Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW ve Mini Programlama ? (VGATE ICAR)
Yiğit G.
18-09-2017, 18:17
aradaslar gizli ozellik acicam , elimde blutooth obd olmadigindan (varda bozuk herlade baglanmiyor) BimmerCode kullanamadim illa bluetooh istiyor yada usb baglantisi.. Elimde wireless obd2 var onla Carly kullanmak istedim.Oda illa Vgate icar2 adaptor al diyor.. Normal wireless obd2 olmuyor.
https://i.hizliresim.com/a1jBY4.png
Aliexpress de Vgate icar2 var.. Alsam ise yarar mi fake falan olmasin baya satmis ama ?
Original OBD 2 Autoscanner Vgate ICar 2 ELM327 OBD2 Bluetooth Car Diagnostic Scanner EML327 OBD2 Bluetooth Adapter ODB2 Scanner-in Code Readers & Scan Tools from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/Vgate-Icar2-Bluetooth-Scanner-ICAR-2-ELM327-Bluetooth-Diagnostic-Interface-OBD-OBDII-EOBD-CAN-Diagnostic-Tool/32817327129.html)
Yiğit takipteyim, ben de gizli özellik açacağım senin ilerleyişine göre hareket ederim :)
gizli özellik derken minilerde ne gibi gizli özellikler açılabiliyor. 2013 s araç
Yiğit G.
19-09-2017, 16:01
gizli özellik derken minilerde ne gibi gizli özellikler açılabiliyor. 2013 s araç
Neler Yapılabilir ? | MINI Coding (http://www.minicoding.net/features)
Benim açmak istediklerim
Arabayı kitleyince cam sunroof otomatik kapanma
Amerikan park
Angelların ışığını yükseltme
Aracı açınca önler arkaların çakar olması
Ani frende dörtlü yanması veya çakar
Aracı açıp kaparken BİP sesi
Fallow me Home
Yiğit G.
19-09-2017, 16:14
Yiğit takipteyim, ben de gizli özellik açacağım senin ilerleyişine göre hareket ederim :)
sipariş verdiğim vgate adaptör gelsin haberdar ederim.
bu işler öyle kolay değil, kolay değilden kastım noname bi replica aparat almayın. carly kullanacaksınız orjinalini alın. kodlama yapayım derken frm cas fembody uçuran çok insan var aman dikkat
Yiğit G.
19-09-2017, 23:50
bu işler öyle kolay değil, kolay değilden kastım noname bi replica aparat almayın. carly kullanacaksınız orjinalini alın. kodlama yapayım derken frm cas fembody uçuran çok insan var aman dikkat
vgate carly için değil bimmercode için.Evet varmış ama orjinal cihazla yaparken de uçurmuşlar.Yani cihazdan değil pek yanlış kodlamadan o sanırsam.Tabi yinede replica sakat olur bu işlerde gerçi orj obd nin bi özelliği yok sadece içinde şifreleme var eşleşmesi için programla , cihaz satmak için yapılmış yani.. Carly nin replikasına denk gelmedim zaten.Zaten bimmercode olmassa soğumak üzereyim bu işten 50 euro carly 50 euro obd si birde kod açarken bazı özellikleride satıyorlarmış hepsi full değil oldu sana 150 euro 650 TL para.. gider anlaşır maslakta yaptırıırım aynı fiyata gelir.
Bir şansım daha var oda arkadaşım ümraniye sanayide servis açtı.Bmw için cihaz almış işte hata okuyan vs yapan baglantı bilgisayarını almış ona sordum var mı diye programlama içinde bilmiyorum dedi bakıp haber verecek belki o şekilde halledebilirim.
Benim açmak istediklerim
Amerikan park
Fallow me Home
ben arabanın hali hazırda özelliklerini tam bilmezken bi dünya şey açılıyor. bunları izmirde yaptırabilcek bi yer var mı acaba. ya da servise götürsek çok mu maliyetli olu?
Benim açmak istediklerim
Amerikan park
Fallow me Home
CARLY for BMW bütün bunları yapan bir program. saydıklarınıza ilave bir sürü özellik daha açılıp kapatılıyor.
