Orijinalini görmek için tıklayınız : Nurcan kardeşimiz için yardım
aykutsafakyaman
04-07-2017, 10:26
Bugüne kadar hiç böyle bi konu açmadım ama siz abilerim kardeşlerimin boş çevirmeyeceğini düşünüyorum.
Nurcan kardeşimiz kanser hastası giresun doğankent'te yaşıyor trabzonda tedavi görüyor. Tedavi için 120 km yol gidiyor. 6 yıl önce babaları vefat etmiş.En son bi arkadaşım ziyaretine gitti giresuna moral için yüzündeki gülümseme herşeye bedeldi. Trabzona geri döndüğümde ben de tekrar ziyaretine gidicem. Hem maddi hem de sağlık açısından iyi değil durumu. Sizlerden ricam ufak küçük demeyin gönlünüzden ne koparsa gönderin.
Vereceğim iban arkadaşım adına gene de kafanızda soru işaretleri oluştuysa ben numaramı da yazıcam bana ordan ulaşırsınız. Şimdiden çok teşekkürler hepinize.
Serkan Bektaş
TR560006400000175060041149 - İş Bankası
0507 849 44 3bir
http://i63.tinypic.com/10d9v1f.jpg
Kardeşim direk nurcan kardeşimizin ailesine ait bir iban paylaşılabilirse daha sağlıklı olunur diye düşünüyorum.
aykutsafakyaman
04-07-2017, 11:57
Kardeşim direk nurcan kardeşimizin ailesine ait bir iban paylaşılabilirse daha sağlıklı olunur diye düşünüyorum.
Kanka oyle bi durum olduğunda kabul etmeyeceklerini dusundugumuz icin boyle bi hareket yaptık. Dedigim gibi eger şüpheye düşen olursa gorusturmeye calisiriz.
o değilde kişisel bi hesap numarası ise bu devlete göre suç işliyorsunuz.
Bağış toplamak için ilk önce izin almak lazım devletin bunu onaylaması lazım diye biliyorum.
Aksi taktirde hesap sahibine devlet hayırdır der yani
vectra-tuner
04-07-2017, 12:29
Yanlış anlaşılmasın ama bu şekilde pekçok dolandırıcılık olayı oluyor.. Facebook Twitter üzerinden özellikle... Böyle bir yardımın yapılabilmesi için üyelerin de ikna olması gerekiyor..
aykutsafakyaman
04-07-2017, 12:41
Konuyu acmadan once FaBeRgE ye danistim. Onun onayini aldim. Dolandiricilik yapmadigima size ikna etmem icin ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Kimi uyeyle yuzyuze kimisi ile telefonda muhabbetimiz var. Acik adres ikametgah falan istiyosaniz onu da vereyim sikinti yok. Benim paylastigim resmi facebook twitter gibi bi yerde gorurseniz gelin o zaman bana dolandirici diyin. Bi iste yardimimiz dokunsun dedik devlet bize hayirdir diyecekse bundan sebep desin ne diyeyim.
Arkadaslar masum bir yardim talebini boyle kotu dolandiricilik vs nasil dusunuyosunuz.
Ben nurcan kardesimiz icin yapabilecegim gerekli yardimi yaptim. sizlerde durumunuz el verdigince corbaya bir tutam tuz da siz atın.
Niyeti olan doğruluğunu teyit eder , yardımını yapar .
Dolandırıcı muamelesi hoş olmamış
Gimifayf
04-07-2017, 12:58
Aykutu yuzyuze taniyan, evinde misafir etmis, misafiri olmus biri olarak boyle iddianin gerceklik payi olamayacagini belirtmek isterim. Tabi ki mantiga dayali oneriler sunanlar olmus ama ben kendisine ve yaptigi bu guzel davranisa kefilim. Hemen art niyetli ve onyargili yaklasmanin manasi yok, onyargili yaklasanlar varsa da ben kendisine kefilim.
Az cok demeden bizim de corbada tuzumuz bulunsun, Allah kabul etsin.
Aykut kardeşimiz gönlü güzel on numara karakteri olan bir kardeşimizdir. Ona bu tür kötü ithamlarda bulunmak ayıptır.
aykutsafakyaman
04-07-2017, 14:24
Yardim gonderen abilerimden kardeslerimden Allah razi olsun.
vectra-tuner
04-07-2017, 14:24
Dolandırıcılık ithamı değil sakın yanlış anlaşılmasın.. Bu tarz işlerde paranın yerine gitmesi çok önemli.. Konuyu açan arkadaş çok iyi birisi olabilir elbette ancak son zamanlarda haberleri takip ederseniz bu tarz yardım kampanyalarında çok suistimaller oluyor.. Yurt dışından bir resim bulunup kayıp aranıyor tıklayın paylaşın denilerek insanlar dolandırılıyor..
vectra-tuner
04-07-2017, 14:27
Konuyu acmadan once FaBeRgE ye danistim. Onun onayini aldim. Dolandiricilik yapmadigima size ikna etmem icin ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Kimi uyeyle yuzyuze kimisi ile telefonda muhabbetimiz var. Acik adres ikametgah falan istiyosaniz onu da vereyim sikinti yok. Benim paylastigim resmi facebook twitter gibi bi yerde gorurseniz gelin o zaman bana dolandirici diyin. Bi iste yardimimiz dokunsun dedik devlet bize hayirdir diyecekse bundan sebep desin ne diyeyim.
