PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 301 hdi 20-170. Booster performance yazılım

Mr.Bilal
25-07-2017, 10:33
Yazılım sonrasinda 20-160 32 sn civarı bekliyordum ama 37-38 sn gibi gidiyorum. Sorun bende mi, arabada mi, yazilimda mi çözemedim simdilik. İyi seyirler

https://youtu.be/KCicen_aIvY

Oznsrl
25-07-2017, 11:24
kadrana bakınca hiç yazılım var gibi gitmiyor gibi geldi bana

By CrAzY
25-07-2017, 11:26
Hevesinizi kırmış gibi olmayım ama 92 lik 120 veriyor.Videodada hiç 120 gibi kadran çevirmiyor keza hafif araç olmasına rağmen.

rain man
25-07-2017, 11:37
Sanki arabayı tutan bir şey var yüzden sonra.

220T
25-07-2017, 11:46
Yakıt filtresi yenilensin,akışmetre temizlensin bir de öyle deneyin.

Bugraaa
25-07-2017, 12:25
bu işte terslik var

STP
25-07-2017, 12:28
gıtmıyorkı arac

Mr.Bilal
25-07-2017, 12:31
Yakıt filtresi yenilensin,akışmetre temizlensin bir de öyle deneyin.

Araç ilerlerken sanki kesik kesik gaz yiyormuş hissi veriyor. Acaba bu dediklerinizle alakalı bir durum olabilir mi ? sorun bunlardan kaynaklı ise 4-5 sn etkiler mi süreyi ? çünkü aynı araçtan youtube da videosu var 20-160 hızlanma 32 sn

Mr.K
25-07-2017, 12:31
bedava ya mı yapıldı ? :D

220T
25-07-2017, 12:32
Araç ilerlerken sanki kesik kesik gaz yiyormuş hissi veriyor. Acaba bu dediklerinizle alakalı bir durum olabilir mi ? sorun bunlardan kaynaklı ise 4-5 sn etkiler mi süreyi ? çünkü aynı araçtan youtube da videosu var 20-160 hızlanma 32 sn

Akışmetre hdi motorun can damarı diyebilirim.

Mr.Bilal
25-07-2017, 12:35
bedava ya mı yapıldı ? :D

Yaptırdığım yer Booster Performance erh bey yaptı. Kendisi ile alakalı bir durum olduğu aklıma gelecek en son şey. Tek yanlışım oraya gitmişken yazılım öncesi ve sonrası dyno ya çıkmamak oldu. Eğer sorun kaynağı yazılımsal ise düzeltileceğine eminim. ama araç ile ilgili bir sorun varda süre alamıyorsam onu en kısa zamanda çözmem lazım. çünkü moralim baya bozuldu

Mr.Bilal
25-07-2017, 12:38
Akışmetre hdi motorun can damarı diyebilirim.

Herhangi bir arıza ışığı felan yanmadı şimdiye kadar. akışmetrede sorun olsa arıza ışığı yanması gerekmezmiydi.

STP
25-07-2017, 12:41
yazılımı yapan kısı arabayla test surusune cıkmadımı ?

220T
25-07-2017, 12:43
Herhangi bir arıza ışığı felan yanmadı şimdiye kadar. akışmetrede sorun olsa arıza ışığı yanması gerekmezmiydi.

Buradaki durum salt bir problem değil.Akışmetre kirlendiği için tam randımanlı çalışmıyor.

dieselpower
25-07-2017, 12:43
Valla sanki tutan bisey var arabayi

Mr.Bilal
25-07-2017, 12:49
yazılımı yapan kısı arabayla test surusune cıkmadımı ?

Çıktık ama kısa süreli bir sürüş oldu trafikte ve klima açıktı. Kendisine güvendiğim için ve daha önce çok uygulama yaptığını belirttiği için açıkçası teknik test sürüşü yapmadık. araba eskisi gibi değil ama yazılımlı gibi de değil :/

rain man
25-07-2017, 12:52
Bence yazılanlar kontrol edilip muadili araçlar ile süre karşılaştırılmalı çünkü bariz bir sıkıntı var öyle azımsanacak gibi değil. Akışmetre, filtreler, varsa dpf, egr veya katalizörun durumu. Bi bilgisayara bağlanıp sensörlere de bakılır.

