Orijinalini görmek için tıklayınız : 16.07.2017 körfez drag karýþýk videolar
Ogün körfezde ortalama 90 kusur vıdeo cekmışım aralarından karışık bıkaçını bırlestırdım ıyı seyırler.
İzmit Korfez Drag and Drift Day - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=7kj7u9enhWU)
https://www.youtube.com/watch?v=7kj7u9enhWU
MertSerhanÖ.
24-09-2017, 22:44
elinize sağlık
Aylardır bır yorum :D
Teşekkurler mert serhan
kanashibari
28-09-2017, 12:53
Elinize sağlık daha uzun versiyonları gelecek mi?
Ordaydık eğlenceli geçen bir gündü.
1:29 CRX resmen alev ateş... Elinize sağlık :)
Elinize sağlık daha uzun versiyonları gelecek mi?
Ordaydık eğlenceli geçen bir gündü.
kameram ıle ılk deneme cekımımdı tanıma amaçlı bi dahakıler daha uzun olur daha detaya gırerım. teşekkurler
1:29 CRX resmen alev ateş... Elinize sağlık :)
Teşekkurler.
kameram ıle ılk deneme cekımımdı tanıma amaçlı bi dahakıler daha uzun olur daha detaya gırerım. teşekkurler
Teşekkurler.
Abi geçen yarış pitte gördüm seni çekim yapıyordun bölmiyim seni dedim uğrayamadım yanına,8 ekimdeki korfez draglarına gelirsen görüşelim :)
Abi geçen yarış pitte gördüm seni çekim yapıyordun bölmiyim seni dedim uğrayamadım yanına,8 ekimdeki korfez draglarına gelirsen görüşelim :)
Aslnda onada gelemeyebılırdım ama 3 arac gırdı bızden 2 sıne sponsor oldum öylelık gelebıldık işler yoğun belkı gelemem 6 sı 7 sı gıbı bellı olur keske gelseydın bı merabalasırdık :D gercı kafama ıyı gunes gectı cogu kısıyı tanıyamadım arabayı zor kullandım duzceye kadar en az 10 kez mola verdım kafama su tuttum
Aslnda onada gelemeyebılırdım ama 3 arac gırdı bızden 2 sıne sponsor oldum öylelık gelebıldık işler yoğun belkı gelemem 6 sı 7 sı gıbı bellı olur keske gelseydın bı merabalasırdık :D gercı kafama ıyı gunes gectı cogu kısıyı tanıyamadım arabayı zor kullandım duzceye kadar en az 10 kez mola verdım kafama su tuttum
abi sorma güneş fena bastırdı güzel güzel yandık :D gelirsen görüşürüz abi mutlaka :icon_tup:
Tamam kardeşim inşAllah gelemesemde ıyı eglenceler sana