Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : AUDI A6 3.0 TDI Quattro | Agir Hasar Kayitli

Mehmetmert
17-09-2017, 09:58
Arkadasim A6 ile geldi , oda herseyden habersiz bende. İlk geldiler Ankara'dan arabayi park ettiler muhabnet ediyoruz 5 dk sonra yanik kokusu gelmeye basladiki arabayi stop etmislerdi.Heryere bakiyoruz ediyoruz yanik kokusu gecmiyor.30 dkdir yanmiyorsa dahada yanmaz dedik eve ciktik :D Meger arabanin alti tamamen yag kacagiymis ,motor isindigindandan (uzun yoldan geldiler ) yagda yaniyormus alttan yavas yavas :)

Sabah yola cikicaktik , klimasiz cikmayalim dedik cunku uflemiyordu . Polen filtresi falan tikali sandik neyse nazimiz gecen ustayi cagirdik o zaman altindaki yagi gorduk.Klimadada problem polen degil klima yonlendirme motorunda imis neyse birsey anlamadik

Biz arabanin agir hasarli falan oldugunu yoldan gelince plakasini mesaj atinca ogrendik , sonra sokmeye ve dikkatli bakmaya basladikki sol perde hava yastigi , koltuk airbagi , on airbag , yolcu airbagi hicbiri yok direnc baglayip gecmisler. Araba sola cekiyordu ama rottandir diyordum bence degil arabanin sasi yamuk. Teyp sıkışıyordu, dikkatli bakinca on goguste kuculmus.Toprido falan sesli aciliyor bu yüzden

İsin garibi emniyet kemerini elle dikmisler kaci kac kurus ya , emniyet kemeri koymamak nedir...Muhtemelen surucu sıkışmış arabanin icindeki kemeri kesmisler.Neyse ben daha fazla yorum yapmayayim biz cok sasirdik artik guluyorduk sasginliktan :D

Audi A6 3.0 TDI Quattro | Ağır Hasar Kayıtlı | Long-Term | Heavy Damage - YouTube (https://youtu.be/L40GE7DNEfw)

https://youtu.be/L40GE7DNEfwy

Ssamet
17-09-2017, 10:30
Alırken baktırılmamış mı ve ya uygun fiyata aldıysa kıllanmamış mı?

Mehmetmert
17-09-2017, 10:53
Alırken baktırılmamış mı ve ya uygun fiyata aldıysa kıllanmamış mı?

Satin alma yok , arkadasinin arabasi :) Tabi arac sahibinin arabanin boyle oldugundan haberi yok. Kaca alinmis, alinmamis herhangi bir fikrimiz yok :)

300E
17-09-2017, 11:29
Araba videoda bile eğreti duruyor, göz göre göre nasıl almış ki araç sahibi.

MK8800
17-09-2017, 11:40
Araba zaten feleğin çemberiydi ama keşke bana attığınız videoları da kaydetseydim xd

Mehmetmert
17-09-2017, 11:57
Araba zaten feleğin çemberiydi ama keşke bana attığınız videoları da kaydetseydim xd
ahahaha dayıcım sorma :D

Ya aslında ağır hasar kayıtlı arabaların bence tekrar trafiğe çıkmalarını yasaklamalılar

bomonti
17-09-2017, 22:38
Böyle bir araba neden alınır anlamış değilim. Alana geçmiş olsun.

İbrahim33
17-09-2017, 23:04
Sol taraftan sağlam yemiş , içlerde bile macun var. dandik bi araba olsa tamam da , şu arabaları bari doğru düzgün toplayın be kardeşim.

i-vtec07
17-09-2017, 23:20
Güzel video olmus eline sağlık kardeşim :) kötü toplamıslar ama başka araba olsa yolda düz gitmezdi heralde audi ya :)diyecek bişey yok evlenip evlenip boşanan victoria secret mankenleri gibi hayla gideri var ;)

Mehmetmert
18-09-2017, 09:07
Bence quattro oldugu icin araba azda olsa sola cekiyordu :D Arkadan falan olsa ozellikle yengec olurmus :D

smtkrglu
18-09-2017, 10:51
En azından hasar kayıtından kaza yaptığı belli yaa hasar kayıtsız altı güneş görmüş mermiden daha mermilere ne demeli ?

Mehmetmert
22-09-2017, 20:04
En azından hasar kayıtından kaza yaptığı belli yaa hasar kayıtsız altı güneş görmüş mermiden daha mermilere ne demeli ?

Bu açıdan düşünmemiştim , şu arabayı düzgünce toplasalar ve hasar kaydıda olmasa alan kişiye geçmiş olsun :(