Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 15-18 bin TL Arasý Araç Tavsiyesi

tlgylmz106
30-08-2017, 21:37
Cümleten selamın aleyküm. Tempra'yı sattıktan sonra babamın vefatı, toparlanmam vs. derken uzun süre araçsız kaldım. Çıkabileceğim en yüksek rakam 18 bin, ötesi olmaz. Kafamdaki araçlar bunlar fakat alternatiflere açığım. Ayrıca bunlar arasında motor seçenekleri vs. her türlü bilgiye ihtiyacım var.
Aradığım araçtaki özellikler: Benzin-lpg, klima(şart), bir iki parça değişen önemsiz ağır kaza yoksa, boya takıntım yok macun yoksa, km takıntım yok araç temizse, 4 kapı, manuel, az çok ikinci eli olan, kısaca aile arabası.
Biliyorum bu şekilde fazlaca konu var araştırdım fakat çıkamadım işin içinden, lütfen yardımı, bilgiyi esirgemeyin. Şimdiden herkese teşekkürler.

Fiat Marea

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-modelinin-fullu-cift-hava-yastikli-klimali-sunroof-lu-italyan-471694320/detay)

Opel Astra ( 16V Ecotech olmalı )

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-modelinin-fullu-cift-hava-yastikli-klimali-sunroof-lu-italyan-471694320/detay)

Opel Vectra 2.0 16v ( Bunları çok beğeniyorum )

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-96-model-opel-vectra-2.0-16v-gls-klima-lpg-ful-hatasiz-temiz-475283002/detay)

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-96-opel-vectra-2.0-16v-gls-klima-celik-cant-airbag-mp3-abs-lpg-467983524/detay)

Renault Laguna ( 140lık 16v ler tercihim ama temizleri sanırım bütçe üstünde )

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1998-orjinal-renault-laguna-2.0-16v-rxt-sirali-sistem-465205480/detay)

Renault Megane 2.0 8v ( 1.6 16v olsa çok iyi ama bütçemin üzerindeler. Ayrıca bu 2.0'lar hakkında iyi bilgiye ihtiyacım var )

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ferhat-otomotivden-1998-renault-megane-1-2.0-rxt-full-plusfull-model-382122799/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-temiz-masrafsiz-renault-megane-475698770/detay

Renault 19 Europa ( 1.6 8v Megane 1 Motorlu olanlar sadece enjeksiyonlu olanlar )

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-klimali-2000-model-renault-19-1.6-rne-sirali-sistem-lpg-li-471652692/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-2001-model-alize-469812751/detay

Bunlara ek Toyota Corona olabilir fakat temizi ve parça temini zor ve tuzlu. Carina'lar da keza öyle ve bütçe üstünde.
İlandakiler tamamen temsili. Vectra ve Megane önceliğim. Tabi motorları, kronik arızaları vs her türlü bilgiye ihtiyacım var. 17 18 e Doğan almak istemiyorum şu kardeşinize bi yardım :D

Emre-Dylan
30-08-2017, 21:54
Megane 1 bizde var kuzenimde 14kya almıştık değişen yok 130binde ama maalesef klimasızdı bu çok büyük dezavantaj. Araç güzel gidiyor 8v olmasına rağmen ama yaktığı yakıta bence değmiyor o güç. Aracın kronik sıkıntısı bildiğim kadarıyla yok ama tüpü sıralı olursa daha sağlıklı olur bizde ki sıralı değil bazen pat pat ses çıkartıyor. Tutuş konfor bence o paralara gayet iyi biz şahin parasına aldık bey amcadan 1 sene önce. Benim tercihim sanırım temiz bir laguna olurdu dolu dolu bulunursa...

tlgylmz106
30-08-2017, 22:13
Megane 1 bizde var kuzenimde 14kya almıştık değişen yok 130binde ama maalesef klimasızdı bu çok büyük dezavantaj. Araç güzel gidiyor 8v olmasına rağmen ama yaktığı yakıta bence değmiyor o güç. Aracın kronik sıkıntısı bildiğim kadarıyla yok ama tüpü sıralı olursa daha sağlıklı olur bizde ki sıralı değil bazen pat pat ses çıkartıyor. Tutuş konfor bence o paralara gayet iyi biz şahin parasına aldık bey amcadan 1 sene önce. Benim tercihim sanırım temiz bir laguna olurdu dolu dolu bulunursa...

Klima şart benim için. Evet sıralı sistem daha uygunmuş öyle duymuştum ben de. Fazla hız aramıyorum zaten ama az çok hakkını da vermeli :) Çok teşekkür ederim.

