Orijinalini görmek için tıklayınız : FC5 son kasa Civic için kötü bir haber ...
Normalde 1.5 Turbo Civic konusuna yazdım ama burada daha aktif arkadaşlar var, belki birine faydası olur ...
Doğruluğunu yanlışını bilmem haber bu,
Yeni Kasa Honda Civic Araclarda Cıkan Kronik Kaporta Gocmesi Sorunu - Civic - Oto Club Turkiye (http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/291883-yeni-kasa-honda-civic-ara%C3%A7larda-%C3%A7%C4%B1kan-kronik-kaporta-g%C3%B6%C3%A7mesi-sorunu/)
Eğer doğruysa otomobili olanlara geçmiş yolsun ...
Çıkacakları uzuuuun Hukuk yolculuğunda başarılar dilerim ....
capon amcalar bunu yapmaz yapmamalı :D bu faiz lobisinin işidir :D
Temmuz ve sonrasında üretilen araçlarda ortadan kaldırıldı.
Temmuz ve sonrasında üretilen araçlarda ortadan kaldırıldı.
Honda herhangi bir üretim hatası olduğunu dahi kabul etmiyor, herkesi dış etkenlerle olmuş diye göndermişler.. Böyle bir güncelleme varsa mağdurların elini güçlendirecektir.
100 küsür bin tl ver, sorunsuz diye honda al, eski teknoloji motor al, c sütunun çöksün..
Linkteki konuyu okudum da sürüyle kronik hata var.
Boya akması, kapıyı açınca çıtanında beraber gelip ayrılması vs. bir sürü şey yazmışlar konuya.
haber dogru ama hukukı olarak bır sonuc cıkacagını dusunmuyorum. yerlı olanda var sorun yabancı uretımler beton malesef yanı hb rs saglam
İlgili yerel haber ;
Honda vatandaşa cevap vermiyor! - KOCAELİ - Mavi Kocaeli Gazetesi - Bayilerde - mavikocaeli.com.tr (http://www.mavikocaeli.com.tr/honda-vatandasa-cevap-vermiyor/41568/)
Honda herhangi bir üretim hatası olduğunu dahi kabul etmiyor, herkesi dış etkenlerle olmuş diye göndermişler.. Böyle bir güncelleme varsa mağdurların elini güçlendirecektir.
100 küsür bin tl ver, sorunsuz diye honda al, eski teknoloji motor al, c sütunun çöksün..
Ülkemizdeki fabrikasında çalışan 1-2 arkadaş bilgi vermişti ama ne kadar doğru bilemedim şimdi, sende haklısın.
yıkamadan olur demişler :)))
İnternetten oluşturduğum şikayet formu için 03.08.2017 tarihinde Honda Türkiye' den Birol Bey isimli bir arkadaş aradı. C sütununda oluşan göçükler için bana söyledikleri yıkama sonrası oluşabileceği. Sorduğum şu: araçta göçük oluşacak diye aracı yıkanmadan mı dolaşacağım dediğimde soruya cevap veremeden yasal haklarınızı arayabilirsiniz. Oluşan göçükler üretim hatası değil kullanıcı hatası dediler.
Mehmetmert
08-08-2017, 16:40
Hemen hemen hepsi ayni yerden gitmis, umarim sasi esnekliginden kaynaklanmiyordue bu gocukler...Gerci bu kadar burulacak kadar rijit degilse don lastigi gibi esner yolda :D Neden aklima bu geldi, tamir edilenlerde bile sorunun tekrarlamasi cok ilginc
Hemen hemen hepsi ayni yerden gitmis, umarim sasi esnekliginden kaynaklanmiyordue bu gocukler...Gerci bu kadar burulacak kadar rijit degilse don lastigi gibi esner yolda :D Neden aklima bu geldi, tamir edilenlerde bile sorunun tekrarlamasi cok ilginc
yerlı uretımlerde 90 100den sonra kaput dalgalanıyor,ondan kımse bahsetmemıs
İlgili videolar ;
Honda civic yeni kasa fc5 direk kaporta göçük sorunu - YouTube (https://youtu.be/g4Y4jM_Doys)
Bu da 1.5 Turbo RS Sedan test otomobili ;
Honda 2017 kronık gocuk duzeltme işi - YouTube (https://youtu.be/uPffVA85zKw)
Şasiden dolayıysa 10 sene sonra yolda kopan FC5'ler görürüz o zaman da Ek kasalar 100 binlere çıkar taş gibi araba diye. Eşinde dostunda satılık EK varsa alıp yatırım yapalım :D
napıyomuşuz o zaman fk7 rs alıyomuşuz :D
İbrahim33
08-08-2017, 17:00
iyi olmuş serserilere.
Şikayetvar.com da bu konu için açılmış onlarca başlık var ...
Rezaletin dik âlâsı.
Honda Türkiye itelemiş yine fanatiklere.
- Patron hangi motorla gönderelim yeni kasayı?
+ Yapıştır düz atmoyu. Stokları eritince yeni motor koyar satarız.
- Bu kasalar biraz problemli gibi?
+ Koşarken belli olmaz. İtele gitsin.
Ooo koy bi 10 lira daha fb7 lere
Honda zaten eski honda değil 0 c-rv aldım geçen sene. Sorunlarından bıktım, sattım. Yakın arkadaşımda fc5 aldı 3 defa led farlarından ve direksiyon soyulmasından sorun yaşadı.dur bu akşam bakayım c sutununa onda'da varmı hoş varsada soylemem gider satar bu sefer :)
golgeoyunu03
08-08-2017, 19:05
Yolda denk gelip baktığım araçların hepsi ufak ufak göçmeye başlamış
C sutunun yamulma sebebi ne olabilir ki? İcerden oraya bagli bir parca mi var? Materyal sorununolsa aracin diger yerlerinde de bas gosterir diye dusunuyorum.
Yeni civicler ilk çıktığında, Japon araçlarını seven biri olarak millete anlattım nasıl üretim hatalarıyla karşılaşıldığını. Biraz dikkat etmek yeterli, insanın midesi bulanıyor. Yolda gezerkende bir sürü sorun çıkması normal.
Adamlar da şirket olarak avrupa araçlarına uymak zorunda kaldı ne yapsınlar. Üretim maliyetini düşür, güzel tasarım ekle donanım ekle, çak gitsin. Kimsenin umurunda değil ki bu civiclerdeki gibi arka çamurlukların kaynaklarının bile eşit olmayışı, vag grup araçların görünmeyen yerlerinin boyanmaması boyasız bırakılması, yeni toyotaların da aynı vaglar gibi yağ yakmaya başlaması. Düşür kaliteyi, maliyeti düşür, çak geçsin millet alıyor nasıl olsa. Marka satın alan hıyar bir kitle var.
Hiç bir firma babamızın firması değil. Her şeyi araştırmamız, propagandaya kapılmamaız lazımken, biri bin tartmamız lazımken, sırf markaya inanıp araç alırsanız kazıklanırsınız. Bütün dünyada bu böyledir.
Eğer yok ben kaliteden ödün vermem derseniz mazda oluyorsunuz işte. Her şey on numara, oradan hıyarın teki çıkıyor '150bin mazdaya veren gerizekalıdır, ben o paraya a3e binerim passata binerim' diye. Satılmıyor. Neden? Kaliteli çünkü. Satış figürleri yerlerde.
Bu cokmeyi gectim 2017 model bu sinifta bu fiyatta araba nasil euroncapten 4 yildiz alir ya nasil bir rezilliktir bu ???
C sutunun yamulma sebebi ne olabilir ki? İcerden oraya bagli bir parca mi var? Materyal sorununolsa aracin diger yerlerinde de bas gosterir diye dusunuyorum.
Diğer başlıkta cevapladım, buraya da ekleyeyim
Kullanıcı hatası değil. Yerli yabancı montaj fark etmeksizin tüm sedanlarda var bu problem, göçük düzeltme yöntemiyle düzeltilse de ileride yine yapacaktır.
Genelde göçük oluşan bölge iki farklı metalin birleştiği noktalar, bariz tasarım-mühendislik hatasından başka bir şey değil. Yapılabilecek pek bir şey de yok. Ben garantiden yapılsa bile 1-2 yaşındaki arabayı kesip biçtirmezdim bu durumda.
