PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1999 Alfa Romeo 166 2.0 T.Spark Zender

oxygen
24-06-2017, 02:50
Hic hesapta yokken Alfa Romeo'nun bana kazandirdigi buyuk dost ve abim Tugrul Dagdevirenoglu'nun sadece maddiyatla olmayacak emeklerle tekrar sifira yakin hale getirdigi 166si bana kismet oldu. Kendisinde bundan once baska bir 166 daha vardi fakat onu da istememe ragmen, eski sahibine satarsam tekrar sana satarim dedigi icin alamamistim. Butun emekler kendisinin, keyfini cikarmak ve en iyi kondisyonda tutmak da benim :)

1999 model ve turkiyede fazla bulunmayan Zender body kit ve jantlar mevcut.

Donanim olarak 166lar zamaninda ki ve kendinden sonra cikan rakiplerine gore hatri sayilir derecede iyi konumda.

Elektrikli koltuklar
Elektrikli aynalar
6 hoparlor DSP ses sistemi
6li cd changer
Momo deri koltuklar
Koltuk isitma
On ve arka gizli torpido
On ve arka kol dayama
Arka perde vs

İlk aldigim ay tadini alabilmek icin biraz km yaptiktan sonra kapali otoparkta yerini aldi ve diger Alfam olan 916 GTV ile uzun sureler benimle olacak gibi gorunuyor.

Gercekten otomobil sever herkesin sahip olmasa bile, ozel bir alfa romeo modelini kullanmasi gerektigini dusunuyorum. Bazilari bizim alfalarimizla olan baglarimizi sorguluyor ve garipsiyor. Alfa romeo kullanicisina sadece otomobil sunmuyor. 1910 yilinda kurulmus, motorsporlarinda hatri sayilir basarilar elde etmis ve cok farkli modelleriyle kullanicilarina bir kultur sunuyor. O yuzden sahibi olmadan anlayamayacaginiz bazi duygular ve arkadasliklar kazandiriyor. Tamami olye olmasa da, geneli egitimli ve duzgun insanlardan olusan bir kitlesi var. Ben daha hic sen gectin, ben gectim, 1 boy 3 direk 2 tir muhabbetine sahit olamadim :)

Alali 2 ayi gecti fakat cok fotograf cekmek kismet olmadi. Olanlari ekliyorum, umarim begenirsiniz.

https://i.hizliresim.com/YNr8NZ.jpg
https://i.hizliresim.com/mk1gk0.jpg
https://i.hizliresim.com/Dd4Wdv.png
https://i.hizliresim.com/G0oWV6.jpg
https://i.hizliresim.com/zBrOX6.jpg
https://i.hizliresim.com/aG28GQ.pnghttps://i.hizliresim.com/nWL9QM.jpg
https://i.hizliresim.com/VMv89v.jpg
https://i.hizliresim.com/1gMa6N.jpg

Bu da kendisiyle farkli bir bagimin bulundugu, koltuguna oturup kontagi cevirdigim anda beni cok mutlu eden 2.0 V6 turbom

https://i.hizliresim.com/nWL9NB.png
https://i.hizliresim.com/VMv8zj.jpg

Herkese kazasiz ve keyifli surusler

mikelazi
24-06-2017, 08:34
alfaromeo farklı bir tutku,farklı bir ruh.

166 nında maşallahı var gayet temiz ve düzgün.kazasız belasız günlerde kullanın.

2.0 v6 turbo bence son nokta :)

R.S.C
24-06-2017, 08:50
2 side çok özel şahsına münhasır tasarımları ile hala dikkat çekici
Iyi günlerde kullanın

c20let
24-06-2017, 09:04
Punto'm varken satıp almak için çok araştırdım. Hem çevre hemde temizini bulamadığım için vazgeçtim. Aslında çevredekilerin alma parça bulamazsın-satamazsın laflarına aldırış etmem otomobillerimi alırken ama 166'ya bende cesaret edemedim.

Sizin 166'nın da maşallahı var. Güle güle kullanın.

sky clio
24-06-2017, 09:17
Maşallah çok güzel duruyor. Kazasız belasız olsun.

rebeloghy
24-06-2017, 10:08
Çok çok özel olan 1 değil 2 araca sahip olmak :) Helal olsun..

