Orijinalini görmek için tıklayınız : Vurgun yeri bu sefer ISPARK
Sti_Ozan
29-06-2017, 18:22
Vallahi artik gulsemmi aglasammi bilmiyorum. Birileri yine yolunu bulmus..
Bu da İSPARK tezgahı - Cumhuriyet Ekonomi Haberleri (https://www.google.com.tr/amp/www.cumhuriyet.com.tr/amp/haber/ekonomi/769953/Bu_da_iSPARK_tezg_hi.html)
individual
29-06-2017, 18:34
Bu bizim koprude gisede calisanlarin isine donmus :) efsaneye hepsi milyoner olmus.
Silence45
29-06-2017, 18:36
Herkes zengin bi biz fakir kaldık sanırım ülkede :D
Seyfettin777
29-06-2017, 18:42
Çoğu İspark çalışanı x lira olan park ücretini 2-3 lira düşük alıyor, parayı da kendi cebine atıyor, ben Dikilitaş Derishow'un ordaki otoparkta ve Kadıköy'de çok gördüm bu tarz olayları.
Fiyat niye farklı deyince de kem küm ediyorlar, şikayet ediyorsun hiçbir değişiklik yok.Çoğu kurumda olduğu gibi burada da çürümüşüz.Kimisi de tepki gösterince normal fiyattan geçiriyor, sırf bunlar yüzünden 2 mahalle arkaya bırakıyorum yeri geldiğinde...
Hiç bir şey çıkmaz bu işten. Yiyenler yemeye devam eder. Dün "akbil" bugün "ispark" yarın başka bir yer. Akbil davasındaki sanıklara, avukatlara bakın sonra olayları karşılaştırın :)
BarışSever
29-06-2017, 23:06
yeniii Türkiye:)
Emrecan-R
29-06-2017, 23:10
isparka ödemesek ne oluyor?Birde belediye park olayı çıkmış,geçen babamın işyerinin önünde kadıköy park elemanları gördüm ödemeden bastım gittim.
Bugün başıma geldi,abi kaç dk duracaksın yarım saat diyince 7lira dedi tam veriyordum bozukları gördü 6lirada olur dedi :)
İşin garibi fişte almadım sanırım..
Sti_Ozan
29-06-2017, 23:58
isparka ödemesek ne oluyor?Birde belediye park olayı çıkmış,geçen babamın işyerinin önünde kadıköy park elemanları gördüm ödemeden bastım gittim.
Plakaya ceza olarak gozukuyo,satisada engel teskil ediyo sanirim. Ispark harici bu problem olmuyodu ama
Emrecan-R
30-06-2017, 00:15
Plakaya ceza olarak gozukuyo,satisada engel teskil ediyo sanirim. Ispark harici bu problem olmuyodu ama
arabayı satmıcaksak?
Sti_Ozan
30-06-2017, 00:19
arabayı satmıcaksak?
Yaptirimini bilmiyorum ama sonuc olarak plakan uzerine ceza olucak,muayenedede sorun olabilir
Muharrem C.80
30-06-2017, 00:36
İspark cezaları satışa engel değil. Ödeme yapmayacaksanız park etmeyin trafik çekicilerinin adamı hepsi hemen gelip alırlar. Aldıramaszada zarar verir. Sonra haybeye sabıkanız olmasın.
Sti_Ozan
30-06-2017, 01:49
İspark cezaları satışa engel değil. Ödeme yapmayacaksanız park etmeyin trafik çekicilerinin adamı hepsi hemen gelip alırlar. Aldıramaszada zarar verir. Sonra haybeye sabıkanız olmasın.
Satis esnasinda borc olarak cikmiyomuydu? Ispark harici diger sirketlerde olmasada isparkta satisa engel diye biliyodum.
Satis esnasinda borc olarak cikmiyomuydu? Ispark harici diger sirketlerde olmasada isparkta satisa engel diye biliyodum.
Satışa engel değil. Geçen hafta sattığımız aracın üstünde epey eski tarihli ispark ücretleri duruyordu bir sıkıntı olmadı.
oabayram
30-06-2017, 07:44
valla benim tonla borcum var isparka, görevli kıstırdıkca 5-10 lira atıyorum oda düştüm borçtan falan diyo ama yersennn :D O yüzden çoğu isparkta imkan varsa ödemeden ilerliyorum.
karsiyakaliozi
30-06-2017, 07:45
Cemaat imam ilişkisi burada da kendini göstermiş tepedeki yer bir şey olmaz bende yerim der :)
gram acimadim keske daha fazla soysalarmis, hep biz soyulcak degiliz ya.
En başından beri dönen olay. Evimin sokağına ispark çökünce park ücretlerini ara ara toplu olarak büyük indirimlerle ödüyordum. Örnek olarak 100 liralık borç çıksın 40-50 lira verip kapatıyordum, fiş vs yok tabii. Sonra ödemeyi komple bıraktım. Alabilen alsın.
7'den 70'e haram yedikleri zehir zıkkım olsun. Önceden değnekçiler vardı ispark ilk başladığında tipler düzeldi şimdi yine çoğu yerde o eski tiplerden görüyorum.