PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Self Servis araba yıkamak

mert5
11-09-2017, 18:48
Selamlar Anadolu yakasında ücreti mukabilinde, kendi karcher makinem için suyu ve elektiriği kullanabileceğim bir mekan var mıdır ?

free-hifi
11-09-2017, 18:58
Nerde oturuyorsun. 1 lira köpük 2 lira suya benim makinalari da kullanabilirsiniz

mert5
11-09-2017, 19:03
Nerde oturuyorsun. 1 lira köpük 2 lira suya benim makinalari da kullanabilirsiniz

Abi Kurtköyde oturuyorum da, yanlış anlama, petrollerdeki köpük arabanın boyası için çok faydalı değil ...

Yinede ilgin için çok teşekkür ederim ...

free-hifi
11-09-2017, 19:08
Kendi köpüğün varsa kova ile sünger ile yikatirim makinayi göreyim su girişleri tutarsa kendi makinanida kullanabilirsin. Çınardere Mahallesi Olimpiyat caddesi no 60 navigasyon kur uyarsa gelirsin ben para almam :) işin gorulsun

300E
11-09-2017, 22:17
Ben benzinliklere gidiyorum, tazyiği tutuyorum, sonra yanıma 10 litre su alıyorum, onları kovaya phı düşük şampuan ile döküyorum, yada şampuanı arabanın üzerine döküyorum direk, öyle köpükleyip geri tazyikle duruluyorum.

free-hifi
11-09-2017, 22:51
Her istasyon izin vermez hele ki son olaylar yüzünden. Self servis e donup 5 liraya sistem kurma pesindeler. Ben 14500 liralık sistem kurdum . Tetikli tabanca aldım . Tetiksiz bilmeyen için sıkıntı.

Seyfettin777
11-09-2017, 23:13
Kendi köpüğün varsa kova ile sünger ile yikatirim makinayi göreyim su girişleri tutarsa kendi makinanida kullanabilirsin. Çınardere Mahallesi Olimpiyat caddesi no 60 navigasyon kur uyarsa gelirsin ben para almam :) işin gorulsun

Abi bu sene Avrupa'ya taşınıyorum senin bu olayı yeni duydum bilsem gelirdim, daha önce yoktu herhalde bu sistem?

Avrupa'da bilen varsa ben de bu tarz bir yer arıyorum arkadaşlar, 1 lira ile su tabancası kullanabileceğim, kova ile yıkayabileceğim bir yer...

300E
11-09-2017, 23:17
Her istasyon izin vermez hele ki son olaylar yüzünden. Self servis e donup 5 liraya sistem kurma pesindeler. Ben 14500 liralık sistem kurdum . Tetikli tabanca aldım . Tetiksiz bilmeyen için sıkıntı.

Yıllardır böyle yıkıyorum ben, kimse gelipte birşey demedi valla, istersem 1 saat araba yıkayım, kimse gelip birşey demiyor, sonuçta yanlarda 3-5 tane daha yer oluyor.

Drive Fast
11-09-2017, 23:27
Bizimde arkadaslarla boyle bir yere ihtiyacimiz var, bizde kendi sampuanimizla yikiyoruz ama nereye gitsek en fazla 2 hafta sonra yikamaci alip fiyatlari 5-10 liraya cikartiyorlar suanda bosta kaldik arabalar les gibi :)

RafetAraç
11-09-2017, 23:32
aslında self servis yani ayağa gidip yernde yıkama gibi bi sistem istanbulda tutmaz mı acaba

Drive Fast
11-09-2017, 23:40
aslında self servis yani ayağa gidip yernde yıkama gibi bi sistem istanbulda tutmaz mı acaba

Onu bir ara denemislerdi ama susuz temizliyorlardi sonra kayboldu gitti

immortalboss
12-09-2017, 00:46

Valla konuyu bilmem de bu post takdir alır.Ne kadar güzel bir teklif.Sizin gibi insanlar olsun her daim.

free-hifi
12-09-2017, 01:05
Abi bu sene Avrupa'ya taşınıyorum senin bu olayı yeni duydum bilsem gelirdim, daha önce yoktu herhalde bu sistem?

Avrupa'da bilen varsa ben de bu tarz bir yer arıyorum arkadaşlar, 1 lira ile su tabancası kullanabileceğim, kova ile yıkayabileceğim bir yer...

