Açıklamayıda Niye Yaptım Bilmiyorum.Güle Güle Kullan.Kazasız Belasız.

AşkınS.
02-07-2017, 00:17
Başlıkta meggy 3 rs yazınca thropy mi acaba diye girdim, tropikal dizel megane 3 çıktı ya la...

Güle güle bin,başlık ilgi çekme amaçlı sanırsam,başardın :)

kelalper
02-07-2017, 00:22
Alper abi en son körfezde rs sahibi bir kardeşimize şikanlara nasıl girilip çıkağını gösteriyodu ben orda bıraktım :D

Aracın hayırlı olsun kazasız belasız binersin İnşallah :)

o da zeki iste. istanbul park onden ceker rekorunu kirmisti. piste soktugum gune lanet ediyorum. ��

gan
02-07-2017, 01:28
ben ne anlarim lan rs ten. ben yazmadim kuzenim yazmis o yazilani.

arkadasim hayatinda gorup binemeyecegini birak goremeyecegin rslere bindim. allaha sukurde zamaninda dyno verisi olarak Turkiyedeki stock motorlu en yuksek rs dyno verisi de hala benim arabamin dyno verisi. dyno dynamics uzerinde Turkiyede o gucu alabilen araba daha cikmadi. simdi rs i nereden gordun de bindin diyeceksin
kucuk capli dunyan senin icin sadece turkiyeden olusuyor olabilir ama benim icin oyle degil. Senin araban rs degil. ne sasesi ne freni ne motoru ne kupasi ne de amortisoru. dunya kadar proje yapilio bir tanesine bu sekilde yaklasmadim. senin araban rs e biraz yaklassa o zaman derdim ki helal olsun. beraber gazlayip kornayla onore ettigim bir suru dizel megane var. ama rs olmayan arabaya iki tane stop takip rs diyen adamin 316nin arkasina m3 yazip m kasa bmw sahibiyim demesinden farki yok.begen ya da begenme gercek bu.

Anlıyorum sizi. Gönül vermiş oldugunuz araç konusunda hassas da olabilirsiniz. Zamanında megane Rs lerle çok uğraşmışsınız. Kuvvetl muhtemel başka araçlarla da. Arkadaş genç, bir heves almış. Megane rs ayni kasadan geliştirildiği icin bir heves rs yazmış. Benimde hoşuma gitmedi. Ben de hevesle girdim hevesim kursagimda kaldı ama arkadaşın heyecanına verdim.

Neticede benim yapmayacağım bir davranış. Ama yapanı da idam etmem :) yoksa her m/amg/sti vb sahte amblemli araca salca olmam lazım. Arkadaş ortamında samimiyete bağlı dalga gecerim o ayrı. Sizin yaşınız benden de büyük. Gençlere daha hoşgörülü olmak lazım diye düşünüyorum. Eleştirilecekse de daha pozitif olmalı bence.

Bir de şuna takıldım.
Dizel rs leri onere etmişsiniz madem keşke burada yazmasaydınız. Yaptığınız davranış çok mütevazı fakat burada yazılınca mütevaziligi kalmıyor.

Sizinle bir polemiğe girmek istemiyorum. Umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi.

GokhanRS
02-07-2017, 01:42
Hayırlı olsun güzel araç coupeler. Benimde 5-10 kere Meg 3 Rs kullanmışlığım var. Hatta bulunduğum ülkede 10bin eu etmiyor. Alsam mı diye düşünüyorum. Sonra da evliyiz artık en güzeli dizel 3,20 diyorum :)

kelalper
02-07-2017, 06:45
ben kimsenin arabasina cirkin demem. apacilik olmadigi surece. sonucta ortada bir emek var. ben bu arabaya da cirkin demiyorum haddime de degil. ama rs olmayan bir arabayi rs diye tanitarak ilgi cekmeye calismanin ne oldugunu herkes ne anlama geldigini bilir onu da ben yazmiim.