Ozan Özer
24-06-2017, 10:09
Maşallah,Allah kaza bela vermesin..
Far ve stoplarına bir türlü alışamadım bu aracın ancak kendine has tasarımı ile sizler gibi hedef kitleye ulaşıyor zaten :)
Alfa'nın iç tasarımını her zaman sevmişimdir,hakkını yiyemem..
Aracın maşallahı var;jantlar ve renk 10 numara..

Canselmo
24-06-2017, 12:22
Aracınızın maşallahı var gerçekten cok güzel.

166 2.0 T nin bu kasa makyajlısna binmiştim zamanında ön tarafı kanımca makyajla cok daha güzel olmuştu. İlk bindiğimde koltukları rahatlığı gidişi motorun sesi falan gercekten cok etkilemişti. Zaten Jeremy abimizde 166 dan övgüyle bahseder. Tekrar maşallah

Ugur Alp PULAT
24-06-2017, 13:26
Hayırlı olsun, harika durumda koleksiyonluk 2 Alfa Romeo...Alfa' nın Alfa olduğu zamanlar üretilen bu modellere baktıkça imreniyorum, maddi telaşlardan uzak duran tasarımı ve malzemeleriyle içine oturunca bambaşka hissettiren Alfa Romeo' lar. Bu duygu 156-147 de azaldı ve 159' da son noktayı koydu.
159' dan sonra üretilen Giulietta ve MiTo (benim için) tamamen hayal kırıklığı. Özellikle iç aksamda FCA' nın bir etkisiyle 500- Linea- Egea' da da gördüğümüz klima kontrolü direksiyon vs vs gibi bir çok ortak parça Alfa' yı o eski kendine has duruşundan uzaklaştırıp maliyetleri ön plana alarak düz fabrikasyona geçen duygusuz makineler olma yoluna soktu... Giulia ve 4C için aynı şeyleri söyleyemem ama hedef kitleleri ve fiyat aralıkları da belli. Neyse çok uzattım, tekrardan kazasız belasız sürüşler dilerim. :)

YAS
24-06-2017, 13:27
maşallah,kazasız belasız :)

oxygen
24-06-2017, 14:38
alfaromeo farklı bir tutku,farklı bir ruh.

166 nında maşallahı var gayet temiz ve düzgün.kazasız belasız günlerde kullanın.

2.0 v6 turbo bence son nokta :)

2 side çok özel şahsına münhasır tasarımları ile hala dikkat çekici
Iyi günlerde kullanın

Cok tesekkurler

Punto'm varken satıp almak için çok araştırdım. Hem çevre hemde temizini bulamadığım için vazgeçtim. Aslında çevredekilerin alma parça bulamazsın-satamazsın laflarına aldırış etmem otomobillerimi alırken ama 166'ya bende cesaret edemedim.

Sizin 166'nın da maşallahı var. Güle güle kullanın.

Dediginiz gibi 166 biraz cesaret istiyor. Eger cevrenizde parca tedarigini kolaylastiramayacak arkadaslar varsa binmesi zor bir otomobil.

Maşallah çok güzel duruyor. Kazasız belasız olsun.

Maşallah,Allah kaza bela vermesin..
Far ve stoplarına bir türlü alışamadım bu aracın ancak kendine has tasarımı ile sizler gibi hedef kitleye ulaşıyor zaten :)
Alfa'nın iç tasarımını her zaman sevmişimdir,hakkını yiyemem..
Aracın maşallahı var;jantlar ve renk 10 numara..

Aracınızın maşallahı var gerçekten cok güzel.

166 2.0 T nin bu kasa makyajlısna binmiştim zamanında ön tarafı kanımca makyajla cok daha güzel olmuştu. İlk bindiğimde koltukları rahatlığı gidişi motorun sesi falan gercekten cok etkilemişti. Zaten Jeremy abimizde 166 dan övgüyle bahseder. Tekrar maşallah