Daha once yoktu . Ben kiracı yikamacıları çıkardım. Kendim kurdum sistemi

free-hifi
12-09-2017, 01:08
Yıllardır böyle yıkıyorum ben, kimse gelipte birşey demedi valla, istersem 1 saat araba yıkayım, kimse gelip birşey demiyor, sonuçta yanlarda 3-5 tane daha yer oluyor.

Yerine göre değişir . Ama en son tuzla civarında musteri nin boğazı yaralandı. Subay in araba cam patladı. İki araba daha masraf aldı. İstasyon eski sisteme döndü . Dava açsan kazanırsın. Yer imkanın varsa sende zaten az çok biliyorsun kullanmayı sıkıntı olmaz. Ama oldu izmir ankara da iki kişinin boğazı parçalandı öldü. Ben basınçlı tankı iptal ettim. Basınçlı tüp te yasaklandı zaten yavaş yavaş kalkıyor.

free-hifi
12-09-2017, 01:11
Valla konuyu bilmem de bu post takdir alır.Ne kadar güzel bir teklif.Sizin gibi insanlar olsun her daim.

Eyvallah sağolasın. Benim ora genelde musait her zaman yardimci olurum . Sorun değil .

free-hifi
12-09-2017, 01:12
Bizimde arkadaslarla boyle bir yere ihtiyacimiz var, bizde kendi sampuanimizla yikiyoruz ama nereye gitsek en fazla 2 hafta sonra yikamaci alip fiyatlari 5-10 liraya cikartiyorlar suanda bosta kaldik arabalar les gibi :)

Semt neresi?

onursumer
12-09-2017, 02:07
bakirkoy,yesilkoy,atakoy,florya cevresinde varmi bu sekil yer

mert5
12-09-2017, 08:26

Abi çok teşekkür ederim, Kürüm petrol senin istasyon değil mi ?

Normal hortumu takabileceğim bir musluk ve elektriğe ihtiyacım var, makinenin su girişi normal hortum şeklinde ...

Zaten gerekli tüm malzemeler bende var, makine köpükde atıyor ....

Uygunum diyorsan 5 dk içinde gelebilirim ...

Seyfettin777
12-09-2017, 09:41
Daha once yoktu . Ben kiracı yikamacıları çıkardım. Kendim kurdum sistemi

Anladım abi hayırlı olsun.

Semt olarak bana çok uzak ama buralarda bir yer bulamazsam sana gelirim, paramız da yabancıya gitmemiş olur hem.

free-hifi
12-09-2017, 09:48
Abi çok teşekkür ederim, Kürüm petrol senin istasyon değil mi ?

Normal hortumu takabileceğim bir musluk ve elektriğe ihtiyacım var, makinenin su girişi normal hortum şeklinde ...

Zaten gerekli tüm malzemeler bende var, makine köpükde atıyor ....

Uygunum diyorsan 5 dk içinde gelebilirim ...

Aynen kardeşim gel Kürüm Petrol. 0537 681 2492 numaram

free-hifi
12-09-2017, 09:49
Anladım abi hayırlı olsun.

Semt olarak bana çok uzak ama buralarda bir yer bulamazsam sana gelirim, paramız da yabancıya gitmemiş olur hem.

Üsküdar HArem civarındaysan Harem opette de yardımcı olurum

Drive Fast
12-09-2017, 13:30
Semt neresi?

Kozyatağı erenköy civari abi sizin petrol nerede

Seyfettin777
12-09-2017, 13:38
Üsküdar HArem civarındaysan Harem opette de yardımcı olurum

Fındıklı'daydım abi, evi Çağlayan'a taşıdım bu sene.

Üsküdar bana daha yakın olur, eğer ora da sana aitse oraya gelirim, değilse karşıya geçmişken ilk söylediğin yere de geçerim, dert değil.