Hatta fotosunu da koyalım,
https://i.hizliresim.com/6XV5mv.jpg
Çözümü HB ya da Coupe (varsa) almak. Sedan zaten çirkin :D Yurt dışında 2017+ modellerde henüz problem yok gibi gözüküyor, yani ilk üretilen partide problem var gibi şu an. Tabi zaman gösterecek.
Şu forumda da detaylı tartışılmış,
Dent above passenger doors, accident or body issue? | 2016+ Honda Civic Forum (10th Gen) - Type R Forum, Si Forum - CivicX.com (http://www.civicx.com/threads/dent-above-passenger-doors-accident-or-body-issue.3002/)
Ya arabaya air yapılıyor , vtec açıyor siz gelmiş ne diyorsunuz xdxd ayıp valla harakiri kardeşler üzülür
Eğer yok ben kaliteden ödün vermem derseniz mazda oluyorsunuz işte. Her şey on numara, oradan hıyarın teki çıkıyor '150bin mazdaya veren gerizekalıdır, ben o paraya a3e binerim passata binerim' diye. Satılmıyor. Neden? Kaliteli çünkü. Satış figürleri yerlerde.
Mazda'da az değil(di)
Zamanında ilk nesil Mazda 3 ler az paslanmadı. 2000-2010 arası çoğu model ciddi pas problemi yaşadı. Türkiye'yi bilmem, ama Kuzey Amerika'da baya mimli bu konuda.
free-hifi
08-08-2017, 19:55
Bende bir bomba atayım ortaya. Gebze'de yatan araçların dolu hasarı yüzünden on arka kaput ve tavan saçını degistiriyorlar mi cevap verebilecekler mi? Bu işi servislerde yapıyor şu an göçük le ugrasmak yerine değişim oluyor mus.
Konuya baktım da Anti Hondacılar dolmuş :)
Problem bulmaktan çok *** atma yarışına girmiş herkes :)
Allah tan Hondam yok fanatik değilim :D
Teknik olarak bana çözümü çok da basit olmayan bir konu gibi geldi.
Mevcut araçların nasıl toparlanacağı zaten ayrı bir sorun.
omer_yildir
08-08-2017, 20:19
Biz bu tip cokmeleri arka camurlugu degistirdigimiz bmwlerde gormustuk. Degisimde uretici tarafindan belirtilen yapistiricilar kullandik. Ilk 15 20 aracta sicaklik hatasi yaptik ve bu sekilde coktu. Sonra uygun sicaklikta yapistirinca sorunu cozmustuk. Burada ust tarafin dis saci ile ic saci arasinda ne var ona bakmak lazim. Ic sacda esneme egilme yoksa dis sac yapisal problem olusturmaz. Kesilip araya parca koyulup boyanma ile cozulebilir. Ancak bu durum kesinlikle kabul edilebilir degil. Ic saca bakip olayin boyutinu gormek lazim
i-vtec07
08-08-2017, 20:20
Sayın honda hakkında nasıl böyle konuşursunuz ayrıca honda bey diceksiniz ..
Ulan şu ülkede araba işi ne kadar b.k a sardı araçlar kalitesizleşti fiyatlar uçtu :(
ahmetakbayir
08-08-2017, 22:09
Fb7 kasa sahibi olarak fc5 in gereksiz bir model bana göre honda çok yanlış yaptı Accorda yönelmeliydi
Varsa göçüklü fc5 80 liraya alırım hemen :D
Fiat yapsaydı bunu yerden yere vururlardı :D
levent_s
08-08-2017, 23:44
Yıllardır bu hondanın bizim insanımızın şişirdiği kadar kusursuz olmadıgını anlatmaya çalışıyorum. Patlamış gitmiş ama yine bizim ülkemizde japon harikası diye aynen satılmaya devam eder.
overblack
09-08-2017, 01:47
millete defalarca anlattım üretim maliyetini düşürüp pazarda yer kapmak için yeni üretim otomobillerin hepsi çöptür diye.ama insanlar içinde kımıl kımıl göstergelerin,ısıtmalı soğutmalı koltukların,konsoldaki info ekranlarının lüksüne aldanıp bir otomobilin en temel kavramı olan şasi motor ikilisini göz ardı ediyorlar.iyi olmuş honda türkiye gibi ilgisiz bir kurumun başı ağrısın.
Yıllardır bu hondanın bizim insanımızın şişirdiği kadar kusursuz olmadıgını anlatmaya çalışıyorum. Patlamış gitmiş ama yine bizim ülkemizde japon harikası diye aynen satılmaya devam eder.
senı geren nesı var hondanında yıllardır anlatmaya calısıyosun?
peki ya dsg? onun hiç mi suçu yok yani şimdi?
Çekemeyen anten taksın!11!!!!1!
peki ya dsg? onun hiç mi suçu yok yani şimdi?
du yanın en ıyı sanzımanını agzına alırken besmele cek adam oolll
giriş honda gelişme dsg sonuç amerikanlar da çok yakıyo verimsiz.
Benzer problem yıllar önce renault 9 larda vardı yakıt deposunun ağırlığından çamurlukla arka kapının kilit tarafı benzer şekilde göçerdi.
ghibli06
09-08-2017, 08:19
her aracın artı eksileri var, tartıya alıcı koyacak cebine mantığına hangisi yatıyorsa onu alacak... ama bu farklı bir durum, ev alıyorsunuz bir anda duvarı çöküyor, ne yaparsınız? hanım duvarları fazla mı yıkamış dersiniz? ev kuzey cephedir eyvallah, pencereleri küçüktür eyvallah balkonda manzara yoktur ona da eyvallah bunlar alıcıyı bağlar, kör müydün derler adama ancak kimse duvar yıkılacağını tahmin etmez çünkü o alıcının kullanıcının bilebileceği bir şey değildir... haa kanunen de müteahhit dibine kadar sorumludur sattım bitti olmaz...
Honda'nın burada yaptığı biraz şark kurnazlığı, yıkama hatası nedir yahu? adam gibi hatayı kabullenmesi gerekir ama bunun çözümü yok gördüğüm kadarıyla, tavanın kesilip araya güçlendirme yapmaları gerekir hani bizde 2-3 arabadan toplanan tofaşlara yapıldığı gibi... gerçekten büyük hata ama Türk mahkemeleri bununla alakalı olumsuz bir karar vermez, adam fabrikamı toplayıp gidiyor der diye korkulur...
du yanın en ıyı sanzımanını agzına alırken besmele cek adam oolll
evlerden uzak allaha yakın olsun o dsg..
lakin ki;
tanıdık göçükçü var telini verim mi?
evlerden uzak allaha yakın olsun o dsg..
lakin ki;
tanıdık göçükçü var telini verim mi?
yapılsa nolacak, o dıreklerın ardına sac kaynatmadan o ıs gecmez
yapılsa nolacak, o dıreklerın ardına sac kaynatmadan o ıs gecmez
yeni bir sektör doğacak ozaman..
girişimciler varsa konuya el atabilir. Çok ekmek yedirir...
free-hifi
09-08-2017, 08:41
GOCUKLU honda 80 e alınır güzel sektör :D kapı direği nazarlık oraya hayvani bir cam rüzgarlığı uydurulur :)
Mr.Bilal
09-08-2017, 08:47
Adamlar Roll yapanları düşünmüş. Hafif malzeme kullanmışlar :D
Gocukler 150km ustune cikildiinda arabayi daha iyi yere bassin diye olusuyormus yanlis bilgilendirme yapmayalim.
free-hifi
09-08-2017, 09:56
Ayıntap27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba; bir arkadaşım ile birlikte yeni honda civic fc5 elegance AT aldık. Araçlarımızı alalı 3 aydan fazla oldu. Bugün arkadaşım moreli çok kötü durumdaydı. Neden canının sıkkın olduğunu sorduğumda , aracın ön alt cam cıtasından tutulduğunda kapının çıta ile birlikte ayrıldığını gördük. Kendi aracımda da denedik aynı şekilde ayrıldı. Öyleki aracın kaportasını ince yapıldıgını farkettim. Kapıyı güçlendirmek için çıta veya bariyer bile atılmamış.
Konun hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yazabilirmi? Tşk.
??????????????????????????