Kardeşim bu yazdıklarını konu başlığında yazsan çok daha iyi olurdu.. Nihayetinde herkes Hayır yardım yapmak istiyor ama doğru yere gitmesini de istiyor...
aykutsafakyaman
04-07-2017, 14:35
Kardeşim bu yazdıklarını konu başlığında yazsan çok daha iyi olurdu.. Nihayetinde herkes Hayır yardım yapmak istiyor ama doğru yere gitmesini de istiyor...
Abi tamam haklisin da 4 seneye yakindir bu forumu kullaniyorum. Benden cok daha eskiler var. Yukarda da dedigim gibi yuzyuze tanistigimiz hala gorustugumuz insanlar var kanserli bi kardesimizi kullanarak birilerini dolandiracaksam da Allah benim belami versin. Benim elimden bu geldi burda da aile ortamimiz var destek olmak isteyen cikar dedim sagolsun yaniltmadilar. Boyle bir tepkiyle karsilasacagimi dusunmuyordum.
Gene soyluyorum supheye dusen varsa arasin beni izah edeyim. Kafasinda soru isareti kalmasin inanmasi icin elimizden geleni yapalim.
EfeTopcu
04-07-2017, 15:00
Çok güzel bi işe girişmişsiniz, umarım kardeşimiz de en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Allah yardımcıları olsun
Aykut kardeşim sen iyilik yapmak istiyorsun Allah Kabul Etsin
Seninle yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmez İzmir'de biliyorsun tanimayanlar elbet olacaktır .
Bir takım haysiyetsiz serefsiz insanlar dolandırıcılık yapıyor diğer insanları da yardımdan soğutuyorlar maalsef
Sen hic üstüne alınma varmi bizim elimizden gelecek birşey izmire geldiğinde konuşuruz canım kardeşim
aykutsafakyaman
04-07-2017, 15:34
Çok güzel bi işe girişmişsiniz, umarım kardeşimiz de en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Allah yardımcıları olsun
Amin insallah
Aykut kardeşim sen iyilik yapmak istiyorsun Allah Kabul Etsin
Seninle yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmez İzmir'de biliyorsun tanimayanlar elbet olacaktır .
Bir takım haysiyetsiz serefsiz insanlar dolandırıcılık yapıyor diğer insanları da yardımdan soğutuyorlar maalsef
Sen hic üstüne alınma varmi bizim elimizden gelecek birşey izmire geldiğinde konuşuruz canım kardeşim
Kankam dedigim gibi burdaki aile ortamini gorup faydamiz dokunsun istedim. Ne kadar yardim edebilirsek o kadar iyi bizim icin :)
vectra-tuner
04-07-2017, 21:58
Güncel.. Yarın kısmetse bende birşeyler yollayacağım, konuyu başlatan arkadaşa da hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim..
Öncelikle konu sahibine hassasiyeti için teşekkür ederim. Hasta kardeşime de acil şifalar dilerim.
Buna benzer bir konuyu bende açmıştım, (Konuyu bulamadım şuan)
vectra-tuner sağ olsun çok ciddi bir destekte bulundu, o zaman.
Hatta buradakine benzer bir mesaj yazmıştı diye hatırlıyorum ben de ilk okuduğumda alınmıştım, ama sonra bu tür durumların nasıl suistimal edildiğini araştırınca sorgulamış olmasına gereksiz alındığımı anladım.
Ben %100 eminim kırmak ya da eleştirmek için yazmamıştır.
Burada yazmak belki doğru değil ama o zaman kendisi hatırı sayılır bir destekte bulundu.
Hepsinden ziyade hiçbir zorunluluğu yokken bağlantılarını devreye sokup ciddi meblağlar tutan cihazları ve tıbbı ürünleri gönderdi / göndertti.
O yüzden sen şimdi halisane bir şey yaparken sorgulanmış olmaktan hoşnut olmuyorsun haliyle ama alınma derim.
Ben bu forumun gerektiğinde yardım elini ne kadar uzattığını canlı canlı gören birisi olarak yazıyorum mutlaka destek olunur.
