Orijinalini görmek için tıklayınız : Max 27.000 TL'ye alınabilecek en iyi araç
///Mpower
26-07-2017, 15:35
4 kapı, hafif modifiyenin yakıştığı, mantıklı, parça sorunu olmayan popüler ve sanayiye fazla uğratmayacak 2000 motor'a kadar araç bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Tercihin dizel mi benzinli mi ? Sedan mı hatchback mi ? Gündelik mi bineceksiniz yoksa hafta sonu keyfi araç mı olacak ? Bunlara cevap verirseniz daha rahat öneride bulunabiliriz :)
///Mpower
26-07-2017, 16:29
Dizel veya benzinli, sedan veya hatchback farketmiyo mantıklı ve göze hitap etmesi yeterli yukarıdaki kriterlerle beraber :) Gündelik binilecek
emresener
26-07-2017, 16:33
vallaha göze hitap etmez ama symbolum var elimde :D ilanlar bölümünde bakabilirsin :d
sanayiye uğratmaz
parça problemi yok
mantıklı
çok popüler
ama modifyeye yakışırmı bilemedim :D
Nickinizden yola çıkarak e36 diyeceğim ama çoktan düşünmüşsünüzdür :) Aynı fiyatlara bende araba arıyorum. Göze hitap etmesi konusunun tamamen size kaldığını düşünüyorum pasta cila, jant, yay, lip, egsoz vb. bi kaç kombinasyonla dikkat çekmeyecek araba yoktur sanırım. Boyunuz çok uzun değilse 206+ yada fiesta 1.4 tdci düşünebilirsiniz. Ne zaman yakıt aldığını unutan arkadaşlarım var.
rebeloghy
26-07-2017, 16:38
Peugeot 307 1.6hdi 110luk alırken güzelce baktıracaksınız bilenine, o paraya bence en ideal araç.
///Mpower
26-07-2017, 16:47
Nickinizden yola çıkarak e36 diyeceğim ama çoktan düşünmüşsünüzdür :) Aynı fiyatlara bende araba arıyorum. Göze hitap etmesi konusunun tamamen size kaldığını düşünüyorum pasta cila, jant, yay, lip, egsoz vb. bi kaç kombinasyonla dikkat çekmeyecek araba yoktur sanırım. Boyunuz çok uzun değilse 206+ yada fiesta 1.4 tdci düşünebilirsiniz. Ne zaman yakıt aldığını unutan arkadaşlarım var.
Aman aman e36 evlerden ırak aracı peder de kullanıcak ağız dolusu küfür yemek istemem :D Bu paralara bmw'ye binilmez ayriyetten zevk aracı olarak da binilmez çünkü bu paralardaki araçların zevk alınıcak bi yanıda kalmıyo haliyle :D proje aracı yapacaksan o ayrı. Listemin başında golf 4 var aslında ama zor biraz temizini bulmak bu paralara
mertypeR
26-07-2017, 16:47
İbiza 6L 1.4 tdi olabilir motoru taş gibidir çok az yakar iyi gider hafiftir güzel yol tutar biraz da bişeyler yapılırsa güzel görünür. Kesinlikle öneririm ek olarak cordoba da olabilir ibizayla aynı karakterde zaten tek farkı sedan olması
Hah şimdi anlaştık başına bela istemiyosun :) şuan aklıma geldi astra mk4te düşünebilirsin temizini bulursan cidden tadından yenmez sorunsuz sıkıntısız gezersin. ///Mpower
temiz bir alfa 156 olabilir
4 kapı, hafif modifiyenin yakıştığı, mantıklı, parça sorunu olmayan popüler ve sanayiye fazla uğratmayacak 2000 motor'a kadar araç bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Satılık bölümünde 6L ibizam dizel var. Bakmak isterseniz.
Kovalayın makyajlı 6L kasa ibiza bulun stylance paket 1.4 tdi o paralara düşüyor ilana bazen. Pişman olmazsınız. Motoru taş gibi donanımı on numara 1-2 değişiklik çok yakışıklı oluyor. Stylance paket 1.4 tdidan daha iyisi yok o paraya yeni sattım sayılır arabamı. yine 30kya kadar araba baksam yine gider ibiza alırım. Sadece arabada yalıtım denilen bir şey yok ve motor 3 pistonlu traktörden hallice o yüzden maalesef rafine bir araç arıyorsanız uymaz. Süspansiyonlarının da çalışma aralığı kısa sert girerseniz çukurlara biraz sürekli kulelere vurur.
307 makyajlı kasa olabilir.dizelini 50bin km kullandım.Hiç masraf çıkarmamıştı.
