Orijinalini görmek için tıklayınız : İyi Bir Egsoz Ustası Tavsiyesi ?
-Murat Özcan-
07-09-2017, 14:52
Golf 6 1.6 TDİ 105 hp manuel aracıma DP+Düz boru Varex işlemi yaptırmak istiyorum. Bu işlemin bizim dizel araçlarda biraz ustalık gerektirmesinden dolayı ve bildiğim 2 iyi ustanın(İskender&Emil) çok yoğun olmalarından dolayı alternatif usta arayışına girdim. İçimizde çok iyi ustalar tanıyan arkadaşlar var. Zamanında gidip iş yaptırdım ve çok memnun kalmışlığım oldu. Bu konuda esnaf dürüst ve bu işlerden iyi anlayan bir egsoz ustası arıyorum sizce nereye gitmeliyim ?
Edit: Tekirdağdan gideceğim için tercihim İstanbul Avrupa yakası olursa daha iyi olur yada yakın çevreler olabilir.
UmutRıza
07-09-2017, 14:55
dizayn savaş usta
Savaş usta'yı yazmak için girmiştim ki yazılmış zaten :)
çok iyi esnaftır, işçiliği muazzamdır fiyatları da popüler egsozculara göre oldukça makuldür.
çok iyi esnaftır, işçiliği muazzamdır fiyatları da popüler egsozculara göre oldukça makuldür.
fıyatları saka gıbı :D cıddı anlamda :D
-Murat Özcan-
07-09-2017, 15:07
fıyatları saka gıbı :D cıddı anlamda :D
Şaka gibi derken çok mu uygun selçuk abi :D
dızayn egzoz savas abı
dizayn savaş usta
Evet arkadaşlar bakıyorum yaptıklarına ciddi anlamda araçlar yapmış..
egzoz garajı serkan (Ali İhsan Tavukçu) tavsiye ederim işçilik+fiyat ve kişilik olarak 10 numaradır..
Şaka gibi derken çok mu uygun selçuk abi :D
Evet arkadaşlar bakıyorum yaptıklarına ciddi anlamda araçlar yapmış..
valla baska x kısılerın yapacagı ısı nerdeyse yarı rakamına yaptırdım ben savas abıde. ararsın ulasırsın randevu alalama ımkanın olmaz. randevusuzda bır sekılde halledebılırse ısın cozer. guzel samımı bı adam
-Murat Özcan-
07-09-2017, 15:21
egzoz garajı serkan (Ali İhsan Tavukçu) tavsiye ederim işçilik+fiyat ve kişilik olarak 10 numaradır..
Teşekkür ederim konuşacağım..
valla baska x kısılerın yapacagı ısı nerdeyse yarı rakamına yaptırdım ben savas abıde. ararsın ulasırsın randevu alalama ımkanın olmaz. randevusuzda bır sekılde halledebılırse ısın cozer. guzel samımı bı adam
Evet abi şimdi aradım konuştuk samimi bir esnaf sıcak kanlı. Senide söyledim tanıyorum dedi :) En yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum..
Teşekkür ederim konuşacağım..
Evet abi şimdi aradım konuştuk samimi bir esnaf sıcak kanlı. Senide söyledim tanıyorum dedi :) En yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum..
tanır sagolsun, ben skıddetle tavsıye ederım memnunıyetsız bırakmaz
-Murat Özcan-
07-09-2017, 19:08
tanır sagolsun, ben skıddetle tavsıye ederım memnunıyetsız bırakmaz
Evet abi teşekkür ederim