Orijinalini görmek için tıklayınız : 27 Temmuz İstanbul Dolu Afeti.
Evet arkadaşlar, sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla birçok araç hasar görmüş, varmı aramızda aracı hasar gören, olaya tanıklık eden, madur olan.
Evet arkadaşlar, sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla birçok araç hasar görmüş, varmı aramızda aracı hasar gören, olaya tanıklık eden, madur olan.
Mağdur yazacaktım. :)
Dışarıda olup hasar görmeyen bir şey kaldı mı diye sormak daha doğru olur valla :soru:
Teknoloji vs. ne kadar gelişse bile doğaya hiçbir zaman karşı koyamıyor işte insanoğlu.
34btr1907
27-07-2017, 21:32
Şenol Karakan - Şenol Karakan hat ein Video in seiner... (https://www.facebook.com/senol.karakan/videos/10212123145745727/)
Şenol Karakan - Şenol Karakan hat ein Video in seiner... (https://www.facebook.com/senol.karakan/videos/10212123147225764/)
Şenol Karakan - Şenol Karakan hat ein Video in seiner... (https://www.facebook.com/senol.karakan/videos/10212123148345792/)
Ağaçları ornanları yakıp yıktılar yeşil alanların hepsine beton yığını diktiler doğanın da bunlara karşı tabikide tepkisi ağır olacak.
Valla manzaralar bayağı kötü, araçlar perişan olmuş, ağaçlar yıkılmış, yapraklar dökülmüş, herkese çok büyük geçmiş olsun.
34btr1907
27-07-2017, 21:36
İstanbulda Dolu yağarken otomobilin... - dunyavegercekler.com (https://www.facebook.com/dunyavegerceklercom1/videos/1906503752711987/)
imprezaWRC
27-07-2017, 21:58
Zannedersin adam denizin ortasında simit satıyor, yazık ya :(
https://pbs.twimg.com/media/DFwhDdAW0AQyq99.jpg
Tamam kabul ediyorum bu bir doğal afet sayılabilir. Ağaçları kökünden söktü felan. Ama genede alt yapının bu kadar kötü olmaması lazımdı. Yazık gerçekten. Zarar görenlere geçmiş olsun.
imprezaWRC
27-07-2017, 22:21
Tamam kabul ediyorum bu bir doğal afet sayılabilir. Ağaçları kökünden söktü felan. Ama genede alt yapının bu kadar kötü olmaması lazımdı. Yazık gerçekten. Zarar görenlere geçmiş olsun.
+1
Dolu için birşey diyemem ama bu kadar her yerin göle dönmesini de doğal afete tamamen yüklememek lazım. Heryer beton oldu, suyu çekecek toprak kalmadı. Alt yapı zaten kötü, artık sağanak yağışlarda evden çıkarken can yeleği giyip öyle çıkmak lazım.
Silence45
27-07-2017, 22:39
https://seyler.eksisozluk.com/istanbuldaki-siddetli-yagmur-ve-doludan-sosyal-medyaya-yansiyan-akil-almaz-goruntuler?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_term=post
Tamam doğal afettir olur eyvallahta, meteoroloji okadar uyarı yapmasına rağmen, valilik tarafından neden halka mesajlar gönderilmiyor, şu saatler arasında dolu yağışı olacaktır dışarı çıkmayın dikkat edin falan diye.
Abd haarp düğmesini fetöye vermiş
Fetö başımıza daş yağdırıyor
Gibi yazılar var
Okurken gözüm kanıyor
İstanbul'da ne zaman yağmur yağsa sokakta yüzen insanların videolarını görüyorum. Dünyada en çok yağışı İstanbul mu alıyor yoksa altyapı eksikliği mi var?
arkadaşlar merhaba dolu sebebiyle aracımız epey hasar aldı.kaskodan bunların masrafını aldıktan sonra değer kaybı açılabilirmi ?
arkadaşlar merhaba dolu sebebiyle aracımız epey hasar aldı.kaskodan bunların masrafını aldıktan sonra değer kaybı açılabilirmi ?
Kime deger kaybi acacaksiniz? Daga mi tasa mi dolu'ya mi?
imprezaWRC
27-07-2017, 23:44
Geçmiş olsun :(
Doğal afet, değer kaybını açmanız için bulutlardan tanıdıklar bulmanız lazım.
Tövbe haşa de
Allahtan gelen şeyden sebep şimdi
Dava açsan deli diye içeri atarlar
Kaskodan yaptır divam et :)
Gibi yazılar var
Okurken gözüm kanıyor
Genel olarak bu haarp den diyemeyiz ama haarp i kucumsememek lazim.
Bi ara cok okudum ettim beynim yandi, biraktim
Yiğit G.
28-07-2017, 00:33
davayı kazanırsan sana sevap puanı olarak geri dönüyor.
HondatugraL
28-07-2017, 00:45
Bızım köyde ( artvin ) dolu yağdığı zaman arabanı koruyacak bolca ağaç altı ve suyu bol bol emecek kadar toprak var. İstanbuldan daha fazla doluya maruz kaldığıda bir gerçek böyle bir haber okumadık nedense.. Eğer sen altında kitap okunacak bir ağacı keser yerıne ev dıker yanınada göstermelık ot büyütürsen denizde simitte satarsın sabah ataşehirde bıraktığın arabayı kadıköydende alırsın. Çokta yadırgamadım bu durumu
öncelikle istanbullu arkadaşlara ve tüm vatandaşlara geçmiş olsun..
Herşeyi doğal afet olarak tanımlayıp Allahın kudreti diye geçiştirmeye devam ettiğimiz sürece daha kötülerini yaşayacağız..
Evet insanoğlu olarak artık doğanın dengesini bozmaya başladık yazın yaşadığımız şehirlerde nefes alamaz sıcaklar yaşıyoruz. Aynı zamanda mevsimle hiç bağdaşmayan doğal afetlerle karşılaşıyoruz..
İstanbulda özellikle son 3-5 yıldır denizle karanın birleştiği sahneler görmeye başladık ben eski dönemlerde bu sahneyi hiç görmedim sanırım.. yağan yağmuru emecek toprak kalmamış artık şehrin merkezinde.. ve her gün kalan alanlarda doluyor.. yazık.. çok yazık..
aracına zarar veren dolu taneleri.
dolayısıyla davayı doluya karşı açman lazım. zarar verenleri tespit ettiysen buzlukta saklada ceza almadan erimesinler.olduki ceza aldı .ödeyecek parası yok. çalışıp kazanmaya çalışsa yaz mevsımınde olmaz kışı beklemen lazım. ceza yatacak olsa sıcakta mapusta hemen erir gider.yine aracındaki zararla başbaşa kalırsın.
misal bugün bnm aracıma isabet edenleri dükkana davet ettim. çay içerken neden yapıyorsunuz dedim . sebep yok bizim işimiz bu dediler. sen arabayı yanlış yere parketmişsin . snn araban olmasaydı suya düşücektik sıkıntısız karışıp giderdik dedi. snn araban yüzünden bacanağın kolu çıktı dedi. tatlıya bağladık gittiler.
oldu ki dava ettin. hakim demeyecek mi sen arabanı dolunun düştüğü yere neden çekiyorsun diye.
birde böyle düşünmek lazım.
ya sen haksız çıkıp doluya değer kaybı ödersen .
.
.
.
.
.
.
.
.
yada sordugun soruyu tekrar baştan bol oksijenlı bir yerde tekrar oku.
Nightfish
28-07-2017, 07:06
Avrasya Tüneli girişinde efsane dolu yedim. İlginç bir şekilde araç çok sağlam çıktı, hiç gamze oluşmadı. Ancak 30. kattaki evimi su bastı :D
memincbn
28-07-2017, 07:44
Herkese çok geçmiş olsun. Küresel 'iklim' değişikliğiyle ilgili uzun zamandır konuşuyoruz arkadaş çevremizde. Bu tarz doğa olaylarıyla karşılaşmamız maalesef yüksek ihtimal :/
Gibi yazılar var
Okurken gözüm kanıyor
ya adamım sen ciddimisin? yani harbi bunun doğal olduğunamı inandın ? tabiki Fetö oğlum naptın :)
yemin ediyorum ben Darwin teorisinin bizim ülkede ters'ten ilerlediğine inanmaya başladım şu an git gide insan'dan maymuna dönüşmeye başladık.
ya adamım sen ciddimisin? yani harbi bunun doğal olduğunamı inandın ? tabiki Fetö oğlum naptın :)
yemin ediyorum ben Darwin teorisinin bizim ülkede ters'ten ilerlediğine inanmaya başladım şu an git gide insan'dan maymuna dönüşmeye başladık.
konyada maymunların intihar ettikleri konuşuluyor
isyan edenler olmuş sanırım
Beyinler ampul gibi pasparlak
ülke mis gibi sokakları lağam kokuyor
herşey normal
fetö bizi yıkamaz tamam mı :D:D:D
İstanbulda nasıl bir zina fuhuş yapılıyorsa artık...
