Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni civic alınır mı?
Egeayı sattık salı gidiyor nasipse. Araç arayışına başladım limit maksimum 100 bin diyebilirim şimdilik..
Yeni civic denk geldi gözüme executive 1.6 ,9 bin km de 95 bin lira yazmış. Fiyat güzel gibi ama merak ettiğim bi kaç konu var mesela ;
sonradan lpg bağlanıyor mu?
Benzinde yakıt durumu nedir?
İçinde herhangi bi ses var mı?
Şanzımanı nasıldır?
İbrahim33
30-07-2017, 10:47
Test etme şansım olmadı ama bence fiyatları makul. Donanım falanda oldukça güzel. Tasarımı güzel. Yakıtıda gidişide klasik 1.6 atmosferik gibidir bence. Benzinde şehir içi 9-10 dan aşağı yakmaz yine bence. Eğer lpg li düşünüyorsanız kesinlikle fabrikasyon lpg li alın. daha mantıklı.
MertSerhanÖ.
30-07-2017, 11:00
1.6 atmosferik bi arabaya 100 bin ne biliyim ya.Seat leon falan neden bakmıyorsunuz?
100 bin verip atmosferik araç almayın. düşük hacimli atmosferikler özellikle yokuşta çok üzüyor.
bence rs ini veya si yi tercih etmelisin ,bildiğimden değil de ne bileyim içimden öle geçti :D
Leonu hb araç istemediğim için saf dışı bıraktım bide frlar 68-70 arası sıfırı satıldı şuan 80 85 vermek istemem açıkçası..
Cc bakıyorum yakıt efsane,kullanma şansım oldu beğendim fakat yakıt olayı problem. ***** egeadan sonra ne olursa olsun yakacak ama cc biraz aşırıya kaçıyor :)
Varsa önerebileceğiniz araçlar sedan,mümkünse dizel 100 bine kadar bakabilirim
MertSerhanÖ.
30-07-2017, 11:40
valla civic bence büyük saçmalık
yanlış anlamayın beni.Ama niteliksiz aracın teki.geröekten iyi araştırın iyi bakın
AhmetKadir
30-07-2017, 11:42
2011 fd6 kullandim 1 bucuk yil. Hem 1.6 atmosferik motorluyu hem de rs i test ettim. Benzinde kullanacaksaniz rs tercih edin. Lpg sart ise fabrikasyon alin. Cunku lpg gostergesi dolum yeri falan hep farklı. Bayinin soyledigine gore motorda da farkliliklar varmis lpg icin. Kullandigim fd6 otomatikti. 5 ileri oranlari oldukca uzun bi sanzimandi. Yeni kasa atmosferikler cvt ile bana daha seri geldi.
Donanimi tatminkar kullanimi keyifli. Atmo motor oldugu icin rampalar illa ki sikinti. Ses yalitimi yine vasat :) ben kisa dogru 80 civari bi butceye ulasicam ve aklimda accord var. Donanimi cok daha iyi. Piyasasi yavas olur belki ama daha keyifli geliyor bana. Bu arada lpg li civic in yakiti 1.3 multijet kadar. Guzel araba icinize sindiyse alinir bence
Cc lerin yakıtı aşarı değildir. 1,5 yıl kullandım 7,5 lt üstünü görmedim..
Zonguldak biraz problem :) sürekli yokuş inip çıkıyoruz ve egea bile ortalamada aptallaşıp 8 litreleri görüyor: D
Rs düşünmüyorum şayet rs yerine cc alırım..
MertSerhanÖ.
30-07-2017, 12:01
sıfır olma şartı yok dimi?
sıfır olma şartı yok dimi?
Yok yok kesinlikle ama 2012 üstü olması şart
MertSerhanÖ.
30-07-2017, 12:43
ozaman yardırıyorum bekleyin .d
Alırken dikkat edin yeni kasa civic lerde c sütunu üst tarafında kronik kendiliğinden göçme hasarı olma ihtimali var.hatta dh da konusu var.
i-vtec07
30-07-2017, 12:47
3Fd6 1fb7 sahibi olduk bu kasayıda test ettim . Yıl olmuş 2017 hayla 1.6 125 lik motoru kaktırma cabasındalar
Motor kotümü hayır atmosferik motora göre iyi ama manuel için geçerli salak cvt ne gidiyo ne az yakıyo hiç bi mantıgı yok . Boş b8 tsi passat al daha iyi veya dolu jetta tsi 150 dsg al cvt li civic i 3bin devirde vites atarak yarım gaz hızlandır geçer o kadar diyorum .