Cok tesekkurler

Hayırlı olsun, harika durumda koleksiyonluk 2 Alfa Romeo...Alfa' nın Alfa olduğu zamanlar üretilen bu modellere baktıkça imreniyorum, maddi telaşlardan uzak duran tasarımı ve malzemeleriyle içine oturunca bambaşka hissettiren Alfa Romeo' lar. Bu duygu 156-147 de azaldı ve 159' da son noktayı koydu.
159' dan sonra üretilen Giulietta ve MiTo (benim için) tamamen hayal kırıklığı. Özellikle iç aksamda FCA' nın bir etkisiyle 500- Linea- Egea' da da gördüğümüz klima kontrolü direksiyon vs vs gibi bir çok ortak parça Alfa' yı o eski kendine has duruşundan uzaklaştırıp maliyetleri ön plana alarak düz fabrikasyona geçen duygusuz makineler olma yoluna soktu... Giulia ve 4C için aynı şeyleri söyleyemem ama hedef kitleleri ve fiyat aralıkları da belli. Neyse çok uzattım, tekrardan kazasız belasız sürüşler dilerim. :)

Tam olarak ayni fikirdeyiz :)
Genelde insanlarin Alfa romeo algisi 147, 156, 159, mito, giulietta dan olusuyor ama gercek alfa romeolar 80ler oncesi, doksanlardaki temsilcilerinden gtv, 166, 155, bussolu GTA'lar, yeni nesil olarak da 4c, 8c ve giulia.

maşallah,kazasız belasız :)

Cok tesekkurler

Trance-R
24-06-2017, 18:33
Tuğrul abinin bu arabada nasıl uğraştığını bilirim. Emek verince bu kondüsyondaki Alfa'ların nerelere gelebildiğinin örneği :)
Harika bir seçim, harika bir araba ve inşallah ağız tadıyla binmeniz dileklerim ile,

Alfa Romeo farklıdır, iyi ki sahibiyim - iyi ki virüsü almışım.

barakuda26
24-06-2017, 18:43
Tekerlerine taş değmesin, ok gibi her ikiside maşallah :goz:

oxygen
25-06-2017, 23:00
Tuğrul abinin bu arabada nasıl uğraştığını bilirim. Emek verince bu kondüsyondaki Alfa'ların nerelere gelebildiğinin örneği :)
Harika bir seçim, harika bir araba ve inşallah ağız tadıyla binmeniz dileklerim ile,

Alfa Romeo farklıdır, iyi ki sahibiyim - iyi ki virüsü almışım.

Tugrul abi otomobilleri guzellestirmeyi ve kendine getirmeyi iyi biliyor
Simdi onun QV ile ilgili birseyler yapabiliriz.
Virusu alanin otomobillere bakis acisi degisiyor :)

Tekerlerine taş değmesin, ok gibi her ikiside maşallah :goz:

Cok tesekkur ederim

https://i.hizliresim.com/6XPkAE.jpg

300E
26-06-2017, 00:21
Kendisi en sevdiğim alfadır.. Güle güle kullanın..

Rsci
26-06-2017, 08:17
Maşallah ikisi de harikulade. Özellikle 166'ı çok beğendim çok farklı çok radikal ve tarz otomobiller etrafımızdaki buzdolabı gibi otomobillerden sonra böyle araçlar görmek hoş oluyor. Yalnız 166 çok efkarlı duruyor önden, karşısına geçip sigara yakasım geldi :)

Can_Luigi
26-06-2017, 08:26
İkisi de çok güzeller, Allah kaza bela vermesin. 166 benim de çok istediğim ama cesaret edemediğim bir otomobil. :) Sanırım Bostancı civarındasınız, bir gün buluşup bir kaç kare fotoğraf çekelim size de uyarsa.

oxygen
26-06-2017, 12:47
Kendisi en sevdiğim alfadır.. Güle güle kullanın..
Cok tesekkur ederim.

Maşallah ikisi de harikulade. Özellikle 166'ı çok beğendim çok farklı çok radikal ve tarz otomobiller etrafımızdaki buzdolabı gibi otomobillerden sonra böyle araçlar görmek hoş oluyor. Yalnız 166 çok efkarlı duruyor önden, karşısına geçip sigara yakasım geldi :)
Gol kacirmis Guiza bakisi var 166da :)
Ekonomik kaygilarla uretilen yeni nesil otomobillerin cogu benim icin birsey ifade etmiyor. O yuzden 90lar otomobillerinin kiymetini bilmek lazim.

İkisi de çok güzeller, Allah kaza bela vermesin. 166 benim de çok istediğim ama cesaret edemediğim bir otomobil. :) Sanırım Bostancı civarındasınız, bir gün buluşup bir kaç kare fotoğraf çekelim size de uyarsa.

