PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1991 3.20İA Vanossuz M50B20 Alpinweiß II

scoobz
20-08-2017, 14:52
Araç satılmıştır--------------------------------

hddsheriff
20-08-2017, 22:19
şu arabanın satılmasını çok istiyorum , sürekli ilanını görmekten gerçekten çok sıkıldım ne zaman siteye girsem karşımda. İhtiyacım olsa hiç düşünmeden alıcamda işime yaramaz maalesef.

Aramızda ki 11 yaşın hatırına bir abi tavsiyesi vereyim, arabanın 2 konusu var, sürekli satılıklar bölümünde konusu var , e36 arayanların konularında resimleri var. ister istemez almayı düşünenleri olumsuz etkiler. hani arabayı çakmaya çalışan tatlı su çakalı galerici gibi görünüyor dışarıdan bilgin olsun.

Zorbey
20-08-2017, 23:11
Araç güzel ,satılmamasının tek sebebi sunroof olmaması. Bu araçlarda sunroof olsun, camları bile manuel açılsın. Yine güzel Türkiyemin garip alışkanlıkları :(

EREN34
20-08-2017, 23:38
Satılık ilanında gördüğümde çok beğenmiştim. Fakat yasaklar, yasaklar.... Yazamamıştım :)

91 oluşta kendini bu kadar beğendiren bir e36 daha denk gelmedim. Digital klima ve 16tuş obc tüm fonksiyonları ile çalışıyor mu? Genelde sonradan takılır ve alt yapısı tam yapılmaz ya,merak ettim.

Bu aradakapı fitiline bir el atmak istiyor. Yaşı bir tek oradan belli oluyor

Kazasız belasız kullanman dileği ile

MARJINAL_SUFI
21-08-2017, 00:36
aracın fiyatı piyasa marjlarına göre gayet te makul..
zorbey inde söylediği gibi: yurdum insanının sanroof takıntısından aracın satışının uzaması..
bizim ülkemizde bu araçlara zırt pırt jant takıp binlerce liraları dökerler .. bir şaft takozunu değiştirmezler..
örnek olsun diye sadece şaft takozu dedim :)
oysa ne tatlıdır m50 b20 nin sesi.. m52 ye göre daha maçodur.. daha bir vahşidir amiyane jargon ile..
e36 arayan bir arkadaş vardı.. onun yerinde olsam bu arabayı alırdım
(araç sahibini zerre tanımam)
varsın otomatik olsun.. zaten şundan eminim ki : o paralara bundan daha temiz bir 36 alamaz..
hemde forumdan tanıdık birisinden.. daha ne olsun

MARJINAL_SUFI
21-08-2017, 00:41
son olarak :
o kadar bmw ye bindim... hiçbirinin sesini m50 b20 gibi sevmedim.. ( görecelidir bu ama ekseriyet sirayet ettiğini düşünüyorum ) hatta b25 ten bile güzeldir sesi.. e 30 25 in sesine en çok benzeyen m50 b20 nin mekanik çığlıklarıdır..
66 mm strok ile tam 3000 rpm civarı başlar o vahşi zırıldaması.. :)
ve 270 bin de olup hiç motor açılmamasına rağmen yağ eksiltmeyen tek bmw emdi. hala özlerim..

MARJINAL_SUFI
21-08-2017, 00:44
dayanamadım.. bu son olsun :
bolu tünelinin dili olsada söylese m50 b20 nin marifetini..
hatta o tarihlerde tempo tutan tır cıların.. gurbetçilerin selamlarını.. :)

scoobz
21-08-2017, 01:58
Satılık ilanında gördüğümde çok beğenmiştim. Fakat yasaklar, yasaklar.... Yazamamıştım :)

91 oluşta kendini bu kadar beğendiren bir e36 daha denk gelmedim. Digital klima ve 16tuş obc tüm fonksiyonları ile çalışıyor mu? Genelde sonradan takılır ve alt yapısı tam yapılmaz ya,merak ettim.