İstanbulda nasıl bir zina fuhuş yapılıyorsa artık...
Minaresi yikilan camide gordum sanki
aracına zarar veren dolu taneleri.
dolayısıyla davayı doluya karşı açman lazım. zarar verenleri tespit ettiysen buzlukta saklada ceza almadan erimesinler.olduki ceza aldı .ödeyecek parası yok. çalışıp kazanmaya çalışsa yaz mevsımınde olmaz kışı beklemen lazım. ceza yatacak olsa sıcakta mapusta hemen erir gider.yine aracındaki zararla başbaşa kalırsın.
misal bugün bnm aracıma isabet edenleri dükkana davet ettim. çay içerken neden yapıyorsunuz dedim . sebep yok bizim işimiz bu dediler. sen arabayı yanlış yere parketmişsin . snn araban olmasaydı suya düşücektik sıkıntısız karışıp giderdik dedi. snn araban yüzünden bacanağın kolu çıktı dedi. tatlıya bağladık gittiler.
oldu ki dava ettin. hakim demeyecek mi sen arabanı dolunun düştüğü yere neden çekiyorsun diye.
birde böyle düşünmek lazım.
ya sen haksız çıkıp doluya değer kaybı ödersen .
.
.
.
.
.
.
.
.
yada sordugun soruyu tekrar baştan bol oksijenlı bir yerde tekrar oku.
Şuraya ciddi ciddi hiç bir bilgim olmayan bir konuyla ilgili birşey yazıyorum merak edip öğrenmek için kim varsa ta*ak geçmiş . Hayır alamazsın demek yerine 31 yaşında bir insan oturup bukadar uzuun kel alaka şeyler yazıyor . Bir insanın malına zarar gelmesiyle bile alay eder olmuşsunuz umarım benzer şeyler başınıza gelmez...
Minaresi yikilan camide gordum sanki
Düşün artık neler neler dönüyor İstanbulda.
İzmirde güneşli oturuyoruz demek ki bu arada sevap pointlerimiz upvotelanmış.
8 adet sıfır aracım dolu hasarı oldu yapcak bişi yok takdiri ilahi diycez.
SekoLive
28-07-2017, 09:58
Çok geçmiş olsun herkese...
Dünkü afeti yaşamayanlara anlatamayacağımız kadar şiddetliydi. Uzaktan makara yapanlar çok şanslı.
Doğal afette can veren insanların yaşadıklarını hissettim bir ara.
imprezaWRC
28-07-2017, 10:04
Hasarı olanlara tekrar geçmiş olsun. Az önce önümde bir tane Citroen vardı kapısına kadar her yeri göçük olmuş :( . Ofisin parkında ağaç ikiye bölünmüş neyseki birinin otomobiline devrilmemiş.
Ofise giderken bir tane yetkili VW servisi önünden geçtim; dağ taş otomobil dolmuş. Camları kırılanları da dışarıda bekletiyorlardı. Otomobillerinde hasar olanlar, eğer cam çerçeve inmediyse hemen servise koşturmayın, serviste sıra gelse bile özensiz iş yapabilirler. Bence biraz bekleyin, ortalık durulsun.
Eğer hasar gördüğü noktada polis tutanağı yapıldıyısa belediyeden tahsil edebilirsiniz
2 ay önce selden pert olan aracımın ödemesini belediye karşılıyormuş
kiraccemal
28-07-2017, 10:05
herkese çok geçmiş olsun. Çalıştığım şirketin alt katında oto cam toptancısı var. Sabahtan bu yana gelenin gidenin haddi hesabı yok. Büyük bir afet atlatıldı.
imprezaWRC
28-07-2017, 10:13
Eğer hasar gördüğü noktada polis tutanağı yapıldıyısa belediyeden tahsil edebilirsiniz
Olm dolu ile belediyenin ne alakası var ki? Hadi sağanak yağıştan rögar taşar sel olur senin zararın olur onu Belediye'ye itelersin, Belediye'nin kontrolünde olan bir ağaç devrilir senin hasarın olur onu da itelersin de, dolu hasarını Belediye'ye yansıtırsan, adamlar en iyi ihtimalle hadi oradan der.
SekoLive
28-07-2017, 10:16
hasarını anlarım belki karsılar afet kapsamında ama değer kaybını nasıl ödeyecek? sorulan soru değer kaybı.
Çok geçmiş olsun herkese...
Uzaktan makara yapanlar çok şanslı.
Doğal afette can veren insanların yaşadıklarını hissettim bir ara.
Biz çatır çatır sallanırken millet zinasından fuhuşuna atıp tutarken biz yaşamıyoruz da şurada salaklara iki yazıp çizince "uzaktan makara yapanlar" mı oluyoruz serkan...
Sigorta Acentesiyim, dolu olayından önce ''Sigorta boş iş abi gerek yok bize bişey olmaz'' diyenlerin hepsi şu an arıyor.
Yurtdışındaki Sigorta bilinci ülkemizde olmadığı için, Biz ne kadar anlatsakta, insanlarımız başına gelmeyip tecrübe etmediği sürece sigortayı gereksiz görmeye devam edicek.
Zorunlu sigortalarda olmasa kimsenin sigorta yaptırma isteğide yok.
Biraz farkındalık ve bilinç olsa 1 aylık sigara parasına 1 yıl boyunca ev yada işyerlerini sigortalıyıp kaybettiklerini yerine koyuyoruz zaten.
Bilerek ve isteyerek zarar görmekte tercih meselesi bence.
SekoLive
28-07-2017, 10:33
Biz çatır çatır sallanırken millet zinasından fuhuşuna atıp tutarken biz yaşamıyoruz da şurada salaklara iki yazıp çizince "uzaktan makara yapanlar" mı oluyoruz serkan...
baran o salaklardan bi farkın olsun sen onların yaptığını yapma...
Farkmızın olmadığını ima edip imalı yazacaksan ben buraya çok fark yazarım Serkan anlama kapasitesi olan herkeste anlar o farkları.
Üç gr beyni olanlar gibi biz insanların dertleriyle, mağduriyetleri ile veya afetler ile değil diret olarak o tarz yazanlara itafen yazdığımız için zaten aynı kefeye koymak bile düşündürmeye sevk ediyor insanı da neyse.
8 adet sıfır aracım dolu hasarı oldu yapcak bişi yok takdiri ilahi diycez.
sıfır araçlarda kasko-sigorta olayı devreye girmiyormu.Hasarınızı karşılamazlar mı.geçmiş olsun tekrardan
SekoLive
28-07-2017, 10:40
Farkmızın olmadığını ima edip imalı yazacaksan ben buraya çok fark yazarım Serkan anlama kapasitesi olan herkeste anlar o farkları.
Üç gr beyni olanlar gibi biz insanların dertleriyle, mağduriyetleri ile veya afetler ile değil diret olarak o tarz yazanlara itafen yazdığımız için zaten aynı kefeye koymak bile düşündürmeye sevk ediyor insanı da neyse.
baran sana bunları ıma edicek olsam direkt yazarım. biraz daha ataralı ataralı yazarsan ben farklı falan yazmam.
ben bu forumda senın dedıklerını yazan görmedim. eğer ben görmediğim yazan varsa onlara yaz.
Yazmasına gerek yok destekleyenler olduğu sürece yazarım kısasa kısas. Uzaktan atıp tutması kolay herkes için. Başı gelince işte farklı oluyor bu kadar basit anlayan anlamıştır.
Ha şu da ayrı konu yine BU FORUMDA mükemmel destekleyen veya işene geldiğinde susan kişiler olduğu için yazıyorum, bunuda ALLAHIN HİKMETİ olarak nitelendirip kendi boklarını örtmek için kullanacakları veya SUSACAKLARI için ben susmuyorum.
Benim evimi komple sel bastı kışın Ayvalıkta dangalaklar rakıya bağladı işi ben ne yaptım sustum? Demekki susuluyor diye meydan boş bulup atılmıcak bol kesden.
Çok kötü bir durum, 2 yada 3 sene önce sakarya da benzeri durumda kaldım. Kendimi bir dükkanın sundurmasına zor attım.
Dolunun tavana düşerken çıkardığı ses inanılmazdı. Videolardan birinde cama düşüp çatlatan bir dolu insanın kafasına düşse muhtemelen öldürür.
Ön cam ***** müthiş sağlam bir malzeme. 8 aracı hasara uğrayan arkadaşa da geçmiş olsun umarım sigorta vs kapsamında hallolur.
imprezaWRC
28-07-2017, 10:57
Birkaç tane fotoğraf gördüm de, o otomobilleri parça değiştirmeden düzeltebilene helal olsun derim üstüne de plaket veririm.
Benim arabada da ön cam çatladı, tavan kaput kapılarda vs epey göçükler var. Ne yapacağız belli değil.
aybarsdnr
28-07-2017, 11:16
Birkaç tane fotoğraf gördüm de, o otomobilleri parça değiştirmeden düzeltebilene helal olsun derim üstüne de plaket veririm.
Benim aracın direkleri yumruk atılmış gibi. çok moralim bozuk valla.
