Orijinalini görmek için tıklayınız : A5 Coupe - 4 Coupe - E Coupe
Herkese merhabalar , başlıktaki 3 araçtan birini almayı düşünüyorum Dizel olmak şartıyla. E serisinin içi pek hoşuma gitmedi tasarım olarak, a5 iç dış s line ve mmi 'lı araçlara baktım mmi olanlar için de multimedia kullanımının zor olduğu yönünde yazılar okudum, 4 ile ilgili negatif bir yorum yok ama insanların birçoğunun arabaya binme şeklinden dolayı düşündürüyor belki Ankara'da böyledir sadece bilemiyorum + ve - leriyle öneride bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
3 ünede sahip oldum.
a5 ve e coupe eski kasa sanırım bahsi geçen araçların modellerini yazabilirsen daha açıklayıcı yorum yapabilirim.
A5 2012 ve üzeri makyajlı kasa 2.0 tdi quattro 190hp olan modeli mercedes olursa 2010-2015 arası en son kasaları değil ikisi de yani
İbrahim33
17-08-2017, 21:58
a5 in motor şanzıman quattro kombinasyonuna diyecek yok mükemmel ötesi ama oldum olası seevemedim ben kasasını. yüzünün diğerlerinden yeni olması sebebiyle 4 serisini tercih ederdim ben olsam.
E coupe sadece görünüşü için alınır. Tabiki 3u arasnda kalsam hangisinin 2elde temizşni bulsam alırım illede merso demem yani.
Saygılar
Gimifayf
17-08-2017, 22:20
Eger milletin nasil bindigi sizi dusunduren bir konu ise Ankara'da artik 4e binilmez suyu cikti her yerde coupe-cabrio 418i var.
(kizilay dagitimi f30 estoril 320i sahibi biri olarak soyluyorum)
Eski kasa A5 ve eski kasa E kupe yerine tabiki 4....
önce a5 ile başlayım , dinamikleri çok zayıf çok hantal , direksiyon yumuşak ama fazla hissiz. iç hacmi ve kullanışlılık açısından E den çok daha iyi 4 le kafa kafaya gibi. iç mekan malzeme kalitesi bakımından hepsinden daha iyi. audinin koltukları rahatlık bakımından tek geçiyorum zaten. ama sürüşü aşırı zevksiz olduğu için asla tercih etmezdim.
e coupe kesinlikle orta yaş arabası , çok sıkıcı ve büyük , buda dinamik olmasını engelliyor. alınacaksa 7g tronic olmalı ondan öncesine hiç bakma bile. dıştan dev gibi görünsede içi dar , dash board çok demode diğerlerine göre , makyajlılarda command güzel oldu ama ondan öncesi çok ağır çalışıyor ve çok kullanışsız. içlerinde en sevmediğim e oldu açıkçası.
4 coupe şanzıman motor uyumu baya iyi , steptronic çok başarılı 2.0d motorla , ayrıca performansı çok iyi özellikle yazılımdan sonra arabanın kaderi değişiyor. , iç hacmi bayağı geniş , en rahat arka koltuğa sahip olan 4 serisi. araç inanılmaz dinamik klasik bmw sürüşü , fakat diğerlerine göre ön konsol kötü , iç malzeme kalitesi daha düşük. i-drive bence içlerindeki en başarılı işletim sistemi hemde açık ara.
kısaca özetledim aslında sayfalarca yazabilirim 3 araç hakkında da. bu seçenekler arasında ben hiç düşünmeden 4ü seçerdim. Çünkü en günceli o.
Erdem K.
18-08-2017, 07:06
seçenekler arasında güncelliğinden ötürü ben de 4 kasa tercih ederdim ...
Hocam herhangi birini seçmeye açıkcası elim gitmedi...
Hepsi her erkeğin hayali...
Umarım pişman olmayacağınız bi seçim yaparsınız...
4 serisi hepsinden guncel olma avantaji var. Diger yonden ankarada kar kis gunu arkadan itis kullanmak ciddi problem olabiliyor.
E coupe 2013 de kasa degistirdi sanirim. O kasa bence şık duruyor.
A5 in yeni kasasi cok ezici olmus.
E > 4 > a5 tercih ederim :)