Merhaba,

Dogrudur, otopark ve ustam bostanci tarafinda.
Benim icin uygundur. Size de uyan bir zamanda bulusalim. Cay kahve iceriz, fotograf cekeriz. Dilersen baska alfa romeolar da ayarlayabilirim :icon_tup:

OğuzCanAlantor
27-06-2017, 15:45
Maşallah , allah kaza bela vermesin

semavi
27-06-2017, 16:30
Defalarca almaya calistigim ama hep patateslerine denk geldigim, iyi olanlara da haddinden fazla para istendigi ve belkide keyfi satiliklara denk geldigim icin alamadigim arabadir...

Manuelini kullanmistim. Sattigim 2.3t5 c70 kadar canli bir araba degildi ama kullanim keyfi, koltuk tasarimi cok hos bir arabaydi. Kucuklugumden beri severim alfalari ama almak nasip olmadi. En cok Fiat Bravo alarak yakalasabildim bu markaya :)

Gule gule kullanin. Eskitemeyin :)

oxygen
28-06-2017, 10:53
Maşallah , allah kaza bela vermesin
Tesekkurler Oguz

Defalarca almaya calistigim ama hep patateslerine denk geldigim, iyi olanlara da haddinden fazla para istendigi ve belkide keyfi satiliklara denk geldigim icin alamadigim arabadir...

Manuelini kullanmistim. Sattigim 2.3t5 c70 kadar canli bir araba degildi ama kullanim keyfi, koltuk tasarimi cok hos bir arabaydi. Kucuklugumden beri severim alfalari ama almak nasip olmadi. En cok Fiat Bravo alarak yakalasabildim bu markaya :)

Gule gule kullanin. Eskitemeyin :)

Volvonun T5leri guzel makine ama turkiyede dogru duzgun ugrasilmadi diye biliyorum. 166 da 2.0ts var ama bu segmentteki bir otomobilin hakki sirali 6 yada v6 olup, arkadan itis olmasiydi. Busso 3000 var 166da fakat onda da understeer ve oversteer fazlalasiyor.
Bu kadar guzel bir otomobil tasarlayip, fwd yapmak buyuk hata :)

Bence bi kere sahip olmalisiniz guzel bir alfa romeoya. Eger bilinen temizlikte bir tane alirsaniz zarar etmeden satma ihtimaliniz cok yuksek olacaktir.

BurakYozgat.
28-06-2017, 10:59
2sine de hayranlıkla baktm maşallah. Es kaza bi spider bulmuş ama geç kalarak kaçırmıştım. GTV ve spider tasarımları müthiş gerçekten.

166 da hala şu an piyasada dolaşan çoğu aracı bozacak kıvamda. Allah kaza bela vermesin.

XoR
28-06-2017, 11:20
Keyifle bin kardeşim maşallah :)

oxygen
28-06-2017, 11:48
2sine de hayranlıkla baktm maşallah. Es kaza bi spider bulmuş ama geç kalarak kaçırmıştım. GTV ve spider tasarımları müthiş gerçekten.

166 da hala şu an piyasada dolaşan çoğu aracı bozacak kıvamda. Allah kaza bela vermesin.

Keske spider i alabilseymissiniz :) gtv ve spiderin da en buyuk handikapi fwd olmasi, keske rwd olsaymis. Eger rwd uretilseydi ciktiklari gun klasik olmuslardi.

Keyifle bin kardeşim maşallah :)

Abi gorusemiyoruz uzun zaman oldu, unuttun kardesini :)

yigityedidag
28-06-2017, 13:58
Dediğiniz çok doğru yaşım çok yok ama araştırmalar görsellik kalite olarak ap ayrı duruyor eski alfalar şimdikiler remen fiat . Hayırlı olsun tekerinize taş değmesin :)

onurc
28-06-2017, 14:49
maşallah maşallah aşık oldum resmen.
herkesin kalbinde yatar bence bir alfa romeo.
kazasız belasız ..

sportwagon
28-06-2017, 16:44
İyi adamdan , iyi araç satın almışsınız :) Alfa Romeo sever olarak bu araçların sizin gibi bilinçli eller arasında el değiştirdiğini görmek beni mutlu ediyor . Araca diyecek söz yok mermi gibi duruyor maşallah...

ykilinc
19-07-2017, 12:26
Süper bir araç, valla gtv nin yanına bir araç bende koyacağım. ihtimallerden biri 166 ve muhtemelen yürütmesi daha kolay olsun diye twinspark. Doğru seçim ve doğru kombinayson. Allah içine sindirsin.

oxygen
19-07-2017, 12:35
İyi adamdan , iyi araç satın almışsınız :) Alfa Romeo sever olarak bu araçların sizin gibi bilinçli eller arasında el değiştirdiğini görmek beni mutlu ediyor . Araca diyecek söz yok mermi gibi duruyor maşallah...