Devir göstergesi ile tutarlı gittiğini gördüğüm için baskı balata aklıma gelmemişti ama yine onun durumu, ayrıca Turbo basıncını da görebilseniz en azından sorun dışlama hakkında fikir verirdi.

Herhangi bir kaçak sesi var mı? Manifold veya başka bir yerden bir kaçak da olabilir ama sesi çıkardı sanırım. Aklıma gelenler bunlar.

MeRtCaN
25-07-2017, 13:19
Bence aracı orjınale cevırın

oyle bır test yapın
basınc degerlerıne bakın ?

Forum konu acmadan once Erhan ıle gorusmedınızmı aracda boyle bır sıkıntı var dıye ?

yazılımsal olmayabılır aracta mekanık problem olabılır basınc kacagı olabılır

bı onları kontrol edıp tekrar yukleyın yazılımı
uzun bır teste cıkıp kontrol edın

Mr.Bilal
25-07-2017, 13:48
Bence aracı orjınale cevırın

oyle bır test yapın
basınc degerlerıne bakın ?

Forum konu acmadan once Erhan ıle gorusmedınızmı aracda boyle bır sıkıntı var dıye ?

yazılımsal olmayabılır aracta mekanık problem olabılır basınc kacagı olabılır

bı onları kontrol edıp tekrar yukleyın yazılımı
uzun bır teste cıkıp kontrol edın

Kendisiyle görüştüm. Ben Ankara da olmadığım için telefon ile herhangi bir şey söylemesi olanaksız. Filtre, akışmetre ve dpf,egr baktıracağım. Sivas ta aracı alırken 63 kW çıkmıştı gücü. yazılım sonrası aynı dynoda 67 kW çıktı. bu değerler mekanik sorundan dolayı bu şekilde olabilir dedi.

erh
25-07-2017, 23:57
Konu acildiktan sonra durumdan haberim oldu fakat buraya da yazayim konustuklarimizi.. biraz farkli aktariis gordugum kadariyla..

Daha onceden cok sayida yaptigim ve guzel sonuclar veren bir arac. Once ve sonra yol testinde de aracta ciddi bir degisim oldu. Hatta sizde araci test ederken hissettiginizi soylemistiniz bu bariz degisimi. Fakat herhangi bir memnuniyetsizlik veya bir problem varsa da, aracin videosu veya tahmini ile degil, araci ancak gorerek yardimci olabilecegim ancak.. bakalim bir sikintisi mi var yazilimsal mi her neyse yardimci olurum her zaman.. ayni ayarda yapilan baska bir aracin once sonra yol testi olarak ornek olmasi acisindan yine ayni aractan onceden yapilmis bir videoyu ekleyeyim
. Peugeot 301 1.6 Hdi Chip Tuning by BoostER Performance - YouTube (https://youtu.be/EkWz9j7Bn5s)

220T
26-07-2017, 00:06
Ek olarak turbo hortumunu da bir kontrol edin.Kelepçe kenarında,arka kısımdan yırtılabiliyor.

zyxtellow
26-07-2017, 00:33
Egt den olabilir mi benim puntomdada benzer bi sıkıntı vardı

Mr.Bilal
26-07-2017, 07:44
Konu acildiktan sonra durumdan haberim oldu fakat buraya da yazayim konustuklarimizi.. biraz farkli aktariis gordugum kadariyla..

Daha onceden cok sayida yaptigim ve guzel sonuclar veren bir arac. Once ve sonra yol testinde de aracta ciddi bir degisim oldu. Hatta sizde araci test ederken hissettiginizi soylemistiniz bu bariz degisimi. Fakat herhangi bir memnuniyetsizlik veya bir problem varsa da, aracin videosu veya tahmini ile degil, araci ancak gorerek yardimci olabilecegim ancak.. bakalim bir sikintisi mi var yazilimsal mi her neyse yardimci olurum her zaman.. ayni ayarda yapilan baska bir aracin once sonra yol testi olarak ornek olmasi acisindan yine ayni aractan onceden yapilmis bir videoyu ekleyeyim
. Peugeot 301 1.6 Hdi Chip Tuning by BoostER Performance - YouTube (https://youtu.be/EkWz9j7Bn5s)

Yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem Erhan bey. Memnuniyetsizliğim sizden değil aracın durumundan telefonda da bahsettiğim gibi sizden zerre kadar şüphem yok. Değişim oldu evet ama paylaştığınız video da ki kadar bir değişim olmadığı da ortada araçta ne sorun olabilir onu anlamak maksadım. Ankara ya önümüzdeki ay kardeşimi askere teslim etmek için geleceğim. O zamana kadar aracın filtreler, akışmetre, dpf, egr, turbo hortumu vs kontrollerini burada yaptırmaya çalışacağım. yok olmadı zaten sizin yardım edeceğinizi biliyorum. Saygılar

Yarbay
26-07-2017, 08:39

yanlış anlamayın ama kendi paylaştığınız video'da pek ümit vereci değilki?

ilk denemede aracı bariz zorlanmaya başladığı 150km üstü hızlarda 161-162km'ye kadar götürür ve 42sn derken ikinci kıyaslandığı video'da 158-159da kesiyorsunuz onun haricindede bir numarasını göremedim?

yada 80-120'yi alın en sağlıklısından çoğu yazılımcı yabancı firma gibi, video 1'de 21-21.5sn de 80de, 30-30.5snde 120de arada 9sn var, ikinci videonuzda kaç sn?
110 ile 119sn yani 9sn?

kusura bakmayın ama muhtemelen şimdiye kadar gördüğüm en zayıf öncesi sonrası hatta sonrası varmı dedim içimden

erh
26-07-2017, 11:24
yanlış anlamayın ama kendi paylaştığınız video'da pek ümit vereci değilki?

ilk denemede aracı bariz zorlanmaya başladığı 150km üstü hızlarda 161-162km'ye kadar götürür ve 42sn derken ikinci kıyaslandığı video'da 158-159da kesiyorsunuz onun haricindede bir numarasını göremedim?

yada 80-120'yi alın en sağlıklısından çoğu yazılımcı yabancı firma gibi, video 1'de 21-21.5sn de 80de, 30-30.5snde 120de arada 9sn var, ikinci videonuzda kaç sn?
110 ile 119sn yani 9sn?

kusura bakmayın ama muhtemelen şimdiye kadar gördüğüm en zayıf öncesi sonrası hatta sonrası varmı dedim içimden

ÖNcelikle araca ve yolun durumuna gore önce sonra videolarımız değişkenlik gösteriyor. kimi aracta 0-200sunarken kimisinde 20-120 sunabiliyoruz. ayrıyetten 80-120 gibi kısıtlı bir hızlanmayı sunmaktansa, daha geniş bir sure ve hız aralıgını sunmak hızlanmayı daha fazla disiplinde göstermez mi?

sizin yazdıklarınız, aslında biraz itham edici sözler. ama bütün bunları kötü niyetli değil detaylı incelememiş oldugunuza baglıyorum. videoda ilkinde daha uzun cekilmiş fkat ikincisinde daha az cekilmiş olması, orda yazan surelerin videonun gosterilen kadarına göre olculmus olması anlamına gelmiyor. tekrar incelerseniz sizde farkı goreceksiniz diye tahmin ediyorum.

son olarak, önce sonra fark varmı dediginiz videodaki arac ile, aynı kişinin yakın bir arkadasında bulunan aynı arac ile dısarıdan cekim deneme videosunu da ekledim simdi. bu sizin için yeterli bir fark değilse, üzgünüm prensip geregi gunluk aracları daha fazla zorlamıyoruz biz. kısa surede DPF problemleri yaratıp duman aatan sekilde gezmesindense, uzun omurlu problemsiz ve yeterli güc artısı sunuyoruz musterilerimize. istenildigi taktirde daha yuksek guc alabiliriz fakat bizim stage 1 uygulamalarımız bu sekilde..
Peugeot 301 Chip Tuning by BoostER Performance - YouTube (https://youtu.be/dEMwNyuixxk)

erh
26-07-2017, 12:16
Peugeot 301 1.6 HDI Chip Tuning by BoostER Performance - YouTube (https://youtu.be/48ZNd-yAdvo)

diğer videoda bi problem var sanırım burdan izleyebilirsiniz.