Erenköyde oturuyorum, kapalı garajımızın önüne perşembe günleri pazar kuruluyor, mecburen dışarıya koyuyorum aracı. Gözümün önünde kapılarına kadar göçtü araba. valla çok moralim bozuk.
sıfır araçlarda kasko-sigorta olayı devreye girmiyormu.Hasarınızı karşılamazlar mı.geçmiş olsun tekrardan
kasko yok araçlar satılmalarını bekledikleri için.. teşekkürler saolun.
imprezaWRC
28-07-2017, 11:26
Benim aracın direkleri yumruk atılmış gibi. çok moralim bozuk valla.
Erenköyde oturuyorum, kapalı garajımızın önüne perşembe günleri pazar kuruluyor, mecburen dışarıya koyuyorum aracı. Gözümün önünde kapılarına kadar göçtü araba. valla çok moralim bozuk.
Aybars'ım çok geçmiş olsun, adamların reklamı gibi olacak ama (beni hatırlamazlar bile zaten), Kartal'da Teknikel Oto var, Hayrettin ustaya götür bir baksın, kaskodan falanda yapıyorlar, o boyasız düzelir derse (düzelme yüzdesine kadar söyler) hiç kafaya takma.
imprezaWRC
28-07-2017, 11:26
Yapma be ya, offf, durum daha da katmerlendi :(
driver_can
28-07-2017, 11:27
Aracı zarar gören tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun umarım düzeltilip moral bozukluğunuz giderilir.
aybarsdnr
28-07-2017, 11:29
Aybars'ım çok geçmiş olsun, adamların reklamı gibi olacak ama (beni hatırlamazlar bile zaten), Kartal'da Teknikel Oto var, Hayrettin ustaya götür bir baksın, kaskodan falanda yapıyorlar, o boyasız düzelir derse (düzelme yüzdesine kadar söyler) hiç kafaya takma.
Abi çok sağol. 1, 2 hafta geçsin öyle götürmeyi düşünüyorum. Şuan hem çok yoğunlardır hem de biraz fırsat dönemi. Teknikel oto aklımda olsun, götürücem mutlaka
Yapma be ya, offf, durum daha da katmerlendi :(
sağlık olsun abi sipariş verdiğim 20 araç daha vardı ödemelerini yapıp teslim almadiğim bayi otoparkinda duran onlar dert olcak biraz.
sağlık olsun abi sipariş verdiğim 20 araç daha vardı ödemelerini yapıp teslim almadiğim bayi otoparkinda duran onlar dert olcak biraz.
Allah yardımcınız olsun zor iş umarım en az zararla üstesinden gelirsiniz.
imprezaWRC
28-07-2017, 11:33
Abi çok sağol. 1, 2 hafta geçsin öyle götürmeyi düşünüyorum. Şuan hem çok yoğunlardır hem de biraz fırsat dönemi. Teknikel oto aklımda olsun, götürücem mutlaka
Acele etme zaten, şimdi heryer gırtlağa kadar otomobil ile dolmuştur.
SULTANOGLU
28-07-2017, 11:44
herkese büyük geçmiş olsun. Dün en büyük korkum Camaroya bişey olmasıydı. Allahtan eski arabalarda bişey yok. Astradada bişey yok. fakat yeni teknoloji ürünü Aluminyum olan araçta 50+ dolu izi var.
daha teslim almamışsınız. Bayinin sorumluluğunda değilmi onlar ?
Şuraya ciddi ciddi hiç bir bilgim olmayan bir konuyla ilgili birşey yazıyorum merak edip öğrenmek için kim varsa ta*ak geçmiş . Hayır alamazsın demek yerine 31 yaşında bir insan oturup bukadar uzuun kel alaka şeyler yazıyor . Bir insanın malına zarar gelmesiyle bile alay eder olmuşsunuz umarım benzer şeyler başınıza gelmez...
saçma saçma konuşup zeytinyağı olmaya çalışma.
dolu bizim aracımızın üstünede yağdı.
nasılsa kaskom var sonuna kadar alırım hasarımı hatta yetmez daha fazlasını alayım zihniyetin çok normal sanki.
Geçmiş olsun arkadaşlar.
İstanbullular şimdi tamirci kuyruğunda - Ekonomi Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/yuzlerce-arac-tamir-icin-sirada-40533416)
daha teslim almamışsınız. Bayinin sorumluluğunda değilmi onlar ?
ödemelerini yaptığım için onlar bize sorumlusunuz diyorlar bizde sizin otoparkınızda diyoruz çözülcek bi şekilde.
EnesAksu
28-07-2017, 12:07
Sabah bostancı köprüsüden küçükbakkalköye giderken bostancı sanayi girişi e5 kadar camı kırık arabalarla doluydu. Göztepe tarafına sağlam yağmış.
Benim araçta da 10-15 adet irili ufaklı gamze oluştu.
Bunları Maslak sanayi de nerede yaptırabilirim ? ya da kasko var kasko göçük düzeltme yapıyor mu bilginiz var mı?
Hadi eğlenelim o zaman. Kanalıma hoş geldiniz. (YouTube kanalı değil venedik kanalı) :)
http://www.youtube.com/watch?v=a3otHpNxmTw
Az önce maslaktan geldim.
Haberlerciler röportaj yapıyordu.Audiler bmw ler, mercedes ler , ne siz sorun ne ben söyleyeyim.Varsa imkanınız gidin görün.Kurşunlanmış gibi tüm arabalar.Benim arabam dümdüz tepesi açık bi otoparkta duruyordu.Aralıksız 20 dakika yağdı herhalde.Sadece tavanımda oluştu küçük gamzeler.O arabaları gördükten sonra halime şükrettim.Ne camda ne kaputta ne direklerde hiçbirşey yok.
Yarın yapılacak benim araçta.Resmini çekemediğim bir bmw 4 vardı.Araç stoplarına kadar kırılmış.Her parçasında onlarca ezik vardı.Heryeri işaretliydi arabanın.
Çıkarkende 2 tane arkadaş geldi f30 larıyla.2 side korkunçtu.Dokunsan ağlayacak gibiydi arkadaşlar.
Büyük geçmiş olsun.Ucuz atlatmışım.
Az önce maslaktan geldim.
Haberlerciler röportaj yapıyordu.Audiler bmw ler, mercedes ler , ne siz sorun ne ben söyleyeyim.Varsa imkanınız gidin görün.Kurşunlanmış gibi tüm arabalar.Benim arabam dümdüz tepesi açık bi otoparkta duruyordu.Aralıksız 20 dakika yağdı herhalde.Sadece tavanımda oluştu küçük gamzeler.O arabaları gördükten sonra halime şükrettim.Ne camda ne kaputta ne direklerde hiçbirşey yok.
Yarın yapılacak benim araçta.Resmini çekemediğim bir bmw 4 vardı.Araç stoplarına kadar kırılmış.Her parçasında onlarca ezik vardı.Heryeri işaretliydi arabanın.
Çıkarkende 2 tane arkadaş geldi f30 larıyla.2 side korkunçtu.Dokunsan ağlayacak gibiydi arkadaşlar.
Büyük geçmiş olsun.Ucuz atlatmışım.
Nerede yaptırıyorsunuz ? bende oraya gideyim bari 10-15 tane gamze olmus benim araçtada kaput ve tavanda
wolkanku
28-07-2017, 12:33
şöyle bir şey gözlemledim ne kadar doğru bilmiyorum,
yeni araçlarda F30, CLA vb. araçlar çok daha fazla hasar almış. Çünkü bunlar yeni nesil teknolojiler ile hafiflik/yakıt tüketimi/performans dengesi iyi ayarlanmaya çalışılan araçlar olduğundan, belki camları e46'ya göre 2 mm daha inceltilerek , kaputu vb. aluminyum gibi bir takım önlemler ile hafif hale getirilmiş araçlar.
yanlış anlaşılmasın kötülemek için demiyorum.
sonuçta üretici de kaç kere böyle bir dolu yağışı olasılığı öngörebilir?
yolda birlikte sıkışarak kaldığımız, dolu anında servisimizin camı çatladığında, gördüğüm e87 1 serisi, e39 5 serisi, w203 c serisi araçlarda göçük yoktu. şirket araçları yeni passat ve yeni meganeların özellikle arka camları feci haldeydi.
Nerede yaptırıyorsunuz ? bende oraya gideyim bari 10-15 tane gamze olmus benim araçtada kaput ve tavanda
Sokak 23, Maslak Göçük düzeltme idi sanırım adı.Siyah-sarı yazılı tabelası.Sokağın girişinde hemen zaten.
onursumer
28-07-2017, 12:34
size faturalandırılıp teslim mi edilmemişti daha yoksa bekletiyormuydunuz ? onların sigortası olması lazım kendi bünyelerinde barındırdıkları araçlar için diye düşünüyorum
Olm dolu ile belediyenin ne alakası var ki? Hadi sağanak yağıştan rögar taşar sel olur senin zararın olur onu Belediye'ye itelersin, Belediye'nin kontrolünde olan bir ağaç devrilir senin hasarın olur onu da itelersin de, dolu hasarını Belediye'ye yansıtırsan, adamlar en iyi ihtimalle hadi oradan der.