Manueli alınır konforlu ve sessız performans yeterli donanımlı ama cvt asla .
MertSerhanÖ.
30-07-2017, 12:53
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2016-model-24000-km-ford-focus-titanium-464483168/detay)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-memur-sahibinden-orjinal-hatasiz-dizel-otomatik-astra-464252145/detay)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-imamdan-boyasiz-daha-33.000-de-cok-temiz-dsg-sanziman-466970019/detay)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-garantili33.000-km-de-sahibinden-hatasiz-elegance-full-sunrooflu-459748396/detay)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-0-ayarinda-jetta-1.2-tsi-bmt-458386827/detay)
daha çok örnek var böyle.daha hb ler var ama siz istemiyorum dediniz diye eklemedim.Araçlarıda üstün körü örnek için koydum.Ama allah aşkına civice 100 bin falan yapmayın:)
yeni civic e gözüm alışmadı bi. önden bakıyosun güzel ama karambol bi görüntü var arkası arkadan bakınca güzel ama yandan bi acayip duruyor hele o jantlar pertten araba toplayıp yalandan sadece yürüsün diye takılan jantları anımsatıyor
titanium focus mantıklı :surucu:
Mert'in attığı 2015 octavia kesinlikle civic yerine tercih edilebilecek bi araç.
onursumer
30-07-2017, 13:03
sıfır octavia için fiyat alın derim
honda alacaksan accord al hocam lpg uyumlu 100 bin km altı 70-75 e temiz bitane al tavsiye ederim
Bana o fiyat bandında bir tek octavia mantıklı geliyor.
Focus baya iyi duruyor yarın arayacağım
Skoda superb den sonra soğudum açıkçası kapılardan ve trimden inanılmaz ses veriyor kasılmalarda falan baya kötüydü o yüzden skodaya bakmıyorum..
Limiti arttırsam c180 amg 7 ileri bulabilir miyiz 110a falan
ahmetbaha-drs
30-07-2017, 15:24
Bu tipte Leon ST Wagonlara bakabilirsiniz bence daha mantıklı olur 1.6TDI-DSG donanımıda gayet yeterli.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-temiz-sahibinden-full-seat-leon-444612397/detay)
+Mazda 3 1.5 Skyactive-D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-power-sense...orjinal-boya...sadece-1200-km-de-461950653/detay)
Focus baya iyi duruyor yarın arayacağım
Skoda superb den sonra soğudum açıkçası kapılardan ve trimden inanılmaz ses veriyor kasılmalarda falan baya kötüydü o yüzden skodaya bakmıyorum..
Limiti arttırsam c180 amg 7 ileri bulabilir miyiz 110a falan
son kasa superb mi bir önceki mi bahsettiğiniz?
Cosmo donanım 1.6 cdti insignia 110 civarına bulabilirsiniz.
mertypeR
30-07-2017, 16:17
O paralara f30 3.16i bulunur civic, octavia tarzı araçlara göre çok daha memnun eder
İbrahim33
30-07-2017, 16:37
2.elde değer kaybından korkun yoksa 508 de düşünebilirsin. 1.6 sını geç at çöpe ama 2.0 ı keyifli olur. donanım olarak çok güzel bir kere. koltuk ısıtma navi adaptif far sunroof vs aynı modeldeki bi passattan falan baya baya bi dolu.
örn :
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2014-hatasiz-42.000-de-yetkili-servis-bakimli-full-plusfull-462467561/detay)
öyle deme abi cc iyi yakıyor :) benim yakın bir akrabam aldı yakıtı yüzünden 2 ayda sattı. 10 lt altını görmüyordu.
İbrahim33
30-07-2017, 16:38
Yukarıdaki postta görünce aklıma geldi , boşver 508 i :D opel insignia elite gayet mutlu eder o paraya :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2016-hatasiz-30.000-kmde-1.6-cdti-dizel-otomatik-insignia-elite-465905138/detay)
son kasa superb mi bir önceki mi bahsettiğiniz?
