Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da mekan tavsiyesi (canlı müzik olan)
leader_T
08-09-2017, 08:56
Merhaba arkadaşlar,
Ankarada cumartesi gecesi canlı müziği (güncel parçalar) olan eşlerimizle rahat oturup eğlenebileceğimiz nezih bir mekan arıyorum.
Daha önceden 3. caddede Kantina vardı. O kapandı sanıyorum. Onun gibi bir mekan olabilir. Gayet keyifli bir yerdi.
Fasıl 2nci tercihimizdir.
Ankaralı arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.
Mesa Salata iyiydi önceden, 1 ay önce gittim, kolundan tuttuğunu içeri almışlar. Ama canlı müziği hala iyiydi; off sezon olduğundan öyle de olmuş olabilir tabi.
yusufcan_k
08-09-2017, 10:14
altugkocer i buraya davet ediyoruz :D
Biraz sıkışık olsada zeki bar iyidir yada maske iyidir
altugkocer
08-09-2017, 10:28
altugkocer i buraya davet ediyoruz :D
tam adamını davet ettin ha, evlenince bitti gece hayatı :D
Albüm'e gidebilirsiniz, çıkan sanatçılar iyidir, ortamı da güzeldir. Orası sarmazsa yanında Tren var. Tren'in cumartesi programı nasıl bilmiyorum ama.
Tepe Prime'da Hayal kahvesi de iyidir.
Jolly Joker'de cumartesi Ceylan Ertem var. Ona da gidilebilir.
Onun dışında fasıl olarak seçenekler çok, meşrep, kalispera, komşu, neylemeyle, agapibalık, behzat, zoka, adı meyhane vs. uzar gider :)
yusufcan_k
08-09-2017, 10:46
tam adamını davet ettin ha, evlenince bitti gece hayatı :D
Albüm'e gidebilirsiniz, çıkan sanatçılar iyidir, ortamı da güzeldir. Orası sarmazsa yanında Tren var. Tren'in cumartesi programı nasıl bilmiyorum ama.
Tepe Prime'da Hayal kahvesi de iyidir.
Jolly Joker'de cumartesi Ceylan Ertem var. Ona da gidilebilir.
Onun dışında fasıl olarak seçenekler çok, meşrep, kalispera, komşu, neylemeyle, agapibalık, behzat, zoka, adı meyhane vs. uzar gider :)
bitmiş hali buysa demek ki bitmemiş olsa sahneye çıkar 2 söylerdin :d
Behzat - Çayyolu (park cd.)
Çengel rest.
Güzel mekandır
ALPER-VNS
08-09-2017, 11:25
Çengel rest.
Güzel mekandır
çengel i tavsiye ederim. Müzisyenleri özellikle çok başarılı. Filistin caddesinde yeni yerlerine geçtiler mekan da gayet güzel.
çengel i tavsiye ederim. Müzisyenleri özellikle çok başarılı. Filistin caddesinde yeni yerlerine geçtiler mekan da gayet güzel.
Ersan sağlam adamımdır
benim oğlanın sünneti Ersan organize etti
free-hifi
08-09-2017, 11:27
sarı tutku nerde çıkıyo la
baya canlı müzikli :D
ertantamer
08-09-2017, 11:31
Behzat meşrep türkan kanatcı the fasıl rakıcı meşekalkanı hasbihal bunlarada bakın
Canlı müzik her zaman olmuyor ama nezih ve kaliteli bir ortamı oluyor ; Bilkent - Ateş ustası / Bilkent - Deli Yengeç. 2 side yan yana zaten. Nenehatun'un başında hemen sağda Rakıcı var mezeler ve yemekleri süper , aynı zamanda çalgıcılar var masa masa geziyor 10-20 ateşliyorsunuz ne isterseniz onu çalıyor , ortam falanda çok güzel. Canlı müzik her masa bir şey çaldırdığı için gece doluyor :) Komşu nun ortamda iyi ama mezeleri hiç ama hiç beğenmedim yada benim damak tadıma göre değildi, Oran daki behzat en son gittiğimde meze ve yemekler rezildi. Genelde sohbet muhabbet ve içmeye çıkacağım zaman Bilkent - Ateş ustasını tercih ediyorum , her şey süper.
altugkocer
Kerimcan tren'e gelirse gidelim beraber .
olaayyygggggg
altugkocer
08-09-2017, 11:54
altugkocer
Kerimcan tren'e gelirse gidelim beraber .
olaayyygggggg
Gidelim ama bir sorunumuz var gardaş
http://i67.tinypic.com/3328ml3.jpg
Gidelim ama bir sorunumuz var gardaş
http://i67.tinypic.com/3328ml3.jpg
aynen gardaşım,beraber doldurup vermemiz lazım. Noter onaylı aslı gibidir olur mu ?
neyse konu hiç olmasın
Albüm güzeldir hafta içi gidilecekse hafta sonu Tren oluyor eşli gidecekseniz pek tavsiye etmem açıkcası. Onun haricinde Hasbihal güzel bir de Sincanlı Mustafa seviyorsanız Escape Clubda çıkıyordu bir ara her Çarşamba günü.
evolution_9
08-09-2017, 20:11
Albüm iyidir hesaptada geçirmiyolar
Akdeniz akdeniz de sim öıkıyorsa çok eğlenirsiniz..
leader_T
08-09-2017, 22:04
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Şuan Albüm, Tren ve Çengel arasında karar vereceğim.
Mekanlar gayet iyiye benziyor.
Fasıl için öneride bulunan arkadaşlar içinde teşekkürler.
Meşrep e ve Behsat 'a zaten gidiyorduk. Bu sefer fasılsız bir yer istedik.
Ancak ileriki dönemler için gene listemde farklı fasıl mekanlarını da ekledim.
Sur balık - Karaf - Camgöz bunlar kaliteli düzgün ve hep gittiğim mekanlar,albüm ve tren eşinizle gidiceğiniz bi yer değil.Hasbihal veya Kanatçı gelmek isterseniz her türlü yardımcı olurum mekanın sahibi biziz leader_T
yıldız 4uncu caddenin tepesinde ki kanatçı mı?
Sur balık - Karaf - Camgöz bunlar kaliteli düzgün ve hep gittiğim mekanlar,albüm ve tren eşinizle gidiceğiniz bi yer değil.Hasbihal veya Kanatçı gelmek isterseniz her türlü yardımcı olurum mekanın sahibi biziz leader_T
yıldız 4uncu caddenin tepesinde ki kanatçı mı?
Balgat kanatçı
Evet Sim in sahnesi güzeldir ve eğlencelidir. Ama sezona başlamadı galiba daha.
Akdeniz akdeniz de sim öıkıyorsa çok eğlenirsiniz..
Yakın zamanda Mustafa Taş var mı Hasbihal de hazır görmüşken sorayım :)
leader_T
11-09-2017, 23:55
İlgin için teşekkür ederim dostum.
Özelden yazdım.