"Yok ağabey ne kroniği Allah aşkına!Otobanda yardırdım gidiyordum,kuş sen gel çarp."
free-hifi
09-08-2017, 10:00
kendi test aracında bile çıkmış
hb de yok dediniz rs te bile var
https://www.youtube.com/watch?v=uPffVA85zKw
kendi test aracında bile çıkmış
hb de yok dediniz rs te bile var
https://www.youtube.com/watch?v=uPffVA85zKw
hb rs de yok sedanda var
.:: FC5 kasa Hondalar değerinde alınır / satılır ::.
büyütmeyin bu kadar yaw. hepsinde yok zaten olandada 15 dk da düzeltiliyo. hemen hemen çoğu model arabanın bi kronik sorunu var zaten.
Bu cokmeyi gectim 2017 model bu sinifta bu fiyatta araba nasil euroncapten 4 yildiz alir ya nasil bir rezilliktir bu ???
4 yıldız alan hb rs , sedan fc5 5 yıldız aldı.
Honda sorun onda :D
Caponcuları kötülemek için yapılmış fetöcü almancıların işi bu kesin montaj komplo tanımayız böyle birşeyi!!
Nightfish
09-08-2017, 10:37
büyütmeyin bu kadar yaw. hepsinde yok zaten olandada 15 dk da düzeltiliyo. hemen hemen çoğu model arabanın bi kronik sorunu var zaten.
O kadar para verdiğim arabanın kaportası çökecek, üretici yıkarken olmuştur gibi saçma bi bahane üretecek sonra biz mi büyütüyor olacağız ? Bir de hadi göçük düzeltmeyle çekilmiş da 2 gün sonra tekrar olmayacağının garantisi var mı ? Yüksek ihtimalle 2 gün sonra tekrar olacağı ortada ki Honda sorumluluk kabul etmiyor. Yoksa onlar da 15 dakikada düzelttirmeyi düşünmüşlerdir herhalde ?
O kadar para verdiğim arabanın kaportası çökecek, üretici yıkarken olmuştur gibi saçma bi bahane üretecek sonra biz mi büyütüyor olacağız ? Bir de hadi göçük düzeltmeyle çekilmiş da 2 gün sonra tekrar olmayacağının garantisi var mı ? Yüksek ihtimalle 2 gün sonra tekrar olacağı ortada ki Honda sorumluluk kabul etmiyor. Yoksa onlar da 15 dakikada düzelttirmeyi düşünmüşlerdir herhalde ?
adam haklı,bmw de mercedeste olmuyomu bu tarz seyler?
yıkamayla tabiki alakalı değil bu araçlar zaten daha sıfır showroomda bu şekilde satılıyo. sonradan olan bişey değil yani. ama okadar da büyütülcek bi durumda değil. konu dönüp dolaşıp yine dsg ye geliyo klasik olucak ama benim doktor arkadaşım 140 bin tl ye audi aldı sıfır bayiden çıktıktan 33 km sonra yolda kaldı şanzıman arızasından . kim sorumluluğu üstlendi kim kabul etti ? kimse. aylarca süründü adam serviste. bidaha olmucağının garantisi var mı ? ben hondayı savunduğumdan değil yanlış anlaşılmasın ama her markada var bi sorun ve kimse üstlenmez.
Nightfish
09-08-2017, 10:47
adam haklı,bmw de mercedeste olmuyomu bu tarz seyler?
Başka araçlarda olup olmaması bu durumu haklı çıkarmaz ki ? Siz hiç satılırken ya bu alet 5 ay sonra bozulacak ama diğerleri de öyle zaten diye reklam yapılan herhangi bir ürün gördünüz mü ?
Mercedes, BMW ya da herhangi bir markanın sorun yaşıyor olması Honda'nın da yaşamasını aklamıyor maalesef.
Nightfish
09-08-2017, 10:49
yıkamayla tabiki alakalı değil bu araçlar zaten daha sıfır showroomda bu şekilde satılıyo. sonradan olan bişey değil yani. ama okadar da büyütülcek bi durumda değil. konu dönüp dolaşıp yine dsg ye geliyo klasik olucak ama benim doktor arkadaşım 140 bin tl ye audi aldı sıfır bayiden çıktıktan 33 km sonra yolda kaldı şanzıman arızasından . kim sorumluluğu üstlendi kim kabul etti ? kimse. aylarca süründü adam serviste. bidaha olmucağının garantisi var mı ? ben hondayı savunduğumdan değil yanlış anlaşılmasın ama her markada var bi sorun ve kimse üstlenmez.
Hocam showroomda bu şekile satılamaz araç. Satılıyor olsa Honda hatasını kabul etmiş olur, kullanıcı hatası diyemez. Bayideki araçlar bu durumda olabilir, ama müşteri görmeden önce çektirip hiç sorun yok gibi satıyorlardır mutlaka.
levent_s
09-08-2017, 10:51
senı geren nesı var hondanında yıllardır anlatmaya calısıyosun?
Hondanın nesi beni gerecek benim derdim çevremdeki insanların bir mala ederinden fazla para vermesi. Ben honda kötü araba demiyorum şişirildigi kadar kusursuz degil diyorum. Şimdi konuda bahsi geçen hata bir fiat ya da hyundai de olsaydı neler olurdu neler ama honda olunca hala inanamayan var onlar için hindistanda inek neyse türkiyede honda o.
yok kardeş git bak istersen showroomda 10 araçtan 3-4 tanesinde var
Bu olay showroomdaki araçlarda da varsa ciddi bir indirimle verilmesi gerekir. Araç baştan kusurlu satılıyor o zaman.
bayiler yok satıyo şuan ne indirimi :) daha araç satışa sununalı 1 yıl olmadı 15 bin tl zam yedi.
Hondaya laf etmeyin çarpılırsınız :D
Cimmeria
09-08-2017, 11:15
bayide aracı bu şekilde c sütununda ezikle görüp, indirim de olmadan normal fiyatıyla alacak kadar şaşkın insanlar varsa satsınlar zaten
.:: Bayilerin yok sattığı kaportası yamulan FC5 Hondalarınız da değerinde alınır satılır ::.
hem vtec acmiyor hem kaportasi göçüyor nasıl honda bu
excellency23
09-08-2017, 11:19
yillar gectikte arabalar kalitesizlesiyor sanki. taksiye bindigimde denk geliyorum cogu sifir araba ama kapisi kagittan yapilmis gibi incecik. tutup sallasam cogu elimde kalir. zamaninda toros a taunus a bindik böyle degildi.
aynen durumun özeti bu zaten maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yapıyolar. bugün 400-500 bin tl ye aldığımız bmw bile fabrikası çinde. mersedes bile çine taşınma krarı aldı. onun için böyle sorunlar herzaman olucaktır her markada.
Tayfun.O
09-08-2017, 11:31
İstemsizce hoaayda diye konuya girdim. Buralar değerlenir rez.
Dip not; yemişim güvenliğini ne varsa eskilerde var
Bundan sonra ;honda göçük onda ...
bayiler yok satıyo şuan ne indirimi :) daha araç satışa sununalı 1 yıl olmadı 15 bin tl zam yedi.
İyi de zammın çok satmasıyla falan alakası yok. Tüm araçlar ötv+ kur farkı yedi neticede. Honda çok talep gördüğü için zamlanmadı yani.
2016 aralıkta dolar 3,50 idi civic elegans 86 bin tl idi. bugun 3,52 civic elegans 100 bin tl tam. yani kur ile çok alakalı değil. tek seferde yemedi 15 bin tl lik zammı. her ay 1000,2000 arttırdırlar döviz 3,50 nin altındayken bile zam yedi. tamamen talep nedeni ile.
bariz üretim hatası, Honda malının arkasında durarak müşterilerinin zararını karşılamalı.
bizde pek tutulmadığı için büyük bir etki yaratmaz, Alman yasaları zaten vatandaşı mağdur etmez.
Bundan sonra ;honda göçük onda ...
bu iyiydi laf cuk oturmuşşş
Birileri fiyat zammına dikkat çekmişte, arkadaşlar zam yemeyen araba mı kaldı Allah aşkına, aralıkta 59 bin liraya pazarlık edip siparişini geçtiğim, daha sonra 15 günde aracı beklerken 2 kere zam yiyip 65 lira olupta, tekrar 61 e pazarlık ettiğim, 1.2 TSi Style bomboş leon, 76.400 TL şuan bilginiz olsun.