AREA STORE(R)《Bmw-Mini-Vag》 (@bmwareakodlama) • Instagram fotoğrafları ve videoları (https://www.instagram.com/bmwareakodlama/?hl=tr)
Ben aracımın gizli özelliklerini burada açtırdım, 10 dk hallettiler, bence bu tarz şeyler için uğraşamaya değmez.
ben arabanın hali hazırda özelliklerini tam bilmezken bi dünya şey açılıyor. bunları izmirde yaptırabilcek bi yer var mı acaba. ya da servise götürsek çok mu maliyetli olu?
izmride yardımcı olabilirim
Yiğit G.
20-09-2017, 18:35
AREA STORE(R)《Bmw-Mini-Vag》 (@bmwareakodlama) • Instagram fotoğrafları ve videoları (https://www.instagram.com/bmwareakodlama/?hl=tr)
Ben aracımın gizli özelliklerini burada açtırdım, 10 dk hallettiler, bence bu tarz şeyler için uğraşamaya değmez.
fiyat ne verdin özellik başına ?
fiyat ne verdin özellik başına ?
Özellik başına diye bir şey yok, hepsini tek tek sayıyor sen istediğini açtırıyorsun 100 TL. Amerikan park özelliği açmaya ayrıca 50 TL istiyor amma nedendir anlamadım.
Onurkk06
21-09-2017, 10:26
Visual boost video oynatma özelliğini açtırabilen oldu mu hiç
Onun tek yolu Y kablo sanırım, yada ekranı değiştirmek gerekiyor.
Onurkk06
21-09-2017, 11:04
Onun tek yolu Y kablo sanırım, yada ekranı değiştirmek gerekiyor.
MINI Countryman / Cooper hareket halinde video ve DVD izleme aktivasyonu
#MINI #Cooper #CooperS #JCW #Countryman #Paceman #R56 #F56 #R53 #MINICoding #MINIParametreAcma #MCTR #miniclubturkey
#Miniclubtr #MiniTurkey #MiniTurkiye #JohnCooperWorks #MiniLove #IsItLove #mctrbursa #mctrizmir #mctreskisehir #minioftheday #minisociety #minilove #MiniCooperAksesuar (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1804830033079277&id=1606510249577924)
Şöyle bir video var ama hemde giderken çekilmiş
Özellik zaten açık geliyor.El freni çekili halde sadece orjinal Y kabloyla video izleyebilirsiniz, kodlamayla hareket halinde izlemeyi açtırıyorsunuz
onursumer
21-09-2017, 20:23
y kablo olayı hikaye bence , ben 1 tane iphone lightning kablo 1 tane 3.5mm kablo ile bağladım mini connect ile video denemedim fakat spotify , navi vs hepsi çalışıyor direksiyondan müzik vs değişip spotify ı normal kullanabiliyorum
r58 de kitlediğimde aynaların kapanmasını aktif yapabilirmiyim acaba bu gizli ozellik mevzusuna
bende internette gezerken burayı gordum
MINI Coding (http://www.minicoding.net/)
yolum düşerse uğramayı düşünüyorum
Yiğit G.
21-09-2017, 21:28
Özellik başına diye bir şey yok, hepsini tek tek sayıyor sen istediğini açtırıyorsun 100 TL. Amerikan park özelliği açmaya ayrıca 50 TL istiyor amma nedendir anlamadım.
instegramda gördüm eyw yani hepsi + amerikan park 150 oluyor anladıgım kadarı ile eğer öyle ise ne ugraşmaya gerek var allasen.
izmride yardımcı olabilirim
mesaj attım sizden haber bekliyorum.
instegramda gördüm eyw yani hepsi + amerikan park 150 oluyor anladıgım kadarı ile eğer öyle ise ne ugraşmaya gerek var allasen.
Aynen öyle 150 tl veriyorsun araba ile aranda gizli saklı bir şey kalmıyor :) olan olabilecek ne varsa açıyorlar, soruyor sana tek tek istediklerini açıyor yani.
y kablo olayı hikaye bence , ben 1 tane iphone lightning kablo 1 tane 3.5mm kablo ile bağladım mini connect ile video denemedim fakat spotify , navi vs hepsi çalışıyor direksiyondan müzik vs değişip spotify ı normal kullanabiliyorum
r58 de kitlediğimde aynaların kapanmasını aktif yapabilirmiyim acaba bu gizli ozellik mevzusuna
bende internette gezerken burayı gordum
MINI Coding (http://www.minicoding.net/)
yolum düşerse uğramayı düşünüyorum
Amerika, İngiltere ve Almanya'dan 3 farklı Y kablo aldım ve maalesef hiçbirinde video izlenmiyor. Yukarıda paylaşılan Countryman'in sahibini bizzat tanıyorum ve orjinal Y kablo kullanıyor.