Hee dolumu durumu farklı tabii abi ona yapacak birşey yok ancak dediğin gibi su basar ağaç düşer belediye karşılıyor hatta belediyelerinde bu olaylara karşı sigortası varmış
hasarını anlarım belki karsılar afet kapsamında ama değer kaybını nasıl ödeyecek? sorulan soru değer kaybı.
Aracın motoruna su girdi bu yüzden motor değişti ve hasar kaydı yüzünden değer kaybı olursa eksper tutup değer kaybı davası açabilir
SekoLive
28-07-2017, 12:39
Hee dolumu durumu farklı tabii abi ona yapacak birşey yok ancak dediğin gibi su basar ağaç düşer belediye karşılıyor hatta belediyelerinde bu olaylara karşı sigortası varmış
Aracın motoruna su girdi bu yüzden motor değişti ve hasar kaydı yüzünden değer kaybı olursa eksper tutup değer kaybı davası açabilir
hasarı karşıladığını bir kaç kez duydum ama değer kaybını ilk defa duyuyorum doğal afetlerde.
individual
28-07-2017, 12:40
https://i.hizliresim.com/r2pVBm.jpg (https://hizliresim.com/r2pVBm)
https://i.hizliresim.com/r2pVBm.jpg (https://hizliresim.com/r2pVBm)
Adana'da bir usta var Eyüp usta diye açıkcası firmasının ismini unuttum ama eğer ciddi iseniz öğrenirim, diyeceğim şu görsellerdeki en azından görebildiğim ve gördüğüm kadarıyla olan dolu hasarlarını %100 şekilde onarır şüphesiz.
adam resmen sanat yapıyor diyebilirim ve özelliklede dolu üzerine çok başarılı, abi görüş dersen bugün çıkışta gider görür nosunu atarım, en son tanesine gayetde uygun 40-50tl yazıyordu mercedesi ve istanbulu görünce ne der bilemem :)
Herkese gecmis olsun
Dolu araclar icin cok cok kotu oluyor bi kac sene once benimde 2 aracima dolu zarar vermisti ama dunku dolu hasarli araclara gore sivrisinek isirigi gibi kolayca duzeldiler
Ote yandan x1 ile polo arka arkaya idi x1 de cok az varken polo da cok daha fazla vardi acayip kaporta farki varmis o zaman anladim aracina gore degistigi dogrudur..
size faturalandırılıp teslim mi edilmemişti daha yoksa bekletiyormuydunuz ? onların sigortası olması lazım kendi bünyelerinde barındırdıkları araçlar için diye düşünüyorum
plaka ve ruhsatları çikti 31 temmuzda teslim edilecekti. Bayi miz gerekeni yapacağini belirtti şimdilik bekleyeceğiz. Sadece teslim aldığımız araçlardaki hasarlardan biz sorumlu oluyoruz şimdilik durum bu.
ödemelerini yaptığım için onlar bize sorumlusunuz diyorlar bizde sizin otoparkınızda diyoruz çözülcek bi şekilde.
Öyle bir saçmalıkmı varmış? Bayiler her konuda kendi menfaatlerine göre hareket ediyorlar..Müşteriye ne olursa olsun
Hadi eğlenelim o zaman. Kanalıma hoş geldiniz. (YouTube kanalı değil venedik kanalı) :)
http://www.youtube.com/watch?v=a3otHpNxmTw
Akşam 20:00 de geçtim servisle sahilden epey çekilmişti sular, Gürpınar alt geçitte vidanjör su çekiyordu sadece. Geçmiş olsun herkese
Sen malı teslim almamışsın ki daha sorumluluk onlarda olmalı. Geçmiş olsun yinede.
MADDE 208- Kanundan, durumun gereğinden veya sözleşmede öngörülen özel koşullardan doğan ayrık hâller dışında, satılanın yarar ve hasarı; taşınır satışlarında zilyetliğin devri, taşınmaz satışlarında ise tescil anına kadar satıcıya aittir.
Zilyetlik:
Zilyetlik, medeni hukukun eşya hukuku dalında incelenen bir hukuki kurumudur. En basit olarak bir kimsenin taşınır (menkul)veya taşınmaz (gayrimenkul) bir mal üzerindeki fiili hakimiyeti olarak tanımlanabilir.
herkese büyük geçmiş olsun. Dün en büyük korkum Camaroya bişey olmasıydı. Allahtan eski arabalarda bişey yok. Astradada bişey yok. fakat yeni teknoloji ürünü Aluminyum olan araçta 50+ dolu izi var.
Abi bizim arkadaşların ofisi senin üst sokakta biliyosun.Malesef onlar kurtaramamış.Bir latitude vardı,manzara korkunç.aynı şekilde kendi 308 i de tavan direkler vs bayağı gidikti.Şanslıymışsın gerçekten
enes_srb
28-07-2017, 13:27
araba alırken fiyatının 2 katı vergi alıyolar ama yollar denize dönüyor araba çöp oluyor , borç harç daire alıyor millet su basıyor bide dalga geçer gibi 6 bin tl yardım ediceklermiş :D, neye ödüyoruz bu kadar vergiyi karşılığında ne alıyoruz cidden çevremde zor durumda kalanlar var.Allah herkesin yardımcısı olsun
Sen malı teslim almamışsın ki daha sorumluluk onlarda olmalı. Geçmiş olsun yinede.
MADDE 208- Kanundan, durumun gereğinden veya sözleşmede öngörülen özel koşullardan doğan ayrık hâller dışında, satılanın yarar ve hasarı; taşınır satışlarında zilyetliğin devri, taşınmaz satışlarında ise tescil anına kadar satıcıya aittir.
bayimiz gerekeni yapacağini belirtti şimdilik bekleyeceğiz. kimse böle bi durum olacağini kestiremezdi bizde bayi de bir zarar çekeceğiz ne kadar az olursa o kadar iyi olacak. yapabileceğimiz şu anda tek şey beklemek.
cidden büyük bi afet nerdeyse gelmiş geşmiş olsun ben gördüklerime ilk önce pek inanamadım acıkcası olay gerçekten büyük...
enes_srb
28-07-2017, 13:33
bayimiz gerekeni yapacağini belirtti şimdilik bekleyeceğiz. kimse böle bi durum olacağini kestiremezdi bizde bayi de bir zarar çekeceğiz ne kadar az olursa o kadar iyi olacak. yapabileceğimiz şu anda tek şey beklemek.
abi sizin neden zararınız olucak anlamadım. diyelim x bayiinden araba sipariş ettik bugün teslim alıcaktık dün araba zarar gördü bunu alıcıya yani bize ne diye açıklayıp haklı çıkabilirler
abi sizin neden zararınız olucak anlamadım. diyelim x bayiinden araba sipariş ettik bugün teslim alıcaktık dün araba zarar gördü bunu alıcıya yani bize ne diye açıklayıp haklı çıkabilirler
bayiye ödemeyi yapıp ruhsatları çikardiğimiz için araçlar bizim üstümüze. Bizim çekeceğimiz zarar şu olacak dolu hasarı görmüş onarımı yapılmış sıfır araçları satmaya çalişacağiz durum bu.bunu da bu şekilde satmak sabır ve uzun süreli beklememizi gerektirecek bir durum olabilir.sonuçta kimse hasar almış onarılmış sıfır aracı almak istemeye bilir. özellikle anadolu yakası bayilerinden araç alırken mutlaka ve mutlaka çok iyi bakın çok ciddi hasar görmüş sıfır araçlar mevcut su anda.
enes_srb
28-07-2017, 13:39
bayiye ödemeyi yapıp ruhsatları çikardiğimiz için araçlar bizim üstümüze. Bizim çekeceğimiz zarar şu olacak dolu hasarı görmüş onarımı yapılmış sıfır araçları satmaya çalişacağiz durum bu.bunu da bu şekilde satmak sabır ve uzun süreli beklememizi gerektirecek bir durum olabilir.sonuçta kimse hasar almış onarılmış sıfır aracı almak istemeye bilir. özellikle anadolu yakası bayilerinden araç alırken mutlaka ve mutlaka çok iyi bakın çok ciddi hasar görmüş sıfır araçlar mevcut su anda.
uzuldum abi gercekten buyuk gecmis olsun
Dün clio 4 sw taşlandık ama gamze yok çok şükür
Camlarda komple film var
Acaba ondan mı kırılmadı acep :):)
Hocam hukuk bu yüzden var zaten, yani hukuki olarak beklemeni gerektirecek bir durum yok. Parayı ödesen de malı teslim almadığın için ve mal halen satıcıda muhafaza edildiği için sorumluluk onun üzerinde.
Yani bayi sana araçların değeri 5 bin azaldı 3 ünü ben kabul ettim 2 sini de sen kabul et derse (ticari ilişkinizi bilmiyorum) böyle bir şeyi kabul etmene gerek yok yasal olarak.
