PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yanan Sarı Ferrari H.k

mertkan
24-07-2017, 20:51
Arkadaşlar bugun haberlerde gördüm

Yanan sarı ferrari 458 gören varmı

Haberin başlığıda

4 milyonluk arabayı 5 liralık su söndürdü

Diye

Almanci Tane-R
25-07-2017, 00:51
olay denizlide oluyor samet kardeşimiz bu pazar günü aracı denizliye getiriyor bugün gezerken kendi attığı izmarit oradaki hava kapağı mı ne varmış oraya sıkışıp yangına sebep olmuş dedi show haberde

https://i.hizliresim.com/Q7z31A.jpg (https://hizliresim.com/Q7z31A)

mertkan
25-07-2017, 01:06
Ne kadar hasar varki

Almanci Tane-R
25-07-2017, 01:08
Öğrenirsem sizinle paylaşırım motor yandı mi bilmiyorum

Sadık Özyer
25-07-2017, 05:46
Arac la ferrari mi ? 4 milyon yazilmis ?

Sti_Ozan
25-07-2017, 09:07
Egerki soylendigi gibi izmariti disari aticakken hava kapagina attiysa,cevreyi kirletmenenin pahali bi dersini almis. Gecmis olsun.

kesici
25-07-2017, 11:55
Araba da 4 milyon değil, su da 5 Tl değil. Ne yani Reina su felan dökecek hali yok dimi haberin heryerinden zenginlik akıyor maşallah :D

onurc
25-07-2017, 12:00
aman ne büyük bi haber..

fthdrn
25-07-2017, 12:05
Yanan ciğerimizdi, Ferrari sandılar...

mertkan
25-07-2017, 13:19
su 5 litrelik su

leon45
25-07-2017, 13:21
https://www.youtube.com/watch?v=uVh2Sp5FMuY

Skyhawk34
25-07-2017, 13:44
İşte türk haberciliği

mertkan
25-07-2017, 14:05
iyide hava kanalına izmarit düşüp araç nasıl yanıyor mantıgı nedir ayrıca kaporta yanmıs

Yarbay
25-07-2017, 14:22
iyide hava kanalına izmarit düşüp araç nasıl yanıyor mantıgı nedir ayrıca kaporta yanmıs

Karbon fiber yada fiberglass ise olası çok çabuk ve kolay yanan maddeler diye biliyorum zaten nerde var yanan arabalar genelde Lambo,Ferrari vs gibi bu maddeler kullanılacak üretilen supercarlar.

o değilde bir Ferrari'nin karizması ancak bu kadar popo edilebilirdi binen tipe bak, yaşanan duruma bak, çözüme bak baştan sona utanç :)

free-hifi
25-07-2017, 14:36

Kanalizasyon gaz yapar oraya denk gelmesin

MCN21
25-07-2017, 15:18
Bir daha aractan disari izmarit atmamayi ogrenmistir heralde diyeceğim ama hiç sanmiyorum. Birde yolda giderken yere çöp atanlara aşırı sinir oluyorum. Kocaman arabanın içindesin koy bir kenara inerken bir çöp bulur atarsin!

gokhankenar
25-07-2017, 15:28
Büyük Türk Medyası...

altugkocer
25-07-2017, 15:31
Araçtan dışarı izmarit atmak oldukça tehlikelidir, bunu bizzat yaşadım. Tehlikeli olmakla beraber hoş bir hareket de değildir. Çok yapmışlığım vardır sigara içtiğim dönemlerde. Doğa ana ve tüm canlılardan özür dilerim.

8-10 sene kadar önce sigara içtiğim dönemlerde yine bir yaz vakti arabayla dolaşırken sigara içiyorum. Hava çok sıcak, o zamanlar öğrenci olduğum için klima açmıyorum onun yerine 4 camı açıyorum. Biraz yüz felci geçirecekmişim gibi oluyor ama olsun :D

Neyse sigaram bitti, izmariti dışarı salladım. Yan aynalardan gördüm ki izmarit kıvrak bir hareketle arka camdan tekrar içeri girdi :D O andan itibaren "pedere ne dicem, gitti deri döşeme, lan ya araba yanarsa" senaryolarını kafamda canlandırıp hızlı akan trafikte bir dolmuşçu edasıyla küfür kıyamet en sağ şeride yanaştım ve durdum.

Hemen inip arka koltuğa baktım ama biraz geç kalmıştım. Arka koltukta 5 kuruş çapında bir delik :agbe: Üstelik izmariti koltuktan çıkartmak için elimi de yaktım o da cabası :D

Ondan sonra izmaritleri dışarı atarken daha dikkatli oldum :hehe:

NOT: Artık izmarit derdim yok 2 yıldır falan sigara içmiyorum.

