Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasko poliçesinde yazan ikame araç hakkında
Kasko poliçemde ikame araç standart sınıf gözüküyor (renault clio, hyundai i20) ben aldığım aracı memnun kalmadım diye ekonomik sınıfla değiştirebilir miyim
C sınıfı araca B sınıfı ikame araç veriyorlar. Kasko firmasını aradım ekonomik sınıf talebini ileticem, yarın iletişime geçerler dedi sonuç ne olur merak ediyorum
Benzinli 1.2 muhtemel Renault Symbol verdiler kalas gibi direksiyonu var dönmeye dönmüyor yeni nesil toros resmen. Belki Toros bundan daha iyidir
kaskoyu yaparken en düşük sınıftan yapmışlar bidahakine en azından muadil olarak yaptırın
benzinli manuelin bi üstü dizel manuel byk ihtimal kabul ederler ama en kötü araç değişimi talebinde bulunabilirsiniz
Day Walker
10-08-2017, 19:03
Hangi şirket?
Kaç gün süreceksiniz ki idare edin 1-2 günse.
Ferhat_V
10-08-2017, 19:04
bizim arkadaş golf7 ile kaza yaptığında güncel kasa megane vermişlerdi otomatik..aracı sigorta değilde servis elindekilerden vermiyormuydu ? servise danışın elinizde hangi araçlar var diye..büyük olasılıkla araç yok müşteride filan diyecekler ama bastırınca ayarlıyorlar :)
kaskoyu yaparken en düşük sınıftan yapmışlar bidahakine en azından muadil olarak yaptırın
benzinli manuelin bi üstü dizel manuel byk ihtimal kabul ederler ama en kötü araç değişimi talebinde bulunabilirsiniz
Araç değişim talebinde bulundum mesaileri bittiği için yarın iletişime geçicekler umarım kabul ederler
Hangi şirket?
Allianz
Kaç gün süreceksiniz ki idare edin 1-2 günse.
1-2gun olsa idare edicem aracım kazalı değil rutuslardan dolayı yapılıyor ama elindeki işlerden olsa gerek 10günü bulur diyor kaportacı
bizim arkadaş golf7 ile kaza yaptığında güncel kasa megane vermişlerdi otomatik..aracı sigorta değilde servis elindekilerden vermiyormuydu ? servise danışın elinizde hangi araçlar var diye..büyük olasılıkla araç yok müşteride filan diyecekler ama bastırınca ayarlıyorlar :)
Servisin vereceğini sanmam, sigorta firması karşılar aracım kaportacı da zaten. sigorta firması rent a car'a şu sınıf şu yakıtta araç lazım diye bilgi veriyormuş kiralama firması da ona göre araç veriyormuş
Sigortacını ara de ki benim arabamı bir an evvel çıkarttır sizi beklemek zorunda değilim boşuna mı kasko yaptırıyoruz diye çemkir.
Ben sigorta acentesiyim musterilerimin arabalari icin servisleri arayıp işlem tarihlerini öne çektirebiliyorum.
Ben servise bıraktım, bir üst sınıf verdiler, kasko ile alakasız hem de. Tan Ford
Day Walker
10-08-2017, 21:20
Poliçeyi yaptırırken en ucuzu tercih etmemek lazım geçmiş olsun.
Malesef dolu ve sel hasarından dolayı ikame araçlarda bayaa bir sıkıntı var.
Bizde bile ikame yerine müşteriye günlük kiralama bedeli teklif ediliyor. Müşteri faturasını ibraz edip hesabına ödeme yapılıyor.
ozgurluk
11-08-2017, 11:03
sigorta şirketi, normal poliçe şartlarında, ekonomi sınıfı araç sağlamakla mükellef.(ekstra alınan teminatlarla passat,c class,3 serisi gibi ikame araçlarda almak mümkün olabiliyor.)
Verilen araçtan memnun değilseniz, talepte bulunduğunuz takdirde, kiralama firmalarının uygunluğuna göre yeni bir araç verilebilir belki ama gelecek olan aracında bundan çok farklı olmayacağını düşünüyorum.
Yaz sezonu olması nedeniyle kiralama firmalarının yüksek sezonu ve ellerinde araba bulmak pek kolay değil.
Kasko firması aradı bugün bi üst segment araç almak isterseniz günlük 25 tl tarafınızdan karşılandığı takdirde alabilirsiniz dedi
Kiralama firması da direksiyon sertliğinden dolayı yetkili servise yönlendirdi
Umarım usta birşey yok derde değiştiririm