Bu zam sırasında ÖTV mevzuları vardı ama Leon baz olduğu için ÖTV sınırının altında kalmıştı, o yüzden söğüş oto fırsat bu fırsat geçirdi tabi.
hem vtec acmiyor hem kaportasi göçüyor nasıl honda bu
vtec açmıyo göçük açıyo :D
MetalliHead
09-08-2017, 12:33
Birileri fiyat zammına dikkat çekmişte, arkadaşlar zam yemeyen araba mı kaldı Allah aşkına, aralıkta 59 bin liraya pazarlık edip siparişini geçtiğim, daha sonra 15 günde aracı beklerken 2 kere zam yiyip 65 lira olupta, tekrar 61 e pazarlık ettiğim, 1.2 TSi Style bomboş leon, 76.400 TL şuan bilginiz olsun.
Bu zam sırasında ÖTV mevzuları vardı ama Leon baz olduğu için ÖTV sınırının altında kalmıştı, o yüzden söğüş oto fırsat bu fırsat geçirdi tabi.
yeni ibiza bile dsg ile 74 bin oldu
4 yıldız alan hb rs , sedan fc5 5 yıldız aldı.
Ne fark eder ki ? 2017 model degil mi civic degil mi ? 100.000tlnin uzerinde satilmiyor mu ? C sinifi degil mi ?
Navigasyon markalarının ömür boyu ücretsiz güncelleme yaptığı gibi honda da ömür boyu ücretsiz göçük çekme yapar yavf hemen şiiyapmayn asdakdfjaksş
ozan gülle
09-08-2017, 13:40
Fb7 kasa alıp pusuya yatmak lazım o zaman
2016 aralıkta dolar 3,50 idi civic elegans 86 bin tl idi. bugun 3,52 civic elegans 100 bin tl tam. yani kur ile çok alakalı değil. tek seferde yemedi 15 bin tl lik zammı. her ay 1000,2000 arttırdırlar döviz 3,50 nin altındayken bile zam yedi. tamamen talep nedeni ile.
Civic ötv artışından etkilenmedi mi yani?
2016 aralık ayında sattıkları araç hangi kurdan gelmişti?
honda eleştirilince direk vwye geçilmesi çok komik geliyor:)) hepimiz müşteriyiz, her markada var diye bir şey olabilir mi yav, audi bmw honda vw opel toyota farketmeksizin, bu işi düzgün yapsınlar, aramızda vw ya da hondaya ortak olan varsa da, bi kampanya yapsın da foruma indirimli araba alalım:))
(chevrolet cruzsporluyum, aldıktan 15 gün sonra chevy çekildiğini açıkladı:))))
free-hifi
09-08-2017, 21:12
Corolla ya gecelim :)
Talih.b16
09-08-2017, 21:57
Corolla ya gecelim :)
Yavv ben japoncuyum Honda toyota farketmez severimde, bi ısınamadım şu corolla ya aurise, tipini sevmiyorum.
İki markada sorunsuz motor ve sanziman ama civic tipten bi level önde bence
Redfish16V
09-08-2017, 22:08
Yavv ben japoncuyum Honda toyota farketmez severimde, bi ısınamadım şu corolla ya aurise, tipini sevmiyorum.
İki markada sorunsuz motor ve sanziman ama civic tipten bi level önde bence
hadi auris biraz kurtarıyorda e12 kasa corolladan sonraki her kasa çok ütopik geliyor bana :D yani isterse performans aracı olsun yine ısınamam.. e12 kasada sadece hb sedanlarıda ayrı bi tipsiz..
Honda'yla dsg nin ne alakası var onu anlamadım şimdi
Toyota'da e15 kasa Corolla'larda gaz takılması sorunu olmuştu adamlar kabul etti ücretsiz servis imkanı tanıdılar müşterilerine.
Honda'nın ki apaçık müşterilerini keriz yerine koymak oluyor.
Dsg patlar onu savunuruz HondA patlar onu savunuruz Nissanlarda şanzıman arızası olur onu savunuruz .. İyice delirdik valla ,
Mahkemeye verilsin diyen arkadaşlar internette verenlerin çektikleri çileyi ve satın alınan bilirkişileri okusunlar .. Memleketin bilirkişisi bile tarifeli:))
Öle boktan bir durumdayız ki kimse kullandığı malına şaf söyletmiyor başına gelinecede veryansınn ..
Sırf bu yuzden araba alamaz hale geldim.. Herkez her aracı kötülüyor nasıl iş yav bu?
Dsg patlar onu savunuruz HondA patlar onu savunuruz Nissanlarda şanzıman arızası olur onu savunuruz .. İyice delirdik valla ,
Mahkemeye verilsin diyen arkadaşlar internette verenlerin çektikleri çileyi ve satın alınan bilirkişileri okusunlar .. Memleketin bilirkişisi bile tarifeli:))
Öle boktan bir durumdayız ki kimse kullandığı malına şaf söyletmiyor başına gelinecede veryansınn ..
Sırf bu yuzden araba alamaz hale geldim.. Herkez her aracı kötülüyor nasıl iş yav bu?
2005ten sonraki her araç kötü çünkü :D
Akşam bir tane denk getirdim park halinde siyah renk. Baya baya dalga dalga olmuş bahsedilen yer. Sıfır almış olsam sürekli gözüme batar benim.
Ah bi Vtec 2 olacaktı kiiii üstüne honda gelmedi hondaaa.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-aracimi-satmaktan-vazgectim-piyasada-tursu-araba-oldukca-60-bin-463367696/detay)
Göçük değil o arkadaşlar amcadan dededen olmasından dolayı temizliğinin belirtisi.
akşama doğru göçük değil bel gamzesi o gayette tatlı duruyo ya bağlarlar konuyu görün bak.
Nightfish
10-08-2017, 10:20
Göçük değil o arkadaşlar amcadan dededen olmasından dolayı temizliğinin belirtisi.
Üzüm üzüme baka baka kararır hesabı, amcalara benzesin diye araba da zamanla buruşuyor yani :)
Güneşte bırakırsak çeker mi acaba bu göçükler deneyen var mı?
Akdeniz ve Egedeki Civiclerde olmadığı söleniyor, ikinci el de fark yaratır mı?
Teşekkürler,
RIDVAN.
SULTANOGLU
10-08-2017, 10:40
Üzüm üzüme baka baka kararır hesabı, amcalara benzesin diye araba da zamanla buruşuyor yani :)
Yok abi kast ettiği dede benjamin button, zaman geçtikçe göçükler iyileşecek.
deden fb7 var. boşline paket, fc5 takaslı...
imprezaWRC
10-08-2017, 11:49
Bende bir bomba atayım ortaya. Gebze'de yatan araçların dolu hasarı yüzünden on arka kaput ve tavan saçını degistiriyorlar mi cevap verebilecekler mi? Bu işi servislerde yapıyor şu an göçük le ugrasmak yerine değişim oluyor mus.
Gebzede fabrika önündeki araçların üzerinde dolu hasarlarına karşı ağ var ama o sahanın dışındaki araçlar nasıl muhafaza ediliyor bilmiyorum.
Yok abi kast ettiği dede benjamin button, zaman geçtikçe göçükler iyileşecek.
Tabi 15 yaşına gelince kilometre sabitlenir önündeki 10 sene boyunca 150 bin km de kalır ve ciğerleri her geçen gün açılır. En son m5lere atar yaparken görülür. The End. Hayırlı Cumalar.
Imdb 8.2 garantili senaryo.
Octavia RS
10-08-2017, 17:37
2005ten sonraki her araç kötü çünkü :D
2006 model aracım 1 seneyle iyi araç olmayı kaçırdı tüh şansa bak :D
individual
30-08-2017, 15:01
Gecen gun yikamacida bir tane beyaz vardi.Resimde gorulen gocuklerin aynisindan vardi.
Arabanin sahibi yaninda yoktu haberi varmi yokmu diye sorucaktim.
Bir tanede siyah var sokakda onda da var yanliz ya bana denk geldi yada hepsinde ayni.
Arabanin arkasindan durdugunuzda sag tarafda var sanki diger tarafda fark etmedim.
1.2 style leon boş araba diye geçiyorsa sizi richistboyturkey instagram sayfasına alalım.