SOSYAL MESAJ: Sigara sağlığa zararlıdır :D

mertkan
25-07-2017, 15:47
peki sigarayı aracın küllüğünde söndürüp dışarı atabilir miyiz?

997TT
25-07-2017, 16:35
Malesef ferrarı o kadar ayaga dustu kı,son 3-4 yıldır sasırmıyorum...

HaKo
25-07-2017, 16:41
Malesef ferrarı o kadar ayaga dustu kı,son 3-4 yıldır sasırmıyorum...

keşke biraz daha ayağa düşse de bizde binsek :)

FaBeRgE
25-07-2017, 17:23

sanki istesen binemeyecen :D

kesici
25-07-2017, 17:25

Abi sen Toraman'ın siyah Ferrari'si ni alan Hako değilmisin, yoksa bir tane daha mı Hako vardı forumda karıştırdım... :confused:

HaKo
25-07-2017, 17:40
sanki istesen binemeyecen :D

Mahalle baskısı abi , sadece parayla bitse :D

Abi sen Toraman'ın siyah Ferrari'si ni alan Hako değilmisin, yoksa bir tane daha mı Hako vardı forumda karıştırdım... :confused:

Yok ben o değilim, Hakotech onun nicki Hakan oda :)

kesici
25-07-2017, 17:44
Mahalle baskısı abi , sadece parayla bitse :D

Yok ben o değilim, Hakotech onun nicki Hakan oda :)

O abi nerelerde gözükmüyor ?

fthdrn
25-07-2017, 18:29
O abi nerelerde gözükmüyor ?

bugatti veryon aldı bizi unuttu o instagramdan da sildi.
Para insanı bozuyor :D

jRMix
25-07-2017, 20:42
bugatti veryon aldı bizi unuttu o instagramdan da sildi.
Para insanı bozuyor :D

Yok ya kırmızı ferrarisi var şimdi :D

Lee-on!
25-07-2017, 20:58
Ferraride sigara içmek? :icon_wack Ben 20 liralık corsaya kiyamıyordum içmiyor icirmiyordum. Arabasini seven veya parayi zor kazanan birinin yapacagi bir sey degil...

.::EmrE::.
25-07-2017, 21:19
Ferraride sigara içmek? :icon_wack Ben 20 liralık corsaya kiyamıyordum içmiyor icirmiyordum. Arabasini seven veya parayi zor kazanan birinin yapacagi bir sey degil...

Parayı zor kazanıp Ferrariye binen biri olabilir mi sizce?

Nightfish
25-07-2017, 21:34
Adamın parası. Gitmiş Ferrari almış, sigara da içer, b0kunu çıkarır nargile de.

gokhankenar
25-07-2017, 22:07
Eğer kendi attığı izmarit yüzünden bu araba yandıysa üzülmem. Kendi başını yemiş...

rahmitanir
25-07-2017, 22:19
Arabada sigara içmek???

997TT
25-07-2017, 23:35

Son 4-5 senedır kımler zengın oldu,bakarsan ne demek ıstedıgımı anlarsın...
Ayaklar bas oldu....

i-vtec07
25-07-2017, 23:38
Ayaklar bas oldu....

Çookkkkk doğru . Çevremdede görüyorum çok zengin insan lar türedi bi anda acaba neden :)

300E
26-07-2017, 00:03
Yola izmarit atmayın lütfen, kimse sizin pislğinizi çekmek zorunda değil, ben elimi sildiğim ıslak mendili atmıyorum arabamdan, sağ paspasın üzerine atarım bişey yaparım, müsait olduğumdada gider çöpe atarım. Sigara da kullanmıyorum, arabamdada içirmiyorum, evimdede içirmiyorum, kimse kusura bakmasın. :)

HaKo
26-07-2017, 08:48
Ayaklar bas oldu....

makarasına söyledim abi zaten, yoksa ne demek istediğini çok iyi anladım :) trilyon kredi çekip ortalıkta lamboyla ferrariyle gezen galerici kekoları hiç saymıyorum bile :)

KÖROĞLU
26-07-2017, 08:52
Yola izmarit atmayın lütfen, kimse sizin pislğinizi çekmek zorunda değil, ben elimi sildiğim ıslak mendili atmıyorum arabamdan, sağ paspasın üzerine atarım bişey yaparım, müsait olduğumdada gider çöpe atarım. Sigara da kullanmıyorum, arabamdada içirmiyorum, evimdede içirmiyorum, kimse kusura bakmasın. :)

Dün sabah bu yüzden babamla tartıştık, yere çöp atılmasına uyuz oluyorum, bu huyumu da bilir. Poğaça yedi ufak bir kese kağıdı var, kafamı sola çevirdim bi hareket oldu, atmadın dimi dedim, attım dedi ama görmezsin sandım, ya dedim baba bu çevre bizim torununa kalacak b.o.k içinde mi yaşasın atma şunu yere.