Ben de üzüldüm tabiki ama ticaret bu. Şöyle düşün müşteri sana parayı verdi arabayı getir dedi, getirirken kaza yaptın, al kardeş bu arabayı birazını sen çek birazını ben diye bir mantık olamaz, hiçbir müşteri bunu kabul etmez.
saçma saçma konuşup zeytinyağı olmaya çalışma.
dolu bizim aracımızın üstünede yağdı.
nasılsa kaskom var sonuna kadar alırım hasarımı hatta yetmez daha fazlasını alayım zihniyetin çok normal sanki.
bu tutunduğunuz tutuma rağmen yaşınızdan ötürü "ABİ" diye hitap ediyorum.bak abicim öncelikle sebebi yaşınızın büyüklüğündenmidir yoksa bir özgüvendenmidir bilemediğim bu emrivaki üslubunuz hiç hoş değil dikkat edin lütfen . ben hergün kaza yapıp kaskodan sigortadan para alıp aracını yaptıran birisi değilim.prosedür nasıl işliyor bilmiyorum dolayısıyla bu amacı BİLGİ PAYLAŞIMI olan platformda bilmediğim bir konuyuda gayet düzgün bir dille buraya soruyorum.Herkez herşeyi bilmek zorunda değil.bizimde kaskomuz var bizde yaptırıcaz arabamızı dünkü çocuk değiliz.hatta yetmez daha fazlasını alırım zihniyeti değil. dün boyasız 4000km deki 100k'lık abimin aracı delik deşik oldu 70den fazla iz var.aynı şekilde hatasız boyasız 50k'lık aracımda hasar var.fazlasını koparcak insan değiliz olabiliyorsa böyle birşey diye sordum bukadar uzatıp tartışmaya gerek yok
bu tutunduğunuz tutuma rağmen yaşınızdan ötürü "ABİ" diye hitap ediyorum.bak abicim öncelikle sebebi yaşınızın büyüklüğündenmidir yoksa bir özgüvendenmidir bilemediğim bu emrivaki üslubunuz hiç hoş değil dikkat edin lütfen . ben hergün kaza yapıp kaskodan sigortadan para alıp aracını yaptıran birisi değilim.prosedür nasıl işliyor bilmiyorum dolayısıyla bu amacı BİLGİ PAYLAŞIMI olan platformda bilmediğim bir konuyuda gayet düzgün bir dille buraya soruyorum.Herkez herşeyi bilmek zorunda değil.bizimde kaskomuz var bizde yaptırıcaz arabamızı dünkü çocuk değiliz.hatta yetmez daha fazlasını alırım zihniyeti değil. dün boyasız 4000km deki 100k'lık abimin aracı delik deşik oldu 70den fazla iz var.aynı şekilde hatasız boyasız 50k'lık aracımda hasar var.fazlasını koparcak insan değiliz olabiliyorsa böyle birşey diye sordum bukadar uzatıp tartışmaya gerek yok
sigortasız aracınızda ve oturduğunuz tapusu size ait evinizde hasar varsa hasar temini için belediyeye başvurmanız gerekli diye bir yazı okudum haberlerde bugün. Değer düşümünü karşılamıcak büyük ihtimal ama hasarınızın teminini belediyeden alabileceksiniz okuduğum kadarıyla.
sigortasız aracınızda ve oturduğunuz tapusu size ait evinizde hasar varsa hasar temini için belediyeye başvurmanız gerekli diye bir yazı okudum haberlerde bugün. Değer düşümünü karşılamıcak büyük ihtimal ama hasarınızın teminini belediyeden alabileceksiniz okuduğum kadarıyla.
bende sağdan soldan birşeyler duyduğum için buraya soruyum dedim bilen vardır diye ama işte muhabbet görüldüğü gibi , suçlu oldum zeytinyağı oldum :))
Yiğit G.
28-07-2017, 14:04
sırasıyla izleyiniz :)
https://www.youtube.com/watch?v=5UWXetDKBV8
https://www.youtube.com/watch?v=6RRPWgeTs20
https://www.youtube.com/watch?v=Hwdn47enuSg
saygını koruman güzel. bu tutumundan dolayı tebrik ederim.(forum ortamından dolayı görmediğin biriside olsa arkadaşınmışssına konuşursun. diyelimki yazdıklarımı snn çoook eski tanıdğın bir arkadaşın yüzüne karşı söylüyor. gülersin . geçersin . burda bana alınmanın yada kızmanın anlamı yok.)
madem art niyetin yok.kısa yazıcam.
değer kaybı için karşı tarafa dava açarsın.dolu Allahın kudreti. bir birey tarafından olmadığı için dava şansın yok.
bu tarz başına bir durum geldiğinde sondan başa doğru düşünmeye başla.
-aracımda göçük var.
- kim yaptı?
- dolu .
-doluyu dava edebilir miyim ?
- hayır.
----SON-----
SULTANOGLU
28-07-2017, 15:03
Abi bizim arkadaşların ofisi senin üst sokakta biliyosun.Malesef onlar kurtaramamış.Bir latitude vardı,manzara korkunç.aynı şekilde kendi 308 i de tavan direkler vs bayağı gidikti.Şanslıymışsın gerçekten
bence en büyük şansımız araba tam iki evin arasında kalıyor o aradan dolu tam gelmedi. Birde hafif ağaç altıydı. O sebepten olmadı. Ama şimdi tısmadım değil. Demin bir arkadaşım göktürkten bir foto attı yine mi kararmış hava ne panik oldum.
Özdilek avm alternatif olabilir abi.İstersen bir kaç gün bırak orada.Ücretsiz.
SULTANOGLU
28-07-2017, 15:15
Beyler şu anda göktürrk te dolu yağıyormuş Haberi olan var mı ?
overblack
28-07-2017, 15:21
5 milyon insanı taşıyabilecek altyapının üzerine 15 milyon insan yerleştir sonrada sonucu Allah'a havale et.. ne güzel ya :)
merak etme bizimde evin bir camı yok. panjurun yarısı kırık . 100 k lık arabalardan 1 tanesinde dolu göçükleri var falan filan .yaşa niye takıldın sen .alay fln etmiyorum sen bence alıngan okuyosun .
napım sana :) ;) fln emojilerle mi yazayım.
şakası bile hoş değil :confused:
SULTANOGLU
28-07-2017, 15:27
vallahi şaka değil demin video attılar aşıru şiddetli yağmur mu dolumu ne yağıyordu.
bi dolu daha kaldırmaz bu bünye.
Spor salonu harbi facia yalnız çok kötü olmuş
-aracımda göçük var.
- kim yaptı?
- dolu .
-doluyu dava edebilir miyim ?
- hayır.
----SON-----
Deprem de öldüm.
Depremi kim yaptı ?
Allah'ın kudreti.
Depremi dava edebilirmiyim ?
Hayır.
O zaman avrad-ı mahil bölgeme pamuğu tıkın.
SON
Bu mu yani abi ? Koyun mu olalım, adam aracı muhafaza edemiyor dolu yaptı mı denecek teslim sırasında.
Ne kadar saçma işler.
Deprem de öldüm.
Depremi kim yaptı ?
Allah'ın kudreti.
Depremi dava edebilirmiyim ?
Hayır.
O zaman avrad-ı mahil bölgeme pamuğu tıkın.
SON
Bu mu yani abi ? Koyun mu olalım, adam aracı muhafaza edemiyor dolu yaptı mı denecek teslim sırasında.
Ne kadar saçma işler.
o zmn depreme dava açıcan .
o zmn depreme dava açıcan .
Niye abi müteahhitin hiç mi suçu yok ? Japonlar neden ölmüyor da 7+ şiddetindeki depremlerde biz ölüyoruz ? Orada zamanında depreme dava açmışlar da deprem korkmuş bir daha yapmıyormu deprem ?
burak_2885
28-07-2017, 16:02
Ofisin camından bakınca tam kuzey yönünün manzarasını görebiliyorum kmlerce açık önümüz. Bildiğin bi karabulut geçti o taraflardan. Sanırım maslak üzerinden karşı yakaya doğru ilerledi.
https://i.hizliresim.com/nWpMPM.jpg (https://hizliresim.com/nWpMPM)
SON DAKİKA:
Arnavutköy, Başakşehir, Kemerburgaz ve kısmen Sarıyer çevrelerinde kısa süreli kuvvetli sağanak yağmur ve yer yer dolu geçişi bekleniyor.
Şu an için sert küte Göktürk, Bahçeköy istikametinden Kumköy, Anadolufeneri, Riva yönünde gittikten sonra İstanbul'u terk edecek. ⛈️
SULTANOGLU
28-07-2017, 16:24
Ofisin camından bakınca tam kuzey yönünün manzarasını görebiliyorum kmlerce açık önümüz. Bildiğin bi karabulut geçti o taraflardan. Sanırım maslak üzerinden karşı yakaya doğru ilerledi.