Yukardaki mesajlardaki gibi alfa 156'da güzel bir fikir. 156 sahibi olarak söylemem gerekir ki, bu paraya alınabilecek en iyi konfora ve lükse sahip oluyorsunuz. Parça bakım vesaire korkutmasın. sadece kenarda para bırakmanızı önemle tavsiye ederim. Sebebide şudur ki, istediğiniz zaman satılamayacak bir araç. Modifiye demişsiniz. Gerçekten kaliteli malzemeler kullanıldığı zaman çok hoş bir görüntüsü olur mk1-mk1.5 kasaların. Eğer ki 156 düşünürseniz ulaşabilirsiniz, size satabileceğim bir aracım dahi var 156 konusunda :D
Bütçenize göre temizini bulabilirmisiniz bilmiyorum ama a3 golf 4 octavia 1.8t lere bakın bence
///Mpower
30-07-2017, 15:55
Yukardaki mesajlardaki gibi alfa 156'da güzel bir fikir. 156 sahibi olarak söylemem gerekir ki, bu paraya alınabilecek en iyi konfora ve lükse sahip oluyorsunuz. Parça bakım vesaire korkutmasın. sadece kenarda para bırakmanızı önemle tavsiye ederim. Sebebide şudur ki, istediğiniz zaman satılamayacak bir araç. Modifiye demişsiniz. Gerçekten kaliteli malzemeler kullanıldığı zaman çok hoş bir görüntüsü olur mk1-mk1.5 kasaların. Eğer ki 156 düşünürseniz ulaşabilirsiniz, size satabileceğim bir aracım dahi var 156 konusunda :D
Ah çok kurdum hayalini çok :o Şu 166 jantları 3,5 cm spor yay italyan app plaka tadından yenmez aslında ama alfa'ya karşı çok tereddütteyim http://www.cuoresportivo.ch/alfas/166/614x460/166-BASSport4.jpg
gokhankenar
30-07-2017, 16:18
Alfa 156 +1 :icon_tup:
Grande Punto da düşünebilirsin diğer alternatiflere ilave olarak
Ah çok kurdum hayalini çok :o Şu 166 jantları 3,5 cm spor yay italyan app plaka tadından yenmez aslında ama alfa'ya karşı çok tereddütteyim http://www.cuoresportivo.ch/alfas/166/614x460/166-BASSport4.jpg
tereddüt etmenize kesinlikle gerek yok, eģer al sat için almıyorsanız parasını tamamen hak eden bir araç. İnternetteki olumsuz yorumların çoğu yalan sayılabilir.
https://i.hizliresim.com/ZERQGz.jpg (https://hizliresim.com/ZERQGz)
Bence en heyecanlı keyifli olan sporting
sinan3405
30-07-2017, 20:42
temiz 2.0 vectra bulursan al derım,hırpalanmıs sakın yanasma sanayıden cıkarmaz. ben rutın seyler ve mıladı dolmus parcalar harıcınde sanayıye ygramam keyıflı aractır 5 kısı klıma acık 200 kg yukle bıle 200 kmh cıkıyor duz yolda. dedıgım gıbı temızı bulursan seversın. gunumuzdekı bır cok aracta olan teknolojıde mevcut.
https://i.hizliresim.com/PrzPPd.jpg (https://hizliresim.com/PrzPPd)
///Mpower
01-08-2017, 00:28
temiz 2.0 vectra bulursan al derım,hırpalanmıs sakın yanasma sanayıden cıkarmaz. ben rutın seyler ve mıladı dolmus parcalar harıcınde sanayıye ygramam keyıflı aractır 5 kısı klıma acık 200 kg yukle bıle 200 kmh cıkıyor duz yolda. dedıgım gıbı temızı bulursan seversın. gunumuzdekı bır cok aracta olan teknolojıde mevcut.
https://i.hizliresim.com/PrzPPd.jpg (https://hizliresim.com/PrzPPd)
Abi senle konuşmuştuk facebook'tan hatırlarsın belki :) Biz arabamızı hala satamamış olduğumuzdan dolayı istediğim gt de satıldı haliyle. O günden beri hevesim kalmadı eminim olması gerektiği gibi bakıldığında bu paralara alınabilecek en iyi araçlardan biri fakat vectra b grubuna üye oldum hergün bi sensör arızası şu arızası bu arızası paylaşıyordu millet ben de istemsiz bi şekilde soğudum.
sinan3405
02-08-2017, 21:06
Abi senle konuşmuştuk facebook'tan hatırlarsın belki :) Biz arabamızı hala satamamış olduğumuzdan dolayı istediğim gt de satıldı haliyle. O günden beri hevesim kalmadı eminim olması gerektiği gibi bakıldığında bu paralara alınabilecek en iyi araçlardan biri fakat vectra b grubuna üye oldum hergün bi sensör arızası şu arızası bu arızası paylaşıyordu millet ben de istemsiz bi şekilde soğudum.
temiz ve geçmişi bilinen vectradan korkma ben bu araca harcadıklarımı ozetleyım
trigiyer
z rotlar
butun sıvılar
butun fılıtreler
bujıler
amartısor takozları
rot balans
karter conta ve alt blok conta tekrar
2. yag degısım oldu halıyle
1880 tl verdım cogu servıste yapıldı.
gerı kalanı jant yay lastık tampon boyaları ve ufak tefek eklemeler keyfı. toplamda 6.000 tl den fazla gıttı ama araba oldu.
bende arıyorum mantıklı bırsey bulunmuyor . aramaya devam
///Mpower
03-08-2017, 22:38
bende arıyorum mantıklı bırsey bulunmuyor . aramaya devam
Hakikatten elle tutulur araba çok az Allah yardımcımız olsun piyasa isyan ettiriyor adamı
Birkan61
03-08-2017, 23:51
2003 2004 peugeot 406 dizel sv donanim sunrooflu kesinlikle tavsiye ederim
///Mpower
07-08-2017, 14:36
2003 2004 peugeot 406 dizel sv donanim sunrooflu kesinlikle tavsiye ederim
Fransız'a Alfa'dan daha ön yargılıyım düşünmüyorum :)