Orijinalini görmek için tıklayınız : İlginç bir trafik kavgası
İbrahim33
03-08-2017, 22:47
Şahinciler belasını arıyor , belalarını bulmuşlardı ki motorculara dua etsinler. o sarılı eleman değişik bi model , mekanın iti herhalde. yakasından kaldırıp duvara vurmak lazım :) sık kafasına diyen baba nasıl bir cehalet taşıyor anlamak güç. değişik bi gece geçirmiş motorcu abiler. ama bence bu tip olaylarda karışmamak en iyisi. karşınızda böyle zır cahil tipler olduğu sürece başınıza iş alırısınız. iyi ki silahım bıçağım falan yok.
https://www.youtube.com/watch?v=GKG83AiKliU
Yav bunlarla ayni havayi soluyoruz. Bu nasil bir cehalet.
CelalMrz
03-08-2017, 23:25
Bunlar gibiler işte 5dklık "erkeklik" yapar sonra içeri girip 20 yıl millete karılık yaparlar.
SULTANOGLU
03-08-2017, 23:39
Abi bence motorcular cok bile durmus gerek yok abi iki cahilin arasina girmeye. Sonra gelir sirtlanin teki eli de levyeyle motorunada vuru bicakta sokar. Birak gec dogal seleksiyon islesin.
1400 liraya alkış tutan insanlar bunlar, fazla şaşırmamak lazım. Beyinsiz or*spu evlatları diyecem de, or*spuya hakaret.
Motorcular keşke hiç ayırmasalarmış
Bu mallar bir birilerini öldürüp ya hapse ya toprağa girecekler böylece sokakta bunlarla karşılaşmıcaz
Yani bir nevi doğal seleksiyon
Grimlord
03-08-2017, 23:51
Şunları ayırmaya çalışanlar da yürek yemiş harbiden. Çekip vursalar "kod adı : b*k yoluna gitti niyazi" olacak
Ulkece nasil bir *** cukurunda yasadigimizin kaniti. En ufak olaydan barut ficisi gibi patlamaya hazir gerizekalilar ordusu bekliyor surekli her yerde. En akillisi basip giden ticarinin sahibi.
hddsheriff
03-08-2017, 23:53
Motorcular hatalı , bırak gebertsinler birbirlerini yarısı mezara yarısı hapse girsinler ki bir kaç pislik azalsın.
PiscocuK
04-08-2017, 08:35
videodan çok bişey anlamadım işyerinde kısık sesle dinlediğimden olabilir.Kim kimdi kiminleydi ne oldu çözemedim.Yanlız motorcu gerçekten çok sakin ve sağduyulu biriymiş.Ağzından LAAAAN diye bi kelime çıksa fitil ateşlenir mevzu büyürmüş.İzlerken ben bile sahibinden komut bekleyen köpek gibi hop oturup hop kalktım.Elden geldiğince uzak durmak gerek
burak_2885
04-08-2017, 10:03
İlkte atarlanan zayıf biri vardı şahinden, birde onun şoförü. O şoför biriyle kavga ederken ilkteki zayıf adam ayırıyordu. Kimle kavga ediyordu o :D Sonra gelenler, ilkte giden arabanın tanıdıkları mıydı? Bi ben mi anlamadım kavgayı yahu :D
rain man
04-08-2017, 10:31
Ne izledim lan ben az önce?
özetlemek gerekirse. minübüs şahinin önüne fazla kırınca şahinin sol çamurluk ezilmiş. şahindekiler sarhoş, minübüste bayanda olunca adam baktı sarhoş bunlar yol aldı gitti uğraşmadı. daha sonra olayı uzaktan gören mahallenin abileri geldi olaya müdahale etmeye şahincinin arabasına 15 liralık masraf var değince bu sefer şahinci sinirlendi adama atar gider yaptı kavgaya tutuştular, sonra adamın kuzeni ile çalışanı geldi. şahinciler kaçtı bu sırada.sonra çalışanı koşarak hattori hanzo kılıçlarını aldı son samuray olarak geri döndü kan dökülmesi lazım bikere mahllenin abileri sonuçta ondan dolayı motorculara sardı. sonra yanlış anlaşılma felan cart curt diye bitti. benim anladığım bu.