Cok tesekkurler :)

Süper bir araç, valla gtv nin yanına bir araç bende koyacağım. ihtimallerden biri 166 ve muhtemelen yürütmesi daha kolay olsun diye twinspark. Doğru seçim ve doğru kombinayson. Allah içine sindirsin.
Gordugum en temiz Gtv sende ve kiymetini cok iyi biliyorsun. Yanina yine temiz bir 166 cok yakisacaktir :)
166da twinspark cok daha mantikli fakat sanzimani 5 ileri koymuslar, kesinlikle 6 ileri gerekiyor. Bulur bulmaz 6 ileri yapacagim

arsenikli
19-07-2017, 18:25
Mükemmel görünüyo maşallah

rain man
19-07-2017, 18:30
Tuğrul beyi uzaktan tanıyorum aracının temiz ve özel olduğunu biliyordum ama. 166 farklı bir tutku diyor kullanıcıları hep. Sadece yolcu koltuğunda gayet rahat ve konforlu olduğunu görebilmiştim. Güle güle kullanın, diğer aracınız da bu da oldukça zevk sahibi olduğunuzu gösteriyor :)

ykilinc
19-07-2017, 21:42
Gordugum en temiz Gtv sende ve kiymetini cok iyi biliyorsun. Yanina yine temiz bir 166 cok yakisacaktir :)
166da twinspark cok daha mantikli fakat sanzimani 5 ileri koymuslar, kesinlikle 6 ileri gerekiyor. Bulur bulmaz 6 ileri yapacagim

Eyvallah. MK2 166 TS' ler 6 ileri sanırım. MK2 ile MK1 arasında parça bakımından ön çamurluk, kaput ve tampon dışında fark var mı?

oxygen
20-07-2017, 14:15
Tuğrul beyi uzaktan tanıyorum aracının temiz ve özel olduğunu biliyordum ama. 166 farklı bir tutku diyor kullanıcıları hep. Sadece yolcu koltuğunda gayet rahat ve konforlu olduğunu görebilmiştim. Güle güle kullanın, diğer aracınız da bu da oldukça zevk sahibi olduğunuzu gösteriyor :)

Cok tesekkurler.
Cok buyuk olmayan butcelerle zevkli otomobiller tercih etmeye calisiyorum.

Eyvallah. MK2 166 TS' ler 6 ileri sanırım. MK2 ile MK1 arasında parça bakımından ön çamurluk, kaput ve tampon dışında fark var mı?

Direksiyon, ics vs gibi farkliliklar var ama genel olarak onu disinda buyuk farklar bulunmuyor.

İbrahim33
30-07-2017, 18:08
Bir alfisti olarak çok beğendim. Herhalde tr'de kalan temiz 1-2 166 dan birisidir. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin , çok özel bir model.

K0213
31-07-2017, 10:35
Arda görüşmeyeli İtalyancının dibi olmuşsun :)
Araçlarına maşallah, GTV Turbo benimde hep aklımda yeri olan bir araç ama 166'ın gördüğüm en yakışıklı 166 diyebilirim onuda çok beğendim :)

oxygen
31-07-2017, 13:06
Bir alfisti olarak çok beğendim. Herhalde tr'de kalan temiz 1-2 166 dan birisidir. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin , çok özel bir model.
Cok tesekkur ederim.
Kendi otomobilim icin siniflandirma yapmak istemiyorum ama iyi bakilan ve temiz bir 166 diyebilirim :)

Arda görüşmeyeli İtalyancının dibi olmuşsun :)
Araçlarına maşallah, GTV Turbo benimde hep aklımda yeri olan bir araç ama 166'ın gördüğüm en yakışıklı 166 diyebilirim onuda çok beğendim :)

Hocam oncelikle iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ama sanirim bir yanlislik oldu, ismim Kerem :)

K0213
03-08-2017, 23:15
Cok tesekkur ederim.
Kendi otomobilim icin siniflandirma yapmak istemiyorum ama iyi bakilan ve temiz bir 166 diyebilirim :)