Kapıları kilitleyince aynaların kapanması genelde 2014 ve sonrası yani son üretilen R kasalarda oluyor, model yılınız öyleyse kodlamayla olacaktır
Benim R60 CM de
Coming home
Ayna katlama
Camları kumandadan açma kapama
Kapıyı açtığınızda acılan yada kapanan cam durmuyor artık
Orta ibrenin çok ufak bir sapma payı varmış fabrika çıkışında (yenileme gelmiş) onu düzelttim dedi
konfor sinyali 5e çıkarıldı
Başka şeylerde saydı ama ben istemedim.
onursumer
22-09-2017, 14:47
Amerika, İngiltere ve Almanya'dan 3 farklı Y kablo aldım ve maalesef hiçbirinde video izlenmiyor. Yukarıda paylaşılan Countryman'in sahibini bizzat tanıyorum ve orjinal Y kablo kullanıyor.
Kapıları kilitleyince aynaların kapanması genelde 2014 ve sonrası yani son üretilen R kasalarda oluyor, model yılınız öyleyse kodlamayla olacaktır
video ile hiç işim olmadığından denemedim fakat , y kablo olmadan geri kalan herseyi mini connect ile kullanabiliyorum
2012 benimki sanırım kodlanamıyor oda ayrı bi saçmalık benim gizli ozelliklerden tek ilgimi çeken aynaların kendi kapanması geri kalanında ozel bişey gormedim açıkcası
Yiğit G.
28-09-2017, 13:14
Hepsini halletim arkadaşlar sağolun. Agent ın önerdiği yere gittim "AREA STORE" , birsürü saydı ben istediğim 3-5 tanesini açtırdım dörtlüler çakar gibi yanıyor , amerikan park , aracı açınca sisler mi ne devreye giriyor hatırlamıyorum 1-2 şey daha saydı aç dedim ve en önemlisi arabayı kaparken camlar ve sunroof beraberinde kapanıyor en istediğim buydu zaten.
Hepsini halletim arkadaşlar sağolun. Agent ın önerdiği yere gittim "AREA STORE" , birsürü saydı ben istediğim 3-5 tanesini açtırdım dörtlüler çakar gibi yanıyor , amerikan park , aracı açınca sisler mi ne devreye giriyor hatırlamıyorum 1-2 şey daha saydı aç dedim ve en önemlisi arabayı kaparken camlar ve sunroof beraberinde kapanıyor en istediğim buydu zaten.
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ben bu tarz işlemlere bayılıyorum 10 dk da 100 tl ye olaylar olaylar :)
Yiğit G.
29-09-2017, 21:19
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ben bu tarz işlemlere bayılıyorum 10 dk da 100 tl ye olaylar olaylar :)
aynen tak tak halletti valla.Şimdi oynuyorum uzaktan camı ve sunroofu açıp kapatıyorum akü bitecek https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s3.gif
mert_can 41
01-10-2017, 02:20
R53 için yaptıran varmı ne gibi özellik açılabilir acaba r53 te follow me home özelliği açılırsa süper olur.
Cuma günü ben de Area Store'a uğrayıp özellik açtırdım. Gayet ilgililer, arabaya bağlandıktan sonra menüde çıkan özellikleri tek tek sayıp isteyip istemediğinizi soruyorlar. R'ye takınca sağ aynanın aşağı inmesi görünse de maalesef olmadı.
Açılan özellikler: Kapıyı kilitleyince aynaların ve camların & sunroof'un kapanması, kadran sapmasının iptali, tek dokunuşla sinyali 3'ten 5'e çıkardık, camı kapatırken kapı açınca durmasını kapattık
onursumer
02-10-2017, 20:09
Cuma günü ben de Area Store'a uğrayıp özellik açtırdım. Gayet ilgililer, arabaya bağlandıktan sonra menüde çıkan özellikleri tek tek sayıp isteyip istemediğinizi soruyorlar. R'ye takınca sağ aynanın aşağı inmesi görünse de maalesef olmadı.