Rockford
12-09-2017, 13:54
haremdekinde opetteki yıkama kısmı kapandı galiba ne zaman gitsem kapalı diyor yetkili arkadaş. ya da akşam diye mi kapatıyolar bilemiyorum.

free-hifi
12-09-2017, 14:06
Arkadaşlar haremde başka bir problem vardı maalesef 2 - 3 ay kapanmak zorunda kaldı. Şu an her şeyi ile faal lpg inşaatı başlarsa yıkama çıkışa geçecek. Kendi yıkamak isteyene yıkama elemanları izin veriyor. Yada oraya gidin şef okan ı bulun ( Eski Müdür Özgür ) adımı verin yardımcı olacak. Yıkamada çalışan uzun boylu Murat ve Mehmet Amca ya da adımı verin dilediğiniz gibi yıkayın.

free-hifi
12-09-2017, 14:08
Kozyatağı erenköy civari abi sizin petrol nerede

Kozyatağı FSM hastanesi karşısı Ottoman Opet tanıdık müsaitliğine bakayım konuşayım çünkü ora ufak öyle zevke yer olmaz. Ama harem yada benim oraya gelirsen alan serbest .)

Rockford
12-09-2017, 14:14
haremdekinin düzelmesi iyi olmuş. oranın basınclı suyu direk parayı atar atmaz cılgınca baslıyordu çalışmalar süresinde insallah onu da değişmişlerdir acaip basınclıydı suyu dizlerin arasına sıkıstırarak baslatıyodum suyu o derece. ama personel senin de dedigin gibi gayet iyi niyetliler karışan bulaşan kimse olmuyor.

300E
12-09-2017, 14:20
Yerine göre değişir . Ama en son tuzla civarında musteri nin boğazı yaralandı. Subay in araba cam patladı. İki araba daha masraf aldı. İstasyon eski sisteme döndü . Dava açsan kazanırsın. Yer imkanın varsa sende zaten az çok biliyorsun kullanmayı sıkıntı olmaz. Ama oldu izmir ankara da iki kişinin boğazı parçalandı öldü. Ben basınçlı tankı iptal ettim. Basınçlı tüp te yasaklandı zaten yavaş yavaş kalkıyor.

Burda bütün benzinlikler ona döndü abi, 2 liraya su, 1 liraya köpük, uzun zamandır öyle Ankara'da, ama hep tetikli tazyik tabancaları.

free-hifi
12-09-2017, 15:26
haremdekinin düzelmesi iyi olmuş. oranın basınclı suyu direk parayı atar atmaz cılgınca baslıyordu çalışmalar süresinde insallah onu da değişmişlerdir acaip basınclıydı suyu dizlerin arasına sıkıstırarak baslatıyodum suyu o derece. ama personel senin de dedigin gibi gayet iyi niyetliler karışan bulaşan kimse olmuyor.

HAremdeki tabancalar tetikli değil eski sistem suya basarken dikkatli olun. İşveren masraf yapmayı sevmiyor :).

free-hifi
12-09-2017, 15:27
Drive Fast Ottoman opet yönetimi kullanmana izin vermiyor bilgin olsun. Makinalara zarar vermişler müşteri ve araçlar zarar görmüş.

AliGizda
12-09-2017, 15:51
Ben Beylikdüzünde oturuyorum, S virajının oradaki Kadoil' de yıkıyorum artık 3 lira köpük 2 lira su. Hafta sonları falan kalabalık oluyor. Eskiden Yenibosnada oturuyordum orada Starcity' nin yanındaki Total' e gidiyodum 5 lira veriyodum çocuğa istediğim kadar yıkıyodum :) Hele bir de pazar akşamı gittim mi kimse olmuyodu çamurluklarda ne varsa akıtıyodum :) Bu taraflarda oturanlara bilgi olur.

Rockford
12-09-2017, 16:37
beylikdüzündeyken hadımköy yolundaki alpette yıkıyodum orası da iyi sayılır.

Drive Fast
12-09-2017, 16:51
Drive Fast Ottoman opet yönetimi kullanmana izin vermiyor bilgin olsun. Makinalara zarar vermişler müşteri ve araçlar zarar görmüş.