DIŞ DONANIM
16" Alüminyum Alaşımlı Jantlar
Gövde Rengi Kapı Kolları/ Gövde Rengi Yan Aynalar ( LED Sinyal Lambaları)
Elektrikli / Isıtmalı / Katlanabilir Yan Aynalar
Krom Kaplı Ön Izgara
Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları
LED Gündüz Sürüş Farı
Arka Park Sensörü
İÇ DONANIM
Çift BöD
XDS (Elektronik Dinamik Diferansiyel Kilidi)
İkincil Çarpışma Freni
Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları
Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları
Perde Hava Yastıkları
Sürücü Diz Hava Yastığı
Ön Yolcu Hava Yastığı İptali
Aktif Gergili Ön Emniyet Kemerleri
Sürücü Emniyet Kemeri Uyarısı
Disk Frenler, Ön / Arka
Arka Koltuklarda 2 Adet Çocuk Koltuğu Sabitleyici (Isofix) + 2 Adet Top Tether
Ani Frenlemede Otomatik Yanan Flaşörler
Immobilizer
Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi
1.2 style leon boş araba diye geçiyorsa sizi richistboyturkey instagram sayfasına alalım.
DIŞ DONANIM
Krom Kaplı Ön Izgara
LED Gündüz Sürüş Farı
Arka Park Sensörü
İÇ DONANIM
Çift BöD
İkincil Çarpışma Freni
Perde Hava Yastıkları
Sürücü Diz Hava Yastığı
Disk Frenler, Ön / Arka
Immobilizer
düzgün kopyalayamadım pardon donanım linki: https://www.seat.com.tr/modeller/yeni-leon/donanimlar/style.aspx
SULTANOGLU
30-08-2017, 17:50
Gecen gun yikamacida bir tane beyaz vardi.Resimde gorulen gocuklerin aynisindan vardi.
Arabanin sahibi yaninda yoktu haberi varmi yokmu diye sorucaktim.
Bir tanede siyah var sokakda onda da var yanliz ya bana denk geldi yada hepsinde ayni.
Arabanin arkasindan durdugunuzda sag tarafda var sanki diger tarafda fark etmedim.
Demin bizim evin yabina park etmis bir mavi sedan da gordum. Onda da vardi.
i-vtec07
30-08-2017, 23:48
Gamzelimm :love:
https://youtu.be/PT4wqmXkps0
Mehmetmert
31-08-2017, 01:13
Bendede tik oldu 6 tane gordum 4 nde vardi tam ayni noktada gocuk
FD6 kasalar en iyi civic galiba. Konfor tüketim sorunsuzluk hepsi yerinde.
İbrahim33
31-08-2017, 20:35
hepsinin köküne kibrik suyu. görgüzüs kro keko barzo arabasından başka birşey gelmiyor aklıma civic deyince.
hee amk hee 125 hp lpg ile hepiniz uçuyonuz gerizeklalılar...
Mikrop_Ali
01-09-2017, 21:16
İç döşemesini söküp şu köpükten sıksalar çözülür bu iş
https://i.hizliresim.com/nWXn01.jpg
hepsinin köküne kibrik suyu. görgüzüs kro keko barzo arabasından başka birşey gelmiyor aklıma civic deyince.
hee amk hee 125 hp lpg ile hepiniz uçuyonuz gerizeklalılar...
Biraz sakin!!!!
Genelleme talihsiz olmuş.
ModulaRKinG
01-09-2017, 23:31
Bizim mahallede kahveye gelen bir amca sıfır full paket 1.6 dizel astra j sini satıp yine sıfır civic aldı sabah geçerken baktım sol tarafta aynı göçükten vardı kapıyla çamurluğun birleşim noktasında
Şimdi bu civic sahipleri ne sövüyodur kaportayi ezdigini düşündüğü kişilere :D
arkadaş civic sahibi birini piknik yaparken görmüş anlatmış bunları adam hayatından sogumuş piknik zehir olmuş :D
individual
02-09-2017, 13:49
arkadaş civic sahibi birini piknik yaparken görmüş anlatmış bunları adam hayatından sogumuş piknik zehir olmuş :D
Abi bide anlatirken parmagiyla bastirip bak boyle gocuyor deseymis fena olurmus :P
Abi bide anlatirken parmagiyla bastirip bak boyle gocuyor deseymis fena olurmus :P
adamm ne zaman göçecek korkusuyla yaşıycak sokayım böle hayata :D yaşanır mı bu korkuyla :D
skaratas2
02-09-2017, 14:18
90 model tanus ların ön çamurlarında olurdu diye söylenirdi hep, aslıda beton gibi araçtı.... Var mı resimleri bu işin...?
90 model tanus ların ön çamurlarında olurdu diye söylenirdi hep, aslıda beton gibi araçtı.... Var mı resimleri bu işin...?
Renault 9 ların da arka camurluklarında:)
konu açılmışken söyleyeyim fb2 kasa'nın kapı döşemelerinde bi anormallik var mı ? 2 tanıdığımda da var 2 araçta da cam açıp karparken kapı içi şişip iniyor ? Daha önce böyle bir konuya denk gelmedim honda da sevmem o yüzden araştırma ihtiyacı da duymadım. Bu hususra rastlayan oldu mu ?
konu açılmışken söyleyeyim fb2 kasa'nın kapı döşemelerinde bi anormallik var mı ? 2 tanıdığımda da var 2 araçta da cam açıp karparken kapı içi şişip iniyor ? Daha önce böyle bir konuya denk gelmedim honda da sevmem o yüzden araştırma ihtiyacı da duymadım. Bu hususra rastlayan oldu mu ?
fb2 ies es7 alayında var :)
deeperblack
02-09-2017, 21:51
EK - EG - FN2 lerdede aynı durum sözkonusu tabi bu bir arıza değil. Cam tasarımı ve kavis nedeniyle tam kapandığında fitilin basması için bu şekilde esniyor.
Nightfish
02-09-2017, 21:57
EK - EG - FN2 lerdede aynı durum sözkonusu tabi bu bir arıza değil. Cam tasarımı ve kavis nedeniyle tam kapandığında fitilin basması için bu şekilde esniyor.
Söz konusu olaya hiç denk gelmedim. İlk kez burada okuyorum ancak sormadan edemedim. Cam açıp kapatırken kapı içi döşeme vs şişiyor ve bu bir arıza değil mi ? Gerçekten böyle bi durum varsa bu bildiğin tasarım hatası.
Söz konusu olaya hiç denk gelmedim. İlk kez burada okuyorum ancak sormadan edemedim. Cam açıp kapatırken kapı içi döşeme vs şişiyor ve bu bir arıza değil mi ? Gerçekten böyle bi durum varsa bu bildiğin tasarım hatası.
Eklarda görmüştüm ben de ilk. Tasarım hatası değil, aksine cam tam kapanınca kapı döşemesi fitili cama tam yaslıyor. Her kasada var, accod cl kasalarda da var. Cb miydi yoksa. 2.4 olanlar.
Seyfettin777
02-09-2017, 22:52
Bende e34 var onun da camı kapanınca kapı döşemesi inceden şişiyor dışarı doğru.
individual
03-09-2017, 00:04
Civiclerdeki kapi ic doseme sisme olayini bende gormustum.
Yanliz az bir sisme inme yok baya var ve kabul edilir bir durum degil bence.
DIŞ DONANIM
Krom Kaplı Ön Izgara
LED Gündüz Sürüş Farı
Arka Park Sensörü
İÇ DONANIM
Çift BöD
İkincil Çarpışma Freni
Perde Hava Yastıkları
Sürücü Diz Hava Yastığı
Disk Frenler, Ön / Arka
Immobilizer
Çoğu baz donanım araca göre çok çok dolu, donanımlı bir araç, amma velakin en baz paketi boştur benim gözümde, bi cam tavan, bi de led far stop alabilseydik iyiydi. Bu arada arka park sensörü makyajlıda standart olarak gelmeye başladı.
free-hifi
04-09-2017, 20:01
Yemek ci abla nin oğlu sıfır almışti. Dedim boyle bir durum var çıkarsa üzülme. Bugün bayramlaşmaya geldi ezikler olmuş. Gösterdim geldiğine bin pişman oldu . İlk defa inceledim. Resmen parmak ile o bölge eziliyor içe.