Bi önceki kasaydı test ettiğim 2014 tü ama
Opel insignia malesef hiç ilgimi çekmiyor
F30 3.16 olabilir satarken zorlar mı acaba?
İbrahim;değer kaybı mühim tabi ki ve elden kolay çıkarabilmek önemli.. o yüzden 508 üzer
E90 bulamadım düşük kmli
CelalMrz
30-07-2017, 19:41
Dizel egeadan sonra c180 yakıtı can sıkar. Fazla prestij peşinde değilseniz focus düşünün derim sürüş olarak egeadan çok üstün bir araba
Bi önceki kasaydı test ettiğim 2014 tü ama
Opel insignia malesef hiç ilgimi çekmiyor
F30 3.16 olabilir satarken zorlar mı acaba?
İbrahim;değer kaybı mühim tabi ki ve elden kolay çıkarabilmek önemli.. o yüzden 508 üzer
E90 bulamadım düşük kmli
F30 satarken zorlamazda,temizini bulmak asil mesele. F20 de bakilabilir + olarak ama e90 bana sorarsan bakilmaz gerek yok.
ottoman32
30-07-2017, 21:10
bende 2013 superb var 97 binde 3 cm voglant yay var sadece arka koltuktan tıkırtı sesi geliyor serviste götürdüğümde kronik dediler 5 liralık o siyah bantlar var ya kumaş olan onla sardım ses mes kalmadı kapılarda falan da ses yok :) bu arada bi abime bayinden sıfır aldık ex donanım 102 bine ama tüp yok sonradan taktırırsan garanti bozulur dedi honda antalya.
Bütçeyi yükseltirsen A4 ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-mizrak-as-28.000-km-de-2014-audi-a4-150hp-3-kol_f1_navigasyon-466795976/detay)
Bring Out Gimp
30-07-2017, 21:44
Civic almak... gaz taktırmak falan. Veya 90'e tüpgazlı araca binmek biraz garip gerçekten.
90 ayırsam şöyle bişey bakardım, çok heybetli gerçekten. Veya aynısının sıfırı.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2017-model-3-aylik-super-b-466293215/detay)
free-hifi
30-07-2017, 21:46
Alırken dikkat edin yeni kasa civic lerde c sütunu üst tarafında kronik kendiliğinden göçme hasarı olma ihtimali var.hatta dh da konusu var.
Nedense TR üretimi araçlarda olmuş bu problem servisler kabul e baslamis
Nedense TR üretimi araçlarda olmuş bu problem servisler kabul e baslamis
DH saki bir konuda da Amerika'daki civic lerde de bu sorun var diye yazmışlar
LightSide
30-07-2017, 22:20
0 km Rs almak icin 3-4 kere bayiye gidip geldim 2 kere teste ciktim o sanziman insani araba kullanmaktan sogutur, dusuk km li f30 3.20i aldim cok mutluyum.
By CrAzY
30-07-2017, 22:30
İlla honda olacaksa .Seçimim bu şekilde olurdu .
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2017-honda-civic-hb-1.5-vtec-rs-182-hp-otomatik-boyasiz-466822544/detay)
Araç konusunda karar kıldık,alakasız bi araç oldu ama müşterimizin aracıydı bildiğimiz bi araç, trigerini 2 ay önce biz değiştik,bugün genel bakımını yapıyoruz..aeaç freemont 2.0 lounge.. en azından yaz başlangıcına kadar bununlayız,sonrasında nasipse daha iyi bi araç bakıcaz. Teşekkür ederim herkese yardımınız için..
tequila818
31-07-2017, 10:46
100 bin TL ye honda civic yerine skoda Octavia 1.6 tdi dsg, ford focus 1.5 tdci otomatik ya da 1.0 benzinli dsg sedan a3 bakılabilir.
benim 2 arkadaşımda yeni civic aldılar ve çok memnunlar zaten bayiler yok satıyo. 100 bin liraya sıfır araba yok zaten eli yüzü düzgün binilcek. gene en mantıklı civic. egeanın bile 80 bin civarı dizel otomatiği hundai accentta 80 bin civarı. motoru atmosferik ama sorunsuz cvt şanzıman zaten ömürlük. bence kesinlikle alınır.aksesuar listeside oldukça geniş.
civic RS diye bi paket çıkarmışlar, her gördüğümde gülüyorum o araca , o uyduruk motorla şanzımana nasıl utanmadan RS yazmışlar diye :) Söylemek istedim bence daha güncel motor ve şanzımana sahip bir araca yönelin.
civic RS diye bi paket çıkarmışlar, her gördüğümde gülüyorum o araca , o uyduruk motorla şanzımana nasıl utanmadan RS yazmışlar diye :) Söylemek istedim bence daha güncel motor ve şanzımana sahip bir araca yönelin.