Açılan özellikler: Kapıyı kilitleyince aynaların ve camların & sunroof'un kapanması, kadran sapmasının iptali, tek dokunuşla sinyali 3'ten 5'e çıkardık, camı kapatırken kapı açınca durmasını kapattık
mini countryman di dimi aracın
şu aynaları r58 de bigun kapatmanın yolunu bulurlarsa yaptırıcam geri kalan ozelliklerin hiçbiri çekmiyor beni :D
mini countryman di dimi aracın
şu aynaları r58 de bigun kapatmanın yolunu bulurlarsa yaptırıcam geri kalan ozelliklerin hiçbiri çekmiyor beni :D
Evet Countryman,
Daha önce 2014 ve sonrası yazmıştım ama orada konuştuğumda 2014 öncesi bir kaç arabada ayna kapatmayı açtıklarını söylediler, Ataşehir'e yakınsanız bir gün uğrayıp baksınlar belki oluyordur :)
Bmw ve Mini F serilerinde yardımcı olurum
BMW - VAGCOM GİZLİ OZELLİK (@vagcomvia) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/vagcomvia/)
Ankarada bu işlemleri yapıcak bildiğiniz bir yer var mı?
ben yaklaşık 2 yıldır carly kullanıyorum , hiç bir sorun yaşamadım 60 eruo fiyatı şimdıye kadar çok çok fazlasını çıkardı :) 150-100 tl nedır ya 50 tl ye ben istediğiniz butun ozellıklerı acarım :) garantili bişekilde ( çökme vs derdi olmadan )
araçlarınızdakı donanıma göre lıstelenır butun ozellıkler, ıstedıgınız aktıf ıstedıgınız deaktıf olur :) sadece bmw mini için geçerli spor göstergeler dahil .
Gokhan43
03-10-2017, 16:55
Eskişehir'de de ben yardımcı olabilirim F Serisi kodlamalarında.
ben yaklaşık 2 yıldır carly kullanıyorum , hiç bir sorun yaşamadım 60 eruo fiyatı şimdıye kadar çok çok fazlasını çıkardı :) 150-100 tl nedır ya 50 tl ye ben istediğiniz butun ozellıklerı acarım :) garantili bişekilde ( çökme vs derdi olmadan )
araçlarınızdakı donanıma göre lıstelenır butun ozellıkler, ıstedıgınız aktıf ıstedıgınız deaktıf olur :) sadece bmw mini için geçerli spor göstergeler dahil .
Carly ye o kadar para vermek istemiyorum açıkcası başka uygulama yok mudur aynı işi yapabilecek
vardı aklıma gelmıyor( obd kablo 10-15 dolar ücretsız programlar vardı garageforumda )ama çökme riski çok yüksek , bu seferde işin içinden çıkılmıyor , 60 euro cıhaz sadece kodlama ıcın degıl arıza tespıtınden vanos degerlerıne kadar herseyı goruyorsun :) carly de en azından çökme riski sıfır .
makethewayforme
02-12-2017, 21:16
vardı aklıma gelmıyor( obd kablo 10-15 dolar ücretsız programlar vardı garageforumda )ama çökme riski çok yüksek , bu seferde işin içinden çıkılmıyor , 60 euro cıhaz sadece kodlama ıcın degıl arıza tespıtınden vanos degerlerıne kadar herseyı goruyorsun :) carly de en azından çökme riski sıfır .
carly kendi sitesinde sattı bluetooth cihaz, yurtdışından sorunsuz geliyor teslim oluyor mu ? gümrük açısından
Tayfun-E30
03-12-2017, 20:04
Mini bmw gibiyse,
E-net kablosu lazim, hazir alabilirsin yada kendin bile yapabilirsin rj 45 jack cakabiliyorsan obd yi direk ethernet ile pcye baglayan bir kablo bir niteligi yok bu kabladan fem vs ucmaz..
F30 a e-sys yazilimiyla baglaniyorum kirik haline kolayca ulasabilirsin..
Tüm bunları herhangi bir Bosch Car servis yapabiliyor..
carly kendi sitesinde sattı bluetooth cihaz, yurtdışından sorunsuz geliyor teslim oluyor mu ? gümrük açısından
yok olmadı bana 3 adet aldım