Orijinalini görmek için tıklayınız : connect süspansiyon yardım...
MR.TurboALİ
15-12-2008, 23:27
jantları dayadık şimdi ford connecti yere basıcaz bunların arka makas o iş nası olucak bilgisi olan varsa ve hatta yapan varsa bi konuşalım.. :D maliyeti ne olur filan
PaSHa-brk
15-12-2008, 23:49
bi makascıya gidip (işinin ehli) çekiçlettirerek indirt biz bi abimizin connect glx ini öle yaptık
MR.TurboALİ
15-12-2008, 23:53
ön tarafda ne yaptınız ?
MR.TurboALİ
16-12-2008, 12:46
yardımmm günceli :D:D
ön tarafıda bır amortısorcude namiştain yada bostancı aydın amortısor gıbı bilinen bıyerde
yaylar ve amortısorler kısaltılıcak sertliği ayarlanacak
makas larda ya çekiçlencek yada ters çevrilecek ters olursa cok fazla alçalabılır
Maslakta Nam amortisör Nizam Usta isini görür ;)
MR.TurboALİ
17-12-2008, 10:45
bizim burda bi muhammet usta var işini iyi yapan bi abimiz cevredeki araçları hep o bastı , gittim ona önlere helezon spor yay bulursan süper olur onları alıp bana gelmen yeterli dedi connecte helezon nası uydurcaz ??? :D
connect için yay olucağını sanmıyorum bence sen en iyisi bostancı aydın veya maslak nam amortisör e baş vur on lar halleder zaten baş bişiler araman gerek kalmaz
MR.TurboALİ
17-12-2008, 18:23
ford focuslarınki oluyomuş diye bişey duydum doğrumu acaba
ford focuslarınki oluyomuş diye bişey duydum doğrumu acaba
focusunki uyabilir. ön takım aynıdır fakat 1200 kg lık bir binek in yayları 1500 tonluk ticariye olmaz.
focusunki uyabilir. ön takım aynıdır fakat 1200 kg lık bir binek in yayları 1500 tonluk ticariye olmaz.
Ömer yapılan işlemlerin yanında önemsiz bir ayrıntı bu bence :)
ben kangoo da clıo eibach yay ları kullanıyorum aydın amortısorde amortısorler kısaltıldı orjınal konforundayım su an
MR.TurboALİ
17-12-2008, 23:13
hadi hayırlısı hocam bakalım şu yay işini uyabilir değilde uyar biz yaptık diyen biri cıkıcakmı acaba herkese teşekkürler :D