ES353
26-07-2017, 19:15
sanki yazılım hızlanması için değilde gitmemesi için yapılmış gibi :D şaka bi yana arabayı tutan bişey var gibi şirket spec c-elyse var o stock daha iyi hızlanıyo gibi geldi bana

bomonti
27-07-2017, 02:41
Zaten bu 8v olan psa grubu motorları da performans konusunda çöplük. Bence yazılımla falan bir ilgisi yok.

tayreep_john
28-07-2017, 10:43
işinizi kötülemek gibi bir niyetim yok sakın yanlış anlamayın ama ... yanlış hatırlamıyorsam citroren c elysee ile aynı motor bu 301 ler ... şirket aracımız var c elysee 92 hp olandan ( stock ) çok daha iyi gidiyor yazılımlı olandan bile...

edit: araçların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

tayreep_john
28-07-2017, 10:51
Peugeot 301 1.6 HDi 92 HP test (0-100 km/h, 100-0 km/h) // e-otodergi - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=2P1-iZ6n014) şu video daki süreleri inceleyin

burdaki stock olan 301 20-120 arası : 11 .xxx civarı geçiyor
sizin yazılım yapılmış 301 : 20-120 arası : 16.xxxx saniye civarı geçiyor bariz bir fark var

aposport
28-07-2017, 19:17
tam eşşekmiş bu 301 ler arkadaş. Multijet e kurban olayım.

sinan3405
28-07-2017, 21:24
eline kablo alan belıne leptop alan yazılımcı oldu su memlekette.
ben daha evel 1.4 85 hp ıbızama mg remapsta yazılım yaptırmıstım,yapmadan evel 2 aynı aracla ıle roll denedık lpg oldugu ıcın bende yarım boy cıkarmıstı benzınlı ıbıza yazılımdan sonra lpg ıle 2-3 boy atıyordum aynı aracın benzınlısıne. 2 aracta sıfıra yakındı km olarakta arada 4 bın km fark vardı. dynoda 9 hp alındıgını gorduk kı sızın aracta turbo var barız bellı olması gerekırdı.

220T
28-07-2017, 21:36
Kontrol edildi mi araç?

erh
28-07-2017, 21:47
eline kablo alan belıne leptop alan yazılımcı oldu su memlekette.
ben daha evel 1.4 85 hp ıbızama mg remapsta yazılım yaptırmıstım,yapmadan evel 2 aynı aracla ıle roll denedık lpg oldugu ıcın bende yarım boy cıkarmıstı benzınlı ıbıza yazılımdan sonra lpg ıle 2-3 boy atıyordum aynı aracın benzınlısıne. 2 aracta sıfıra yakındı km olarakta arada 4 bın km fark vardı. dynoda 9 hp alındıgını gorduk kı sızın aracta turbo var barız bellı olması gerekırdı.

Eline klavye alan arkadasim burda kac boy var yazabilirmisin ?

Peugeot 301 1.6 HDI Chip Tuning by BoostER Performance - YouTube (https://youtu.be/48ZNd-yAdvo)

Zorbey
28-07-2017, 22:47
Tarafsızca yazıyorum. Aracıma bu firmada yazılım yaptırmadım. Ancak aracın arızasını firmaya yıkmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Öncelikle aracınızı arıza tespit cihazına bağlayın. Hangi arızalar var öğrenin. Sonrasında hava akış bozuksa değiştirin, egr arızalı ise değiştirin. Egzoz dolu mu kontrol edin.

Yukarıda söylediğim şeyler deneme yanılma yolu ile kendi araçlarım da yaşadığım sorunlar.

Motorda sorun varken 3 bar basınçta bassanız o araba gitmeyecek.

Mr.Bilal
29-07-2017, 00:05
Kontrol edildi mi araç?

Pazartesi servise goturecegim randevu aldim. Detayli inceleme yapilacak. Aracı tutan birsey oldugunu onlarda farketti. Akismetreden supheleniyor bakalim nebolacak.

Tarafsızca yazıyorum. Aracıma bu firmada yazılım yaptırmadım. Ancak aracın arızasını firmaya yıkmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Öncelikle aracınızı arıza tespit cihazına bağlayın. Hangi arızalar var öğrenin. Sonrasında hava akış bozuksa değiştirin, egr arızalı ise değiştirin. Egzoz dolu mu kontrol edin.

Yukarıda söylediğim şeyler deneme yanılma yolu ile kendi araçlarım da yaşadığım sorunlar.

Yanlis dusunuyorsunuz. Erhan bey ile gerekli konusmayi yaptik biz. Firmasini kotuleme veya hatali oldugunu asla dile getirmedim, getirmemde. Sagolsun erh yanimda oldugunu soyledi. Sorunu yazilimda degil mekanik olarak ariyoruz. İns. Haftaici belli olacak durum

gespenster
29-07-2017, 00:16
Pazartesi servise goturecegim randevu aldim. Detayli inceleme yapilacak. Aracı tutan birsey oldugunu onlarda farketti. Akismetreden supheleniyor bakalim nebolacak.