At arabaya ben çöpe atarım, ama alışmış adam o bilinç aşılanmamış zamanında. 60'ından sonra da bir insana bir şey öğretmek hiç kolay değil.

PiscocuK
26-07-2017, 09:40

Her lüks araca binen kolay paramı kazanıyor?Nasıl bir mantık nasıl bir görüş bu

HaKo
26-07-2017, 10:02

Kolay para kazanmak diye bir dünya yok zaten o yüzden tartışmaya gerek yok :) Davulun sesi uzaktan hoş gelir...

PiscocuK
26-07-2017, 10:19
Kolay para kazanmak diye bir dünya yok zaten o yüzden tartışmaya gerek yok :) Davulun sesi uzaktan hoş gelir...

çok değil 1 hafta tekkenin başına oturtacaksın böyle düşünen arkadaşlar özellikle ay sonu maaş ve ödeme zamanına doğru :D o sıkıntıları stresi bir yaşasın bakalım göz para görüyormu

mertkan
26-07-2017, 13:40
benim tanıdıgım bir abimiz var çokta para kazanmıyor hatta zor kazanıyor

evli evi kira

ama içkisi alkolu karısı kızı kumarı yok tek hobisi arabalar

s2000 aldı mesela

fthdrn
26-07-2017, 14:04
s2k da ss sınıfına girdiğine göre konu kilit.

Sti_Ozan
26-07-2017, 14:10
s2k da ss sınıfına girdiğine göre konu kilit.

Dagilalimmi reis?

fthdrn
26-07-2017, 14:31
Dagilalimmi reis?

birazdan adminlik girip kilitlicem

Mr.Bilal
26-07-2017, 14:44
Yurdumun insanı sorun yok :)

BARR
26-07-2017, 14:58
sikebin alan king memlekette.

27-07-2017, 16:25

Ferrariye veya X bir otomobile 1- 2 milyon yatıracak kadar para sizce ne kadar zor kazanılabilir? Sizinki nasıl bir görüş asıl bunu merak ettim.

PiscocuK
27-07-2017, 16:34
Ferrariye veya X bir otomobile 1- 2 milyon yatıracak kadar para sizce ne kadar zor kazanılabilir? Sizinki nasıl bir görüş asıl bunu merak ettim.

Haklısın.Kimse alnının akıyla para kazanmıyor memlekette 2005-8 arasındaki tekstil batakları olmasa belki benim kapımda o araçtan renk renk olacaktı zamanında 800 kişi çalışıyordu bir Allah'ın kuluda hakkımı alamadım tazminatımı alamadım diyemez.Yanlış yatırımın sıkıntılarını çektik havaalanı karabüğe milyon dolarlık yatırım yapacağımıza kurtköyün yarısını satınalsaydık da şuan o dediğin araçlardan renk renk desen desen yapardım ama nereden bileceksiniz dimi karımı satıyor beyazmı satıyor lotodanmı vurdu?

Ewren
28-07-2017, 10:22
Ayaklar bas oldu....

çok ince... :cool:

Ewren
28-07-2017, 10:26
Arac la ferrari mi ? 4 milyon yazilmis ?

La Ferrari 2-2,5 milyon euro civarlarında olması lazım. TR fiyatı.

28-07-2017, 18:50
Haklısın.Kimse alnının akıyla para kazanmıyor memlekette 2005-8 arasındaki tekstil batakları olmasa belki benim kapımda o araçtan renk renk olacaktı zamanında 800 kişi çalışıyordu bir Allah'ın kuluda hakkımı alamadım tazminatımı alamadım diyemez.Yanlış yatırımın sıkıntılarını çektik havaalanı karabüğe milyon dolarlık yatırım yapacağımıza kurtköyün yarısını satınalsaydık da şuan o dediğin araçlardan renk renk desen desen yapardım ama nereden bileceksiniz dimi karımı satıyor beyazmı satıyor lotodanmı vurdu?

Anlamıyorsunuz galiba.