Aynen Dudulluyu teğet geçti bişey olmadı. iyikide olmadı artık bir keredaha tahammül edecek gücüm yok :D
Bir arkadaş yazdı da, şu olayı bir değerlendirin isterseniz..
Arkadaşlar şimdi bilir bir arkadaşım aradı sağolsun. Dün yaşanan afette aracı hasar görenler en yakın itfaiye ve karakola gidip rapor tutturabilir. Gerekli işlemler için yönlendiriliyormuşsunuz. Hasarınızın karşılanması için bilginize...
Arkadaşlar şimdi bilir bir arkadaşım aradı sağolsun. Dün yaşanan afette aracı hasar görenler en yakın itfaiye ve karakola gidip rapor tutturabilir. Gerekli işlemler için yönlendiriliyormuşsunuz. Hasarınızın karşılanması için bilginize...
yazdırdık ısmımızı ama bıse cıkmaz diyor coğu :(
bugra_0101
28-07-2017, 16:58
şimdi itfaiye veya karakoldan tutanak tutturmanın bize ne faydası olacak ?
şimdi itfaiye veya karakoldan tutanak tutturmanın bize ne faydası olacak ?
2 yıl önce de Ankara da böyle bir olay olmuştu bizde almıştık.kasko varsa kasko şirketi istiyor ki uyanık vatandaşlar daha önceden olmuş hasarları aradan çıkartmasın :)
Bizim şirket Altunizade de. Şirket bahçesinde yan yana duran araçlarda en derin göçükler şaşırtıcı şekilde Opel Insignia'da var. Tamam yanındaki linea, fluance, accent blue vs. de dağılmış ama onlardaki göçükler insignia kadar derin değil. Bu çok şaşırtıcı geldi bana.
Bu kiralama firmaları bu işin altından nasıl kalkacak onu da merak ediyorum. Bizim şirkette Ekol filo ve intercity ye ait sırf merkezde belkide 15 civarı araç ciddi hasar aldı bunların içinde bmw 7.30, a4ler, passatlar da var. Bu kadar personelin aracı ne ara yapılacak yada bu araçlara nereden geçici araç bulacaklar meraktayım açıkçası.
Bu olay için devletin bu bir afettir demesi gerekiyormuş. Bu açıklamayı da valiliğin yapması gerekiyor ama bu konuda bir açıklaması henüz yok. O nedenle şuan için o itfaiye ile uğraşmanın bir değeri yok. Ha olurda devlet bir açıklama yaparsa o zaman işe yarar.
Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Bizim şirket Altunizade de. Şirket bahçesinde yan yana duran araçlarda en derin göçükler şaşırtıcı şekilde Opel Insignia'da var. Tamam yanındaki linea, fluance, accent blue vs. de dağılmış ama onlardaki göçükler insignia kadar derin değil. Bu çok şaşırtıcı geldi bana.
Bu kiralama firmaları bu işin altından nasıl kalkacak onu da merak ediyorum. Bizim şirkette Ekol filo ve intercity ye ait sırf merkezde belkide 15 civarı araç ciddi hasar aldı bunların içinde bmw 7.30, a4ler, passatlar da var. Bu kadar personelin aracı ne ara yapılacak yada bu araçlara nereden geçici araç bulacaklar meraktayım açıkçası.
Bu olay için devletin bu bir afettir demesi gerekiyormuş. Bu açıklamayı da valiliğin yapması gerekiyor ama bu konuda bir açıklaması henüz yok. O nedenle şuan için o itfaiye ile uğraşmanın bir değeri yok. Ha olurda devlet bir açıklama yaparsa o zaman işe yarar.
Devlet hiç afet dermi? Kıymetlimisss
HardCore
28-07-2017, 17:18
Taklalı araçları için 27 temmuz hadisesini açıklamaya yazacak uyanık arkadaşlar türer mi diye merak ediyorum. Tekradan geçmiş olsun...
Devlet hiç afet dermi? Kıymetlimisss
tanıdıgım birinin insigniasında(2011) tavan,bagaj,kaput,çamurluklar,direkler,ayna kapakları yerde.Aynı şekilde linealarının göçükler o kadar büyük ki su birikiyor içinde,arka camda patlamış.Passat larda ilginç şekilde hep hasarlı.Sebebi bilinmez.
edit:geri gelsin,yanlış alıntı olmuş.
tanıdıgım birinin insigniasında(2011) tavan,bagaj,kaput,çamurluklar,direkler,ayna kapakları yerde.Aynı şekilde linealarının göçükler o kadar büyük ki su birikiyor içinde,arka camda patlamış.Passat larda ilginç şekilde hep hasarlı.Sebebi bilinmez.
aybarsdnr
28-07-2017, 17:37
bu göçük çekme işini boyalı parçalara yapmıyorlar galiba dimi ?
Bu arada benim araca 15.000 tl istediler göçükleri çekmek için.
Bu kadar fırsatçılık olmaz, ayıptır be
karsiyakaliozi
28-07-2017, 17:42
Kaskolar da doğal afet klozu oluyor dolu doğal afete girmiyor mu .
Kasko varsa pert olur
15.000 tl nedir be imansızlaaarrrrr
SULTANOGLU
28-07-2017, 18:13
Abi 15000 tl nedir ya. Avatarinizdaki araciniz icin mi istediler bu parayi ?
biraz geç yazıyorum ama dolu yağmadı içiniz rahat olsun :) sağnak şeklinde 5-10 dk yağmur yağdı o kadar.
Benim aracım komple boyalı , kapı izleri ve diğer küçük gamzeleri düzelttirirken , ~30 adet işlemden sadece 1 tanesinde 25kr büyüklüğünde açılma oldu.
Meteoroloji önceden uyardığı için bu olay afete girmiyormuş. Bu yüzden zaten belediyelerin hasarları karşılaması gerekiyor yazıyordu haberde belediyelerin bir önlem alması gerektiği için
Aybars geçmiş olsun, Auto King' e de sorabilirsin. Bir umut daha uygun fiyat verebilirler. Mevzu şuan karaborsaya dönmüş anlaşılan.
Niye abi müteahhitin hiç mi suçu yok ? Japonlar neden ölmüyor da 7+ şiddetindeki depremlerde biz ölüyoruz ? Orada zamanında depreme dava açmışlar da deprem korkmuş bir daha yapmıyormu deprem ?
ben sana deprem olunca ölüyoruz mu dedim .
mutahitten girdin japondan çıktın.
madem öyle oturdugun binanın beton kalitesini incele .oturulacak seviyedeyse otur oturulmayacaksa başka yere taşın bana ne soruyosun.
konu nerden nereye geldi .
adamın teki doludan sebep değer kaybı davası açabilirmiyim der diğeri depremde biz niye ölüyoruz der.
Aybars geçmiş olsun, Auto King' e de sorabilirsin. Bir umut daha uygun fiyat verebilirler. Mevzu şuan karaborsaya dönmüş anlaşılan.
Aracınız durumunu bilmiyorum ama binilecek haldeyse kışın işlerin durduğu bir dönemde yaptırsanız çok daha uygun olabilir bence çünkü gördüğüm kadarıyla bütün göçükçüler işine gelirse modunda işleri iyi olduğu için ayrıca tekrarlanacak aralığa kadar falan diyodu akşam haberlerinde eğer tekrarlarsa tek seferde aradan çıkmış olur.
34btr1907
28-07-2017, 19:38
Dolu gocuğune pratik cozum sosyal medyayı salladı (http://www.yenisafak.com/video-galeri/teknoloji/dolu-gocugune-pratik-cozum-sosyal-medyayi-salladi-2149980?utm_source=facebook-yenisafak&utm_medium=facebook-yenisafak&utm_campaign=facebook-yenisafak)
Kaporta gocuğu boyasız en kolay nasıl duzeltilir? (http://www.yenisafak.com/video-galeri/teknoloji/kaporta-gocugu-boyasiz-en-kolay-nasil-duzeltilir-2149944)
Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/2014-The-newest-pdr-car-dent-repair-device-for-car-automobile-sheet-metal-for-BIW-sag/32228001630.html?spm=a2g10.search0104.3.68.pVx6Ek&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10 065_10151_10068_10172_10084_10083_10080_10307_1008 2_10081_10110_10137_10111_10060_10112_10113_10155_ 10114_10154_10056_10055_10054_10310_10312_10059_10 0031_10099_10078_10079_10103_10073_10102_10052_100 53_10142_10107_10050_10051-10102,searchweb201603_13,ppcSwitch_4&btsid=574aa5f4-fbf4-4aff-82d9-507a362e4cae&algo_expid=db2cd60d-8aef-430f-8e8f-7dc27942a7da-8&algo_pvid=db2cd60d-8aef-430f-8e8f-7dc27942a7da)
SULTANOGLU
28-07-2017, 19:46
biraz geç yazıyorum ama dolu yağmadı içiniz rahat olsun :) sağnak şeklinde 5-10 dk yağmur yağdı o kadar.
Abi ne demek :D gecte olsa cevap verdin. Dolunun lafi bile korkutmaya yetti :D
Day Walker
28-07-2017, 21:00
3-5 ay sıfır araba almayın ;)
15 bin lira nedir yahu!Kuzey Güney dizisinde bir replik vardı,onu hatırlattı.
