PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : isot Tdi vs paşaoğlu tdi Körfez draglar

63owen63
19-07-2017, 20:50
Haftasonu özlenen draglardan biri yaşandi, yarismaci ve seyirci katilimi cok iyiydi.Gerek bu hayati seven rolling piyasasinda gerek Istanbulpark ta Isot'la güzel zamanlar geçirdik ama hep bir drag deneyimimiz olsun istiyordum, bugüne nasipmiş. Kişisel olarak ilk drag tecrübemdi, lambalari sayarken ki his,çok ayri bir his cidden(aşıyı aldım) Şükür kazasiz arızasız , hiç round bile vermeden Sınıf 1 'i birinci tamamladik.. Katilirken 1.lik gibi bir hedefim hiç yoktu. Oemturbo kategorisindeydik,ciddi ve objektif bir teknik kontrolden geçtik.Zaman zaman istanbul tayfasi icerisinde 'gizli spec' ile itham edildim,bazen gonuller kirilsa da rekabetçi ve cogunlikla eglenceli denemeler donemler geçirdik ,aslinda hırsın kurbani olduk karsilikli olarak, hala belki öyle.. Böylelikle de saniyorum ki bu drag aracıma yonelik 'bigturbo' ithaminda bulunan arkadaşlar icinde tatmin edici olmuş ve emege saygıyı hakettigimizi hissettirmiştir. O yüzden onlarin da elini vicdanina koyduguna ve onlarca da bir MaşAllah'i hakettigimizi düşünüyorum.
Isot'u ilk aldigimdan buyana ve yaris günü yanımda olan ve İsot'un her anlamda ihtiyacina yetişen Mehmet Gazihan ve #Megachips teknik ekibine (ailesi desem daha dogru) , organizatör Kadir Uras ve zaman zaman tribünlerden 'Helal be isotttttttttt' diye seslenip tebessüm ettiren tüm motorsporseverlere teşekkür ediyorum.
1. tur da rakibim yine oemturbo lu bir tdi polo idi, centilmence yarıştık, ilk round da 2 kez fodepar yapti rakibim, 2. round da da gecince, tek finish görmeli kalkiş yapmış olduk, burdan araç sahibi arkadaşı da tebrik ederim,masAllah. 2. tur ve final yarışı videolarini bilahare ekleyecegim.

Mobil : Megachips İsot tdi vs Pasaoglu Polo - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=i1nXNac6MQc)

https://www.youtube.com/watch?v=i1nXNac6MQc

bomonti
03-08-2017, 22:04
Yazılım markaları belirtmeseymişsiniz bence daha güzel olurdu.. Sizin araç diğerine göre neden daha az duman atıyor onu çözemedim yalnız :)

Tebrikler bu arada.

aspensilber
03-08-2017, 23:48
Massallah 1.7 dti mi satmadan daha polo hastasi oldum oem turboda yaptiklariniz taktire şayan helal olsun kazaziz belasiz keyifli gazlamalar. Paramı denklestirip bi polo alırsam epey başınızı ağrıtacağım ��

63owen63
04-08-2017, 11:01
Massallah 1.7 dti mi satmadan daha polo hastasi oldum oem turboda yaptiklariniz taktire şayan helal olsun kazaziz belasiz keyifli gazlamalar. Paramı denklestirip bi polo alırsam epey başınızı ağrıtacağım ��

Teşekkürler seve seve.

Yazılım markaları belirtmeseymişsiniz bence daha güzel olurdu.. Sizin araç diğerine göre neden daha az duman atıyor onu çözemedim yalnız :)

Tebrikler bu arada.

Bende ki basınç daha fazla,duman azalıyor haliyle

Ufuk
04-08-2017, 11:24
kaç bar basıyorsun maşallah güzel yürüyo

c20let
04-08-2017, 11:50
Maşallah ama 240p nedir abi. Lise zamanımdaki körfez videoları gibi. :D

Durango
04-08-2017, 13:26
İsot yakmış ortalığı maaşallah...

yukcell88