Redfish16V
30-08-2017, 22:17
megane-astra bakardım ben olsam.. Vectra b lerden uzak dur.

buggy
30-08-2017, 22:20
bende bu fiyatlara araç bakıyorum konuyu takipteyim benim aklımda Carisma ve Polo Classic var bildiğim kadarıyla vectralar sorunluymuş kulaktan duyma öğrendim bende

gokhankenar
30-08-2017, 22:48
Marea almanı öneririm ama o fiyatlara temizi zor. Ve alacaksan mutlaka MK2 olan kasasını almalısın yani 2000model üstünü. O linkini paylaştığın ilk seri biraz problemli kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla.

tlgylmz106
31-08-2017, 07:52
megane-astra bakardım ben olsam.. Vectra b lerden uzak dur.

Vectradan neden uzak durmalıyım? Astra eski duruyor ama megane önerilerine açığım.

bende bu fiyatlara araç bakıyorum konuyu takipteyim benim aklımda Carisma ve Polo Classic var bildiğim kadarıyla vectralar sorunluymuş kulaktan duyma öğrendim bende

Carisma Lpg uyumsuz diye biliyorum, Polo Classic inan hiç düşünmedim pek hoşuma gitmiyor.

Marea almanı öneririm ama o fiyatlara temizi zor. Ve alacaksan mutlaka MK2 olan kasasını almalısın yani 2000model üstünü. O linkini paylaştığın ilk seri biraz problemli kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla.

2001 sonrası Mk2 diye geçiyor sanırım emme manifoltları mk1 den farklı. Bunlarda da çözülemeyen tekleme sorunu var en nefret ettiğim şey. Mpi Tempradan o soğutmuştu beni zaten ne kadar arabamı sevsemde.

Güncel olsun limit 20 ye çıktı. Farklı modeller var mı tavsiyesi olan.

onn_dear
31-08-2017, 08:02
98 mazda 626 bence fiyatının çok üstünde bir araç.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-emsalsiz-degisensiz-hatasiz-mazda-626-472961541/detay)

İbrahim33
31-08-2017, 08:23
otomatik mondeom var düşünürsen araba düzgün tavanı falan boyasız.

gkhn55
31-08-2017, 09:19
Listeye 93-94 Mazda 323 1.6glx modelide eklenebilir.Klimalı olan modelleride var.

buggy
31-08-2017, 16:45
Carisma 1.6 lar LPG ye uyumlu değil mi ? o olay 1.8 Gdi için geçerliydi :)

Emre İlbi
31-08-2017, 21:36
O rakamlara alacağınız B kasa Opel Vectra, yüksek ihtimalle sizi opelden soğutur,

ancak ve ancak; tanıdığınız, geçmişi belli bir araç olursa alın derim :)

diğer araçlar hakkında bilgim yok, hakkınızda hayırlısı olsun

Mert_
01-09-2017, 08:22
18 bin liraya kadar 97-98 mazda 323 1.8 familia bakabilirsiniz parasına göre iyi arabalar

tlgylmz106
02-09-2017, 20:24
98 mazda 626 bence fiyatının çok üstünde bir araç.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-emsalsiz-degisensiz-hatasiz-mazda-626-472961541/detay)

Gerçekten çok güzel araçlar akrabam vasıtasıyla kullanmıştım ama temizini az km olanı bulamadım.

otomatik mondeom var düşünürsen araba düzgün tavanı falan boyasız.

Teşekkür ederim İbrahim abi otomatik istemiyorum.

Listeye 93-94 Mazda 323 1.6glx modelide eklenebilir.Klimalı olan modelleride var.

Olursa 626 olur, 323'leri sevemedim, sağolasın.

Carisma 1.6 lar LPG ye uyumlu değil mi ? o olay 1.8 Gdi için geçerliydi :)

Doğruya evet. Nerden kaldıysa aklımda kalmış öyle bir şey o günden beri aklıma Carisma hiç gelmemişti :D Listeye aldım çok sağol :D

O rakamlara alacağınız B kasa Opel Vectra, yüksek ihtimalle sizi opelden soğutur, ancak ve ancak; tanıdığınız, geçmişi belli bir araç olursa alın derim :) diğer araçlar hakkında bilgim yok, hakkınızda hayırlısı olsun

Onu çıkardım listeden çokları öyle dedi. Amin hepimiz için çok sağol.

18 bin liraya kadar 97-98 mazda 323 1.8 familia bakabilirsiniz parasına göre iyi arabalar

Hiç aklıma gelmemişti evet. Hatta forumda bir arkadaşta vardı sanırım beyazı çok beğeniyordum. Bi araştırayım çok sağol gerçekten.