Dolu gocuğune pratik cozum sosyal medyayı salladı (http://www.yenisafak.com/video-galeri/teknoloji/dolu-gocugune-pratik-cozum-sosyal-medyayi-salladi-2149980?utm_source=facebook-yenisafak&utm_medium=facebook-yenisafak&utm_campaign=facebook-yenisafak)
Kaporta gocuğu boyasız en kolay nasıl duzeltilir? (http://www.yenisafak.com/video-galeri/teknoloji/kaporta-gocugu-boyasiz-en-kolay-nasil-duzeltilir-2149944)
Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/2014-The-newest-pdr-car-dent-repair-device-for-car-automobile-sheet-metal-for-BIW-sag/32228001630.html?spm=a2g10.search0104.3.68.pVx6Ek&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10 065_10151_10068_10172_10084_10083_10080_10307_1008 2_10081_10110_10137_10111_10060_10112_10113_10155_ 10114_10154_10056_10055_10054_10310_10312_10059_10 0031_10099_10078_10079_10103_10073_10102_10052_100 53_10142_10107_10050_10051-10102,searchweb201603_13,ppcSwitch_4&btsid=574aa5f4-fbf4-4aff-82d9-507a362e4cae&algo_expid=db2cd60d-8aef-430f-8e8f-7dc27942a7da-8&algo_pvid=db2cd60d-8aef-430f-8e8f-7dc27942a7da)
15 binler konuşuluyorsa kesin denemekte fayda var ne kaybedicen
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Küplücede tiguan içinde yakalandık sağ tarafı ağacın altına alıp kurtardık da sol taraf haşat oldu. Üsküdar belediyesi hasar tespiti için bazı belgeler talep ediyor, nette fotoğrafı var, buraya atamıyorum telden. Üsküdar'da yakalanan arkadaşlar takip etsinler.
o fiyatlar neymiş öyle bir tanıdığım şimdi isim vermiyim bu işi yapıyor göçük gamze vs. düzeltme.
verdiği fiyatlarla / yaptığı arabalar gayet tutarlıydı.
15.000tl e araba alır binerim.
fırsatçılara fırsat vermeyin.
Gibi yazılar var
Okurken gözüm kanıyor
Genel olarak bu haarp den diyemeyiz ama haarp i kucumsememek lazim.
Bi ara cok okudum ettim beynim yandi, biraktim
abi artık herşeyi ya fettuhlah gülen'e yada saçma sapan konulara bağlayan ne kadar çok insan türedi , haarp denilen şey bundan 120 sene önce tesla tarafından bulunmuş bişey , yalnız ne hikmetse son 8-10 senedir yaşanan doğal olaylarda adı fazla geçiyor :) insanların artık o kadar çok beyinleri örümcek ağı olmuş ki , böyle bir felakette bile havaalanına zar zor inen burun kısmı zarar görmüş bir uçak için bile şu yorumu yapmışlar ''uçakta mini etekli hostes çalıştırılırsa olacağı bu'' bu nasıl bir kafadır ya , akıl sağlığı yerinde olan bir insan şu cümleyi nasıl kurar pess , geçen hafta bodrum yakınlarında kos adası civarında olan deprem için bile ''bikiniyle dolaşanlar , zina yapanlar olduğu için o tarafta deprem oldu'' diyen kişi nasıl bir beyine sahip pess ... Doğanın dengesiyle bu kadar çok oynamanın sonucu bu aslında , ağaç kesip beton yapmak yerine şehirlerin dokusunu koruyup , ağaçlandırma yapılsa belkide bu doğal afetler bu derece şiddetli olmayacak ama nerde bizim ülkemizde onu anlayacak kişiler ...
abi artık herşeyi ya fettuhlah gülen'e yada saçma sapan konulara bağlayan ne kadar çok insan türedi , haarp denilen şey bundan 120 sene önce tesla tarafından bulunmuş bişey , yalnız ne hikmetse son 8-10 senedir yaşanan doğal olaylarda adı fazla geçiyor :) insanların artık o kadar çok beyinleri örümcek ağı olmuş ki , böyle bir felakette bile havaalanına zar zor inen burun kısmı zarar görmüş bir uçak için bile şu yorumu yapmışlar ''uçakta mini etekli hostes çalıştırılırsa olacağı bu'' bu nasıl bir kafadır ya , akıl sağlığı yerinde olan bir insan şu cümleyi nasıl kurar pess , geçen hafta bodrum yakınlarında kos adası civarında olan deprem için bile ''bikiniyle dolaşanlar , zina yapanlar olduğu için o tarafta deprem oldu'' diyen kişi nasıl bir beyine sahip pess ... Doğanın dengesiyle bu kadar çok oynamanın sonucu bu aslında , ağaç kesip beton yapmak yerine şehirlerin dokusunu koruyup , ağaçlandırma yapılsa belkide bu doğal afetler bu derece şiddetli olmayacak ama nerde bizim ülkemizde onu anlayacak kişiler ...
Herhangi bir beyin kırıntısına sahip olsa o cümleleri kuramazdı.. Bu cümlelerin sebebi o varlıkların çok hücreli birer organizma olmasından ibaret..
Leş kokan et ve kemik yığını alayı..
onursumer
29-07-2017, 08:30
bizim balkonda panjurlarda vs hasar olmuştu biraz önce exper geldi sohbet ettik biraz
daha önce hiç boyle hasarlar görmemiştim diyor beşiktaş ve çevresinde ozellikle çatı uçması vs bayağı büyük hasarlar varmış bazı binaların kremitleri çevre binalarda dairelerin camını kırıp içeri girmiş vs
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Küplücede tiguan içinde yakalandık sağ tarafı ağacın altına alıp kurtardık da sol taraf haşat oldu. Üsküdar belediyesi hasar tespiti için bazı belgeler talep ediyor, nette fotoğrafı var, buraya atamıyorum telden. Üsküdar'da yakalanan arkadaşlar takip etsinler.
Nereden takip edeceğiz biraz detay verir misin ?
İbrahim33
29-07-2017, 10:02
Aracı hasar alan herkese geçmiş olsun. Mersinde her yerde 1500 - 2000 tl arası benim kaportacım 750 tl ye yapıyor dolu izini :D ama ben güvenip yaptıramadım o derece bas geç yolcu işi çalışır :D :D
aybarsdnr
29-07-2017, 10:17
Kasko varsa pert olur
kasko kazam vs. olmamasına rağmen çok yüksek fiyat istedi, ben de çok binmiyorum diye ihmal ettim yaptırmadım. benim eşşekliğim o da
yok hocam, eğer o olsa hiç üzülmezdim zaten komple boyatmıştım. audi a5 için 15000 istediler
Can, çok sağol abi. Şuan bu haliyle bırakıcam. Dediğin gibi karaborsa olmuş.
Aracınız durumunu bilmiyorum ama binilecek haldeyse kışın işlerin durduğu bir dönemde yaptırsanız çok daha uygun olabilir bence çünkü gördüğüm kadarıyla bütün göçükçüler işine gelirse modunda işleri iyi olduğu için ayrıca tekrarlanacak aralığa kadar falan diyodu akşam haberlerinde eğer tekrarlarsa tek seferde aradan çıkmış olur.
binilmeyecek gibi değil araç. Camlarda bir şey yok ama kaporta neredeyse komple göçük. dediğin gibi şuan yaptırmayacağım dostum
Nereden takip edeceğiz biraz detay verir misin ?
https://i.hizliresim.com/zBLOD7.jpg
Böyle bir şey var abi ben de bakıcam pazartei günü aslı nedir.
Tamam teşekkür ederim bizde bir yoklayalım bakalım :)
belediyenin kendi sitesinde böyle birşey bulamadım
imprezaWRC
30-07-2017, 11:54
Oha, kim istedi bunu?
-Murat Özcan-
30-07-2017, 11:59
Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar..
imprezaWRC
30-07-2017, 12:03
Pek kimsenin birbirine söylemediği boya çatlatma mevzusu da söz konusu. Hiç tecrübe yok, aldın bu kitlerden (ki dolu göçükleri için oldukça yetersiz kalacaktır) videodalara güvenip yaptın ve mutsuz son oldu, kalp krizi beyin kanaması hepsini bir arada yaşarsın.
Bu 15.000 TL isteyen firsatciyi mutlaka desifre edin ismini cismini yazin buraya
Bilsin herkes ki kapisinin onunden gecmeyelim..
belediyenin kendi sitesinde böyle birşey bulamadım
Belediyenin sitesinde ben de bulamadım ama dün akşam haberlerde gördüm. Hasar tespiti yapılmaya başlanmış, ünalan itfaiye istasyonunda hasar tespiti yapıyolardı.
tiMachine
30-07-2017, 12:35
3 adet aracımızda ön cam ve kaputlar delik deşik. Mercedes olduğu için hasarlarda fazla fazla çıkıyor. Hepimize geçmiş olsun.
