Orijinalini görmek için tıklayınız : Piyasadaki en ucuz sıfır araç?
Gokberk611
03-09-2017, 23:15
Dedeme araba alacağız senede 2 ay duruyor Türkiyede, o yüzden marka model farketmeksizin piyasadaki en ucuz sıfır arabayı arıyoruz. İkinci el konusunda olumsuz bakıyo kendisi çünkü önceki arabası çok uğraştırdı dedemi, en azından garantili olur diye sıfır bakınıyoruz. Fikirler için şimdiden teşekkürler
tiMachine
03-09-2017, 23:23
Dacia sandero
Ambiance 1.0 Sce 75 bg
45.500 TL
Ferhat_V
04-09-2017, 00:49
dacia ya da hyundai i10
şimdi çok ucu açık bişey sormuşsun ki buda durumu içinden çıkılamaz bi hale sokmuş burda kriter tamam eyvallah de bi sürü alternatif var neye göre kime göre ucuz artı benzinli mi ucuz dizel mi ucuz yoksa alternatif lp ge mi vs.vs yaniiii demem o kii konu neydi laaa :D
Kiralayin daha iyi senelik mtv sigorta kasko bakim vs parasina 2 ay rahatlikla ust segment araba kiralanir
Gokberk611
04-09-2017, 08:37
Kiralayin daha iyi senelik mtv sigorta kasko bakim vs parasina 2 ay rahatlikla ust segment araba kiralanir
Çok doğru tespit işte ama yaşlı insana bunu anlatamıyosun, o ruhsatta illa kendi adı yazacak. Bakalım dedikleri gibi 1.0 Dacia Alınacak artık heralde piyasada başka araç yok sümbül bile 60 lira
Gokberk611
04-09-2017, 08:40
şimdi çok ucu açık bişey sormuşsun ki buda durumu içinden çıkılamaz bi hale sokmuş burda kriter tamam eyvallah de bi sürü alternatif var neye göre kime göre ucuz artı benzinli mi ucuz dizel mi ucuz yoksa alternatif lp ge mi vs.vs yaniiii demem o kii konu neydi laaa :D
Abi zaten en ucuz dedim mi dizel kavramı gidiyo direkt :D mecbur benzinli olacak, eski araba LPG li olduğu için ondan da illallah ettik. Geriye kalıyo Dacia Hyundai gibi firmalar bakılacak, gezilecek bugün artık
optimus_prime
04-09-2017, 10:32
senede 2 ay araba kiralasanız max 3 bin tl çıkar cepten.
araba alsanız arabanın parasını ve bakımını geçtim sigorta ,kasko ve mtv zaten 3bin tl
45bini bankaya atsın faiziyle araba kiralasın en iyisi :D
benim gemi kaptanı arkadaşım var adam aylık 12bin dolar kazanıyor o bile araba almıyor senede 2 ay için
İbrahim33
04-09-2017, 10:33
Bencede kiralamak daha mantıklı :) şöyle kabataslak bir hesapla , alacağınız araç 50 bin tl olsa. daha vergisi sigortası bakımı var onları katmadım işin içine. yeni araba bakım istemez :D 50 bin lira bankada dursa aylık 500 tl verir. 500 X 12 oda eder senede 6000 tl. günümüz şartlarında 6000 tl ye güzel dizel otomatik c segmenti bir araç rahatlıkla kiralanabilir iki aylığına :D hem kalan parasıda yerinde durmuş olur.
kiralamaya ikna edin bencede..arabayı senenin 10 ayı yatırmak ve üstüne bir sürü vergi vs ödemek daha masraflı her konuda..artı her sene değişik bir araba kullanılır..
Arabayı kendine aldır Türkiyeye gelince 2 ay dedene ver :)
Gokberk611
04-09-2017, 18:02
Arabayı kendine aldır Türkiyeye gelince 2 ay dedene ver :)
Kiralama işine bi türlü ikna edemezsek bende aynı dediğin gibi yapacam. Madem alınıyo yatsın mı araba yazık günah :D
coolvtec
04-09-2017, 19:27
fiyatın en düşük demek istemiş burada şair :)))
Gokberk611
04-09-2017, 19:43
Piyasanın en uygun aracı şu an dacia sandero 0.9 TCe motorlu olan araba. Yorumları da okudum fena değil diyorlar zaten yaşlı insan kullanacak, köyden şehre gidip gelmelik olsun yeter. Nasipse bakalım alınacak hayırlı olur inşallah :D