Transit'i ayırdınız tamam yeter. Geri kalanına niye karışıyorsunuz. :D İki tarafta boşa oksijen israfı belli ki. Motorcular ucuz atlatmış. :D
olayı anlamadım ticaridekiler basıp gitti sonra ilerde durup geri mi geldiler ? yoksa çevredekiler mi olaya dahil oldu ?
motorlu grupta cesaretliymiş arada kaynayıp gidicekler nerdeyse .
benzin döküp yakacan başka çözümü yok bunların
turboman
04-08-2017, 13:19
Böyle videolar kafalarına kamera takanlara iyi malzeme oluyor diyecem ama bence herkese ibret olması için iyi bişey yapıyorlar en azından sürücülere böyle dingilleri görüp muhattap olmadan uzaklaşması için faydalı bilgi içeriyor biraz karışık oldu ama hayat bundan ibaret :D
Bu tiplere yapma dedikce hoslarina gidiyor. Bunlari birakcaksin kufurlesir ve giderler. Sondaki olay buyuk talihsizlik az daha kim vurduya gidiyolarmis
Benim kardeşim böyle bir olayda alakasız yere bıçaklandı 8cm yara aldı.
Kendisi hastaneye gitmiş çocuk (alkollü o anda acıyı hatırlamıyor) 8 saat ameliyatta kaldı. B.o.k yoluna gidiyordu az kaldı.
Bırakın ölsünler amk çomarlarları, biri sıksa bıçağı sallasa motorculardan biri ölse sonra ah vah, hiç girmeye gerek yok.
Birbirlerini telef edip azalarak bitsinler. Yanlız birisi onun allahını s. dedi o nasıl bir küfür ya töbe töbe.
burakgunay
05-08-2017, 10:11
Babası da diyor ki, kafasına sıkıp başında beklicen.
Niye a** sebep ne yani? Bu nasıl dünya anlamadım ki
MertSerhanÖ.
05-08-2017, 10:22
abi motorcularda salak.yav adam hadi binin motora diyo hala bekliyolar.*** yoluna gideceksiniz ne işiniz var hala orda.
Kuru boş efelik işte birileri yapma etme demese hiçbir şey olmaz.
mert_can 41
06-08-2017, 13:32
Buneydi be :D Baba çok bilgili biri gerçekten tebrik ettim noldu oğlum kaçtı gitti kafasına sıkıp beklicektin ahuhahshshs
Bireysel silahlanma şart böyle çomarlar çok var benimde başıma gelmişti araç kameramdan alıp youtube koydum her gün biri sövüyor sabaha kadar durup adamlara sövsem o kadar sövemezdim :D :D
RafetAraç
06-08-2017, 18:08
özetlemek gerekirse. minübüs şahinin önüne fazla kırınca şahinin sol çamurluk ezilmiş. şahindekiler sarhoş, minübüste bayanda olunca adam baktı sarhoş bunlar yol aldı gitti uğraşmadı. daha sonra olayı uzaktan gören mahallenin abileri geldi olaya müdahale etmeye şahincinin arabasına 15 liralık masraf var değince bu sefer şahinci sinirlendi adama atar gider yaptı kavgaya tutuştular, sonra adamın kuzeni ile çalışanı geldi. şahinciler kaçtı bu sırada.sonra çalışanı koşarak hattori hanzo kılıçlarını aldı son samuray olarak geri döndü kan dökülmesi lazım bikere mahllenin abileri sonuçta ondan dolayı motorculara sardı. sonra yanlış anlaşılma felan cart curt diye bitti. benim anladığım bu.
harikasın abi :))
memletın dustugu son tablo vursan dert sessız kalsan yıne dert yakında evde cıkamayacaz rezıl bır toplum olduk
memletın dustugu son tablo vursan dert sessız kalsan yıne dert yakında evde cıkamayacaz rezıl bır toplum olduk
sahincide kasınmıs gercı oda ayrı ama sonradan gelen tıpler vahım oda ayrı
Motorcular hatalı , bırak gebertsinler birbirlerini yarısı mezara yarısı hapse girsinler ki bir kaç pislik azalsın.