Abi teşekkürler senin istasyon nerede oraya gelelim çay iceriz tanisiriz maksat sohbet muhabbet olsun

Drive Fast
12-09-2017, 16:54

Haremdeki tadilat bittimi biz normalde hep oraya gidiyorduk kapaninca uzulduk baya, orada bi dayi var dünyalar iyisi on numara bi adam almanyada ascilik yapmis ulkeye dönmüş bogazda mekan açmış batmis ne istesek yapıyordu birazda alkolün etkisinden sanirim :D

free-hifi
12-09-2017, 17:08
Haremdeki tadilat bittimi biz normalde hep oraya gidiyorduk kapaninca uzulduk baya, orada bi dayi var dünyalar iyisi on numara bi adam almanyada ascilik yapmis ulkeye dönmüş bogazda mekan açmış batmis ne istesek yapıyordu birazda alkolün etkisinden sanirim :D

Mehmet Dayı :D Kafa adamdır, gece piizlenir :))

Harem Faal şu an, harem yakın sana orada serbest burada, Navigasyona olimpiyat caddesi no 60 çınardere mahallesi yazınca çıkar kartal cezaevi tarafında

hkkcn
13-09-2017, 12:07
bizim oraların gözünü seveyim 1 liraya köpük 1 liraya su tamam :D hatta opette çalışmıştım bir süre tanıdık olunca gidiyorum sürekli su beleş köpük 2 lira :) suda süresiz istediğin kadar. gece gidiyorum genelde malzemeleride kullanıyorum orda sıra olmayınca :D

mikelazi
13-09-2017, 12:13

buraya en yakın ne taraftan gelebilirim.
maltepe bel. karşısındaki bp yi biliyorsundur.onun arkasında oturuyorum.
kendi şampuanım,kendi süngerim,kendi bezimle pazar sabahı takılıcak bu tarz yer arıyorum dostum.

free-hifi
13-09-2017, 13:21
buraya en yakın ne taraftan gelebilirim.
maltepe bel. karşısındaki bp yi biliyorsundur.onun arkasında oturuyorum.
kendi şampuanım,kendi süngerim,kendi bezimle pazar sabahı takılıcak bu tarz yer arıyorum dostum.

Harem Opet mi yakın, Bura mı ölç benim buraya pendik köprüsünden yukarı hafif sollu da gelebilirsin kartal köprüsünden yakacık cezaevi yolunu kullanarak ta gelebilirsin

mikelazi
13-09-2017, 13:36
Harem Opet mi yakın, Bura mı ölç benim buraya pendik köprüsünden yukarı hafif sollu da gelebilirsin kartal köprüsünden yakacık cezaevi yolunu kullanarak ta gelebilirsin

pendik köprüsü daha yakın gibi.sahil tarafımı,yoksa diğer tırmanış tarafımı.
pazar sabahı ordamısındır ;)

free-hifi
13-09-2017, 14:08
pendik köprüsü daha yakın gibi.sahil tarafımı,yoksa diğer tırmanış tarafımı.
pazar sabahı ordamısındır ;)

Yukarı doğru cezaevi velibaba çınardere diyelim. Pazar değilde cumartesi burdayım :D

mikelazi
13-09-2017, 14:14
Yukarı doğru cezaevi velibaba çınardere diyelim. Pazar değilde cumartesi burdayım :D

yapma bee :(

AhmetUsta6161
13-09-2017, 18:12
Ben Beylikdüzünde oturuyorum, S virajının oradaki Kadoil' de yıkıyorum artık 3 lira köpük 2 lira su. Hafta sonları falan kalabalık oluyor. Eskiden Yenibosnada oturuyordum orada Starcity' nin yanındaki Total' e gidiyodum 5 lira veriyodum çocuğa istediğim kadar yıkıyodum :) Hele bir de pazar akşamı gittim mi kimse olmuyodu çamurluklarda ne varsa akıtıyodum :) Bu taraflarda oturanlara bilgi olur.

Merhabalar bende Beylikdüzü Beykent teyim.Gürpınar da mezarlığın karşısında Alpet var her saatte yıkama yapılabiliyor.Yani ben gece 11 de gittim fıstık gibiydi bom boş kimse birşey demiyor.Sadece su kullanıyorum ama min. 2 kere ve daha fazlasını kullanıyorum her gittiğimde kimse birşey demiyor o yüzden.Tavsiye edilir :icon_tup:

Cgungor
13-09-2017, 18:27
bakirkoy,yesilkoy,atakoy,florya cevresinde varmi bu sekil yer

zeytinburnu sahile çıkmadan belgrad kapının tam karşısında shell var abi. Benzinliğin girişinde 3 tane arka tarafta da 3 tane yıkama yeri var. İstersen köpük ve suya 2şer lira atar 4 liraya o sistemden faydalanırsın istersen 2tl suya atar kendin köpüğünle köpükler tekrar 2 lira atıp durularsın. Hafta sonu hariç boş oluyor yıkamalar arasında yüksekçe plastik duvar yapmışlar tam arabanın yıkaması bittiğinde yan taraftaki aracın suyu köpüğü de gelmiyor. ben zeytinburnunda otururken hep oraya giderdim...