Bu konuyu okuduktan sonra denk gelen ilk arabaya baktim bahsedilen göçük vardı arabada
tam davalık durum
HondatugraL
04-09-2017, 23:28
Bana mı denk gelmiyor anlamıyorum ya her gördüğüme bakıyorum hiçbir sorunu yok. Birde temmuzdan sonrakilerde bu durum düzeltilmiş deniyor ne denli doğru bilmiyorum
individual
06-09-2017, 13:45
Bir arkadaşımızda 1.6 Elegance Otomatik | 1597 cc | Benzin var.
Beyaz renk ilk çıktığından 3 ay sonra falan almıştı sanırım.Bugün onun arabasına baktım onda yoktu.
Sanırım 1.5'lerde var sadece bu sorun.
Bende geçen bir arkadaşınkine baktım 2 tane arka camın üstünde vardı oda bilmiyormuş biraz morali bozuldu.
camsemih
07-09-2017, 18:54
allah bu facebookta araba grubu sayfalarında gezen saçma sapan yorum yapan tüm akılsızlara akıl versin. Dün denk geldim göçükse göçük ezikse ezik kimse civic lerin piyasasını düşeremez diye kocaman harflerle cümleler yazmış :D ne diyeyim babasının malı gibi korusunlar deveyi diken insanı seven yaranırmış :)
Sti_Ozan
08-09-2017, 14:34
allah bu facebookta araba grubu sayfalarında gezen saçma sapan yorum yapan tüm akılsızlara akıl versin. Dün denk geldim göçükse göçük ezikse ezik kimse civic lerin piyasasını düşeremez diye kocaman harflerle cümleler yazmış :D ne diyeyim babasının malı gibi korusunlar deveyi diken insanı seven yaranırmış :)
Bizim milletin fanatikligi bi baska oluyo abi,bunlar hep montaj hep fotoşok :D
Bunlar böyle yaptıkça bize daha çok eğlence çıkıyor. Beter olsunlar.
Bu gün Honda'ya ait bir test aracının yanına park ettim cuma vakti tesadüfen.
Aklıma hemen bu konu geldi hiç adetim değildir ama içimdeki merakı saklayamadım şöyle yana doğru bir süzülüp baktım 3-4 cm aralıkla 2 ader ufak göçük gördüm.
Mekanikte sıkıntı olur anlarım (geri çağırılıp onarılıyor bu bilinen bir durum) ama bu durum biraz enteresan geldi bana.
individual
08-09-2017, 15:21
Bu soruni dile getirip haklarini arayanlara honda civic (air) fanatikleri kiziyormus.
Arabanin degerini dusuruyorlarmis.
Ne guzel 115bin tl alip 135bin tl satiyorduk simdi isler kesat diyorlarmis.
Bu konuyu okuduktan sonra nerde fc5 civic görsem gözüm oraya gitti 10 araç gördüysem 7 sinde 8 inde vardı, Allah alana sabır versin benim moralim çok bozulurdu ev parası veriyosun :/ birde japon sorunsuz alır binerim kafam rahat abi diye alıyosun büyük sıkıntı, bilipte alanlara zaten hiçbişi söylemiyorum.
mstfcn28
08-09-2017, 22:59
Kırmızı HB RS almayı düşünüyorum hala hatta yarın test sürüşüne gitme ihtimalim var yada önümüzdeki hafta :)
levent_s
11-09-2017, 00:07
Yeni Honda Civic kaporta direk gocuk sorunu - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=zMnmihYMLwQ)
Bayi kullanımdan dolayı oluyor demiş :D
levent_s
12-02-2018, 22:43
Ne olacak bu işin sonu merak ediyorum..
Honda fabrikası onunde protesto! - Haberler (http://www.haberturk.com/honda-sahiplerinden-gocuk-protestosu-1834227-ekonomi)
İlk yazdığımdan bu yana 6 ay olmuş, hala daha aynı noktadayız. Fabrikada üretim dursun, 30 dk içinde yer gök yıkılır çözüm bulmak için. Ama sıkıntı olduğunu bile bile devletten teşviklerle tıkır tıkır araba basmaya devam ediyorlar.
Sanayi Bakanlığı diye bir kurum var. Çağırır firmanın yöneticilerini, 26 yılda bu ülkede milyonlarca araba yaptınız, milyarlarca lira teşvik alıyorsunuz yerli üretim ayağına ama ilk bize giriyor, çözün! der, işler böyle yürür bence. Bak Amerikalılara, Almanlara neler yaptılar. Yakaladı bir kere yakasını, silkeledi attı, cemiyette rezil rüsva oldular, dünya otomotiv tarihine geçen kepazelikler gördük. Hala daha bunların alayı ibn.... deyip, Audiyi, BMW'yi, Mercedes'i de peşine si...... çalışıyorlar.
Yazık bizim milletimize zar zor para biriktirip araba alıyor, sıfır arabanın sağı solu çöküyor, birde aptal yerine koyuyorlar, yok su tazyiki yok rüzgar şu bu diyorlar. İdari bir merci yok işi çözecek.
Ben ekonomik olarak çok zayıf ve çaresiz oluşumuza bağlıyorum bu işi. İdarenin her ne kadar durumu görse de adamları kasmayalım, marka değeri yüksek, bir yolunu bulurlar diye beklediklerini düşünüyorum. Dünya çapında iş yapan güçlü şirketlerle karşı karşıya geldiğinde hep aynı durum buz gibi karşımıza çıkıyor.
En son Volkswagen'de de bunu gördük. Diğer ülkelerde satışı durduruldu bizde sanki hatayı biz yapmışız gibi büzüldük, aman zorlamayalım çözüm bulurlar.
Çözüm beklemeye devam...
Dalgalı kasa civic. Bence bundan bile prim çıkarırlar. :D
İlk yazdığımdan bu yana 6 ay olmuş, hala daha aynı noktadayız. Fabrikada üretim dursun, 30 dk içinde yer gök yıkılır çözüm bulmak için. Ama sıkıntı olduğunu bile bile devletten teşviklerle tıkır tıkır araba basmaya devam ediyorlar.
Sanayi Bakanlığı diye bir kurum var. Çağırır firmanın yöneticilerini, 26 yılda bu ülkede milyonlarca araba yaptınız, milyarlarca lira teşvik alıyorsunuz yerli üretim ayağına ama ilk bize giriyor, çözün! der, işler böyle yürür bence. Bak Amerikalılara, Almanlara neler yaptılar. Yakaladı bir kere yakasını, silkeledi attı, cemiyette rezil rüsva oldular, dünya otomotiv tarihine geçen kepazelikler gördük. Hala daha bunların alayı ibn.... deyip, Audiyi, BMW'yi, Mercedes'i de peşine si...... çalışıyorlar.
Yazık bizim milletimize zar zor para biriktirip araba alıyor, sıfır arabanın sağı solu çöküyor, birde aptal yerine koyuyorlar, yok su tazyiki yok rüzgar şu bu diyorlar. İdari bir merci yok işi çözecek.
Ben ekonomik olarak çok zayıf ve çaresiz oluşumuza bağlıyorum bu işi. İdarenin her ne kadar durumu görse de adamları kasmayalım, marka değeri yüksek, bir yolunu bulurlar diye beklediklerini düşünüyorum. Dünya çapında iş yapan güçlü şirketlerle karşı karşıya geldiğinde hep aynı durum buz gibi karşımıza çıkıyor.
En son Volkswagen'de de bunu gördük. Diğer ülkelerde satışı durduruldu bizde sanki hatayı biz yapmışız gibi büzüldük, aman zorlamayalım çözüm bulurlar.
Çözüm beklemeye devam...
Dava açtınız mı?
Bilirkişi raporu var mı elinizde?
Yasal süreç başlatmadan hiçbir şey olmayacağı düşüncesindeyim.
Beklediğimize değecek mi acaba..
Civic Sedan Dizel
https://i.hizliresim.com/p6GJno.jpg
free-hifi
17-02-2018, 09:51
Göçüğe köpükmü bastılar ?
Grimlord
17-02-2018, 10:38
Şu jantlar nedir ya, sırf şu bile almama sebebi neredeyse. Bir jantta bu kadar çirkin bir tasarım olabilir mi?