Motor klasmanında başarılı bence :) 1.5t 182ps güncel teknoloji :D
he bak ben bunu bilmiyordum , ben hala eski 1.6 130 hp mi neydi o motor var sanıyordum :) yine fena değilmiş.
Ama gidişi pek 182 hp gibi değil yolda bi kaç denk geldim ilginç doğrusu.
Fordda ecoboost daha iyidir kanımca :)
Freemont şuan için iyi en azından şuan zonguldak yolları berbat durumda ve hissetmeden gitmek yeterince keyifli. Donanım olarak da tatmin ediyor
Fordda ecoboost daha iyidir kanımca :)
Freemont şuan için iyi en azından şuan zonguldak yolları berbat durumda ve hissetmeden gitmek yeterince keyifli. Donanım olarak da tatmin ediyor
Ecoboosta hiç denk gelmedimde freemontu 4 yıldır aile içinde kullanıyoruz. Uzun yolculukta motor biraz güçsüz kalıyor(yüksek hızlarda) ama o fiyatlarda bence en mantıklı seçenek :) 4 çeker 2 litre dizel motor ve ciddi büyük bir araç :) Kullanırken içimden kaldırımlara çıkmak geliyor hissiyat çok iyi :D Aslında araç yüksek değil sizinde aklınızda olsun :)
90larda honda:
Rakip: üstden tek egzantrik Honda : üstden çift
Rakip: 8v Honda : 16 valf
Rakip: 8.8 sıkıştırma oranı Honda : 10 ve hatta 11 sıkıştırma oranları
Rakip: sabir egzantrik Honda : değişken ayarlı VTEC
Rakip: Litre başına 50-70hp Honda : litre başına 100-113hp
Rakip: Standart döküm piston Honda : etrafı sürtünmeye dayanıklı özel koruma filmli piston
Rakip: Standart yağlama Honda : yağ soğutmalı sistemi + krank yağ enjektörü (type r)
Rakip: Standart yanma odası Honda : emme ve egsoz portları el yapımı port n polish (type r)
2020'ye yaklaşırken honda:
1600cc 125 hp atmo= litre başına 78hp yani Toyota'nın 1967 senesi :2000GT - Toyota spor araclarının gecmişi (https://www.toyota.com.tr/world-of-toyota/articles-news-events/history-of-toyota-sports-cars/2000gt.json)
şimdi açıkcası bence type ile RS'de öyle aman aman motorlar değil sadece gündeme ayak uyduruldu direk enjeksiyondu,turboydu vs ama öyle rakipten 90lardaki gibi kendini açık ara ayıracak bir fark göremiyorum hatta ancak milletin 10 sene önce yakaladığı özellikleri yeni yakaladığını düşünüyorum bir numarasını göremiyorum.
dizel kanadında ise tersini söyleyebiliriz, honda 9 vites litre başına 100hp dizel motoru üstelik 1600cc'den gayet gurur verici'da kalkıp bu yılda 2017'de 100,000tl civarı para verip lpgli 1967 model toyota verisinde motorlu honda'da alınmaz be kardeşim.
Ecoboosta hiç denk gelmedimde freemontu 4 yıldır aile içinde kullanıyoruz. Uzun yolculukta motor biraz güçsüz kalıyor(yüksek hızlarda) ama o fiyatlarda bence en mantıklı seçenek :) 4 çeker 2 litre dizel motor ve ciddi büyük bir araç :) Kullanırken içimden kaldırımlara çıkmak geliyor hissiyat çok iyi :D Aslında araç yüksek değil sizinde aklınızda olsun :)
Şuan ilk gün daha egea dan inip freemont a binince farklı oluyor baya bide yüksek olması bizim için ideal. Memleket küçük, burda bile ilgi çekiyor :D
Gidişi şuan için tatminkar,uzun yolda deneme şansımız henüz olmasa da yakın zamanda olacak.. umarım biz de memnuniyetle devam ederiz. Alakasız bi araç oldu ama iyi de oldu :D
ottoman32
31-07-2017, 14:38
abi en fullunde bile kararan dikiz aynası yok arka ışık tofaşla birebir parasını hak eder mi düşünülür gerçi bu devirde parasını hak eden bir kaç araç vardır veya yoktur orası da ayrı konu :)
1.5 turbo motorlu HB alınır. Debriyajının limiti çok yüksek değil ama çözüm bulunduğu vakit rahatlıkla 240+ hp ler alınıyor. Spor araba sınıfında olmayan piyasadaki en potansiyelli aile aracı diyebiliriz. R16 motor alınmaz artık, VW'nin pancar motor mevzusuna döndü 10+ yıldır piyasada.
