PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurt dışı para alma google wallet kullanan?

Maxi
07-07-2017, 01:27
google wallet kullanan varmı? sorun olurmu? komisyon vs
daha iyi bir yöntem bilen?

Maxi
07-07-2017, 11:06
hiç şaşırmadım yokmuş
zaten niye olsunki, paypal ve birçok yöntem kapalı
biz yurtdışına birşey satmayalım en güzeli o
heee ama üretim yapalım tabi tabi

darkmoon
07-07-2017, 11:46
özelden yazdım

arda-m
07-07-2017, 12:22
hiç şaşırmadım yokmuş
zaten niye olsunki, paypal ve birçok yöntem kapalı
biz yurtdışına birşey satmayalım en güzeli o
heee ama üretim yapalım tabi tabi
bddk bu tür işlem yapan firmaların datacenter larının tr de olması istiyor ve lisanslama yaptıktan sonra faaliyet belgesi veriyor.

2jz
18-07-2017, 10:29
Elimde bir kaç ürün kalmıştı. Önceki gün Avustralya'dan 2 kişi yazdı. İstedikleri ürünler elimde mevcut.

Ptt'ye gittim. Ürünler 2 kilogramdan az olduğu için posta olarakta yollayabiliriz dedi.

Ürün 40x40x2 cm kutunun içinde.
Şuan şirketim olmadığından fatura kesemiyorum. Faturasız yollasam ne olur?

Hadi yolladım. Adamlar paypal soruyor. Paypal yok tabi. Amerikalı bir arkadaşa alternatif ödeme yöntemi sordum google wallet dedi oda yokmuş malesef. Western union sorayım dedim yaklaşık %20 masraf çıktı.

Ne yöntem denesem bilemedim. Amerikalı arkadaşın paypalına yollatıp sonrasında ondan almak dışında çözüm var mı?

EREN34
18-07-2017, 11:31
Elimde bir kaç ürün kalmıştı. Önceki gün Avustralya'dan 2 kişi yazdı. İstedikleri ürünler elimde mevcut.

Ptt'ye gittim. Ürünler 2 kilogramdan az olduğu için posta olarakta yollayabiliriz dedi.

Ürün 40x40x2 cm kutunun içinde.
Şuan şirketim olmadığından fatura kesemiyorum. Faturasız yollasam ne olur?

Hadi yolladım. Adamlar paypal soruyor. Paypal yok tabi. Amerikalı bir arkadaşa alternatif ödeme yöntemi sordum google wallet dedi oda yokmuş malesef. Western union sorayım dedim yaklaşık %20 masraf çıktı.

Ne yöntem denesem bilemedim. Amerikalı arkadaşın paypalına yollatıp sonrasında ondan almak dışında çözüm var mı?

Ben Belçika'da annem TR'de iken daha büyük ve ağır (3kg) koliyi gönderdi. yaklaşık 10 günde geldi. İçinde hepsi yeni olmak kaydı ile, vga-rf convertor, ayakkabı, gömlek vs. vardı.

Fikir vermesi açısından yazmak istedim

Yigit-Y
18-07-2017, 11:37
btc kullanın

bugün hasılat günüm yurtduşından şuan en kolay bu şekilde ödeme alırsınız

2jz
18-07-2017, 12:29
Ben Belçika'da annem TR'de iken daha büyük ve ağır (3kg) koliyi gönderdi. yaklaşık 10 günde geldi. İçinde hepsi yeni olmak kaydı ile, vga-rf convertor, ayakkabı, gömlek vs. vardı.

Fikir vermesi açısından yazmak istedim

7 günde gidecek dediler banada. Fatura yazamıyorum sadece. Şans heralde geçip geçmemesi.

btc kullanın

bugün hasılat günüm yurtduşından şuan en kolay bu şekilde ödeme alırsınız

Araştırayım BTC'yi.

darkmoon
18-07-2017, 12:42
ben para almadığım için bilmiyorum ama alış veriş kısmını çözdüm.. para almayıda bakıcam sizin için..

EREN34
18-07-2017, 12:43
7 günde gidecek dediler banada. Fatura yazamıyorum sadece. Şans heralde geçip geçmemesi.

Doğrudur. Belçika yerel posta ağır çalışır. Belki ondan uzun sürmüştür. Geçip geçmemesi şans sanırım ama açıkçası gümrükleri bizimki kadar akıldışı değil.

Gıda, mücevher olmadıkça sorun olmuyor pek

ayku82
18-07-2017, 13:07
Peki bende şöyle bir soru sorsam, Amerikada kullandığım Bank of America ATM kartımdan Türkiyede nasıl ve ne şartlarda para çekebilirim ? Bu şekilde herhangi bir ATM kartıyla Amerika'daki hesaptan para çeken var mıdır ?

Yigit-Y
18-07-2017, 13:32
Peki bende şöyle bir soru sorsam, Amerikada kullandığım Bank of America ATM kartımdan Türkiyede nasıl ve ne şartlarda para çekebilirim ? Bu şekilde herhangi bir ATM kartıyla Amerika'daki hesaptan para çeken var mıdır ?

Swift diye bir yöntem var

Bankanızla aranız iyise bu şekilde transfer sağlanabilir

darkmoon
18-07-2017, 13:49

Bank of america Türkiyede teb ile ortak .. yani atm kartını teb atm lerinde kullanabilirsin komisyon alıcakdır teb bunuda unutma.. okyanus ötesi ile komisyonsuz iş olmaz..

ayku82
18-07-2017, 16:48
Komisyon zaten Allahın emri yakalamışken bırakmıyor Türk bankaları. Hollanda'dan Akbank hesabıma para gönderiyorum ABN AMBRO diye bir banka ile çalışıyorum 5 € kesiyor, Türkiyede AKBANK hesabıma para geçince AKBANK 15 € kesiyor. ABN de banka AKBANK'ta ama işte biri makul ücret keserken, diğeri ayakta düdüklüyor..