Aynen öyle yapacaklarmış. vlogger'ları da bir güzel yemişler. Burak Ertem dahi kanmış. Toplamda 200 araçta varmış bu şikayet güya. Onları da garanti kapsamına girmemesine rağmen sırf iyi niyetten ötürü çağırıp köpük basacaklarmış. Bilmem kaçta kaçmış, olurmuş öyle.
Önce itelediler. Hatayı kabul etmediler ve hala da etmiyorlar. Şimdi sıvayacaklar. Köpükle tabii :)
karsiyakaliozi
17-02-2018, 10:55
Aynen öyle yapacaklarmış. vlogger'ları da bir güzel yemişler. Burak Ertem dahi kanmış. Toplamda 200 araçta varmış bu şikayet güya. Onları da garanti kapsamına girmemesine rağmen sırf iyi niyetten ötürü çağırıp köpük basacaklarmış. Bilmem kaçta kaçmış, olurmuş öyle.
Önce itelediler. Hatayı kabul etmediler ve hala da etmiyorlar. Şimdi sıvayacaklar. Köpükle tabii :)
Vlogger yer tabi götür gezdir yedir içir ne desin adam :) vlogger da okkalı billur oluçakki konuşsun yoksa kem kümle geçiştiriyorlar.
Şu jantlar nedir ya, sırf şu bile almama sebebi neredeyse. Bir jantta bu kadar çirkin bir tasarım olabilir mi?
bu arabanın 1.6 düz motor elegance versiyonunu (istisnalar olabilir) alıcak apaçi 20' replika vossen koyucağı için pek sıkıntı yok onlar açısından ;) abi
Grimlord
17-02-2018, 14:27
bu arabanın 1.6 düz motor elegance versiyonunu (istisnalar olabilir) alıcak apaçi 20' replika vossen koyucağı için pek sıkıntı yok onlar açısından ;) abi
Aslında fabrika çıkışı airli + vossenli gelse millet göçüğü unutur, direk sıraya girer :D
Şu peynir tenekesine verilen paraya yazık yahu.
cagatay16
20-02-2018, 04:41
2018 üretimli araçta bile bu hata var servis göçüğü düzelttikten sonra poliüretan köpüğü c sütünuna basıyor. Yakın arkadaşımın aracında en azından böyle bir uygulama yaptılar çaktırmadan video çekeyim dedim ama adamlar arkadaşımı dahi işlem sırasında aracın yanına yaklaştırmamak için 50 takla attılar. Yakında ısı ve ses yalıtımlı civic diye milleti uyuturlar.
2011 yılında da teyzemin sıfır alınan aracın boyası pul pul dökülünce hondanın araba bölümü benim için bitmişti.
by_speedvw
20-02-2018, 08:18
nasıl bir araç bu ya kapı döşemesi cam açmada şişiyormuş direk çöküyormuş helium balonu mubarek :):)
nasıl bir araç bu ya kapı döşemesi cam açmada şişiyormuş direk çöküyormuş helium balonu mubarek :):)
bu olaya baska otomobillerde de denk geldım,yenı bır olay degıl ama bır o kadar da komedı
individual
20-02-2018, 08:41
Eski civiclerde vardi bu durum bende ilk gordugumde sasirmistim.
Kasa kodunu bilmiyorum vti dan sonra gelenlerde vardi.
Nameless34
20-02-2018, 09:28
***** videodan sonra bu fc5 mağdurları gurubuna girmiştim meraktan, son 2 günde yapılan paylaşımlarda tek sorunun c sütunu olmadığını anladım, yalnız bu gurupta bile "aracı kötülemeyin" "piyasası düşmesin" ciler var üstelik aynı sorunu yaşamalarına rağmen. Çok değişik kafalar, gerçekten mağdur olanlara Allah sabır versin, 100k + verip böyle sorun yaşayıp birde honda nın bu yaklaşımına maruz kalmak..
https://i.hizliresim.com/Z93Nn0.jpg
https://i.hizliresim.com/oOVQyo.jpg
eski civiclerin piyasası bu sayedede yükselir,
son göçmeyen civicler diye.
VTI lar için 60 lira isterlerse haber verin.
Grimlord
20-02-2018, 11:28
eski civiclerin piyasası bu sayedede yükselir,
son göçmeyen civicler diye.
VTI lar için 60 lira isterlerse haber verin.
Muhtemel İlan başlıkları :
Sahibinden bebekler bebeği GÜVENLİK PAKET "göçüksüz" IES
Değişensiz 1.4 is ( aracımda katiyen boya veya köpük yoktur)
Boyasız Honda Civic ( camları orjinaldir, yeni kasa gibi şişme yapmaz)
KemalHDH
20-02-2018, 11:53
Japonyada yaşasaydık Honda sorunlu araçları tek tek toplatır yerine yenisini verirdi. Sorunlularıda imha ederdi. TR ile alakalı bir durum. Ben Honda gibi yaptığının arkasında duran bir markanın bu işe el atacağını düşünüyorum. TR distribütörlüğü pasif kalıyor galiba. Not: piyasası düşmesin diye yazmadım düşüncelerim bunlar sadece.
by_speedvw
20-02-2018, 12:09
bu olaya baska otomobillerde de denk geldım,yenı bır olay degıl ama bır o kadar da komedı
12 yıldır vag grubunun yetkili servisinde çalışmaktayım teknisyen olarak böyle bir olayı ne duydum ne şahit oldum o yüzden komik geliyor Allah bu kasa civic sahiplerine sabır versin :D
arkadaşlar 2009 beyaz dream civic var doluda bile göçmedi kasası,
açık arttırma usulü düşünüyorum.
ciddi olanlar yazsın.
Yurtdışındaki civiclerde bu problem varmı?
civicX web sitesinde bir kaç kişi yazmış aynı problemi.
avusturalya da konu açılmış fakat hiç kimse böyle birşy ile karşılaşmamış.
sadece Türkiyedekilere has birşeymi ?
HondatugraL
20-02-2018, 14:32
Ne güzel arabaydı halbuki. Kalite olarakta tarz olarakta hala beğeniyorum ama bu hatalar aaahh ahh :(
sanctuary35
20-02-2018, 20:21
honda türkiye böle bi sorun yok biz 20bin araç sattık 200 araç bu şekilde geri döndü diomuş
free-hifi
20-02-2018, 20:23
2018 model yılıyla birlikte aracın dizel motorlu versiyonu Türkiye pazarında satışa sunuluyor. Düzenlenen özel bir etkinlik kapsamında açıklanan fiyatlara göre, dizel bir Civic’e sahip olmak isteyenleri 121.000 TL‘lik başlangıç fiyatı bekliyor. Executive 131.000
kelalper
20-02-2018, 21:28
benim anlamadigim dogan kabak ve sinan bu yalana alet oldular sadece bir kac arabada var bu sorun onda da Honda yardimci oluyor diye soyluyorlar testte. arkadas test arabasi vermiyorsa vermesin. yalan soylemeye ve bunu bildiginiz halde buna neden alet oluyorsunuz.
hondanin genel yalanlari. ringde de rekoru ilk kirdiklarinda yalan ortaya cikinca arabaya evolution car dediler.
son type r da da kullandiklari on takim megane rs den calinti
KemalHDH
20-02-2018, 21:36
Typer ın ön takımının Renaultdan çalıntı olduğu gerçekten doğrumu?
hddsheriff
20-02-2018, 23:57
Japonyada yaşasaydık Honda sorunlu araçları tek tek toplatır yerine yenisini verirdi. Sorunlularıda imha ederdi. TR ile alakalı bir durum. Ben Honda gibi yaptığının arkasında duran bir markanın bu işe el atacağını düşünüyorum. TR distribütörlüğü pasif kalıyor galiba. Not: piyasası düşmesin diye yazmadım düşüncelerim bunlar sadece.
zamanında suzuki yaptı , sx4 veya vitarada sorun vardı adamlar topladı arabaları hurdaya ayırdı. İstemekle alakalı bir durum bu bence
O sorun değil yanlız hocam.
Onun olmasının sebebi camı inip kalkarken dış cam sıyırıcıdan ayırıyor.sıyırıcıya temas etmiyor ve camın çizilmesini engelliyor.
Hiç dikkat ettinizmi bilmyrm ama 7-8 yasını deviren araçlarda yukardan aşağıya doğru ince çizikler olur.