Hocam oncelikle iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ama sanirim bir yanlislik oldu, ismim Kerem :)

kardeşim kusura bakma nickleri karıştırdım :)
neyse araç seçimlerine bayıldım, iyi günlerde kullan :)

m.kibaroglu
18-11-2017, 14:20
Maşallah çok güzeller, ben de yurt dışında yaşamaktayım bir 147 im var 2002. alfa nın hazzı da nazı da bir başka güzeldir.

cantitiz
18-11-2017, 18:27
Maaşalah aracınız çok güzel nazar değmesin. Alfayı herkes sevmez herkes binemez..

oxygen
18-11-2017, 19:43
Herkese cok tesekkur ederim :)

KÖROĞLU
28-12-2019, 18:49
Hort olacak belki ama, 2.0 TS si hakkında yorumun ne olur ?
Maşallah bu arada tam olarak hayalimi hayata geçirmişsin hem 166 gem gtv ile :)
oxygen

oxygen
29-12-2019, 19:16
Hort olacak belki ama, 2.0 TS si hakkında yorumun ne olur ?
Maşallah bu arada tam olarak hayalimi hayata geçirmişsin hem 166 gem gtv ile :)
oxygen

Çok teşekkür ederim :)

GTV ile yollarımızı geçen sene ayırdık, 166 ile devam ediyoruz. Yakın zaman içinde de belki 166 ile vedalaşıp, başka bir Alfa Romeo ile devam etme niyetindeyim.

TS motor konusuna gelince de;

166 ile 3. senemizi bitirdik. Aldığımdan beri toplamda 8000km yol yapmışız. 166 alındığında motor ile ilgili herşey(krank, piston vs dahil) sıfırlamıştık. Yani aslında neredeyse 0 km bir motor olmuştu. 166 yapısı itibariyle daha çok beyefendi bir kullanımı istiyor. Bu sebepten motor sıfırlandıktan sonra olabildiğince kibar kullanmayı tercih ettik. Birkaç defa uzun yol tecrübemizde limitlerini zorladık kendisiyle, bu anlarda da yeterli tatmını verdi. 2 TS'ler aslında şu an hondanın kullandığı vtec teknolojisine benzer bir şekilde çalışıyor. Eksantrik üstündeki varyatör sayesinde ateşlemeyi 8 buji olarak saglıyor.
Genel olarak twin sparklar iyi motorlardır. Performans olarak çok doyurucu olmayabilir fakat üst devirleri keyif verir, istekli devir çevirir ateşleme sayesinde. Neticede eski nesil bir atmosferik besleme söz konusu.

Aklınızda sorular varsa daha detaylı cevaplar verebilirim.

Kocabeyworks
30-01-2020, 08:37
Çok teşekkür ederim :)

GTV ile yollarımızı geçen sene ayırdık, 166 ile devam ediyoruz. Yakın zaman içinde de belki 166 ile vedalaşıp, başka bir Alfa Romeo ile devam etme niyetindeyim.

TS motor konusuna gelince de;

166 ile 3. senemizi bitirdik. Aldığımdan beri toplamda 8000km yol yapmışız. 166 alındığında motor ile ilgili herşey(krank, piston vs dahil) sıfırlamıştık. Yani aslında neredeyse 0 km bir motor olmuştu. 166 yapısı itibariyle daha çok beyefendi bir kullanımı istiyor. Bu sebepten motor sıfırlandıktan sonra olabildiğince kibar kullanmayı tercih ettik. Birkaç defa uzun yol tecrübemizde limitlerini zorladık kendisiyle, bu anlarda da yeterli tatmını verdi. 2 TS'ler aslında şu an hondanın kullandığı vtec teknolojisine benzer bir şekilde çalışıyor. Eksantrik üstündeki varyatör sayesinde ateşlemeyi 8 buji olarak saglıyor.
Genel olarak twin sparklar iyi motorlardır. Performans olarak çok doyurucu olmayabilir fakat üst devirleri keyif verir, istekli devir çevirir ateşleme sayesinde. Neticede eski nesil bir atmosferik besleme söz konusu.

Aklınızda sorular varsa daha detaylı cevaplar verebilirim.

Merhaba. özel mesaj attım size bakabilirmisiniz :). Teşekkür ederim.