Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW E30 M50 Turbo Test Sürüşü
https://www.youtube.com/watch?v=dpujomMk_Vw
Herkese Merhaba ,
Kanalımda uzun süredir bu E30 Projesi bekleniyordu , Sinan abi ile çekimi gerçekleştirdik ve sizinle paylaşmak istedim :)
Umarım hoşunuza gider , sizin yorumlarınız araç hakkında ve genel olarak M50 üzerine nasıl ?
Teşekkür ederim
serkanokan
01-08-2017, 10:01
Gayet başarılı olmuş, emeğinize sağlık :icon_tup:
Çok keyıflı bır cekım olmuş emegıne saglık, araca gelınce bekledıgımden cok cok fazla ıyı tam bır surucu otomobılı olmus.11.50 'dekı hızlanması muazzam. Arkadasımıza kazasız belasız kullanmasını dılıyorum.
Sinan abi zaten mükemmel bir insan, arabaya diyecek tek kelime yok...Çekimler muazzam olmuş gerçekten elinize sağlık.
1.8 turbo
01-08-2017, 13:55
Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Aracin konusu forumda projeler bolumunde mevcut inceleyebilirsiniz
gördüğüm en güzel e30 heralde çok emek harcanmış maşallah
fatihcakin
01-08-2017, 18:47
Araç sahibinin instagram adresi var mı ?
maşallah emek akıyor arabadan da çekimden de. yapan ustanın eline sağlık :)
araba güzel olunca video daha bi iyi olmuş aralardaki gazlamalar bence diğer videolardan bi tık öne geçer diye düşünüyorum ayrıca araç içinde gerçekten tam şaka makinası olmuş 400+hp çok çok iyi emek harcanmış kazasız belasız...
boranaydogmus
02-08-2017, 12:43
gerek video gerekse proje çok güzel olmuş ciddi emek var tebrikler.
keyifle izledim, sohbet de baya güzeldi.
Gayet başarılı olmuş, emeğinize sağlık :icon_tup:
Çok Teşekkür ederim
maşallah sohbet makina gayet güzel olmus elinize sağlık
maşallah sohbet makina gayet güzel olmus elinize sağlık
Çok Teşekkür ederim :)
Aracin konusu varmı? Yoksa setup nedir ? Uzun vadede benim de projelerimden biri ama o zaman tahminen e30 bulamayız e46 doldururz inşallah. Ayrıca parçalar türkiye pazarndan mı tedarik edildi
turkishpower
08-08-2017, 21:34
Aracin konusu varmı? Yoksa setup nedir ? Uzun vadede benim de projelerimden biri ama o zaman tahminen e30 bulamayız e46 doldururz inşallah. Ayrıca parçalar türkiye pazarndan mı tedarik edildi
http://www.techturkey.com/forum/project-cars/216789-izmirden-frankenstein-e30-turbo-bir-cp_motorsport-projesi.html
Video 100 bin izlenmeye ulaştı :) Herkese teşekkür ederim , yakın zamanda atmo ve turbo m50 nin bulundu bir video çekmeyi düşünüyorum ? Öneriniz varsa video içeriği hakkında yazabilirsiniz :) Teşekkürler
Video cok güzel, bunu görünce E36 m50b20 vanossuz aracıma turbo yüklemediğimi hayal ettim..
Güzel video gerçekten. 5 ten 3 e çekince işin rengi değişiyor lafı tam yerinde olmuş.