Bir nebze bunu engellemiş oluyor yani.
12 yıldır vag grubunun yetkili servisinde çalışmaktayım teknisyen olarak böyle bir olayı ne duydum ne şahit oldum o yüzden komik geliyor Allah bu kasa civic sahiplerine sabır versin :D
O zaman hurdacılarda kuleler oluşturan Bora cam mekanizmasını görmüş olmanız lazım :D Cam düşerdi paso, ben daha komiğini duymamıştım :D :P
by_speedvw
21-02-2018, 09:04
O zaman hurdacılarda kuleler oluşturan Bora cam mekanizmasını görmüş olmanız lazım :D Cam düşerdi paso, ben daha komiğini duymamıştım :D :P
bahsettiğin araçlar 5 , 6 yaş sonra cam mekanizmasının ayak kısmı plastik oldugu için zamanla sertleşir zorlanmada kırılır metal olarak çıkarıldı sonra iyileştirilmiş parça olarak kalkıp 1 yıl içinde bütün camlar aşağı düşmüş gibi muamele yapmaya gerek varmı.
.
by_speedvw
21-02-2018, 09:06
O sorun değil yanlız hocam.
Onun olmasının sebebi camı inip kalkarken dış cam sıyırıcıdan ayırıyor.sıyırıcıya temas etmiyor ve camın çizilmesini engelliyor.
Hiç dikkat ettinizmi bilmyrm ama 7-8 yasını deviren araçlarda yukardan aşağıya doğru ince çizikler olur.
Bir nebze bunu engellemiş oluyor yani.
şuan hiç bir hondanın kapı camları çizik olmaması gerekiyor ozaman doğrumu
free-hifi
21-02-2018, 09:08
Personelimin oğlu mutluhan dan aldığı civici Crv ile takas etmeye gitmiş. Mutluhan arabayi almamis :) sinirlenmis 100 e sattı. Full olan di.
individual
21-02-2018, 09:18
Personelimin oğlu mutluhan dan aldığı civici Crv ile takas etmeye gitmiş. Mutluhan arabayi almamis :) sinirlenmis 100 e sattı. Full olan di.
Valla honda suan civic satmak icin tek ayak ustunde 50 yalan salliyor.
Tmm sonra sorun cikarsa geri al yada satin al diyince yok diyor :)
Dogan kabak videolarini cok begeniyordum.
Ayni otopark gibi oda test araci cagirdilar diyip bir yalan a ortak oldu.
20 tane araba ne demek ya sahsen cok sasirdim ben.
Ayni olayi and otopark da fiat egea icin demisti yanlis olmasin o zamanlar egea leon fr dan daha pahaliyli ve bosbit arabaydi video da parasini hak eden on numara bir arac bu paraya baska ne alinir falan gibi bir yorum yapmisti :)
Suan favori kanalim benzin tv.
100 km de 3.4 lt diye haber geçiyor radyoda dogrumudur ? :D
şuan hiç bir hondanın kapı camları çizik olmaması gerekiyor ozaman doğrumu
Milyonlarca aracı tek tek gezip bakma fırsatım olmadı bilemiyorum :)
Ama amaç o.. 7-8 sene sonra görücez.
Bende 4 farklı markanın aracı var, bitanesi bi önceki kasa honda. 6 yasında suan ama aynı olay yerinden ondada var.
Eğer kronik bi problem olsaydı sanırım 6 senede o problemi çözerlerdi.
KemalHDH
22-02-2018, 01:06
100 km de 3.4 lt diye haber geçiyor radyoda dogrumudur ? :D
2018 Honda Civic Sedan fiyatı ne kadar? İşte 2018 Honda Civic Sedan dizel! - Haberler (http://m.haberturk.com/2018-honda-civic-sedan-dizel-gorucuye-cikti-1846698-ekonomi)
Doğrudur ama çok iddialı scooter mübarek.
KemalHDH
22-02-2018, 01:09
Yalnız dizelde otomatik şanzıman yok. Taksiciler ve şirketlere tahsis model olarak filolar içinmi araba yapıyorsun kardeşim koysana otomatik.
Yalnız dizelde otomatik şanzıman yok. Taksiciler ve şirketlere tahsis model olarak filolar içinmi araba yapıyorsun kardeşim koysana otomatik.
Bildiğim kadarıyla temmuzda hem sedan hem hb 9 ileri otomatik şanzıman ile gelecek
barakuda26
22-02-2018, 09:32
Görüntüsü heybetli güzel araba tasarım falan özellikle önden. Ama sanki plastik oyuncak arabaymış her an arabaya birşey olabilecekmiş izlenimi yaratıyor insanda. Belkide fabrika çıkışı kullandıkları lastik ve jant boyutundan dolayı belkide çok parçalı gövde yapısından dolayı gözüme öyle görünüyor olabilir..
KemalHDH
23-02-2018, 16:25
Parlak alüminyum görünümlü kapı kolları ve o jantlar arabayı sanayi bölgesinden birisi gibi gösteriyor. Çok basit duruyor. Tucsonların full olanları gibi. Kromaj yapınca zengin durduğunu zanneden tayfa vardır ya o hesap.
Civiclerde c sütunu göçüğünden daha ciddi sorunlar duydum. Kayınpedere civic alacaktık, o nedenle araştırdım biraz. araştırınca hondadan kaçıp octavia aldık :). Geçen bir civic kullanıcısı ile konuştum onun aracının da c sütunu göçük bu nedenle baya araştırıyor bu işi. Onun dediği bu yaz güneş altında 1 hafta kalan bir aracın tavanının içerden vakum yapılmış gibi içeri göçtüğü, honda o aracı garantiden değiştirmiş dediğine göre. Bide yüksek süratte kaput dalgalanıyor diyorlar. Sadece c sütununda değil kaportada genelinde ciddi sorunlar var demekki.
Civiclerde c sütunu göçüğünden daha ciddi sorunlar duydum. Kayınpedere civic alacaktık, o nedenle araştırdım biraz. araştırınca hondadan kaçıp octavia aldık :). Geçen bir civic kullanıcısı ile konuştum onun aracının da c sütunu göçük bu nedenle baya araştırıyor bu işi. Onun dediği bu yaz güneş altında 1 hafta kalan bir aracın tavanının içerden vakum yapılmış gibi içeri göçtüğü, honda o aracı garantiden değiştirmiş dediğine göre. Bide yüksek süratte kaput dalgalanıyor diyorlar. Sadece c sütununda değil kaportada genelinde ciddi sorunlar var demekki.
bu haberi duyan vtec2 ciler 50 uzay kasacı hondacılar da 70 yapar fiyatı :)
savunma için değil ama araç şuan bayilerde yok satıyo.
individual
24-02-2018, 13:33
savunma için değil ama araç şuan bayilerde yok satıyo.
facedeki gurupda yalan söylüyorsunuz araçda göçük yok diyip 2-3 ay sonra arkadaşlar aracımda göçük oluşmaya başladı ne yapmam gerekiyor diyen çok.
millet yazıyor almayın diye ne diyorsunuz siz on numara araba marka diyip kavga edenler var.
(japon arabası bozulmaz taş gibi mantığı ile alan çok)
kaput dalgalanması da en başından beridir var. Teneke tofaşın bile şasesi daha rijitmiş meğer :D
Kaput dalgalanması nedir allah aşkına ?
Kaputun malzemesi mi sorunlu ? Ben anlamadım Honda çok şaşırtıyor beni
Haber doğru bizzat canlı şahit oldum..
free-hifi
24-02-2018, 21:27
Rollingde kapı kaput sokenler yüzünden ince malzeme yapmislar ne var bunda :D
Rollingde kapı kaput sokenler yüzünden ince malzeme yapmislar ne var bunda :D
Demek ki bir dolu yağda Allahümme selliala
Demek ki bir dolu yağda Allahümme selliala ��
Ben bir tane görmüştüm İstanbul da doluya maruz kalmış fc5 çok şaşırdım.
galeride yeni gelmiş dizel sedanı çekmişler ve c sütunu 0 araç ta göçü
User Media - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting (http://tinypic.com/m/k2im4k/2)
hddsheriff
26-02-2018, 21:51
Sista köpük standart donanıma eklenmiş diyorlar.....