Orijinalini görmek için tıklayınız : Sp3
yusufcan_k
17-12-2008, 19:41
abilerim yardımlarınızı + yorumlarınızı bekliyorum bilgisyarımda sorun olusmustu ve hard disk degisti ancak simdi service pack 2 yüklü ve ben bunu 3 e cevirmek istiyorum sizce direk üstüne mi kurayım yoksa formatlayıp mı kuruyum icinde hicbirsey yok su an bilgisayarın
direk üstüne kurabilirmuştum ben fakat arkaşım sorun oluşabiliğibi söyledi(bende öel bişi yok) servis pack3 kendi günecellemesinde gelmesi gerekir yeni format atıldıysa..
bence fark etmezz ustune kursan nasılsa servıse pack2 var sende.bosuna kotanı doldurma derım . ama daha ıı bılen varsa solesın. tabıkı bu dedıgım pc de herhangı bır vırus felan yoksa. zaten vırus olayı varsa yenıde n gerekebılır :))
Ben boot cd'si yaptım kendime chip'in bir sayısında SP3 komple ele almışlardı.
Ben bayadır kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
SP2 yüklü iken zaten güncelleme ile üzerine kuruyor SP3ü...
Ben de herhangi bir sorun yasamadım.
Vista görünümlü bir XP kurduysan, ikonlar eski haline geliyor o kadar :)
yusufcan_k
17-12-2008, 20:20
yok simdi o güncelleştirmeleri netten indirmeyecegim cd var ordan yüklemeyi düşünüyorum formatla kur diyosunuz galiba bunu anladım ben =)
SP2 yüklü bilgisayara netten olsun cdden olsun SP3 kurabilirsin diyorum ben de, üstüne kur birsey olmaz, dosyaları ayıklıyor zaten ;)
onursumer
18-12-2008, 02:38
yok simdi o güncelleştirmeleri netten indirmeyecegim cd var ordan yüklemeyi düşünüyorum formatla kur diyosunuz galiba bunu anladım ben =)
uzerine kur hiçbirşey olmaz
sp2 li cd kullanıyorum , sp3lu yapmaya üşendim nezamandır 20 kadar sisteme sp2 li xp yükleyip sonradan sp3 yüklüyorum daha hiç problem yaşamadım
CasabLanca
18-12-2008, 02:53
sp2 yüklemiştim en son formatımda güncellemede sp3 yaptı bir zararınıda görmedim
8.000rpm
18-12-2008, 15:32
işlemcin ne?
amd ise sp3 kurma...
formatlayıp windows kurduktan sonra üstüne sp3 kuracaksan bişi fark etmez. bence format atmadan kur. ama içerisinde sp3 entegre edilmiş bir windows cd varsa o zaman format atmak mantıklı.
işlemcin ne?
amd ise sp3 kurma...
Önemsiz bir bug için yükleme dememek lazım bence. Ayrıca o bug bahtsız bedevileri buluyo genelde herkezde olmuyor.
Ben de AMD sahibiyim, en ufak bir sorun yasamadım cıktıgı günden beri yüklü SP3 ;)
yusufcan_k
18-12-2008, 19:14
valla bugun bora 200sx nicki bora abimin verdigi cd yi yükledim ve gayette güzel oldu =) tesekkürler tekrardan abicim =) gayette güzel oldu makina konu silinebilir kitlenebilir isterseniz
8.000rpm
19-12-2008, 07:32
ben de deneyeyim o zaman...
belki ben de bedevi değilimdir...
:):):):)
Gece format attım, SP2 cd üzerine SP3 indirdim netten bi güzel de kurdum :)
Birde kendiniz format cdnizi yapsanız müthiş oluyor ben ne şifre ne birşey giriyorum.
SP3 ekledim sp2 yerine şifrelerini kullanıcı adını falanda yazdım. :) Sadece cdyi takıyorum o kadar :D
Chip'in o sayısı baya iyiydi :)
Benimki de güzel, direk vista görünümlü :)
Key cart curt da istemiyor, herseyi tak tak kendi kuruyor :D