Kompakt sınıfta Civic haricinde iyi alternatifler, yeni Hyundai Elantra ve Mazda 3 olabilir. Focus kasa olarak hem eskidi, hem de iç mekanı baya dar.
turbo&quattro
31-07-2017, 18:01
Civic ler ne ara 100k oldu yahu
Civic ler ne ara 100k oldu yahu
egea dediğin aracın dolusu 90 kaat olunca.. normal.
Civic
bızım mudurde var 22000 km de aldı dolusu sıyah jant fılan var orjınalınde daha hıc gormedım baska.
yanı degısık.. garıbıme gıden donanımdan kaçılan çakallık : ön kapı döşemesi derimsi kumaş gibi bişey arka kapı döşemesi yok plastik devam.. höö??
ekran varmı var yersen. egeadakinle aynı yada egaadaki daha canlıdır.
CVT adamına göre değişir kımısı var hasta kımısı var sektiriyo..
Honda hala isminin kaymagını yıyor vti ların pazarını kullanıyor resmen.
bence 2015 modelin dolusu daha albenili.
radikal bi tasarım yaptılar arka tarafı cırt. tı ilk basta ama sımdı yolda gordukce gozu alısıyor ınsanın hoş geliyor oda ayrı.
dizelden sonra sessiz epey tabi ama o torku hissedememek.. yürüsün istersende bu sefer ıııııııııhh dıye bagırıyor gene degısık bı an.. bı sekılde test et almadan once goruslerle olcak gıbı deıl sankı.
yeni civicte tasarım çok iyi güzel bir body kit le çok tatlı oluyor. yani ben olsam o kasaya 1.4 motor bile koysalar tipi için bile alırdım :)
egea dediğin aracın dolusu 90 kaat olunca.. normal.
Civic
bızım mudurde var 22000 km de aldı dolusu sıyah jant fılan var orjınalınde daha hıc gormedım baska.
yanı degısık.. garıbıme gıden donanımdan kaçılan çakallık : ön kapı döşemesi derimsi kumaş gibi bişey arka kapı döşemesi yok plastik devam.. höö??
ekran varmı var yersen. egeadakinle aynı yada egaadaki daha canlıdır.
CVT adamına göre değişir kımısı var hasta kımısı var sektiriyo..
Honda hala isminin kaymagını yıyor vti ların pazarını kullanıyor resmen.
bence 2015 modelin dolusu daha albenili.
radikal bi tasarım yaptılar arka tarafı cırt. tı ilk basta ama sımdı yolda gordukce gozu alısıyor ınsanın hoş geliyor oda ayrı.
dizelden sonra sessiz epey tabi ama o torku hissedememek.. yürüsün istersende bu sefer ıııııııııhh dıye bagırıyor gene degısık bı an.. bı sekılde test et almadan once goruslerle olcak gıbı deıl sankı.
Çok kararsızlık yaşattı bana honda yalan değil.. 1.5 rs alabilirdim ama yakıt durumu önemli çünkü 1 senede 30 bin civarı yapıyorum sadece haftasonları gezerek :D
Egeayı alalı 1 sene olmadan 30 bin oldu mesela, nasipse yarın gidiyor..
Freemont içinse yarın tam netleşecek alım satımı yapamadık bugün o sırada da kaportaya baktırıp 2 parça değişen olduğunu öğrendik falan enteresan bi gündü. Fiyatta da düşmedi henüz yarın düşerse ihtimaller dahilinde gene..
Olmazsa fiyat bandım artacak malesef..120 130 civarına çıkıcam