Bayram günceli olsun var mı başka yardımcı olabilecek. Megane Coupe 1.6 16v, yakıt, sorunsuzluk vs ilgimi çekiyor. Megane 1 1v6 8v mi veya Megane 1 2.0 8v mi ne dersiniz?

tlgylmz106
02-09-2017, 20:27

Araba sizinmiş hocam insan bende var der :D Pm'den rahatsız edicem biraz kusura bakmayın :D

Mert_
03-09-2017, 00:15
Araba sizinmiş hocam insan bende var der :D Pm'den rahatsız edicem biraz kusura bakmayın :D

Ne rahatsızlığı estf. Bilgim dahilinde cevaplarım :)

axcel
06-09-2017, 11:32
Eğer yaşadığınız yerde fazla rampa yoksa toyota corolla 1.3 terra 99-00 alabilirsin yakıtı az ve sorunsuz klimalı olanları var..düzde iyide az rampasıda iyi olaydı denebilir yalnız...:)

muratdogan
06-09-2017, 21:34
Vectra B kullanıcısı olarak söylemek istedim. Gayet güzel ve konforlu araçlar gerek yok tutuşu oturaklığı, dijital klima, 6 airbag vs. herkes sorunlu diye bilir ama her aracın hor kullanılmışı baş ağrıtır. Bende 20 k civarına aldım ve gayet memnunum. Temizi Denk gelirse bakın derim :icon_tup:

1998corsa
07-09-2017, 14:13
98 corsa gsi verelim tek kapı ekstralı

tlgylmz106
09-09-2017, 23:07
Eğer yaşadığınız yerde fazla rampa yoksa toyota corolla 1.3 terra 99-00 alabilirsin yakıtı az ve sorunsuz klimalı olanları var..düzde iyide az rampasıda iyi olaydı denebilir yalnız...:)

Karadenizdeyim bir tarafım köy o yüzden rampa farz :) En az 1.6 olsun istiyorum aldığım araç, teşekkür ederim.

Vectra B kullanıcısı olarak söylemek istedim. Gayet güzel ve konforlu araçlar gerek yok tutuşu oturaklığı, dijital klima, 6 airbag vs. herkes sorunlu diye bilir ama her aracın hor kullanılmışı baş ağrıtır. Bende 20 k civarına aldım ve gayet memnunum. Temizi Denk gelirse bakın derim :icon_tup:

Üst limitimi 21 e çektim, bakıyorum ama 96 99 arası Cd Gls falan var Vectra B. Hangisi donanım vs iyidir bilmiyorum. Ayrıntılı bilgiye açığım.

98 corsa gsi verelim tek kapı ekstralı

Teşekkür ederim abi düşünmüyorum sağol.

Son karar Mazda 323 1.8 Familia veya Vectra B 2.0 16v. İkisinden biri olacak da Vectra B hakkında bilgiye ihtiyacım var bilgisi olan veya favorisinde vs olan varsa değerlendirebilirim.

muratdogan
10-09-2017, 11:43
Bende Olan Model 99 Vectra 2.0 16v Cd Modeli, Cd Modelinde 6 airbag, dijital klima, abs, çekiş kontrol sistemi, ayarlı direksiyon, bardaklık, 4 cam otomatiği,yol bilgisayarı, gibi pek çok özellik mevcut, Gls Modeli Boş Diye Tabir Edilen Model Olduğunu Biliyorum. Pek Detaylı Bilgim Yok, Cdx Versiyonun Dolu Versiyondur, Mercekli Farlar Deri ısıtmalı Koltuklar gibi özellikler Mevcut. Cd Paket Benim işimi Görüyor :)

Emre İlbi
11-09-2017, 08:41
Karadenizdeyim bir tarafım köy o yüzden rampa farz :) En az 1.6 olsun istiyorum aldığım araç, teşekkür ederim.

Üst limitimi 21 e çektim, bakıyorum ama 96 99 arası Cd Gls falan var Vectra B. Hangisi donanım vs iyidir bilmiyorum. Ayrıntılı bilgiye açığım.

Son karar Mazda 323 1.8 Familia veya Vectra B 2.0 16v. İkisinden biri olacak da Vectra B hakkında bilgiye ihtiyacım var bilgisi olan veya favorisinde vs olan varsa değerlendirebilirim.

21 civarına düzgün bir şey bulunabilir, 96'lar makyajsız, 97'den itibaren makyajlı, CD güzeldir, donanım falan tatmin eder,

lakin GLS alırsanız, daha düzgün bir araç bulabilirsiniz bu rakamlara, hayırlısı olsun tekrardan