Kesinlikle.Hiç ayırmican böylelerini.Motorcularda çok zorlamış şanslarını
İbrahim33
06-08-2017, 21:06
Bireysel silahlanmada iyi değil. Farzet ki gözün döndü öyle bi sinirlendin ki karşındaki baban olsa tanımayacak hale geldin , çektin sıktın adam öldü. kanı beş para etmez bir it yüzünden hayatın biter. 15 yıl hapis yatmaya evini barkını dağıtmaya değer mi ? tabi ki değmez. varsın korkak desinler.
Dirisi beş kuruş etmez ölüsüne güç yetmez
Aynen böyle bir olaya babamla denk geldik. İndik ayırmaya. Birini ben tutuyorum birini babam. Bırak asıcam bırak kesicem lafları eşliğinde bağrışıyolar. Uzadıkça uzadı 5 6 dakika karşılıklı küfürleşme falan. Babam bıraktı tuttuğu adamı bırak sende naparlarsa yapsınlar bin arabaya diye bağırdı bana. İnanın az evvel bıraksak sözde birbirlerini öldürecek adamlar "sen göreceksin seni bulacam şimdi işim var ben senin kim olduğunu biliyorum" lafları eşliğinde arabalarına binip gittiler.
Kotama yazık oldu. :) Oksijen israfı organizmalar.
Yiğit G.
03-09-2017, 16:10
Benim kardeşim böyle bir olayda alakasız yere bıçaklandı 8cm yara aldı.
Kendisi hastaneye gitmiş çocuk (alkollü o anda acıyı hatırlamıyor) 8 saat ameliyatta kaldı. B.o.k yoluna gidiyordu az kaldı.
Bırakın ölsünler amk çomarlarları, biri sıksa bıçağı sallasa motorculardan biri ölse sonra ah vah, hiç girmeye gerek yok.
Birbirlerini telef edip azalarak bitsinler. Yanlız birisi onun allahını s. dedi o nasıl bir küfür ya töbe töbe.
bundan 15 sene önce falan bostancı da sanırsam , taksici ile bir mercedes sahibi kavga ediyor 4 yolda burun buruna gelmişler vurmuşlar neyse yoldan geçen bisikletli eleman duruyor abi yapmayın durun diye ayırıyor , mercedes deki eleman sen beni niye tutuyorsun lan diye silahını çekip bisikletli çocugun kafasına 1 el sıkıyor.Çocuk olay yerinde ölüyor.
bundan 15 sene önce falan bostancı da sanırsam , taksici ile bir mercedes sahibi kavga ediyor 4 yolda burun buruna gelmişler vurmuşlar neyse yoldan geçen bisikletli eleman duruyor abi yapmayın durun diye ayırıyor , mercedes deki eleman sen beni niye tutuyorsun lan diye silahını çekip bisikletli çocugun kafasına 1 el sıkıyor.Çocuk olay yerinde ölüyor.
Yazık günah ya. Yani bu tür durumlarda insan sağlıklı düşünmüyor. Hiç bulaşmamak lazım. Uzayıp gideceksin. Önce can. Kimse kusura bakmasın. İyilik yapıcam diye böyle gelir bir mal kafana sıkar.
tayreep_john
08-09-2017, 13:54
Bu tiplere yapma dedikce hoslarina gidiyor. Bunlari birakcaksin kufurlesir ve giderler. Sondaki olay buyuk talihsizlik az daha kim vurduya gidiyolarmis
sonradan gelenler kimdi lan ? o ilk kazaya sebeb olan transitin içindekiler mi .
sonradan gelenler kimdi lan ? o ilk kazaya sebeb olan transitin içindekiler mi .
sonra adamın kuzeni ile çalışanı geldi. şahinciler kaçtı bu sırada.sonra çalışanı koşarak hattori hanzo kılıçlarını aldı son samuray olarak geri döndü kan dökülmesi lazım bikere mahllenin abileri sonuçta ondan dolayı motorculara sardı. sonra yanlış anlaşılma felan cart curt diye bitti. benim anladığım bu.
böyle yazmışlar ama anlamadım bende