Benim "kolay para"'dan kastım loto vurgunu, karı satışı, kaçakçılık vs. değil. Fiyatı milyonlarla, lüks bir daire parasıyla ölçülen otomobilleri bu ülkede düşünmeden alabilen bir insan, ülkenin geri kalanına göre kolay para kazanıyordur. Parayı biriktirerek, senelerce yastık altı yaparak, yediğinden kısarak, senelerce çalışarak Ferrari alan kimseyi duymadım,görmedim. Sıra sıra Ferrari çekeceğinize insanlara, hayvanlara, çevreye binlerce yardım yapabilirsiniz mesela.

PiscocuK
28-07-2017, 18:57
Bence sen okudugunu anlamiyorsun oyuzden uzatmiyorum

ckrc
28-07-2017, 20:03
Şu "kolay para" vurgusu yapan arkadaşları bir tek ay sonunda maaş ödeme, sigorta ödeme, kiraları ödeme, stopaj ödeme, yevmiyeleri ödeme dertlerini tatmalarını bekliyorum.
İllegal iş yapmıyorsanız, kolay para kazanmak diye bir şey yok.
Etrafımda kaç arkadaşım var zirveden dibi gören. Hemde yanında 250 kişi çalıştıyorken 2 hafta sonra yedieminden sağa sola gitmek için satışcısına verdiği symbol şirket arabalarından birini bari kurtarsam diye koşturan.

yesil
28-07-2017, 20:38
kolay para kazanmak ne demek. çok para kazanmak kolay kazanmak anlamına gelmiyor. uyuşturucu satanda kolay para kazanmaz, çok para kazanır. bence en kolay parayı devlet memuru kazanıyor bu ülkede. özellikle belediye çalışanları çok kolay para kazanıyor mesela. çok para kazanan babanın işe yaramaz evladı olanlarda çok kolay para harcar mesela.

Sadık Özyer
29-07-2017, 08:22
kolay para kazanmak ne demek. çok para kazanmak kolay kazanmak anlamına gelmiyor. uyuşturucu satanda kolay para kazanmaz, çok para kazanır. bence en kolay parayı devlet memuru kazanıyor bu ülkede. özellikle belediye çalışanları çok kolay para kazanıyor mesela. çok para kazanan babanın işe yaramaz evladı olanlarda çok kolay para harcar mesela.
Kari satan kolay para kazanir o zaman .

fthdrn
29-07-2017, 09:32
Karı satmak da zor iş sermeyesi var, yıpranma yapı var, malzemenin elden kaçması var, rakip firmalar var.. Daha bir dünya uzatabilirim.

axcel
29-07-2017, 09:36
çok laf yalansız çok para haramsız olmaz...demiş atalarımız :)

mmtrıza
29-07-2017, 11:15

Cam balkon işi yapıyorlar

i-vtec07
29-07-2017, 12:31
Ailemin daha dogrusu yakın akrabalarım bi tarafı cok

Tok açın halinden anlamaz hic bir elemanın ay sonu maaşını ödemek cocuklarına bi tane ekmek alamayan babanın halinden zor diğildir ...

i-vtec07
29-07-2017, 12:34
Edit : ailemin daha dogrusu yakın akrabalarımın bi tarafı cok zengin diger tarafı cok fakir görüyorum bizzat
Zengin olanların 190 liraya aldıkları f30 suan 240 oldu ötv den sonra ki x5 a3 ve bi kac tanede symbol falan var, diger tarafın yıkık bi bmc si var hayla 6 lira .

Emrecan-R
29-07-2017, 13:59
Ailemin daha dogrusu yakın akrabalarım bi tarafı cok

Tok açın halinden anlamaz hic bir elemanın ay sonu maaşını ödemek cocuklarına bi tane ekmek alamayan babanın halinden zor diğildir ...

katılıyorum

mertkan
29-07-2017, 14:54
Karı satmak da zor iş sermeyesi var, yıpranma yapı var, malzemenin elden kaçması var, rakip firmalar var.. Daha bir dünya uzatabilirim.

iyi biliyosun tecrubelisin heralde aksaraydan

Emrecan-R
29-07-2017, 14:59

suk3b3
29-07-2017, 17:43
peki sigarayı aracın küllüğünde söndürüp dışarı atabilir miyiz?

O cok mantıklı değil. Racon direk dışarı atmak. Amaç Arkadaki aracın külün yerde sekişini izlemesi

fthdrn
29-07-2017, 19:44

Evet seni çalıştırıyordum :)

Orhan
02-08-2017, 11:04
Ben babamdan az kazanıyordum
Rahmetli yıllarca merso hayali kurdu parası da vardı almadı
Ben kredi şu bu vs. heves ettiğim her arabayı aldım bindim.
Evlat ksımısı hele baba parasını daha kolay harcıyor.
Çok para kazanmak içinde kötü iş yapmaya da gerek yok birikmişi doğru yere yatırırsan oluyor
Ha 3-5 yılda vurgun yaptı, önceden açlıktan ağzı kokardı şimdi lüks içinde falan derseniz o iş helalinden biraz zor işte
Ama itham etmemek lazım
Şu tarafıda net ne kadar hızlı yükselirsen o kadar hızlı çakılırsın

MK8800
02-08-2017, 11:49
Haram olmadan da çok kolay zengin olunuyor , yine herkes bir nasihatlar falan ..