Cgungor
13-09-2017, 18:29
Marmara Park AVM civarında self servis yıkamacı var mıdır bilen... Geçen gün beykent tarafına gittim yol kenarında alpet miydi opet miydi tam hatırlamıyorum self servis yıkama vardı ama çok fazla doluydu.

serkanaygün
14-09-2017, 10:12
İkitelli tarafında olanlar varsa eğer Tam Organize'nin girişinde Petrol Ofisi var. Orada da self servis yıkama mevcut, ama orası diğer istasyonların aksine hafta içi daha yoğun oluyor. Haftasonu erken saatlerde rahatça hareket edebilirsiniz.

safaks
14-09-2017, 16:25

Beylikdüzünde s virajı nerde kardeşim. Yeni taşındım o tarafa çok bilgi sahibi değilim. Zeyrinburnunda heryerde yıkama vardı beylikdüzüne taşınınca leş styla gezer olduk. Bari oraya gidip yıkarım.

Cgungor
14-09-2017, 18:20
Beylikdüzünde s virajı nerde kardeşim. Yeni taşındım o tarafa çok bilgi sahibi değilim. Zeyrinburnunda heryerde yıkama vardı beylikdüzüne taşınınca leş styla gezer olduk. Bari oraya gidip yıkarım.

sende mi zeytinburnundan b.düzüne taşındın abi :D bende yeni taşındım 1 ay oldu. harbiden z.burnu çok iyiydi o konuda. hangi yıkamacıya girsem önümdeki arabaya fırçayla girişiyolar ve fiyat da 25 30 tl den aşağı değil direk kaçıyorum valla mekandan.

dieselpower
14-09-2017, 22:45

maltepe doğuşkentteki benzinliğe gittim bende az önce iza ettim böyle böyle.. hortumdan su kullanıyoruz oda 7 lira dedi.. pendiğe yolum düştüğümde mutlaka gelcem ama..

free-hifi
14-09-2017, 23:51
maltepe doğuşkentteki benzinliğe gittim bende az önce iza ettim böyle böyle.. hortumdan su kullanıyoruz oda 7 lira dedi.. pendiğe yolum düştüğümde mutlaka gelcem ama..

Her zman beklerim. Uçmuslar onlar. Geçen sene yönetici seminerinde tanışmistik. Yolum düşer oraya gorusurum onlarla. Politika yanlış o bölgede tek de değiller. Az asagida po bp var . Saçma 7 tl

karsiyakaliozi
15-09-2017, 08:36
İzmir de şu işi bir türlü yaptıramıyorum adamın kullanmadığı yeri var elektrik su her şey var makine koy senin yıkadığın paraya kendim yıkarım sana müşteride bulurum diyorum ikna edemiyorum mekan 5 kere el değiştirdi en son mekanı satın alırım herhalde bu gidişle :) ciddi kendin yıka potansiyeli olduğunu düşünüyorum bu işlerde makineleri koy saatlik kirala alanı, adam takılsın istediği gibi hatta dolap v.s yap adam malzemesini koysun abone olsun ütopik mi düşünüyorum acaba .

free-hifi
15-09-2017, 08:46
İzmir de şu işi bir türlü yaptıramıyorum adamın kullanmadığı yeri var elektrik su her şey var makine koy senin yıkadığın paraya kendim yıkarım sana müşteride bulurum diyorum ikna edemiyorum mekan 5 kere el değiştirdi en son mekanı satın alırım herhalde bu gidişle :) ciddi kendin yıka potansiyeli olduğunu düşünüyorum bu işlerde makineleri koy saatlik kirala alanı, adam takılsın istediği gibi hatta dolap v.s yap adam malzemesini koysun abone olsun ütopik mi düşünüyorum acaba .

