Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil! Depo kapağı kilitli kaldı!
Emaneten kullandığımız Audi A4 b5 var.4 kez benzin aldık sıkıntı yoktu,şimdi depo kapağı kilitli kaldı,açılmıyor.Nasıl çözebiliriz?Merkezi kilit de sağlıklı çalışmıyor.Sigortadan mıdır,sigortaysa hangisi?
bluestain
13-07-2017, 17:56
Ayrı sigortası yoktur merkezi kilide bağlı çalışır ama manuelde açılır bu araçta nerede bilmiyorum fakat bazı arabalarda stop lambasını sökünce ulaşılır bazılarında davlumbazin altındadır bazılarında da bagaj içerisinden Bir çubuk vardır çekersin ve açılır
ayrı sigorta olcağını sanmıyorum yinede bakmak lazım tabi
bnm arabadada aynı sorun var döşemeyi kaldırıp elle açılabilior mesela onun için bi kol yapmışlar allah razı olsun renodan
bi deneyin bence
eger mercedes ile ayniysa arkadastada ayni sorun vardi depo kapagibin icinde ayri sigortasi var o degismisti a180
Anahtarcı bir tanıdığa açtırdık.Arabayı kilitliyoruz,depo açılıyor;arabayı açıyoruz,depo kilitleniyor.
ghibli06
13-07-2017, 19:31
Anahtarcı bir tanıdığa açtırdık.Arabayı kilitliyoruz,depo açılıyor;arabayı açıyoruz,depo kilitleniyor.
depo kapağı tesisatı ters...
depo kapağı tesisatı ters...
Yabancı olduğum bir araba,öğreneceğimiz şeyler var.Cevabınız için teşekkür ederim.Lakin arabayı kilitlediğimizde depo kapağı açık kalıyor.
murat çelik Yardımcı olursanız memnun olurum.
hddsheriff
13-07-2017, 23:30
Bagajda depo tarafında ki döşemeyi hafif kaldırıp elinle yoklardan kapağı açan motora ulaşabilirsin , ucunda ki halatı çekersen kapak açılır. O motoru söküp kontrol ettir açıp Balata spreyi vs ile temizlenmesi gerekebilir
O gün acelemiz vardı,ilgilenemedik.Dün döşemeyi kaldırıp üst köşeden mekanizmaya ulaştım.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.