Ümitköy'de başladığımız projeyi daire karşılığı aldık . Arsa sahibi de bildiğimiz gecekonduda oturuyordu projeden 44 daire 4 dükkan düştü kendisine .

Ee bu adam 1 ay önce evde farelerle yatıyordu 1 yıl sonra proje tesliminde 40 milyon parası olacak en ölü şekilde ?

Hani 1 yılda neresi haram ? Neresi gayrimeşru ?

Bizim milletteki şu huyları gerçekten çözemiyorum

BARR
02-08-2017, 11:53
Haram olmadan da çok kolay zengin olunuyor , yine herkes bir nasihatlar falan ..

Ümitköy'de başladığımız projeyi daire karşılığı aldık . Arsa sahibi de bildiğimiz gecekonduda oturuyordu projeden 44 daire 4 dükkan düştü kendisine .

Ee bu adam 1 ay önce evde farelerle yatıyordu 1 yıl sonra proje tesliminde 40 milyon parası olacak en ölü şekilde ?

Hani 1 yılda neresi haram ? Neresi gayrimeşru ?

Bizim milletteki şu huyları gerçekten çözemiyorum

İşte ülkenin özeti olan post.

free-hifi
02-08-2017, 12:21
İş yerinin altında gecekondu mahallesi var . Bir personelim de orada oturuyor. Abi müteahit geldi bize 3 daire verecekler ded. Tapu var mı? Yok. Ama zamanında konmuş işte. Biz devlet ile karşı karşıya gelmemek için ataşehir karşısı barbaros mahallesinde 300 metre kare arsayı hiç ettik. İmar iskan yok devlet bize sorun çıkarır diye. Ama bakıyorsun adamlar tapusuz yerden 1 milyon sahibi oluyorlar.

darkmoon
02-08-2017, 13:38
Konu dışı yazıyorum..

askerden geldiğimde 7-8 ay keyif yapmışdım çalışmadım paso etilerdeki arkadaşların galeride gayrettepedeki arkadaşların galeride maslak sanayide arkadaşların servislerde dükkanlarda takılıyordum geziyordum..

o şehir hikayeleri efsaneleri olarak bildiğiniz şeylerin çoğunu gözümle gördüm..

adam evini satmış evi yok o parayla araba almaya gelmiş bir diğeri tarlayı satmış ayağına giyicek ayakkabası yok gelmiş araba almaya.. bir tanesi üstü başı dökülüyor anasından ev kalmış miras onu satmış gelmiş araba almaya.. neler gördük neler...

Ben hayatımda ilk defa araçda 48 ay 60 ay kredileri duydum benim çevremde normalde millet 9 ay 12 ay hadi bilemedin 18 ay falan çeker..

araba dediğimde öyle ucuz arabalar değil mercedes s kasa e kasa bmw 5 kasa falan ..

o yüzden hep derim bu ülkede araba almak dünyanın en kolay işidir.. işki o aracı genel giderlerini karşılayabilmekde..

millet araba aldım tamam bitti gitti kafasında alıyor sonra bir yılda vergisi,sigortası,bakımı,lastiği osu busu hele birde arada şöyle bir çıtırdan kaza yapdımı yada araba bir arıza verdimi oda sosu oluyor..

sonrasında bir yılda arabaya verdiği paranın nerdeyse çeyreğini arabaya tekrar harcadımı hatta bazı araçlarada bu yarısı bile oluyor sonrasında yandım anam yandım bu nasıl fiyatlar ocağıma incir ağacı dikdi bitirdi beni diye dövünüp duruyorlar..

bu devirde her tür arabayı almak kolaydır zor olan bakmakdır.. gidersin 40 bin liralık araç alırsın bir ana beyin ünitesi yanar sıfırına 5 bin tl derler öyle apaşır kalırsın.. bir xenon trafoları komple motorları hattı yakar araba durup dururken resmi servis 10-15 bin tl rakam der öyle kalırsın dışarda yaptırsan çin malı yan sanayi gne tutar 5-6 bin tl ..

Kısaca almak kolay bakması yürütmesi zordur..