Herkese geçmiş olsun eğer il dışı yaptırmaya birşey demiyorsa sigortacılar Aydın'da semir oto ver ve İstanbul dahil bir çok ilden boyasız göçük düzeltmeye gelirler ve usta gerçekten işinin ehli .
Semir Auto (https://m.facebook.com/semirotoaydin/?locale2=tr_TR)
Belediyenin sitesinde ben de bulamadım ama dün akşam haberlerde gördüm. Hasar tespiti yapılmaya başlanmış, ünalan itfaiye istasyonunda hasar tespiti yapıyolardı.
1 saat önce geçtim önünden. Kalabalıktan yol tek şerite düşmüş neredeyse sağlı sollu park etmişler. Haberciler ropartaj yapmaya çalışıyordu baya bir yoğun geldi gözüme.
darkmoon
30-07-2017, 12:54
heryere binalar yapılırsa ekolojik dengeyi gözetmeksizin her yere siteler uzun uzun kuleler yapılırsa..
doğanın dokusu bozulursa ağaçlar kesilirse doğada bunun bedelini bir şekilde ödetir..
bir yerde okumuşdum maslakdaki gökdelenlerden ötürü normalde %4.5 olması gereken oksijen oranı %2 lerdeymiş ne kadar doğru bilemem ama mantıklı ..
insanlar egzos soluyor,beton soluyor,asfalt soluyor,şehrin tozunu dumanını soluyor.. temiz oksijen havamı kaldı..
sonra kanser niye patladı sağlıksız hasta insanlarda niye sayılarında patlama oldu.. ufacık çocuklar hastanelerde nefes darlığı obu şu nedenlerden çıkamıyor..
tiMachine
30-07-2017, 13:13
heryere binalar yapılırsa ekolojik dengeyi gözetmeksizin her yere siteler uzun uzun kuleler yapılırsa..
doğanın dokusu bozulursa ağaçlar kesilirse doğada bunun bedelini bir şekilde ödetir..
bir yerde okumuşdum maslakdaki gökdelenlerden ötürü normalde %4.5 olması gereken oksijen oranı %2 lerdeymiş ne kadar doğru bilemem ama mantıklı ..
insanlar egzos soluyor,beton soluyor,asfalt soluyor,şehrin tozunu dumanını soluyor.. temiz oksijen havamı kaldı..
sonra kanser niye patladı sağlıksız hasta insanlarda niye sayılarında patlama oldu.. ufacık çocuklar hastanelerde nefes darlığı obu şu nedenlerden çıkamıyor..
doğa kendinden aldığımızı bize acı bedellerle geri veriyor. şahsen ve ailecek iş imkanımız olsa, daha sakin şehirlere taşınmayı düşünüyoruz. Asırlarca onlarca imparatorluğun sahip olmak istediği, güzellikleri ile öne çıkan İstanbul'un ne eski ihtişamı, ne eski kalitede insan, esnafı, sakini kalmadı. Giderek azalıyor, azaldığı gibi de yerine daha kalitesiz insanlar geliyor. Kendilerinden büyük bir İstanbul olduğunu düşünmeden yapılan binalar, şekli şemali tutmayan yapılar, bozuk parseller rantçı başkanlar falan derken İstanbul, İstanbul olmaktan çıktı be ağabey. Açın bakın google maps üzerinden sokak görünümü olarak, İngilterede kasabaları dolaşın hangisi bizim gibi böyle. Kültürüne ve dokusuna sahip çıkamadık İstanbul'un. Çook büyük ayıp ettik, elbet acısını çekeceğiz. Bu şehri inşaa eden insanlardan, değer kazandıran her ağaçtan, her hayvandan, yok ettiğimiz her güzelliğinden çook ceza çekeceğiz çok. Paranın yenmediğini ne zaman anlayacağız bilemiyorum. Hepimizin sonu hayır olsun.
darkmoon
30-07-2017, 13:18
Asırlarca onlarca imparatorluğun sahip olmak istediği, güzellikleri ile öne çıkan İstanbul'un ne eski ihtişamı, ne eski kalitede insan, esnafı, sakini kalmadı.
o istanbul zaten şu günkü istanbul değil fatih sultan mehmeh han zamanındaki istanbul denilen yer alınmak feth edilmek istenilen yer bugünkü istanbulla kıyasladınmı ufacık sur içinde bir yerdi.. yani şu anki istanbulla kıyasladınmı bir semti hatta iki üç mahallesi büyüklüğünde bir yerdi.. şu anki istanbul sınırlarıyla kapsama alanıyla bir ilgisi yok zaten..
Bugün istanbul dediğimiz yerin bir sınırı yok bursadan başlıyor nerdeyse tekirdağa kadar istanbul.. arada çok az boşluklar var her yer beton her yer binalar siteler ..
tiMachine
30-07-2017, 13:21
o istanbul zaten şu günkü istanbul değil fatih sultan mehmeh han zamanındaki istanbul denilen yer alınmak feth edilmek istenilen yer bugünkü istanbulla kıyasladınmı ufacık sur içinde bir yerdi.. yani şu anki istanbulla kıyasladınmı bir semti hatta iki üç mahallesi büyüklüğünde bir yerdi.. şu anki istanbul sınırlarıyla kapsama alanıyla bir ilgisi yok zaten..
Bugün istanbul dediğimiz yerin bir sınırı yok bursadan başlıyor nerdeyse tekirdağa kadar istanbul.. arada çok az boşluklar var her yer beton her yer binalar siteler ..
Fatih Sultan Mehmet dönemine kadar inmeyelim abi bundan 40 50 sene önceki İstanbul bile yok. Beyoğlu, Fatih gibi yerler bitirdi önemini. Geçen hafta Fatih'e gittim. Her yer arapça tabelalar, arapça uyarılar, pislik içinde gezen sokaklar. Çook kötüleşti İstanbul çok.
aybarsdnr
30-07-2017, 14:05
Kasko varsa pert olur
Oha, kim istedi bunu?
Bu 15.000 TL isteyen firsatciyi mutlaka desifre edin ismini cismini yazin buraya
Bilsin herkes ki kapisinin onunden gecmeyelim..
direkt x firma diye söylemeye gerek yok çünkü şuan herkes göçük başına 80-100 tl istiyor.
SekoLive
30-07-2017, 15:36
dun bostancı sanayiye gitmem gerekti,
sanayi komple kırık dökük arac dolu
gocukculer ve camcılar yorgunlukdan bitik haldeydiler...
aciliyeti olmayan bu kaptırma rüzgarı geçene kadar beklesin yoksa göçük düzelttirken bi miktar kaptırırsınız...
///Mpower
30-07-2017, 16:17
İstanbul'da ikamet eden herkese çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın... Tekirdağ'dan İstanbul'a geçince memleketimin gözünü seveyim diyorum keşke insanlar tıkılıp kalmasa İstanbul'da diyorum ama yapacak bişey yok kimse kendi keyfine oturmuyor zaten İstanbul'da. İstanbul şehri için diyecek bişey yok beton yığını hızla çoğalıyo elden bişey gelmez İstanbul inşallah dezavantajını bizim buralara ya da civarına daha fazla yansıtmaz diyebiliyorum sadece.
direkt x firma diye söylemeye gerek yok çünkü şuan herkes göçük başına 80-100 tl istiyor.
kaputta 10 tane fln göçük var komple kaputu boyatsam daha mı uygun olacak yani ?
Fırsatçılar her yerde göçük başına 100 tl nedir ya ? Sırf bunlarla uğraşmamak için kaskodan yaptırıcam sanırım...
Sıfır araç alacaklar dikkat etsinler dışarıda bırakılan sıfır araçların bir çogu hasar görmüş durumda
Ben Cumartesi günü Ümraniye Avek'e bıraktım aracı. Tahmini 3 hafta süre verdiler onarım için. Doğuş Brezilya'dan özel ekip getirecekmiş gelecek hafta. Hem kendi sıfır araçları hemde müşteri araçlarının onarımı için. Bugün camı değişmiş aracın artık göçüklerin onarılmasını beklemeye başladık.
14bin kmde olması lazım, aşırı yağış ve dolu nedeniyle beyinde 3-4 bin liralık masraf varmış çalışmıyormuş araba.
Cüzi bi miktara satılacak bildiğim kadarıyla
https://i.hizliresim.com/ERM25B.jpg
https://i.hizliresim.com/0BArnL.jpg
https://i.hizliresim.com/qWnyMq.jpg
Merhabalar arabamda 5-6 tane ufak göçük var nerede boyasız güzel halletirebilirim anadolu yakasında önerebilceğiniz iyi bir yer var mıdır
Kartal maltepede teknikel var
Bostanci koprusunde oto dinamik var. Bu iki yeri tecrübe ettik sorunsuz yapıyorlar. Bu arada kendi aracimi kaskodan yaptirdim kartalda otodent diye bir yere. Sakın önünden geçmeyin. Aracım punto diye çok üzülmedim ama yazik ettiler bir çok yeri yapamadılar rezalet firma çıktı