Yanlis dusunuyorsunuz. Erhan bey ile gerekli konusmayi yaptik biz. Firmasini kotuleme veya hatali oldugunu asla dile getirmedim, getirmemde. Sagolsun erh yanimda oldugunu soyledi. Sorunu yazilimda degil mekanik olarak ariyoruz. İns. Haftaici belli olacak durum

aracının saglıksız gıttıgını o anda tespıt edıp gereklı eksıklerı sıze soylenmıs olsaydı yazılımcı arkadas, hıc bu sekılde skntı bıle yasamayacaktınız.
aracın yazılımda sorun oldugunu dusunmuyorum, handikapınız gereksız yere aracı yormanız eksıklıklerı gıderınce kendı gucune gelir dusuncesındeyım

bomonti
30-07-2017, 01:10

Egsoz derken DPF yi kastediyorsun sanırım ? Bunun dolu olduğunu nasıl anlayacağız? Bir yöntemi var mı?

Oznsrl
30-07-2017, 01:51
ilk yorum yaptıgımda emin olamadığım için söylemedim yorumları okuyunca emin oldum. yazılımlı hali orjinal olması gereken gibi c elysee ile aynı gitmesi gerekiyo gibi düşünüyorum. araçta muhtemelen bi sıkıntı vardı yazılımla birlikte olması gerektiği gibi oldu depoda tam oldu oda azda olsa etkiler belki

sinan3405
30-07-2017, 20:35
Eline klavye alan arkadasim burda kac boy var yazabilirmisin ?

sikayetci olan sensin. bu arada ben aracın 160 kadar degıl 260 a kadar yuruyenını severım. her dızele bınıp yazılım yaptıranda kendını pılot sanııyor.

erh
30-07-2017, 20:48
sikayetci olan sensin. bu arada ben aracın 160 kadar degıl 260 a kadar yuruyenını severım. her dızele bınıp yazılım yaptıranda kendını pılot sanııyor.

Kim sikayetci :)) sikinti yok 320ye kadar denicek arabamda var denemek istersen ;)

sinan3405
30-07-2017, 20:57
Kim sikayetci :)) sikinti yok 320ye kadar denicek arabamda var denemek istersen ;)

sen benı gecersın benım atımın nalı yetmez. benım 320 kadar yuruyen hıc arabam olmadı. ama 301 gececek arabam var denemede yaptık 180 den sonra boyun buktu.

erh
30-07-2017, 20:58
sen benı gecersın benım atımın nalı yetmez. benım 320 kadar yuruyen hıc arabam olmadı. ama 301 gececek arabam var denemede yaptık 180 den sonra boyun buktu.

Sen baya karistirdin heralde :) hic 301 im olmadi benim :)

sinan3405
30-07-2017, 21:05
Sen baya karistirdin heralde :) hic 301 im olmadi benim :)

harbiden haa:D

ALPER-VNS
31-07-2017, 02:11
Konu dışı olacak ama iki taraf da ne kadar güzel anlatmış dertlerini. Müşteri firmayı itham etmiyo, firma her türlü müşterinin yanında olacağını belirtiyo. Keşke her diyalog böyle olsa.

Yarbay
31-07-2017, 09:11
Konu dışı olacak ama iki taraf da ne kadar güzel anlatmış dertlerini. Müşteri firmayı itham etmiyo, firma her türlü müşterinin yanında olacağını belirtiyo. Keşke her diyalog böyle olsa.

katılıyorum, bende aynı düşüncede olduğum için geri adım attıp sustum fark ederseniz,

size katılıyorum konuda bahsi geçen firma sahibini takdir ediyorum, olgun,efendi,seviyeli vede müşterisinin arkasında olduğu burada klavyenin bile diğer tarafında hissediliyor.

umarım her iki taraf içinde mutlu sonuçlanır.