Bu aradakapı fitiline bir el atmak istiyor. Yaşı bir tek oradan belli oluyor

Kazasız belasız kullanman dileği ile

Malesef dijital değil analog klima mevcut. 18 tuş obc ise içindeki yakıtı ve anlık tüketimi doğru calısıyor. Hava sıcaklığını gösteren derecesi doğru göstermiyor. Hız limitlemesinide denemedim.. Saat tarih her marşta sıfırlıyor ona bir ayar cekilmesi gerekiyor. Fakat yakıt tüketimi cons 1 cons 2 sıfırlayıp test ettim kaç defa sürekli tüketime göre değişiyor. Güzel yorum için teşekkür ederim..

scoobz
21-08-2017, 02:04
Araç güzel ,satılmamasının tek sebebi sunroof olmaması. Bu araçlarda sunroof olsun, camları bile manuel açılsın. Yine güzel Türkiyemin garip alışkanlıkları :(

Saygı duymak lazım elbette, fakat aracımda eğer sunroof olsaydı fiyatıda farklı olurdu elbette. Recaro yada wader ve de manuel çevirildiğinde araç direk 30-35k+ oluyor. (düşünmüyorda değilim) Yinede saygı duymak lazım sunroof şartıyla arayanlara elbette.

şu arabanın satılmasını çok istiyorum , sürekli ilanını görmekten gerçekten çok sıkıldım ne zaman siteye girsem karşımda. İhtiyacım olsa hiç düşünmeden alıcamda işime yaramaz maalesef.

Aramızda ki 11 yaşın hatırına bir abi tavsiyesi vereyim, arabanın 2 konusu var, sürekli satılıklar bölümünde konusu var , e36 arayanların konularında resimleri var. ister istemez almayı düşünenleri olumsuz etkiler. hani arabayı çakmaya çalışan tatlı su çakalı galerici gibi görünüyor dışarıdan bilgin olsun.

Satılıklar kısmında ilandan kaldırmıştım. Verdiğim göz rahatsızlığından ötürü özür dilerim.

son olarak :
o kadar bmw ye bindim... hiçbirinin sesini m50 b20 gibi sevmedim.. ( görecelidir bu ama ekseriyet sirayet ettiğini düşünüyorum ) hatta b25 ten bile güzeldir sesi.. e 30 25 in sesine en çok benzeyen m50 b20 nin mekanik çığlıklarıdır..
66 mm strok ile tam 3000 rpm civarı başlar o vahşi zırıldaması.. :)
ve 270 bin de olup hiç motor açılmamasına rağmen yağ eksiltmeyen tek bmw emdi. hala özlerim..

Yaptığınız yorumlar için tesekkür ederim. Doğru söylüyorsunuz 3000 devir sonrası gelen o sesi tarif edemem özellikle tüneldeysek. Araç şuanda 247bin kmde Allaha şükür yağ eksiltme henüz bizde de yok :)

EREN34
21-08-2017, 02:24
Malesef dijital değil analog klima mevcut. 18 tuş obc ise içindeki yakıtı ve anlık tüketimi doğru calısıyor. Hava sıcaklığını gösteren derecesi doğru göstermiyor. Hız limitlemesinide denemedim.. Saat tarih her marşta sıfırlıyor ona bir ayar cekilmesi gerekiyor. Fakat yakıt tüketimi cons 1 cons 2 sıfırlayıp test ettim kaç defa sürekli tüketime göre değişiyor. Güzel yorum için teşekkür ederim..

Klima manuelmiş. Ben Nasıl digital gördüysem :)

Güle güle kullan

scoobz
21-08-2017, 02:28
Teşekkürler rabbim daha iyilerini nasip etsin insallah..

calamityeas
21-08-2017, 10:40
Maşallah , Lpg ile yakıt tüketimi nasıl ?

scoobz
21-08-2017, 12:07
Maşallah , Lpg ile yakıt tüketimi nasıl ?

litre bazında şehir içi 15-16 litre,
uzun yolda 120 ile 8 litre
130 km ile 10 litre
140-150 civarında 11-12 litre
daha üzerine çıktıkça tüketim artıyor..
lpg 2.5tl olduğunu düşünürsek. Şehir içi 30 -37 kuruş , uzun yolda ise 18-25 kurus arası tüketim mevcut.. Aslında tüketim litre olarak düşünüldüğünde sıralı 6 silindir için oldukça ideal fakat lpg fiyatı pahalı..

scoobz
14-09-2017, 22:13
-242 bin kmde;
6 bobin- 6 buji - 1 hava akışmetresi - benzin pompası -benzin şamandrası- benzin hortumları yenilendi..

