Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelmiş geçmiş en pis arabayı temizlemek
Yiğit G.
07-09-2017, 23:32
Başarılı :icon_tup:
https://www.youtube.com/watch?v=BI1H0L8LQEw
Buharla temizleme yönteminin araba için kullanılacağı aklıma gelmemişti. Isıdan dolayı bazı malzemeleri bozma ihtimalini unutmamak lazım. Kliptekiler bilinçli, işlemler profesyonelce yapılmış.
Çok güzel...
Enteresan olan kısım o araba tr de o hale gelecek kadar yatmış olsaydı yarısı çürümüştü :S
Bu kadar profesyonel adamı bir arada bulabilsek...:)
denk gelmiştim,muazzam bir çalışma gercekten
Enteresan olan kısım o araba tr de o hale gelecek kadar yatmış olsaydı yarısı çürümüştü :S
güzel yakalaşmışsın :)
Ben olsam koltukları söküp altlarına da bir bakardım :D
Ben olsam koltukları söküp altlarına da bir bakardım :D
kesinlikle , koltuk aralarina falan tam girmediler , bana yüzeysel geldi biraz=)
bu arada ben bundan daha kötü durumda (özellikle içi) araç gördüm=)
kaportasının düzgünlüğü de şaşirtti bu arada=)
sizin böyle ve bu durumda aracınız olsun. videodaki gibi uygulama yapan ve teslim edebilecek olan en az 50 kişi var tr de. siz yeter ki arabamı temizletmek istiyorum diyip biraz araştırma yapın.
Emre-Dylan
08-09-2017, 12:51
Koltuklar neden sökülmedi...
Valla bende yüzeysel olduğunu düşünüyorum bende koltukları sökerdim hatta böyle bi ekip varken taban halısı göğüs vs dalardım
punto_multijet
08-09-2017, 13:28
Ae86 Heralde motoru bile sökerdi bu kadar pis arabanın :)
tayreep_john
08-09-2017, 13:43
bana pek inandırıcı gelmiyor ... adam fırçayla yıkadı araba benim 2012 aracımdan daha diri çıktı hiç mi çürüme deformasyon korozyon vs olmaz .... heleki o 190E amblemi bagajdaki :/
Kolpacılar .
Arabayı yıllanmış kirli olarak gösteriyorlar,ama porçöz reklamı gibi 2 fıs fıs yapınca hooop tüm çamurlar çıkıyor fırçayla. Ne kadar kolay öyle ? Biz 1 hafta yıkamayınca lekeleri zor çıkartıyoruz şampuanla yıkayıp bez ile silince.
En çok saçma gelen de ,tavana sözde(yapışan) çim mi artık ,artık yetişen bir ağaç olarak mı gösteriyorlar bilmiyorum :D ne kadar kolay çıktı öyle ya omlet çeviriyor sanki :D
adamlar iyi güzel çalıştılar, ekipman şov yaptılar ama bazı soru işaretleri var yine de.
O durumda bir arabanın bir yerleri sökülmeden yüzeysel temizlenmesi düşündürücü.
Kaportanın maşallahı var, sanki 2015 model.
Aracı özellikle kirletmişler, reklam için. Ae86 konuya bir yorum yapsın bence.
Yiğit G.
09-09-2017, 00:42
En çok saçma gelen de ,tavana sözde(yapışan) çim mi artık ,artık yetişen bir ağaç olarak mı gösteriyorlar bilmiyorum :D ne kadar kolay çıktı öyle ya omlet çeviriyor sanki :D
hocam o çim genelde terk edilen araçlarda oluşan birşey , dokundugun anda sökülür metal yüzeyden.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/02/03/article-2551025-1B2B755200000578-629_964x698.jpg
http://medias.photodeck.com/9ac12336-ce49-11e0-80a2-2bedb6ab6074/20100919_206_uxga.jpg
Doğrudur yiğit abi yine de inandırıcı gelmiyor çoğu yaptıkları şeyler Yiğit G.
Yiğit G.
09-09-2017, 17:04
Doğrudur yiğit abi yine de inandırıcı gelmiyor çoğu yaptıkları şeyler Yiğit G.
aynen gariplikler var , mesela önce insan bi tazzikli su tutar araca kirini atar bunu yapmadan kimyasal döküp fırça gibi birşeyle kirli yüzeyi fırçalamaya başlıyorlar.Boyayı çizersin o kiri süre süre...
https://i.hizliresim.com/JOL7lQ.jpg
yalaaaaaan. reklam kokan hareketler bunlar.yada bizim tr nin havasında suyunda bi sorun var. bizde bi araba o kadar yatsa;
1-koltuklar kesin çatlar
2-göğüs çatlar
3-boya yanmaya başlar
4-o araba o kadar yatman tinercilerin ve balicilerin mekanı olur :D
Son aldigim iki araba bundan daha beterdi.
Bu kaba kir... Yani deriler catlayip aralara kir dolmamis... Kopek killari yok vs vs...
Ben bir posta temizledim, bir posta daha temizlemek icin makina siparis ettim...
Genelde detayli temizligimi kendim yaparim, gayette iyi yaparim.. Bir opel combop almistim... Temizledikten sonra koltugun desenlerinin oldugunu gormustuk (abartmiyorum)...
Asil sorun arabanin nemden pas kusmasi ve taban halilarina pas gecmes, kopek kili ve arabanin icine dokulen seyler... 30 yil yatmis arabayi temizlemek zor degil...
Opel combo santiyede kullanilmisti ve resmen toprak kaplamisti... Kirik dokuk yoktu. Satarken alan adam 'abi tertemiz bakmissin arabaya' diyerek aldi...
Velhasil deri catlagi; kirik dokuk; dokulen sivilar ve pas gibi seyler problem... 30 yil beklemesi degil...
Banada kolpa geldi ama mersonun kondüsyonuna hayran kaldım.
Bnm mercedes 5 sene kapalı otoparkta yatmıstı, *** götürüyodu. Bu onu yanında cillop :))
Hangi ülkede ise o ülkenin serserisi hiçmi camı farı stopu kırmamıs :D
Bnm arabanın arka koltugunda patlamıs mısırla bira ile keyif yapmıslar yıllarca.
cemisiblen
07-11-2017, 01:24
Gelmiş geçmiş en kirlisi olamaz bi kere =) Bir offroad dünüşü, su tutulmadan 3 gün güneşte kalan arabayı yıkasınlar bakalım en kirli araba hangisiymiş =)
Burda rıdvan dı herhalde .bir coonect vardı.şirkette kullanılmış araba okadar kirliydiki sokak ta daha az kirlenir insan onun konusunu buldumda fotolar yok galiba :)