biraz ütopik :D

şimdi dönüşümler şu şekilde oluyor artık mevcut yıkama alanı 3 yada 5 e bölünüyor yıkama arkasında bir oda her üniteye ordan köpük su gidiyor istediğini yap ama yoğunlaşırsa istasyon müdahale edebilir.

karsiyakaliozi
15-09-2017, 08:56
Benim gittiğim mekan çok yoğun olmuyor 4 alanları var 1 alan hiç kullanılmıyor genelde ben kullanıyorum orayı, sadece orayı kullanılır hale getirin diyorum anlatamıyorum normal yıkama parası ve bahşiş veriyorum her seferinde :)

AliGizda
15-09-2017, 09:23

S virajı Tüyaptan Büyükçekmeceye inerken olan kısma diyolar, Kadoil ters istikamette. PM' le tarif ederim şimdi. Neresine taşındın abi? Bende Yenibosna Radar' dan Beylikdüzüne geldim.

safaks
15-09-2017, 15:31
S virajı Tüyaptan Büyükçekmeceye inerken olan kısma diyolar, Kadoil ters istikamette. PM' le tarif ederim şimdi. Neresine taşındın abi? Bende Yenibosna Radar' dan Beylikdüzüne geldim.

Eyw moruk bi gün müsait olunca bi uğrarım o tarafa. Marmara parkın oraya taşındım. Öğretmenler sitesi diye geçiyo. Yeni yeni keşfediyoz işte buraları :) çok saolasın.

Bossanova
15-09-2017, 17:09
İzmir Balçova da Dörtyol oto var, Su-2 Köpük-3 TL 4-5 adet paravan var fena sayılmaz totalde 8-10TL arası gibi bir ücrete geliyor ben hava komp. da kullanıyorum kurulamayı kolaylaştırıyor h.sonları çok çok yoğun ama h.içi akşam ve öğlen sakin sayılır. Şahin çetesi ve kanberli coil over hondacılar oluyor o saatlerde :) Kendi şampuanları çok iyi değil gibi kova alırsanız yanınıza işiniz daha kolay olur diye düşünüyorum.

free-hifi
04-11-2017, 12:57
Niye gelmediniz :D

McKrop
04-11-2017, 13:13
Bu işin anasıda babasıda Bursa Vatan Self Servis Oto Yıkama tesisleridir. Olayın geldiği son noktadır. 1 lira atıp lastikleri parlatan makine bile var. Her bursaya gittiğimde ciddi zaman ayırıyorum stres atıyor insan :D bide apaçisi olmasa...

free-hifi
04-11-2017, 13:17
Bu işin anasıda babasıda Bursa Vatan Self Servis Oto Yıkama tesisleridir. Olayın geldiği son noktadır. 1 lira atıp lastikleri parlatan makine bile var. Her bursaya gittiğimde ciddi zaman ayırıyorum stres atıyor insan :D bide apaçisi olmasa...

Vatan makina ile 6 sene önce çalıştım. Beni burda perişan ettiler bir daha çalışmam onlarla.

McKrop
04-11-2017, 13:26
Vatan makina ile 6 sene önce çalıştım. Beni burda perişan ettiler bir daha çalışmam onlarla.

Bir gün dediğim yeri mutlaka ziyaret edin. Self servis şeklinde yıkama tesisi açılabilir istanbulada. Özellikle hafta sonu çok kalabalık günlük ortalama en az 100 araba geliyordur.

free-hifi
04-11-2017, 13:39
Bir gün dediğim yeri mutlaka ziyaret edin. Self servis şeklinde yıkama tesisi açılabilir istanbulada. Özellikle hafta sonu çok kalabalık günlük ortalama en az 100 araba geliyordur.

Yeri müsait olan istasyonlar yapmaya başladı şu an en az 5-6 araç yan yana gelecek şekilde self servis kuruyorlar artık.

mikelazi
04-11-2017, 17:02
geç bile kaldılar

Özgür Güneş
04-11-2017, 17:26
Ankara’dakiler icin benden oneri, dikmen vadisinin yaninda bulunan vadi petrol opet, 1 TL ye 1.5 dk filtrelenmis su veya 1 TL ye 3 dk sebeke suyu kullanabilirler, ben cift kova wash mitt ile yikiyorum, kimse bir sey demiyor, ayrica kurulamada hava tabancasi da 1 tl ve 4 dk.