Sadece mod lardan rica et ilk mesajını güncellesinler daha detaylı bilgi ver.
aykutsafakyaman
alttaki konunun 8. postuna bakmanı öneririm. vectra-tuner abi tekrar sağ olasın allah senden razı olsun bol gönlün için.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/207969-2-yasindaki-bebek-icin-yardim-talebi.html
vectra-tuner
04-07-2017, 23:25
Estağfurullah Tolga kardeşim, bahsi geçen kampanyada benden çok daha fazla yardım yapan, ilgilenen oldu.. Senin çabaların ile başladı.. Sitede pekçok hayır sever kardeşimiz var.
aykutsafakyaman
04-07-2017, 23:33
Güncel.. Yarın kısmetse bende birşeyler yollayacağım, konuyu başlatan arkadaşa da hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim..
Ben terslediysem ben ozur dilerim abi. Gonderen abilerim kardeşimlerim sagolsun hatri sayilir bi miktara ulastik. Kendi akrabalarima da soyledim onlarda elinden gelen yardımı yapacaklar. İstersen numaramdan yaz bana yarin abi telefonda konusalim.
Öncelikle konu sahibine hassasiyeti için teşekkür ederim. Hasta kardeşime de acil şifalar dilerim.
Buna benzer bir konuyu bende açmıştım, (Konuyu bulamadım şuan)
vectra-tuner sağ olsun çok ciddi bir destekte bulundu, o zaman.
Hatta buradakine benzer bir mesaj yazmıştı diye hatırlıyorum ben de ilk okuduğumda alınmıştım, ama sonra bu tür durumların nasıl suistimal edildiğini araştırınca sorgulamış olmasına gereksiz alındığımı anladım.
Ben %100 eminim kırmak ya da eleştirmek için yazmamıştır.
Burada yazmak belki doğru değil ama o zaman kendisi hatırı sayılır bir destekte bulundu.
Hepsinden ziyade hiçbir zorunluluğu yokken bağlantılarını devreye sokup ciddi meblağlar tutan cihazları ve tıbbı ürünleri gönderdi / göndertti.
O yüzden sen şimdi halisane bir şey yaparken sorgulanmış olmaktan hoşnut olmuyorsun haliyle ama alınma derim.
Ben bu forumun gerektiğinde yardım elini ne kadar uzattığını canlı canlı gören birisi olarak yazıyorum mutlaka destek olunur.
Sadece mod lardan rica et ilk mesajını güncellesinler daha detaylı bilgi ver.
Abi haklisin dogrudur kotu niyetli kullanan insanlar vardir onlari da Allaha havale ediyorum. Bi kac yazilandan sonra FaBeRgE abimizle de telefonda konustum. Hastane raporunu alabilirsek buraya da eklerim tekrar. Suan mersinde oldugum icin islere uzak kaliyorum. Eger nurcan kardesimizle görüşmek kendiniz yuzyuze yardim etmek isterseniz de iban hesabi sahibi arkadasim serkana yonlendiririm sizi hem kendiniz gorursunuz hem de iciniz daha rahat olur. Dedigim gibi guvenle ilgili problemi olan varsa durumumuzu izah ederiz kafalarda soru isareti kalmaz.
Serkan kardeşimle şimdi konuştum,elimden geldiğince bişeyler yolladım,Allah yardımcısı olsun,en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle.
vectra-tuner
05-07-2017, 08:14
Elimden geldiğince birşeyler yolladım.. Aslında bu işlerin gizli yapılması makbuldür ama yinede Allah kabul etsin diyelim... İnşallah dişe dokunur birşeyler toplanır ve hemde hasta kardeşimiz için Moral desteği olur..
aykutsafakyaman
05-07-2017, 11:12
Cok tesekkur ederim ediyorum abi tekrardan. Trabzondaki motosiklet kulubumuz olarak da biz de bi miktar topladik. Kisa surede kayda deger bi miktar oldu. Serkan ozellikle forumdakilere cok tesekkur ediyor sagolun hepiniz :)
aykutsafakyaman
06-07-2017, 08:57
Kayda deger bi miktara ulaştık haftasonuna kadar parayi teslim etmeyi dusunuyoruz buraya da yazayim.
aykutsafakyaman
07-07-2017, 08:39
Rapor elime ulaştı
http://i65.tinypic.com/b3qzhw.jpg
aykutsafakyaman
09-07-2017, 10:55
Cuma akşamüstü paranin buyuk kismini annesinin hesabina gectik. Dekontu aticaktim buraya telefon hata veriyor. Ondan sonra gonderenler olmus onlari da toplu sekilde gecicez
arabasızadam
09-07-2017, 12:36
Kardeşimize acil şifalar diliyorum yarın ufakta olsa birşeyler yapmaya çalışıcam.
aykutsafakyaman
09-01-2018, 14:57
Serkanla şimdi bi daha konuştum. Maddi yardimi dokunan abilerim kardeslerimin ici rahat olmasi adina buraya da yazayim dedim. Durumu iyiye gidiyor nurcanin. Bursada doktor bi abimiz sahip çıkmış. Şuan onun tedavisinde. Yardimi dokunan herkese cok cok tesekkur ederim.