Mr.Bilal
31-07-2017, 10:08
Aracı sabah servise bıraktım. Bakalım ne çıkacak. gelişmelerden haberdar edeceğim

erh
31-07-2017, 14:55
katılıyorum, bende aynı düşüncede olduğum için geri adım attıp sustum fark ederseniz,

size katılıyorum konuda bahsi geçen firma sahibini takdir ediyorum, olgun,efendi,seviyeli vede müşterisinin arkasında olduğu burada klavyenin bile diğer tarafında hissediliyor.

umarım her iki taraf içinde mutlu sonuçlanır.
Düşünceleriniz için teşekkürler.. Elimden geldiğince tüm müşterilerime hizmet vermiş oldugum 15 yıl boyunca aynı sekilde davranmaya calıstım. Zaten arkadaşla hiçbir sıkıntımız da yok :) aracını kontrol ettiriyor su an, birsey cıksın cıkmasın yazılımdan yada mekanikten hic fark etmez her sekilde yardımcı olcam.. Tek sıkıntımız mesafe :) Ama zaten bu tarafa yolu dusucekmiş, geldiginde gereken yapılcak :)

tuFAN
06-08-2017, 00:59
Aracı sabah servise bıraktım. Bakalım ne çıkacak. gelişmelerden haberdar edeceğim
Sonuç nedir ?

Mr.Bilal
06-08-2017, 11:46
Sonuç nedir ?
Subaplarla ilgili yazılımsal güncelleme yapıldı araç normale döndü. Ayrıca ecu yada yeni yazılım atmışlar araç stock şuan :) Ankara ya gidince tekrar yazılımı yükleyecegiz

220T
06-08-2017, 12:57
Orijinal yazılımla daha mı iyi gitmeye başladı?

i-vtec07
06-08-2017, 13:31
Subaplarla ilgili yazılımsal güncelleme yapıldı araç normale döndü. Ayrıca ecu yada yeni yazılım atmışlar araç stock şuan :) Ankara ya gidince tekrar yazılımı yükleyecegiz

Abi ücretsizmi yaptılar bende güncelletsem fena olmaz 2014 aldık bizde yeni . Yalıtım istiyo bide 3. viteste alt devirlerde gıcık bi ses var hele klima acıkken sizdede var mı ? Ugultu gibi tok bi ses . Genel olarak keyifli araç bence :)

Mr.Bilal
06-08-2017, 15:12
Orijinal yazılımla daha mı iyi gitmeye başladı?

Yok şuan baya yavaşladık. 20-160 42-43 sn civari cikiyor

Mr.Bilal
06-08-2017, 15:17
Abi ücretsizmi yaptılar bende güncelletsem fena olmaz 2014 aldık bizde yeni . Yalıtım istiyo bide 3. viteste alt devirlerde gıcık bi ses var hele klima acıkken sizdede var mı ? Ugultu gibi tok bi ses . Genel olarak keyifli araç bence :)

Hayırlı olsun. Serviste ne olursa olsun arıza tespit ücreti 150tl idi. Benden 200 tl aldılar. 50 tl yazılımlar için almışlar. Viteslerde herhangi bir ses yok bende. Servise o bahane ile gidip yazılımları guncelletebilirsin. Yalitim icin benim aracin konusunda uygulama şekli var biliyorsan

mbulur
17-08-2017, 11:17
Yazılımı yapacak olan kişi yada kuruluş önce araçta herhangi bir mekanik yada elektronik sıkıntı var mı kontrol etmesi ve müşteriye bilgi vermesi gerekir. Eğer tespit ettiği bir olumsuzluk varsa yazılımdan önce araç sahibine bilgi verip sıkıntıların giderilmesini tavsiye etmelidir. Ancak genelde bu şekilde olmuyor gelen müşteriye yazılım atılıyor parası alınıyor. Sonra beklenen sonuç alınamazsa sorunun araçta olduğu söylenip müşteriye olası sorunlar söylenip aracındaki sıkıntıları gidermesi söyleniyor.
Neyin ne olduğunu bilen ve yeterli sonuç alınamadığını belirten bir müşteri ve iyi niyetli bir yazılımcı varsa müşteriye parası iade edilip yazılım orjinaline çevriliyor.

ANESTOL
05-11-2018, 11:44
Peugeot 301'lerde yazılım OBD soketi üzerinden mi atılıyo yoksa ECU'nun sökülmesi mi gerekiyo?

tolga_55
05-11-2018, 12:27
Hocam elm327 alıp. FAP uygulamasını android telefonunuza yükleyin. anlık ne istiyor ne basıyor. Akışmetre ne ölçüyor kontrol edin.