PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Universite Hazirlik Kitaplari

tiMachine
01-08-2017, 01:06
Selamlar techturkey ailesi

Aramizda bu sene veya gectigimiz yakin senelerde universiteye hazirlanan, kazanmis kazanmamis abilerimin forumda benim gibi ihtiyaci olan kardesleri icin aciyorum bu konuyu. Universite kazanma isi artik anadolu liselerinin vasifsizlasmasi uzerine temel liselere veya dersanelere kaldi, bu nedenden oturu istanbulda en kotu dershane bile yaklasik 8 9 bin lira. Ki devletin verdigi kitaplarinda yetersiz oldugu bilindigi icin bir dersin iyi yayinevinden test kitabi en az 20 tl. Aramizda ekonomik durumu bu konularda zorlanan arkadaslarimiz illaki var.Bu nedenle aramizda eski kullanilmis veya kullanilmamis hazirlik kitaplarini paylasacagimiz bir konu acmak istedim.

Buyuk bir aile oldugumuzu ve herkesin elinden gelen gayreti gostereceginden hepinize tesekkur ediyor, saygilarimi sunuyorum.

Sti_Ozan
01-08-2017, 04:50
Unv ye bu sene hazirlanmistim,elimde kapagi acilmamis kitaplarda var desem yeridir. Ist/Pendikte oturuyorum gelip alirim diyen varsa oldukca fazla kitabim var. Tm ciler icin cok daha fazla var :)

Emrecan-R
01-08-2017, 06:04
bende takipteyim

Batu-R
01-08-2017, 08:22
valla bende bu sene ygs/kpss ve dgs'e hazırlanacağım pdf olur kitap olur yararlanabileceğim bir kitap varsa süper olur.

BarışSever
01-08-2017, 08:53
buyrun arkadaşlar sağlam bi arşiv var.
MEGA (https://mega.nz/#F!QBgyDKLR!0XyCgF9ZpM9vcDQkhjJ-Zg!BF5EjIoR)

sevo16
01-08-2017, 19:49
Ben kitap için durumu iyi olsun olmasın herkesi ikinci el kitaba yönlendiriyorum örneğin Bursa'da Sönmez iş merkezinin en alt katında ikinci el kitapçılar var normalde 20 30 tl olan test kitapları 10 tlden kapı açıyorlar aldığınız kitap sayısına ve pazarlık yeteneğinize 3 5 tlye kadar düşüyor kitap başına üstelik çoğu tertemiz yada üç bel sayfa çözülmüş kendi şehiriniz de varsa böyle bildiğiniz kitapçılar onlarda paylaşabilirsiniz aynı şey üniversite kitapları içinde geçerli

canatakann
01-08-2017, 23:51
Birbirlerine kitap gönderecek arkadaşlar da ptt kargo ile kitap olduğunu bildirirlerse indirimli gönderme durumu oluyordu,bilmeyenler için yardımcı olur belki.

tiMachine
25-08-2017, 17:02
Konuya canlılık gelsin, piyasada fem yayınları bulabiliyor muyuz, ***** davadan sonra kitaplar toplandı mı dükkanlardan

dieselpower
25-08-2017, 17:44
elimde final yayınlarının konu anlatım dergileri test kitapları mevcut istanbul maltepeden elden verebilirim isteyene