07.09.2017 tarihinde 4 adet sıfır lastik alındı araca;
215/45/17---225/45/17

scoobz
17-09-2017, 21:09
Klasik pazar temizliği, forumada fazla vakit ayıramıyorum hazır girmişken bir tanede fotoğraf yükleyeyim dedim :)

https://i.hizliresim.com/bLgWlm.jpg (https://hizliresim.com/bLgWlm)

Rew
18-09-2017, 00:28
İçim gidiyor gördükçe bir bilseniz, satılmamasının sebebi benim dualarım olabilir. Param gelecek ama ne hikmetse bi gelemedi, deveyle geliyor sanırım. Geldiği gün iletişim bilgilerinizi alıcam inşallah.

scoobz
18-09-2017, 12:46
İçim gidiyor gördükçe bir bilseniz, satılmamasının sebebi benim dualarım olabilir. Param gelecek ama ne hikmetse bi gelemedi, deveyle geliyor sanırım. Geldiği gün iletişim bilgilerinizi alıcam inşallah.

Rabbim daha iyilerini nasip etsin kardesim..

scoobz
30-09-2017, 21:09
Araç satılık fakat satılık kısmına tekrar ilan açmak istemedim yeni konuya gerek duymadım. Detaylı expertizi var;
-kaporta kısmı; ön sağ camurluk-kaput değişmiş kalan yerler boyalı
-ön cam harici bütün camlarda orj bmw logosu dahi durmakta (paspaslar orj bmw paspası- ön silgeçler dahi bosch orj)
-Mekanik anlamda şanzımanda vurma ötme atma yok, motorda yağ yakma geç marş üfleme hiç bişi yok hatasız..
-araç kompresyon teste sokuldu, 6 silindirin 6sıda 11.0 bar cıktı.
-araç Otomatik vites olmasına rağmen dynoda 220 , yolda 200 diyor. (öncedende belirttiğim gibi bütün ateşleme tarafımdan yenilendi- bobinler-bujiler-akısmetre-benzn pompası-samandırası-hortumlar)

iletişim; 506 915 34 36.. (forumdaki tek konu burası harici bir konu yok araca ait...)
Fiyat olarak: Ekim ayı boyunca 22.500tl (aracın bana maliyeti 27nin üzerinde - takas gönderen olursa takas fiyatımda 27 olur)

25-26 yaşında arabadan bahsediyoruz değişensizleri varsa ve yürürüde benim arabam kadar iyiyse bu paralara imkansız.. telefonda ölücülük yapacak arkadaşlar lütfen aramasın, ciddi alıcıyı boş göndermem zaten araç başında..

bcakir
30-09-2017, 21:53
Hayırlısı olsun. Jantlar efsane.

scoobz
01-10-2017, 19:42
Hayırlısı olsun. Jantlar efsane.

eyvallah :)
(Jantları sıfır ayarında boya-çizik-kırık-kaynak-işlem yok, 4 lastikte yeni 215/45/17---225/45/17 )

AliGizda
02-10-2017, 07:39
Şu arabanın satılmamasına hayret ediyorum sahiden. Umarım değerini bilen birine gider, hayırlı satışlar.

scoobz
03-10-2017, 23:57
Şu arabanın satılmamasına hayret ediyorum sahiden. Umarım değerini bilen birine gider, hayırlı satışlar.

insanımızda sunrooflu olsun fışkı olsun mantığı yattığı için talep az oluyor sunroofsuz araçlara :)

osmanaydo
04-10-2017, 08:43
insanımızda sunrooflu olsun fışkı olsun mantığı yattığı için talep az oluyor sunroofsuz araçlara :)

Manuel ve sunrooflu olsa, şimdiye kadar üç el daha değiştirmişti.

scoobz
04-10-2017, 18:30
Araç satılmıştır, yeni sahibine kazasız belasız hayırlı olsun.. Konu tamamen silinebilirse cok sevinirim.. Hayırlı forumlar :)

YAS
04-10-2017, 18:33
Araç satılmıştır, yeni sahibine kazasız belasız hayırlı olsun.. Konu tamamen silinebilirse cok sevinirim.. Hayırlı forumlar :)

mission completed

MURAT_HLX
05-10-2017, 10:02
mission completed

çok şükür...