Orijinalini görmek için tıklayınız : Hardcoregaraj S2000 Detailing Video
Honda markasının efsane modeli S2000 detail videosu sizlerle.Bu video çekimleri hazırlanması emeklerinden dolayı Plug N Play Production firmasına teşekkür ediyorum.
Hardcoregaraj S2000 Detailing Video - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=sRChhIqmuJU)
MertSerhanÖ.
18-07-2017, 18:20
şerefsizim ağzım sulandı.Zaten çok beğeniyorum işlerinizi.Elinize sağlık.keşke bide bitmiş halinin fotolarını görseydik:)
Eline sağlık Cem abi :)
Video çok güzel olmuş Celal abi :D Sen kesin okursun burayı :D
Furkan abi arabaya da maşallah, bebeksi :D
alperaslann
18-07-2017, 22:01
Ellerinize sağlık 30 dakika olsa gık demeden izlenir :D
memincbn
19-07-2017, 08:06
resmen kalite :)
şerefsizim ağzım sulandı.Zaten çok beğeniyorum işlerinizi.Elinize sağlık.keşke bide bitmiş halinin fotolarını görseydik:)
Ellerinize sağlık 30 dakika olsa gık demeden izlenir :D
resmen kalite :)
Teşekkür ederim çok sağolun :)
Aracı temizlemek için harcanan emek mükemmel. Ayrıca çekimlerin açısını da çok beğendim. Şu video 40 dakika olsa sarmadan izlerim.
gangsta rap made me do it! güzel parça=)
elinize sağlık çok güzel olmuş=)
Furkan_z3
19-07-2017, 13:20
Saolasın Cem'in arızalı olduğunu bu videoda tekrar anladım.Böyle detay yok yani :) Efsane yapmış ben bile izleyince dumur oldum ellerine sağlık Cem'cim :)
Maşallah yaptığınız işin hakkını veriyorsunuz. Ayrıca bi sorum olacak göğüslüğü yıkadığınız yada köpürttüğünüz malzeme nedir öğrenebilir miyim??
Erdem K.
19-07-2017, 15:55
hem araca hem de detaya kocaman maşallah :)
Aracı temizlemek için harcanan emek mükemmel. Ayrıca çekimlerin açısını da çok beğendim. Şu video 40 dakika olsa sarmadan izlerim.
gangsta rap made me do it! güzel parça=)
elinize sağlık çok güzel olmuş=)
Saolasın Cem'in arızalı olduğunu bu videoda tekrar anladım.Böyle detay yok yani :) Efsane yapmış ben bile izleyince dumur oldum ellerine sağlık Cem'cim :)
Maşallah yaptığınız işin hakkını veriyorsunuz. Ayrıca bi sorum olacak göğüslüğü yıkadığınız yada köpürttüğünüz malzeme nedir öğrenebilir miyim??
hem araca hem de detaya kocaman maşallah :)
Hepinize teşekkür ederim.Furkan kazasız belasız iyi günlerde kullan.İç kısımda Crystal Concept interior cleaner kullanılmıştır.
Hepinize teşekkür ederim.Furkan kazasız belasız iyi günlerde kullan.İç kısımda Crystal Concept interior cleaner kullanılmıştır.
Teşekkür ederim (y)
Abi elinize sağlık çok güzel olmuş :)
çok güzel olmuş, gerçekten emek var, elinize sağlık.
Abi elinize sağlık çok güzel olmuş :)
çok güzel olmuş, gerçekten emek var, elinize sağlık.
Teşekkür ederim. :)
Hepsi gibi bu da çok güzel olmuş. ellerine sağlık.. :)
emeğinize sağlık güzel video ama finalde aracı görseydik keşke videounun devamı varmı diye aradım açıkcası :D
Gerçekten muazzam bi iş çıkmış ortaya araç canlanmış resmen.
Araç içinse tek beğenmediğim detay lip üstüne siyah esnek lipten takılması ve onun da aşırı yamuk olması :) onun haricinde araç da güzel maşallah